Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumlarda kayıp aranıyor.
sbuyukkilic
28.10.2007, 12:08:23
:shiny: Gezilere gelemeyip forumdada pek gözükmeyenler nerelerde.
Bakalım seslerini duyalım. Uzaklardalarmı , üzgünlermi ,mutlularmı,
işleri cokmu yoğun v.s v.s
Mesela Zühtüpaşa. Forumda pek yok.:friends:
Stingray
28.10.2007, 12:36:12
Sadece o mu?
Birçok kişi görünürde yok :)
alinazik
28.10.2007, 14:35:22
selam
evet ya benim de son 1 aydır dikkatimi çekiyor nerede bu millet kayıplar neredeseniz...
beetle65
28.10.2007, 20:01:11
Evet güzel bir form sayfası :good:
Dostlar bu forma cevap verin lütfen :shades:
Sizleri özledik
en kısa zamanda görüşmek üzere :shake2:
Konuyu sevdim bak ben burdayım :p
sbuyukkilic
28.10.2007, 22:46:03
Mesela baba ismail ve pacha da yok. İsmail abi benzini totalden ve 97 oktan alın dedi.
Göstergede 2 cizgi var 179 km ye geldi. Her zaman 220 km de son ışık ve benzin deposu birlikte yanıyordu. Sanki bu sefer 220 yi epey gececek gibi geliyor. Her arkdaşın, abimizin , kardeşimizin iki satır yazısına, tecrübesine ihtiyacımız var. Onun dışında forumda bir tatlı merhabada herkesi mutlu eder. Mesela Bu cumartesi epey arkadaş Altan motora gelme sayesinde görüştü. Ama hem Altana hemde gezilere gelemeyen arkadaşlarıda en azından forumlarda görmek isteriz.
Bu Mt de benim için önemli değil. Ancak suzukim nette birbirini tanıyan insanlardan olduğu için daha farkli olmalı. suzukimnet
taner altan
28.10.2007, 22:46:43
Evet arkadaşlar zamanlamayı iyi ayarlayıp herkesin katılabileceği hemde şöyle rekor bir suzukim net ailesini bir araya getirsek diyorum.
Hem şu soğuk havayı ısıtalım ,hemde bayramdan beri görüşemiyoruz.İyi olur kanımca.:shades::shades::)
Bazı arkadaşlarımız aramızda olmasına rağmen forumlara hiç yazmazlar mesela ismail abi (baba 650) veya mustafa mehdi (golden eagle)
ama bu aramızda olmadıkları anlamına gelmez.
Barış
28.10.2007, 23:21:52
Sizerden ayrı olsamda gönlüm sizlerle arkadaşlar.:)
beetle65
28.10.2007, 23:24:15
Sizerden ayrı olsamda gönlüm sizlerle arkadaşlar.:)
seni biliyoruz :friends:
alinazik
28.10.2007, 23:35:22
Evet arkadaşlar zamanlamayı iyi ayarlayıp herkesin katılabileceği hemde şöyle rekor bir suzukim net ailesini bir araya getirsek diyorum.
Hem şu soğuk havayı ısıtalım ,hemde bayramdan beri görüşemiyoruz.İyi olur kanımca.:shades::shades::)
selam
taner altan a canı gönülden katılıyorum...
Stingray
28.10.2007, 23:36:56
Taner abi
Bir dizi organizasyonlar üzerine liste oluşturuyorum. Yakında buradan paylaşacağız merak etme.
Forumdan kimse aslında uzak değil.
Herkes mutlaka hergün forumu açıp neler oluyor diye bir bakıyor.
Önemli olan, insanların merak ettiği konular üzerinde başlık açıp paylaşım yapmak.
Sevgiler
duffy
30.10.2007, 10:40:05
Bendende bahsedildiğini sandım 1 haftaya yakın zamandır İnegöl'de bulunuyordum. Dün döndüm görüşmek üzere
Karasuzu
30.10.2007, 10:43:03
Bende elimden geldiğince forumu takip etemeye çalışıyorum ama yoğun iş temposu pek fırsat bırakmıyor.9 Ekim iftar yemeğinde olduğu gibi ama bu sefer daha lkalabalık ve yoğun bir katılımın olacağı bir buluşma hepimize iyi gelir bencede.
