Orijinalini görmek için tıklayınız : Yan Koruyucu Seti
Erkan
24.03.2007, 23:43:57
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
Ne dersiniz arkadaşlar.. rüzgardan tamamen korur mu bacaklarımızı?
K6 'lara uygulanır mı?
Y.dışında 130,- Usd, Türkiye'de kaçadır?..
öztarden
24.03.2007, 23:46:18
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
Ne dersiniz arkadaşlar.. rüzgardan tamamen korur mu bacaklarımızı?
K6 'lara uygulanır mı?
Y.dışında 130,- Usd, Türkiye'de kaçadır?..
baska resimler var mı veya site ismi bir bakalım
burgmanbora
24.03.2007, 23:53:56
Erkan sitenin linkini yaz yaz ben bunuda kopyalarım:p
Erkan
25.03.2007, 10:17:08
Erkan sitenin linkini yaz yaz ben bunuda kopyalarım:p
Abi, yenge sana sepet siparişi vermişti sanırım.. :p
Banada kopyalarsan söylerim.. :friends:
Başka resmi yok malesef, bu linkte rastladım;
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
burgmanbora
25.03.2007, 10:41:08
sepet uzun iş bunu yapmak kolay kalıbını çıkarayım pleksicilere döktürürüm.:flowers:
Erkan
25.03.2007, 11:00:08
sepet uzun iş bunu yapmak kolay kalıbını çıkarayım pleksicilere döktürürüm.:flowers:
Tamam, bende istiyorum :good:
zuhtupasa
25.03.2007, 14:22:46
Resimdeki K7 Arkadaşlar..K6 ya göre olanlarıda var..Ancak bildiğim kadarıyle Türkiye de yok...
Bilginize..
S&S
alinazik
25.03.2007, 16:29:49
selam
bora abi sen kesin yaparsın bunu hadi hayırlısı...
saygıyla.
Erkan
26.03.2007, 22:29:43
Resimdeki K7 Arkadaşlar..K6 ya göre olanlarıda var..Ancak bildiğim kadarıyle Türkiye de yok...
Bilginize..
S&S
:frantic4yc: :sad2:
beetle65
27.03.2007, 19:53:10
bora seri üretime başla hemen :yahoo:
senden de bu beklenir zaten :shake2:
zuhtupasa
28.03.2007, 09:40:56
bora seri üretime başla hemen :yahoo:
senden de bu beklenir zaten :shake2:
walla yapar bak..:)
burgmanbora
28.03.2007, 21:29:19
yapıcamda şu işlerimi bitiriyim bu rüzgarlığı gördükten sonra ayaklarımın üşüdüğünü hissedim :blink: enyakınzamanda kalıbını çıkartayım yorumları alayım sonra pleksi döktüreceğim çağlayanda bir yer varmış adama kalıbı götünce çok ucuza döküyormuş (dökmek neyse artık) :p
beetle65
29.03.2007, 09:02:46
listeye bizi de yaz kardeşim :shake2:
alinazik
29.03.2007, 13:12:12
selam
banada banada bende isterim yaaaaaaaa?:):):):)
saygılar.
beetle65
29.03.2007, 15:43:15
bora biraz önce suzuki 'den aradılar
şu adama mukayet olun dediler :bottom:
yakında bizim motorunda aynısını yapar bu diyorlar :clap2: :yahoo:
burgmanbora
29.03.2007, 17:44:20
abi siz yeterki bana yapılacak şeyin örneğini gösterin ve musait oluyum sonuçta onuda insan yapıyor:friends:
suzuki beni durdurabilmek için bünyesine almayı düşünüyor ama ben gitmem orda körelirim:dribble:
beetle65
30.03.2007, 08:29:13
abi siz yeterki bana yapılacak şeyin örneğini gösterin ve musait oluyum sonuçta onuda insan yapıyor:friends:
suzuki beni durdurabilmek için bünyesine almayı düşünüyor ama ben gitmem orda körelirim:dribble:
zaten biz seni göndermeyiz ki :friends:
Stingray
30.03.2007, 18:14:25
ahah bora :)
suzukiden aradılar tolga bey lütfen bora beyi ikna edin diye dedim sizin imkanlarınız boraya yetmiyor.
