PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzukim DVD Öneriler..!

007
17.10.2007, 13:28:02
@Stingray (Tolga) alıntıdır...

Sevgili Arkadaşlar,
Projenin açıklanma zamanı geldi :clap2:

Bugüne kadar sitenin kuruluşundan bu yana bir çok geziler yaptık. Çoğu gezimizde bir çok diğer motorsiklet gruplarına örnek teşkil edecek bir görüntü sergiledik.
Eşi benzeri bulunamayacak bir aile ortamı içinde arkadaşlıklar kurduk. Bu yaratılmış güzel ortamı güçlendirmek için aklıma bir çok fikir geliyordu.
İlkini geçen hafta site yönetimiyle paylaşmış olumlu yanıt almıştım.

Sıra bu güzellikleri tüm üyelerimizde ve arzu eden tüm diğer gruplar ile paylaşmaya geldi.

Sizleri uzun süre bekletip meraklandırdıktan sonra planladığım projeyi site yönetiminin katkılarıyla hayata geçiriyoruz.

Suzukim.net Gezi DVD'si Bölüm 1:
Kuruluş ve İlk Geziler
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
Toplam 10 adet bölüm ve 1 adet Suzukim.net tanıtım bölümünden oluşan bu DVD'de, Suzukim.net olarak yapılan aktiviteler, röpörtajlar, kuruluş tarihçesi, ve anılardan oluşan bir film yaratmaya karar verdik.

Projenin hayata geçiriliş şekli ise tüm site üyelerinin katkılarıyla olacaktır.
Projede görev alacak kişiler ve görevlerini kısaca sizlere belirteyim.

Thai - Genel tasarım ve Denetleme, Danışmanlık, Senaryo ve DVD Baskıları.
Burgmanbora - Kapak tasarımı ve Baskı işlemleri
007 - Senaryo, İçerik Belirleme, Kamera Çekimleri ve Video Montaj ve Müzik Seçimi, Menü Tasarımı
Stingray - Proje Yönetimi, Video Montaj ve Müzik Seçimi, Suzukim.net tanıtım film müziği, Resim Toplama
Saff - DVD Rendering, Kopya Koruma ve Şifreleme İşlemleri

Süreç şu şekilde işleyecektir.

Yönetim tarafından sabit bir topik açılıp tüm üyelerin yorumları, önerileri burada toplanacak ve senaryo içerisinde mümkün olduğunca değişiklikler bu öneriler dikkate alınarak yapılacak.:flowers:
Ayrıca bu topikte süreç ile alakalı bilgiler sizlere duyurulacak ve süreç esnasında hangi üyenin yardımına ihtiyacımzın olduğu yine bu topikten bildirilecektir. :friends:

Herkes merak ettiği soruları yine bu topik altından sorabilecek ve gelişmeleri takip edebilecektir. En çok ben soru soracağım, rahatsızız ya kendi projemiz ile alakalı kendime soru soramayacağım aklınıza gelmesin :)

Tüm üyeler resimlerini DVD veya CD'ye yazarak aşağıda belirtilen adrese kargo ile veya yapılacak olan suzukimnet aktivitelerinde verebileceklerdir.
Kargo Adresi: Asitane Etkinlikler, Cumhuriyet Caddesi Şumnu Apt. No:173/6 Elmadağ- İstanbul -Tolga Turgal

İlk projede açılacak bölüm isimleri yine Suzukim.net DVD topiğinde sizlere aktarılacak.

Bu sadece birinci DVD'miz. Bunun diğer bölümleri de olacak ve yapılan tüm geziler eklenecektir.
İlk DVD'de münferit yapılan geziler olmayacak, ikinci DVD'den itibaren münferit geziler eklenmeye başlayacaktır.
Ha ufak bir hatırlatma:dribble: eklenecek resimlerin çekildiği gezilerin haliyle motor ile yapılmış geziler olması gerekiyor :)

Üyelerin ellerindeki arşivleri teslim tarihi 01 Kasım 2007 tarihinde sona erecek ve resim seçme işlemi başlayacaktır
Projenin planlanan bitirilme süresi 01 Aralık 2007 tarihidir. İnşallah sarkma olmaz :cool:
Sizlere bu tarhiten sonra belirleyeceğimiz bir yerde Dev Ekranda ilk gösterimi yapacağız.

Umarım sizlerin hoşuna gidecek bir projeye imza atmış oluruz.

Sevgiler
Stingray

Kribensis
17.10.2007, 13:42:58
Valla süper bir fikir....:good:

Biz de elimizden gelen yardımı ve katkı'yı yaparız... :shades:

Ortaya çok güzel birşeyler çıkacak gibi...haydi davranın bakalım....
:thumbup:

alinazik
17.10.2007, 15:04:22
selam

haydi hayırlsı bakalım

sunman
17.10.2007, 15:13:49
Çok iyi düşünülmüş:good: proje için her türlü yardıma hazırım.:shake2:

007
17.10.2007, 15:18:27
Güzel fikirler bekliyoruz... :)

SaFF
17.10.2007, 17:10:12
Ben kopyalama güvenliği ile ilgili araştırmalarımı sürdürüyorum bu arada.

Thai
17.10.2007, 17:18:06
Sevgili arkadaşlar,
Elinizde bulunan resimleri biran önce vakit kaybetmeden orijinal halleriyle tolga'ya (stingray) ulaştırırsanız bizlere çok yardımcı olmuş olursunuz.

Ayrıca stingray markası yaratma çalışmalarını hala dikkatle izliyorum

DARK1907
17.10.2007, 17:46:15
Belki bakarsınız özel Suzukimnet captıon'ı hazırlarım.Süpriiiiiiz...

Stingray
17.10.2007, 18:08:16
Ayrıca stingray markası yaratma çalışmalarını hala dikkatle izliyorum

Sen daha çoook izlersin :)

uzay
17.10.2007, 18:19:44
Tolgacım Toprak sendende böyle birsey beklenir hayranım sana ne diyebilirim :) Arkadaslar süpper ellerinize saglık simdiden :friends:

beetle65
18.10.2007, 21:13:06
Bendeki resimleri sana en kısa zamanda ileteceğim kardeşim :shake2:

Barış
18.10.2007, 23:24:21
Bendeki marmok fotolarını yarın kargoluyorum kardeşim.:friends:

alinazik
19.10.2007, 00:40:16
bende herhangi bir görüntü olmadığı için yardımcı olamıyorum ama sanıyorum ki sizdeki görüntü ve fotolar fazlasıyla yetecektir...

sbuyukkilic
19.10.2007, 00:56:55
Emekleriniz için şimdiden teşekkürler.:friends:

007
19.10.2007, 02:02:01
Belki bakarsınız özel Suzukimnet captıon'ı hazırlarım.Süpriiiiiiz...

Süprizlere bayılırız. Biliyor musun kardeşim... :clap2:

alinazik
19.10.2007, 23:27:26
selam

şimdiden elinize emeğinize sağlık