Özledik ya[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
sbuyukkilic
30.10.2007, 10:51:24
Forumlara bakarken altta isimler oluyor. :shades: Bu topiğe bir merhaba pek vakıt almaz. Biri yazar biri bakar kıyamet ondan kopar.:p Atasözünün forma uyarlanmış hali. Malum kış şartları imkanları zorluyor. Amac forumlarda muhabbet olsun.:cheers:
Stingray
30.10.2007, 13:12:43
Altta isimlerin görünmeleri şu sebepten olabiliyor diye biliyorum.
Kişi LOG OUT olmaz ise forumda hep online gözüküyor.
Zannediyoruz ki aşağıda şu an forumda şu kadar kişi var ama aslında o biraz sanal durumu teşkil ediyor.
Ama herhangi bir konunun içine girdiğimizde altındaki kişilerin isimleri reel bilgiyi veriyor diye biliyorum.
Yanlışım varsa düzeltin.
Bunun haricinde, herkesin belli yoğunlukta işi olduğunu unutmamak lazım. Çok kalabalık ve sürekli aktif bir forumun işleri ciddi miktarda etkileyeceği ve diğer işlerimize konsanstrasyonumuzu etkileyeceği gerçeğini unutmamak lazım.
Bence herkesin forumlarda bildiği bilgileri ayrı başlıklarda açması foruma en faydalı davranış olacaktır.
Nasıl motor sürülecekten tutun da motor nasıl yıkanır'a kadar ne biliyim birçok başlık aklıma geliyor.
Yavaş yavaş konuları arttıracağımızdan eminim.
Sevgiler
sbuyukkilic
30.10.2007, 14:18:15
Topikler işi bitince kilitleniyor. Bu topiğinde bence işi bitmiştir. Onun için kilitlenebilir.
Stingray
30.10.2007, 16:51:23
Dur daha bitmeeezzz :)
Bu aleme girdin mi öyle hemen çıkamazsın.
goursad
30.10.2007, 19:44:41
Dur daha bitmeeezzz :)
Bu aleme girdin mi öyle hemen çıkamazsın.
aleme yeni girdim ama baktım ki yaş olarak biraz küçük kaldım :sad2:
bakalım alem beni dışlayana kadar burdayım :good:
aleme yeni girdim ama baktım ki yaş olarak biraz küçük kaldım :sad2:
bakalım alem beni dışlayana kadar burdayım :good:
Küçül de cebime gir :) Sen kendine küçük diyorsan yanmışız yahu.
DARK1907
31.10.2007, 15:26:33
Bazı arkadaşlarımız aramızda olmasına rağmen forumlara hiç yazmazlar mesela ismail abi (baba 650) veya mustafa mehdi (golden eagle)
Olayı en güzel şekliyle özetlemişsin Ziya.Budur.
sbuyukkilic
31.10.2007, 15:44:11
Herhangi bir sitede altta yazılan isimler cok umrumda olmaz. Ama şu anda aşağıda 17 isim var. Ve bu isimler değişiyor. Bence siteyi takıp etmeye vakıt varsa güzel bir ortam dediğimiz ve tanışıklıktan ziyade arkdaş olan kişilerin daha katılımcı olması lazımdır.
Bu topiği acmaktakı amacta siteye faydalı olup birlik ve beraberlikteliğe katkı olur düşüncesiydi. Yanlış veya ince düşünmüş olabilirim.