zuhtupasa
31.03.2007, 12:42:00
Fuarda resimlerden de görülecegi üzere suzuki gen.müd. bay edmondo ile birlikteydik..özel olarak bora yı istedi bizden...:p bizde şartları olgunlaştırın görüşelim dedik..:dribble: :dribble:
S&S
burgmanbora
04.04.2007, 16:44:17
Abi ben sizlerin yanında mutluyum boş ver suzukiyi :p
Evet başlıyalımmı iki deneme var sizce hangisi daha iyi veya yorumlar
Erkan
04.04.2007, 23:00:33
Bora kolları sıvamışsın bakıyorum, bravo :clap2:
Alltaki kalıp Burgman'ı daha mı oturaklı göstermiş ne.. :p
Tabi işlevsellikte önemli, rüzgarı hangisi daha iyi kesiyor, di mi :confused1:
alinazik
17.04.2007, 14:48:38
selam
tebrikler.........
valla helal olsun abi
boyut büyüdükçe sıkıntı olabilir diye düşünüyorum ufak olupta rüzgarın yönünü değiştirse yeterli olur diye düşünmüyorum...
saygılar..
onair
30.04.2007, 22:36:39
Bora ellerine sağlık..
Kafama takılan bir soru var: Acil durmak gerektiğinde ayakların durduğu yerden çıkarmak sorun oluyormu? sanki bende öyle bir izlenim oluştu...
Abi ben sizlerin yanında mutluyum boş ver suzukiyi :p
Evet başlıyalımmı iki deneme var sizce hangisi daha iyi veya yorumlar
burgmanbora
01.05.2007, 00:25:44
Güçlü, ilgine teşekkür ederim. Bu aralar işlerim biraz yoğun birde üzerine hep beraber sipariş verdiğimiz intercom lar gelince yan rüzgarlıkla ilgilenemedim.
Ama ruzgarlık aşşağı doğru inerken ayak taban mesafesine doğru açılıyot yani ayak hareketini engellemiyor. Tabi ele aldığımda birazdaha değişikliğe uğrayacak.:shake2:
beetle65
01.05.2007, 09:06:12
Güçlü, ilgine teşekkür ederim. Bu aralar işlerim biraz yoğun birde üzerine hep beraber sipariş verdiğimiz intercom lar gelince yan rüzgarlıkla ilgilenemedim.
Ama ruzgarlık aşşağı doğru inerken ayak taban mesafesine doğru açılıyot yani ayak hareketini engellemiyor. Tabi ele aldığımda birazdaha değişikliğe uğrayacak.:shake2:
günaydın kardeşim
bence k7 deki gibi küçük olursa daha hoş olur gibime geliyor :good:
ne dersin :shake2:
onair
01.05.2007, 10:41:06
Teşekkürler Bora.Şimdiden ellerine sağlık...
Aklımızın köşesinde, birde "Rüzgar Tüneli" olsa demeden edemiyor insan sanırım:p
element
01.05.2007, 11:20:33
bora ben de çok merak ediyorum sonucu, dün bir yamaha majesty de gördüm benzer bişey, sahibiyle konuştum çok işe yaradığını söyledi....
duffy
01.05.2007, 13:45:48
1- Bora gene iş başında eline sağlık güzel olmuş Zafer abi ye katılmamak elde değil biraz daha küçük olsa daha hoş durur
2- Farkettiniz mi? Bora'nın motoruda kirleniyormuş :yahoo:
zuhtupasa
01.05.2007, 14:12:09
Olmamış...:cool: :cool: :clap2: :clap2: şaka şaka ellerine saglık..:good: :good: :friends:
beetle65
01.05.2007, 14:18:01
1- Bora gene iş başında eline sağlık güzel olmuş Zafer abi ye katılmamak elde değil biraz daha küçük olsa daha hoş durur
2- Farkettiniz mi? Bora'nın motoruda kirleniyormuş :yahoo:
artık o da yağmur yiyen motorlardan :dribble:
valla ellerine sağlık bora abi de
bence de o resimdeki gibi kucuk olsa daha da guzel olur gibi geldi
ama işlevsellik konusunu bilemiyorum
Foto-Moto
03.05.2007, 10:47:07
Bora duyduğuma göre yakında sen talebe göre motosiklet üretmeye başlayacakmışsın... İlk müşterin olabilirim. Sele yüksekliği 50 cm. olan bi de hacı yatmaz gibi sağa sola yatmayan bi Burgman istiyorum ben:)
burgmanbora
05.05.2007, 01:43:16
Bora duyduğuma göre yakında sen talebe göre motosiklet üretmeye başlayacakmışsın... İlk müşterin olabilirim. Sele yüksekliği 50 cm. olan bi de hacı yatmaz gibi sağa sola yatmayan bi Burgman istiyorum ben:)
Oğuzcum, hepsi olabilirde yatmayan motor beni biraz düşündürüyor.
arkadaşlar malesef bu aralar taklit işlerine ara verdim işlerden aynaya bile bakacak vaktim yok baksanıza size bile kaç gün sonra cevap yazıyorum.
