Orijinalini görmek için tıklayınız : kaza yaptım aniden önüme çıktı ezdim kazazede öldü
alinazik
05.10.2007, 09:30:48
selam
arkadaşlar çok üzücü birşey oldu
elimde olmayarak
araçların arasından
fırlayıp yolun ortasına atlayan
kazazade nin üzerinden geçmek
zorunda kaldım
ambulans gelene kadar
kazazade hakkın rahmetine
kavuşmuştur.......
meftaya allahtan rahmet
yakınlarına da sabırlar diliyorum...
ben şimdi nolcam..? :blink:
beni içeri atarlarmı acaba :shutup::helpsmilie:
:cray::cray::cray:işte buda malesef meftanın resmi:cray::cray::cray:
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
:yahoo::yahoo::clap2::clap2::flowers::flowers:
:shake2::shake2:sabah sabah biraz hüzün hüznün ardından saşkın bir gülümseme daha sonrasında da kahkahaya boğulma ne dersiniz benim düşündüğüm gibi mi olur acaba ....:yahoo::yahoo:
BİR HATAMIZ OLDUYSA AFFOLA
estemo
05.10.2007, 09:33:22
yüreğimiz ağzımıza geldi ne diyeyim.
altanmotor
05.10.2007, 09:34:58
yaw mustafa sabah sabah yüregim agzıma getiridin hah :cray:
senı şimdi iceri atmazlar ama bizden sana bu sene 650 almama cezası alabılırsın :shake2::yahoo::dribble:
yınede gecmıs olsun
duffy
05.10.2007, 09:35:31
Mustafa hiç şaka olabileceği aklıma gelmedi sadece bu kadar rahat nasıl yazıyor diye düşündüm aman kardeşim allah kimseye göstermesin.
alinazik
05.10.2007, 09:52:51
yüreğimiz ağzımıza geldi ne diyeyim.
amacım bu geğildi...
yaw mustafa sabah sabah yüregim agzıma getiridin hah :cray:
senı şimdi iceri atmazlar ama bizden sana bu sene 650 almama cezası alabılırsın :shake2::yahoo::dribble:
yınede gecmıs olsun
saolda şu ceza işi hiç iyi olmadı yaw:cray:
Mustafa hiç şaka olabileceği aklıma gelmedi sadece bu kadar rahat nasıl yazıyor diye düşündüm aman kardeşim allah kimseye göstermesin.
amin cümlemize
beetle65
05.10.2007, 09:57:37
Delimisin divane misin nesin çocuk :mad:
Sabah sabah yüreğimiz ağzımıza geldi :cray:
Bir daha böyle şeyler yapma
Şakası bile ürkütücü :shades:
sunman
05.10.2007, 10:06:40
Mustafa Alıcağın olsun senin böle şakamı olur sabah sabah yüreğim ağızıma geldi ben senden bunun acısını çıkarmazmıyım.
zuhtupasa
05.10.2007, 10:07:00
Len Mustafa...
Sana ceza en geç 1 ay içinde 0 Km. 650 Burgman alıosun...:friends::friends:
alinazik
05.10.2007, 10:23:41
Delimisin divane misin nesin çocuk :mad:
Sabah sabah yüreğimiz ağzımıza geldi :cray:
Bir daha böyle şeyler yapma
Şakası bile ürkütücü :shades:
selam
kızma be abi sabah sabah işim yok açtım siteyi kimse yok can sıkıntısı işte okuyupta yazmayan arkadaşlar yazsın hemde
hareketlensin forum biraz dedim ...
amacım sizleri üzmek değildi aslında biraz mizahi düşünmüstüm de pek mizahi bir cecap alamadım...
pathfinder
05.10.2007, 10:26:53
Aman arkadaşım gerçekten okurken heyecenlandım ve bu kadar rahat nasıl yazıyor diye hayret ettim.
alinazik
05.10.2007, 10:26:59
Len Mustafa...
Sana ceza en geç 1 ay içinde 0 Km. 650 Burgman alıosun...:friends::friends:
hemen abi allah razı olsun böyle cezaya can kurban...
ah bide para olsa t&t nin makinayı düşünüyom ama bu gidişle 15000 üzerine çıkamayacağım galiba..
