Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaka Kartı Olmayanlar....!
4 Kasım Pazar günü yapacağımız 2. Suzukim.net pikniğinde yaka kartı olmayan arkadaşlar yaka kartı bilgilerini yolladıkları takdirde dağıtım yapılacaktır.
Tüm üyelerimize duyrulur.
Ben bi tane reca edeyim. Profil bilgilerim gerekli bilgiyi içeriyor kanımca. :)
sburgman
02.11.2007, 09:40:34
Bende rica edicem ama henüz gelebileceğimiz tam olarak kesinleşmedi.Malum bizim junior' u bırakacak yer pazarlıkları sürüyor valide sultan ile anlaşabilirsek kesin geliyoruz.Ben en iyisi yarın kesin cevabımı vereyim...
Stingray
02.11.2007, 11:26:49
Junior'u da getirin ayol. :)
sburgman
02.11.2007, 13:36:36
Junior'ı getirisem araba ile gelmem gerekir.Varmı ki başka araba ile gelen...
taner altan
02.11.2007, 22:30:50
Alper kardeş hava müsait olursa bende ufaklığı getirmayi düşünüyorum ,tabi arabayla ,fakat hava pek normal olmıyacak gibi gözüküyor kanımca.:shades:Bu piknik sallanıcak gibi gözüküyor.
Stingray
02.11.2007, 23:05:51
tıktıktık
tahtaya vuralım.
hava şu an güzel gözüküyor nazar değdirmeyelim.
Alpercim tabiki de arabayla gelirsin. Aşkolsun yahu, motosiklet grubu olmak 4 tekeri unutacağımız anlamına gelmez. Hem 4 teker olmasa 2 tekerin cazibesini anlayamayız :)
sburgman
03.11.2007, 10:20:22
Doğru söylüyorsunuz anca beraber kanca beraber.Hayırlı haberleri bekliyoruz...:clap2:
Barış
11.11.2007, 22:18:07
Benim hiç yaka kartım olmadı:cray::cray::cray:
Benim hiç yaka kartım olmadı:cray::cray::cray:
En kısa zamanda gönderilecektir Barışçım.
burgmanbora
14.11.2007, 16:22:07
Arkadaşlar,
Yaka kartları eksik olan arkadaşlarım aşağıdaki gibi PERŞEMBE AKŞAMINA kadar bana ulaştırırsa Pazar gününe yetiştirebilirim.
Kartların arkada şu bilgilere yer verilecektir. Ve bizlere ivedilikle göndermeniz gereken bilgiler aşağıda sıralanmıştır.
Nick:
Ad Soyad:
Acil Durumda Aranacak No'lar:
Kan Grubu:
İlaç Alerjisi:
Bağımlı olduğu İlaç: (inüsilin vb...)
Doğum Tarihi, Boy, Kilo:
Adres:
Sosyal Güvenlik No: (SSK veya Bağ-Kur belirtilerek)
Kimlik için dijital bir adet fotograf. (lütfen motor üstünde, balık avlarken, çıplak, düğünde horon teperken çekilmiş fotograf gondermeyin. Kabul edilebilir olanlar ekteki gibidir, aksi takdirde kimlik kartınıza fotograf eklenmeyecektir.)
ÖNEMLİ NOT: Lütfen bilgilerinizi, burgmanbora@suzukim.net adresine özel olarak gönderiniz. Gizlilik açısından bilgilerinizin burada yayınlanması tarafımızca doğru değildir.
Bilgileriniz kesinlikle başka bir amaç için kullanılmayacaktır. Aksini düşünen arkadaşlar varsa lütfen bilgilerini bizlere göndermesinler. (sonuçta annenizin kızlık soyadını istemiyoruz) Kartlar basılıp teslim edildiktan sonra verileriniz silinecektir.
Eline sağlık Boracım...:flowers:
Benim de artık kartlanmam şart oldu. Yolladım bilgileri.
Barış
14.11.2007, 23:46:44
En kısa zamanda gönderilecektir Barışçım.
Sağol abi:yahoo::yahoo::yahoo:
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.