Deniz, motorumun kirli olmasının sebebi yağmura yakalanmıştım ve temizlemememin sebebi çamur izlerinin grenajda nasıl yol aldığını görüp koruyucuyu ona göre şekillendirmek için yıkamamıştım.:dribble:
hepinizden özürdilerim başlayıpta bitiremediğim için çok utanıyorum ama ilk fırsatta tamamlayacağım.
beetle65
07.05.2007, 09:17:41
[Deniz, motorumun kirli olmasının sebebi yağmura yakalanmıştım ve temizlemememin sebebi çamur izlerinin grenajda nasıl yol aldığını görüp koruyucuyu ona göre şekillendirmek için yıkamamıştım.:dribble:
Kardeşimdeki teknik zekaya bakarmısın yaaa :worshippy:
ben olsam önce yıkardım,yalar yutardım sonra işe başlardım :dribble:
harikasın kardeşim :friends:
Stingray
08.05.2007, 01:29:30
bora bu sefer orjinal parçayı al be
bunu da yaparsan yakında burgman 400 yapacaksın :)
Erkan
08.05.2007, 23:46:14
El yapımı suzuki, dünyada tek olur vallahi :good:
Türk yapmış derler :p
beetle65
11.05.2007, 16:33:08
yaptığından yaparken aldığın zevk tartışılmaz
o nedenle sen yap kardeşim :clap2: :friends: :good: :worshippy: :worshippy:
burgmanbora
05.09.2007, 20:49:58
Evet arkadaşlar konuyu hortlatıyım.
Sanayi fönümü aldım, pleksinin sparişini verdim yarın çalışmalara başlıyorum :boxing:
Boracım 650 topiğine bir foto koymuştum ona bak bir istersen...
beetle65
06.09.2007, 07:02:30
evet 650 topiğindeki resim baz alınabilir
ancak onu motora sabitleyecek şık ara aparatlar yapmak lazım :clap2:
burgmanbora
06.09.2007, 22:57:37
Evet yan koruyucu geldi beyler.
Yaptım ve denedim % 90 rüzgarı ayaklarımdan kesti.
650 deki koruyucu olmuyor 400 de yeterli ayak koyma yeri mevcut değil onun için ancak bunu uydurabildim.
Kabası bitti şimdi sıra rutuşlara geldi. Şu an üzerinde koruyucu naylonları olduğu için tam şeffaf görünmüyor.
Alican abi olmuşmu.:blink:
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
Barış
06.09.2007, 23:18:37
Abi eline sağlık çok güzel görünüyor.:good:
Olmuş kanka. Boyamak lazım ama flotal... :)
beetle65
07.09.2007, 07:16:59
Alican'a sorarsan alacağın cevap olmamış olur :p
o yüzden sen moralini bozma
bence çok şık olmuş
ama Cüneyt'in dediği gibi flotal boyamak lazım
birde motora tutturacağın ara aparatların çok göze batmaması lazım
bu arada jantlardaki fosforlu şeritler ne güzel parlamış :good:
burgmanbora
07.09.2007, 10:51:00
Teşekkür ederim akideşler,:yahoo:
Flotal boyatabileceğimiz yer varmı vada arkadan flotal film çeksem olurmu:blink:
DARK1907
07.09.2007, 10:58:27
Flotal film kanımca çok daha iyi olur derim.Karışmak gibi olmasın.
burgmanbora
07.09.2007, 11:18:29
Flotal film kanımca çok daha iyi olur derim.Karışmak gibi olmasın.
O nebiçim söz ben herkezin fikri olsun diye sizinle paylaşıyorum.