Aman arkadaşım gerçekten okurken heyecenlandım ve bu kadar rahat nasıl yazıyor diye hayret ettim.
selam
insanın başından geçmeyince böyle rahat yazılıyor ....
allah kimsenin başına vermesin makinaya kan bulşmış ya[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] nasıl temiliycem iğrençç
Hay Allah! Korkuttun bizi kardeşim yaa! :)
alinazik
05.10.2007, 11:57:21
selam
sabah sabah uyku açıcı olarak görev yapıyorumm:):):):)
Stingray
05.10.2007, 12:10:42
mustafa böyle şeylerin şakası olmaz aman derim
Leyn mustafa
ödümüzü ürküttün...
Neyse geçmiş olsun, fare kardeşimize Allahtan rahmet, geride kalanlarına sabır dilerim....
eheheh
Stingray
05.10.2007, 13:00:29
Deney faresine içki içirmişler
10 dk sonra
LEYYYYYYYN Evin Kedisini getirin banaaaaaa
demiş :)
Konunun baslıgına baktıgımda altında bir is oldugunu biliyordum ve yanılmadımda :p Mustafacım umarım ne sen nede bizler bu tarz bir baslık konusu yasamak zorunda kalmayız :)
Karasuzu
05.10.2007, 17:57:38
Höh ...yani Mustafa.Zaten nete az girebiliyorum.Birde kaza yaptım yazını görünce yüreğim ağzıma geldi be kardeşim.Yapma be yawww bööle şakalar...:)
sburgman
05.10.2007, 19:34:37
Başlığı okuyunca bir bit yeniği olduğunu anladım ama bu kadarınıda beklemiyordum doğrusu.Bu vatanın senin gibi evlatlarına ihtiyacı var.Türkiye seninle gurur duyuyor.Ülkeyi bir pislikten daha kurtardın.
alinazik
05.10.2007, 23:03:28
mustafa böyle şeylerin şakası olmaz aman derim
aynen katılıyorum bi daha tövbe
gerçekten birini ezmiş gibi hissettim kendimi yaww. allah korusun
Leyn mustafa
ödümüzü ürküttün...
Neyse geçmiş olsun, fare kardeşimize Allahtan rahmet, geride kalanlarına sabır dilerim....
eheheh
geride kalanlarda aynı ailenin fertleri olsa gerek peş peşe yolu kapatmışlardı ben ortanca kardeşe denk geldim saniyelik bi olay nasıl fırladılar nasıl ezdim hatırlamıyorum ben geçtikten sonra da arkamdan bir amca elinde kürek asfalta vuruyordu...
Konunun baslıgına baktıgımda altında bir is oldugunu biliyordum ve yanılmadımda :p Mustafacım umarım ne sen nede bizler bu tarz bir baslık konusu yasamak zorunda kalmayız :) AMİN
Höh ...yani Mustafa.Zaten nete az girebiliyorum.Birde kaza yaptım yazını görünce yüreğim ağzıma geldi be kardeşim.Yapma be yawww bööle şakalar...:)
olur abi bi daha yapmam:cray::):)
Başlığı okuyunca bir bit yeniği olduğunu anladım ama bu kadarınıda beklemiyordum doğrusu.Bu vatanın senin gibi evlatlarına ihtiyacı var.Türkiye seninle gurur duyuyor.Ülkeyi bir pislikten daha kurtardın.
heyt ulen kahraman mı oldum ben yaww. keşke dönüp diğerlerinide ezzeydim.. ailecek sarhoş tu heralde onlar:)
hakanerman
05.10.2007, 23:22:56
bende motora kan sıçradı diye üzülmüştüm.
alinazik
05.10.2007, 23:49:37
bende motora kan sıçradı diye üzülmüştüm.
selam
sıçradı abi iğrençti
tolgabinerbay
06.10.2007, 01:40:33
abii korktukkyaa amann valla heycanlandım
EmRaH
06.10.2007, 15:01:21
Okuduğumda şok oldumda resmi görünce rahatladım amann diyiyim istanbul trafiğinde olmuycak şeyler değil bunlar sonuçta allah düşmanımın başına vermesin
Kribensis
08.10.2007, 16:46:02
Bu tip birşey olduğu çok belliydi bu yüzden hiç heyecanlanmadım ama kedi medi falan diye bekledim.
Yine de yazık ya....baksanıza öylece asfaltta yatıyo....:sad2:
Yine de Allah hepinizi (hepimizi) korusun.
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.