Orijinalini görmek için tıklayınız : Mesaj yazma alanında iyileştirme
Mesajlarınızı yazarken kullandığınız yazı alanının darlığı dikkatimi çekmişti, gerekli düzeltmeyi yaptım. Sıkıntı yaşayanlar lütfen sıkıntılarınızı yazınız.
Ohhh beee iste rahatlık budur :yahoo: Neydi o ufacık daracık yere yazı yazmaya calısıyoruz .. Ellerine saglıK süper olmus genis genis :) Bu arada iconlar kısmında fazlası secenegini isaretlemeden biraz daha icon konulamazm ? Nacizane bir teklif benimki :rolleyes:
Ahanda ekledim, seni mi kırcam?
Seni bir isini sevdigin icin birde GTS 250 kullandıgın icin seviyorum :)
Seni bir isini sevdigin icin birde GTS 250 kullandıgın icin seviyorum :)
Sağolasın kardeşim. Senin yüzünden GTS'yi asla satamayacağım. (sırf beni sevmene vesile oluyor diye) :)
alinazik
07.10.2007, 03:01:33
selam
mesajlarımızdaki düzenleme kısmı yok olmuş oda gelse mesaj üzerine mesaj yazmak zorunda kalmayacağız
saygılar.
selam
mesajlarımızdaki düzenleme kısmı yok olmuş oda gelse mesaj üzerine mesaj yazmak zorunda kalmayacağız
saygılar.
alıntının sol kısmındaydı
selam
saygılar.
Bende normal görünüyor şu anda. Tarayıcınızla ilgili sorun olabilir. Bir kişide çıkan herkeste de çıkmalı. Bilgisayarınıza "Firefox ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])" kurup onunla bir deneyebilir misiniz?
sbuyukkilic
07.10.2007, 07:51:06
Bende normal görünüyor şu anda. Tarayıcınızla ilgili sorun olabilir. Bir kişide çıkan herkeste de çıkmalı. Bilgisayarınıza "Firefox ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])" kurup onunla bir deneyebilir misiniz?
Kurdum denedim düzeltme bendede yok. Birde gülümsemeler deki şekilleri biraz daha fazlalaştırsak
iyi olur. :thumbup:
Ben Anasayfada yer alan iconlardan daha cok istedim oldu :clap2: Senola katılıyorum biraz icon konusunda cesit madem isteklerimiz göz önünde bulunduruluyor :)
burgmanbora
07.10.2007, 11:48:15
baaassstııır saffet :clap2::thumbup:
Güzel olmuş eline sağlık kardeşim... :) İlk mesaj yazdığımız board da iconlar çıksa hoş olur diyorum... :friends:
Saffet iconlar icin talip cok güzel bir calısma bekliyoruz senden :)
alinazik
07.10.2007, 14:54:22
selam
firefox u da kurdum düzenleme düğmei gelmedi bilginize...
selam
evet düzenleme ikonu geldi teşekkürler saff
Sevgili alinazik, tabloları tamir ettikten sonra kullandığımız software'in bir bug'ı olarak ortaya çıkan düzenleme butonunun kaybolması çözülmüştür.
Uyarın için teşekkürler, biraz uzun sürdü tespit etmek ama şu an çalışıyor...
Sevgiler, saygılar
Sevgili alinazik, tabloları tamir ettikten sonra kullandığımız software'in bir bug'ı olarak ortaya çıkan düzenleme butonunun kaybolması çözülmüştür.
Uyarın için teşekkürler, biraz uzun sürdü tespit etmek ama şu an çalışıyor...
