PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Intel Motosiklet System..!

007
12.10.2007, 01:56:20
Intel üretse üretse ne üretse beğenirsiniz? Şahsen ben bu motosikleti beğendim. İşlemci üreten bu dev şirketin, daha az yaratıcı bir reklam yapmasını beklemek sanırım yanlış olurdu.

Intel motosiklet piyasasına girecek mi? Sanmıyorum. Ama ürettikleri işlemcilerin, bilgisayarlar dışında ne şekilde kullanılacağını anlatmak için, elinde yeterli bir mali bir güç varken, pdf dosyası kullanacağına işte böyle bir şov, ancak gerçekten Intel’e yakışırdı.

Motosiklet’e şöyle bir bakıldığında, görsel olarak elde edilen ürünün, motor hacmi açısından da ileri boyutlara ulaştığı rahatlıkla görünüyor. Motosikleti çalıştırmak için parmak iziniz ile güvenlik kontrolünden geçtikten sonra, lcd panelden “GO” tuşuna basmanız yeterli.
Denemek isteyenler buradan buyurabilirler. [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

Intel ve Orange County Choppers (OCC) ortak yapımı olan motosiklete göz atmak için aşağıdaki videoyu önermeden geçemeyeceğim. Motosikleti yapan ekip, Discovery Channel izleyicileri için çok da yabancı değil. American Chopper programını izleyenler hemen hatırlayacaklardır.

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

alinazik
12.10.2007, 02:05:05
selam

abi teşekkürler paylaşımlarına yetişemiyorum hepside gerçekten çok bilgi verici paylaşımlar...

acaba bu sistem fabrika çıkışlı bir sistem mi yoksa istediğimiz motora montaj yapılabiliyormu...eğer öyle ise tolga kesin siparişini vermiştirr..:):):)

uzay
12.10.2007, 02:34:09
Cüneytcim gavur iste yapıyor yapmasınada :p ben nedense Chopper motoru hic sevemedim :) Sen bana bakma ama paylasım güzel ve yerinde ellerine saglık :shades:

Thai
12.10.2007, 15:28:51
Sevgili alinazik, yeri gelmişken belirtmek isterim. Bu motosiklet fabrika çıkışı bu halde olsa zaten chopper olmaz cruiser olur.
Yani bir motosikletin chopper olabilmesi için fabrika tarafından değil kişi veya kişiler tarafından yapılmış olması gerekir. İngilizce "chop" (kesmek biçmek) kelimesinden türetilmiş yeni bir kelimedir ki, ülkemizde cruiser tipi motosikletlerede yanlış olarak chopper denmektedir.

Yani bu motosiklet chopper'dır ama intruder vl 250 cruiser'dır.
Umarım açıklayıcı olmuştur...