PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kışla ilgili bir soru ?

EmRaH
16.10.2007, 19:08:10
Merhaba bu soruyu kime sorduysam kesin bir yanıt alamadım birde altan motordaki yetkili ustalarımdan bilgi almak istiyorum ilginiz içinde şimdiden teşekkürler.

Kışın motorumun açıkta kalması kapalı bir garajımın olmamasından dolayı motoruma ne gibi bir zarar verir kış aylarında motorun kapalı bir garaja konulması zorunlumudur ?

sbuyukkilic
16.10.2007, 22:18:16
Muhakkak cevap gelir . Ancak Altan motorda kışlama için depolama sistemi var diye biliyorum. Ancak aylık ücret ne kadar ve neler yapılıyor cevabı musait olunca yazarlar.

Ama kullanacaksanız muhakkak bir branda size yardımcı olacaktır.

beetle65
16.10.2007, 23:04:45
Direk yağmuru almayan balkon altı,merdiven altı gibi yerler ve üzerine örtebileceğin motoruna uygun bir branda aslında yeterli :shades:

Ama kışın hiç kullanmayacak isen yapman gerekenler konusunda Altan Motor'a müracat etmen menfaatin icabı önemli :good:

taner altan
16.10.2007, 23:16:11
Emrah arkadaşım öncelikle şu soruyu sorayım motorunu nekadar seviyosun,verdiğin cevaba göre konuşalım,şahsen ben motorumu bir kış boyu dışarda bırakmak yağmurda gezerken bile düşünürüm.Neyse öncelikle okadar uzun bir zamaniçinde muhakkak motoru kapalı bir zeminde tutmalısın,cünki plastik aksamda solmalar nikelajve aleminyum aksamda siyah kalıcı benekler oluşur.En basitleri, mali anlamda bunları sonra tamir ettirmektense kapalı bir ortamda bir park ücreti vermek bence daha mantıklı sanırım,ha böyle bir hizmeti nasıl alabilirsin onuda daha sonra konuşabiliriz.İyi akşamlar.:shades:

alinazik
16.10.2007, 23:35:20
selam

işte beklenen doğru cevap geldi...

EmRaH
23.10.2007, 20:57:51
Çok teşekkür ederim mesaj çok açık ve net bir şekilde anlaşılmıştır :)

sunman
25.10.2007, 11:59:30
Emrah arkadaşım öncelikle şu soruyu sorayım motorunu nekadar seviyosun,verdiğin cevaba göre konuşalım,şahsen ben motorumu bir kış boyu dışarda bırakmak yağmurda gezerken bile düşünürüm.Neyse öncelikle okadar uzun bir zamaniçinde muhakkak motoru kapalı bir zeminde tutmalısın,cünki plastik aksamda solmalar nikelajve aleminyum aksamda siyah kalıcı benekler oluşur.En basitleri, mali anlamda bunları sonra tamir ettirmektense kapalı bir ortamda bir park ücreti vermek bence daha mantıklı sanırım,ha böyle bir hizmeti nasıl alabilirsin onuda daha sonra konuşabiliriz.İyi akşamlar.:shades:

Abilerime ek olarak kapalı alanda tutulan motosikletlerin kışın özellkle 15 günde bir çalıştırılarak akünün şarj edilmesi yada kutup başlarının sökülmesininde akü sağlığı bakımından önemli olduğunu ilave etmek isterim.

S&S
Mert