O zaman yapar kullanırdım.:friends:
beetle65
07.09.2007, 11:21:23
ama eğimli bir yüzey
film fleksglas üzerine tutacak mı kine ? :rolleyes:
DARK1907
07.09.2007, 11:23:00
Sağolasın Bora.Azmine ve açık görüşlülüğüne ciddi hayranım.Başarıların devamı daim olsun.:good:
burgmanbora
07.09.2007, 11:23:43
ama eğimli bir yüzey
film fleksglas üzerine tutacak mı kine ? :rolleyes:
Abi ben flotal boya hiç görmedim.:cray:
beetle65
07.09.2007, 11:24:45
Abi ben flotal boya hiç görmedim.:cray:
hani şu stop boyaları var duman rengi füme tarzı
bence o olur gibime geliyor ne dersin
bide özel mesajına bakarmısın lütfen
sunman
07.09.2007, 13:13:50
Bora harika olmuş bence ellerine sağlık .
Benim fikrimde boyadan yana çünkü hem film yapışmada sorun yaratacaktır hemde düzgün yapışsa bile oluşabilecek çarpmalardan( ayak temağsı ) zamanala çizilir diye düşünüyorum.
burgmanbora
07.09.2007, 13:16:36
Peki ozaman yenisini füme şeffaf pleksiden yapıcam cumartesi karaköye gitmem gerekecek.:good:
zuhtupasa
07.09.2007, 13:17:42
Bora ellerine sağlık güzel olmuş..:shake2: (Buda birilerine kapak olur.:p) Bencede boyamak lazım..Hemde vida yuvaları filen görünmez...
Ha bu arada sen motoru satmaktan vazmı gectin:blink:
S&S
burgmanbora
07.09.2007, 13:19:32
Yook motor benim için hobi biliyorsun abi kurcalamassam rahat edemem.
zuhtupasa
07.09.2007, 13:20:51
Yook motor benim için hobi biliyorsun abi kurcalamassam rahat edemem.
Bu arada K8 ler gemide:) Yeni renk seçenekleri var.Çok şık...:good:
burgmanbora
07.09.2007, 13:29:03
Bu arada K8 ler gemide:) Yeni renk seçenekleri var.Çok şık...:good:
Hayırlısı abi :dribble:bekliyorum
Bu da sonhali resimleri siyaha boyadım ama füme pleksi ilede yapacağım :rolleyes:
gurcan
07.09.2007, 16:34:57
ellerine sağlık cok güzel olmuş
ama .... amaaa....
işcilik için hiç bişi diyemem süper
fakat altta ve üstte biten köşelerdeki yuvarlak hatlar motorun çizgisine uymamış gibi geldi bana bir kaç defa daha bakmam lazım
ne bileyim sanki keskin bitse daha iyi oturacakmış gibi
tekrar emeğine sağlık
burgmanbora
07.09.2007, 16:55:02
Teşekkür ederim,
Üst taraf keskin bittiğimde grenajda boşluk kalıyor ilk hali öyleydi sonradan yuvarladım tabi iyi bir dökümcü onu halledebilir fönle bu kadar yapabildim.:flowers:
Boracım eline sağlık... :)
beetle65
07.09.2007, 22:13:17
çok şık
füme fleksiden de çok güzel olur
bence daha doğal ve güzel olur :good:
Stingray
07.09.2007, 23:27:21
ya bora güzel olmuş eline sağlık ama bişeyi anlamadım
sen bu malzemeyi granajı delerek mi tutturdun?
burgmanbora
08.09.2007, 09:30:48
ya bora güzel olmuş eline sağlık ama bişeyi anlamadım
sen bu malzemeyi granajı delerek mi tutturdun?
Tolgacım, haklısın fazla açıklama yapmadım biraz aceleci olduğum için hemen yapıp sizinle paylaşmak istedim,
Önce pleksi kalıbı ince sactan çizdim sonra bağlantı parçalarını sert demirden 2cm, 3mm, 2cm caka yaptırdım 3mm grenajın kalınlığı bu parçaları 3,5mmlik matkapla deldim ve pleksiyi yerine alıştırdıktan sonra parçaları grenajın arasına rahatça soktum ve pleksiye vidaladım ara 3mm den biraz geniş olduğu için sıkıca tuttu tabi pleksi ile grenaj arasında süngerden karuyucu bir yapışkan destek var grenaj çizilmesin diye.