Yinede siteye girdiğim zaman altta olanlar ve forumlara katılanlar ın
orantısında bir carpıklık var. Demek vakıt var. Daha derininden anlamam.
alinazik
31.10.2007, 17:53:56
Küçül de cebime gir :) Sen kendine küçük diyorsan yanmışız yahu.
selam
aklınla bin yaşa saffet benim diyeceğimi dedin
estemo
01.11.2007, 23:04:23
arkadaslar ben zuhtupasa ve omurilik arkadaslarımızın yazılarını ozledim onları goren ve duyan yada yazılarının izine rastlayan varsa lutfen haber versin.
arkadaslar nerelerdesiniz yahuuuu....
beetle65
02.11.2007, 08:42:56
arkadaslar ben zuhtupasa ve omurilik arkadaslarımızın yazılarını ozledim onları goren ve duyan yada yazılarının izine rastlayan varsa lutfen haber versin.
Ortalıkta görünmüyorlar :confused1:
sunman
02.11.2007, 10:11:17
Kayboldular hükümsüzdürler :cray: Halbuki paşada GPS de var ama :confused1:
sburgman
02.11.2007, 13:40:10
Evet herkezin işleri yoğun bu ara anlaşılan.Hakikaten Zühtüpaşa niye ortalarda yok ...
omurilik
02.11.2007, 20:36:13
Sevgili kardeşlerim,
Artık sizlerle SÖZde değil, özde beraber olmaya karar verdim. Yani, forumda yazı yazarken kendimizi çok da iyi ifade edemediğimizi, hç istenmemesine rağmen birbirimizi kırabildiğimizi tespit ettim. Sizlerle her türlü gezi, buluşma, organizasyona, atraksiyona varım. Tüm mesajları okuyorum. Yardımcı olabileceğim başlıklar haricinde yazı yazmamaya karar verdim. Kimseye kırgınlığım yoktur. Saygıyla karşılayacağınızı biliyorum.
Herkesi seviyorum. Çok değerli arkadaşlarımsınız.
NOT: SÖZde mecazi anlamda kullandım. Yazı anlamında. Yanlış anlaşılmasın...
beetle65
02.11.2007, 20:40:41
Sevgili kardeşlerim,
Artık sizlerle SÖZde değil, özde beraber olmaya karar verdim. Yani, forumda yazı yazarken kendimizi çok da iyi ifade edemediğimizi, hç istenmemesine rağmen birbirimizi kırabildiğimizi tespit ettim. Sizlerle her türlü gezi, buluşma, organizasyona, atraksiyona varım. Tüm mesajları okuyorum. Yardımcı olabileceğim başlıklar haricinde yazı yazmamaya karar verdim. Kimseye kırgınlığım yoktur. Saygıyla karşılayacağınızı biliyorum.
Bizim de seni sevdiğimizi biliyorsun değil mi :friends:
Forumda yazı yazarken kendimizi çok da iyi ifade edemediğimizi, hiç istenmemesine rağmen birbirimizi kırabildiğimizi tespit ettim.
Bizde seni çok seviyoruz kardeşim. Hoşgeldin..! :clap2::cheers::good:
Yukarda bahsettiğin konuyu defalarca söylememize rağmen, arkadaşlarımız yanlış anlamaya devam ediyor. 7-8 senedir forumlarda yazı yazan (suzukim.net haricinde) ve en az 5000 mesaj sayısı olan arkadaşlarımız var. Bu forumlarda eskiden yaşanan hadiseleri aktardığımızda da ukelalık yapıyoruz gibi algılanıyor. Tespitin çok doğru ve yerinde kardeşim. :flowers:
Chatzone' a güzel paylaşımlarını bekliyoruz! :shiny:
estemo
03.11.2007, 11:18:01
Sevgili kardeşlerim,
evet koksal ara sırada olsa yaz kardesim:friends:
sbuyukkilic
04.11.2007, 21:21:32
Kayboldular hükümsüzdürler :cray: Halbuki paşada GPS de var ama :confused1:
Bana düşmez ama yakın arkadaşları paşaya ulaşabilir.
Topiği acma amaclarımdan bir tanesini oluşturan zühtüpaşanın
tekrar aramızda daha aktif olmasını sağlayabilir. Hiç bir şey yokmuş gibi davranmak olmaz. Cumartesi Altanda paşayı biraz soğuk hissettim. Banamı öyle geldi acaba. :shades:
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.