Sevgiler, saygılar
Ziya benden önce bastırmış. Bastır Ziya!! :)
beetle65
07.10.2007, 16:17:04
Saffet ben sana ne diyeyim :worshippy:
iyiki varsın
seni tanımak bana pc yi daha fazla sevdirdi ama sana da kıl oluyorum
Sorun daha ağzımdan çıkmadan çözüyorsun kardeşim :friends:
Saffet ben sana ne diyeyim :worshippy:
iyiki varsın
seni tanımak bana pc yi daha fazla sevdirdi ama sana da kıl oluyorum
Sorun daha ağzımdan çıkmadan çözüyorsun kardeşim :friends:
Sorunlar çözülmek için abicim. :thumbup:
Hemen son çözüm haberini de vereyim yeri gelmişken. :) Hızlı Cevap bölümüne gülümsemeler eklendi. Mesaj yazma bölümünde yer alan gülümsemeler yeni pencere açılmadan tümü gösterilecek şekilde düzenlendi. Güle güle kullanınız efem.
beetle65
07.10.2007, 16:43:46
Sorunlar çözülmek için abicim. :thumbup:
Hemen son çözüm haberini de vereyim yeri gelmişken. :) Hızlı Cevap bölümüne gülümsemeler eklendi. Mesaj yazma bölümünde yer alan gülümsemeler yeni pencere açılmadan tümü gösterilecek şekilde düzenlendi. Güle güle kullanınız efem.
Hizmet bu işte
Anında iste POWER TÜRK te değil artık SUZUKİM.NET te :frantic4yc:
Basstırr! Saffett...:dribble:
sunman
07.10.2007, 20:07:49
Hizmette Sınır Yoktur. Ellerine sağlık Zia bastırıııı Saffet !!!:thumbup:
Barış
07.10.2007, 21:23:27
Eline sağlık Saffet.Teşekkürler.:)
sbuyukkilic
07.10.2007, 21:35:02
Emeklerin için teşekkür ederiz. Ama bende düzeltme butonu yok.
Bilgisayardanda fazla anlamam yandık.:shiny:
Sorun değil, muhtemelen tarayıcının sayfalara hızlı erişim için önbellekleme yapmasından kaynaklanıyor. Bunu CTRL tuluna basılı tutarak F5 tuşuna basarak aşabilirsiniz (CTRL + F5)
sbuyukkilic
07.10.2007, 21:51:36
Teşekkür ederim. Halloldu. :thumbup: Online servis.:shake2:
Saffetcim gerek hızlı gerekse normal msj bölümü iconlarla ayrı bir güzelliğe bürünmüs .. Ellerine SaglıK .. Bundan sonra artı bir istek yada problemi bildirebilecegimiz bir baslıkta acarsan hani hic fena olmaz .. Bliyorum cok oluyorum ama seninde ellerine saglık :)
tolgabinerbay
07.10.2007, 22:03:15
saffet abicimm ellerine sağlık
Saffetcim gerek hızlı gerekse normal msj bölümü iconlarla ayrı bir güzelliğe bürünmüs .. Ellerine SaglıK .. Bundan sonra artı bir istek yada problemi bildirebilecegimiz bir baslıkta acarsan hani hic fena olmaz .. Bliyorum cok oluyorum ama seninde ellerine saglık :)
Bahsi geçen istek, öneri ve şikayetlerinize ayrılmış bir bölümümüz zaten mevcut arkadaşlar. İlgili bölüme Site Duyuruları, Eleştiriler, Öneriler? ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]) başlığı altından ulaşabilirsiniz.
Bahsi geçen istek, öneri ve şikayetlerinize ayrılmış bir bölümümüz zaten mevcut arkadaşlar. İlgili bölüme Site Duyuruları, Eleştiriler, Öneriler? ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]) başlığı altından ulaşabilirsiniz.
Bakar kör Uzay görmez iste .. Birde devamlı online ama bosa baksana :p Tesekkürler :)
Bakar kör Uzay görmez iste .. Birde devamlı online ama bosa baksana :p Tesekkürler :)
Görmemiş olabilirsiniz abiler, o kadar eski bi bölüm değil. Yakın zamanda açıldı.
Stingray
08.10.2007, 00:47:04
saffet kral olmuş eline sağlık
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.