Boracım ustalıgını göstermissin gene :)
beetle65
10.09.2007, 07:49:57
Cumartesi Altan motor da canlı canlı malzemeyi gördük :good:
Bora ile ilgili çok fazla birşey yazmayacağım
adam sorunlu yeni birşey yapmadan duramıyor :dribble::yahoo:
bence çok şık olmuş
küçük detaylar konusunda hepimiz fikirlerimizi belirttik.Her zamanki olgunluğu ve beyefendiliği ile bizi dinledi ve yorumlarımıza katıldı
yenisi füme fleksiden ve gerekli ufak tefek rötuşları ile çok yakında bu sitede :p
ellerine sağlık kardeşim :friends::shake2:
Yakında yeni hali ile fotoları siteye koyar kardeşim. Bence hem kibar duruyor hemde işlevsel... :)
DARK1907
11.09.2007, 11:59:47
Çok merak ediyorum en kısa zamanda resimlerle paylaşım lütfen.
burgmanbora
11.09.2007, 13:04:38
Füme pleksiyi bu gün aldım yakın bir zamanda yenisinin fotolarını çekiceğim.
Şimdi pleksi elcik korumalara takmış durumdayım onun çalışmalarını yapıyorum.:yahoo:
DARK1907
11.09.2007, 14:08:43
Bora elcik koruma düşünüyorum.Benim motorun rengi gümüş gri.Bu konu hakkında bana yardımcı olacak kim var? Bir de bunları istediğim zaman çıkartıp takabilir miyim.Yardımcı olursan sevinirim.
burgmanbora
11.09.2007, 14:12:27
Serkancım, araştırma aşamasındayım yakın bir zaman içerisinde cevap verebileceğim ama orjinal istersen. Alican abi kendikilerini satıyordu yanılmıyorsam sana bilgi verebilir
DARK1907
11.09.2007, 16:24:55
Çok sağol akşama danışırım.
Alican' ın elcik korumaları alabilirsin hem boya rengi tutabilir... :)
DARK1907
11.09.2007, 17:41:36
Akşama bir soralım bakalım.Alican abi son sözü söyler.
zuhtupasa
11.09.2007, 17:48:05
Akşama bir soralım bakalım.Alican abi son sözü söyler.
Elimde 1 takım var.K7 de kullanıyordum. Mal stingray Tolganındır. Kendisiyle konustum. Fiyatı 110 Euro keştir.:)Para içeri mal dışarıdır..:p
Orjinal suzuki olup Belçikadan ülkemize giriş yapmıştır.:)
DARK1907
11.09.2007, 17:50:21
Sağol abi bir düşüneyim.Maddi durum malum.
Stingray
11.09.2007, 21:52:30
Serkancım bu işler kısmet meselesi.
Bende satıp parasını ablama ödeyeceğim zira topcase ile elcik korumalarının parasını o ödemişti.
Bu arada elcik korumalar ile ilgili ufak bir bilgi,hani eğer fiyatı pahalı falan gibi düşünebilirsin diye açıklayayım.
Bunları Şubat ayında Belçika Suzuki'den ablamın bir arkadaşı vasıtası ile sipariş ettim, Belçika Suzuki'nin elinde olmaması sebebiyle Japonya'dan sipariş edildi. Gemi ile geldiği için gelmesi tam 3 ay sürdü. Belçika satış fiyatı 110€. Arkadaşım DHL 'de çalıştığı için NAVLUN parası ödemeden bana gönderdi.
Geldi taktım, taktıktan 10 gün sonra motoru sattık :) 650 aldık. Uğuru olduğuna inanıyorum.
Alican abi taktı o da 650 aldı :)
Teknik olarak özelliklerini anlatayım.
Gidon üzerine takılan her ağarlığın önemi malum, denge topuzları bunun göstergesi. Adamlar elcik korumaları o kadar iyi dizayn etmişler ki aerodinamisi çok efektif, bu sayede gidon hiç etkinlenmeden eşit miktarda yere basıyor.
Çok hafif bir malzemeden olduğu için gidon üzerinde ağarlığını hissetmiyorsun.
Aerodinami dedim aklıma geldi, rüzgar testleri yapılmış bir malzeme olduğu için ses yapmıyor, yanlarında rüzgar kanalları olması sebebiyle havayı çok başarılı tahliye edip hiç sarsıntı yaratmıyor.
Eline taş ve rüzgarın gelmesini kestiği için ekstra güvenlik ve konfor sağlıyor. Isıtmalı elcik takviyesi ile kullanırsan tüm kışı yazlık eldivenle geçirebilirsin.
Şık ve oturaklı bir görünüm sergilemesi de cabası.
Kısacası böyle bir orjinal elcik korumayı muhtemelen İstanbul'da kullanan 1 yada 2 kişi kullanıyordur. Ben hiç görmedim.
Yanlız daha önce beetle65 Zafer abi istemişti, onunla konuşmam lazım.
Sevgiler
beetle65
11.09.2007, 22:45:46
ilgine teşekkürler Tolga'cım
şu anda tamamen duygusal sebeplerden dolayı bu konunun beni aştığını düşünüyorum :cray:
o nedenle Serkan kardeşime hayırlı olsun :shake2::good:
onun motoruna yakışır
DARK1907
11.09.2007, 22:57:14
Serkancım bu işler kısmet meselesi.
Bende satıp parasını ablama ödeyeceğim zira topcase ile elcik korumalarının parasını o ödemişti.
Bu arada elcik korumalar ile ilgili ufak bir bilgi,hani eğer fiyatı pahalı falan gibi düşünebilirsin diye açıklayayım.
Bunları Şubat ayında Belçika Suzuki'den ablamın bir arkadaşı vasıtası ile sipariş ettim, Belçika Suzuki'nin elinde olmaması sebebiyle Japonya'dan sipariş edildi. Gemi ile geldiği için gelmesi tam 3 ay sürdü. Belçika satış fiyatı 110€. Arkadaşım DHL 'de çalıştığı için NAVLUN parası ödemeden bana gönderdi.
Geldi taktım, taktıktan 10 gün sonra motoru sattık :) 650 aldık. Uğuru olduğuna inanıyorum.
Alican abi taktı o da 650 aldı :)
Teknik olarak özelliklerini anlatayım.
Gidon üzerine takılan her ağarlığın önemi malum, denge topuzları bunun göstergesi. Adamlar elcik korumaları o kadar iyi dizayn etmişler ki aerodinamisi çok efektif, bu sayede gidon hiç etkinlenmeden eşit miktarda yere basıyor.
Çok hafif bir malzemeden olduğu için gidon üzerinde ağarlığını hissetmiyorsun.
Aerodinami dedim aklıma geldi, rüzgar testleri yapılmış bir malzeme olduğu için ses yapmıyor, yanlarında rüzgar kanalları olması sebebiyle havayı çok başarılı tahliye edip hiç sarsıntı yaratmıyor.
Eline taş ve rüzgarın gelmesini kestiği için ekstra güvenlik ve konfor sağlıyor. Isıtmalı elcik takviyesi ile kullanırsan tüm kışı yazlık eldivenle geçirebilirsin.
Şık ve oturaklı bir görünüm sergilemesi de cabası.
Kısacası böyle bir orjinal elcik korumayı muhtemelen İstanbul'da kullanan 1 yada 2 kişi kullanıyordur. Ben hiç görmedim.
Yanlız daha önce beetle65 Zafer abi istemişti, onunla konuşmam lazım.
Sevgiler
İnce düşüncen için çok teşekkür ederim(uğuru bakımından+bilgilendirme).Eğer durumum müsait olduğunda satılmamış olursa almak isterim.O zamana kadar satılır ise alana hayırlı olsun.İnşallah bana kısmet olurda ben de 650 sahibi olma şansını yakalarım.:p
ilgine teşekkürler Tolga'cım
şu anda tamamen duygusal sebeplerden dolayı bu konunun beni aştığını düşünüyorum :cray:
o nedenle Serkan kardeşime hayırlı olsun :shake2::good:
onun motoruna yakışır
Sen de sağolasın sayın abiciğim.
@Stingray (Superman)
Senin bu teknik anlatımlarına hastayım kardeşim...:dribble:
DARK1907
11.09.2007, 23:37:34
Bora kusura bakma konu dışı burayı işgal ettik.Senden gelişmeleri bekliyoruz.
beetle65
12.09.2007, 07:06:57
Füme pleksiyi bu gün aldım yakın bir zamanda yenisinin fotolarını çekiceğim.
Şimdi pleksi elcik korumalara takmış durumdayım onun çalışmalarını yapıyorum.:yahoo:
hadi kardeş
biran önce başlayalım
bak sıradayım :shades:
Sitenin dahisi kardeşim sen çözersin bu işi... :shades:
beetle65
19.09.2007, 16:22:42
Tabii ki çözer :friends: benim :good:
@burgmanbora
Boracım, Burgman K7 için yan visör seti uygulaması buldum. Fikir verir sana diye bir bak istersen.
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]-1-15
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.