PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Beyaz Esya

uzay
05.11.2007, 00:33:21
Konu baslıgını okudugunuzda aklına o an ne geldi bilmiyorum ama ici fesat olanların kesin aklına benim Beyaz Kızan gelmistir :p Evet Arkadaslar siyah olan orjinal renginden beyaza bir dönüs yaptım ama masallah her bulusmada her ortamda benim motor konusuluyor .. Buraya kadar hersey iyi güzelde hayatımın en güzel yerini kapsayan canım motorumun Camasır Makinası - Buzdolabı - Bulasık Makinası tarzında beyaz esyalara benzetilmesi sinir bir durum :dribble: Hatta ve hatta site üyelerimizden Haluk Kardesimizin son yaptıgı oyun sanıyorum bu muhabbetin dahada uzayacagına en büyük kanıttı :p

Buyrun :thumbup:

Site Yöneticilerinden ufak bir rica ;

Reklama kacıyorsa sayet affınıza sıgınıyorum resmi kaldırıp konu devam edebilir :)

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

Haluk
05.11.2007, 10:35:22
Bizim burdaki bosch dada satılıyomu acaba merak ettim gidip sorayım bari.:p:dribble:

007
05.11.2007, 10:41:00
Murat Erköse' de boyattığında, nasıl olmuş dediydi! Bende, Uğur Derin Dondurucu gibi olmuş diye takılmıştım... :p

uzay
05.11.2007, 10:47:12
Murat Erköse' de boyattığında, nasıl olmuş dediydi! Bende, Uğur Derin Dondurucu gibi olmuş diye takılmıştım... :p

Beyaz Kızanıma su ana kadar derin dondurucu yakısması yapılmadı ama aklına gelen tüm beyaz esyalar mevcut :p

Stingray
05.11.2007, 10:53:06
Bosch sevdiğim bir beyaz eşya markasıdır.
Dolayısıyla benim için sorun yok Uzay :)

sunman
05.11.2007, 14:00:14
Sanırım teşhirdekini almışın ama yazı yanında bantlar var.

Thai
05.11.2007, 17:00:52
Hah tam şimdi buzdolabı olmuş...
eheheh

volkanadart
05.11.2007, 17:54:10
Uzaycım, senin motor elden gitmiş kardeşim. Yarın öbür gün sana tam kurtma mı diye, yada derin dondurucusu var mı diyede sormaya başlayabilir insanlar.

Neyse kendine iyi bak. :):)

alinazik
05.11.2007, 23:35:02
selam

değişik bir başlık olmuş beyaz eşya başlığını okuyunca böyle bir şeyle karşılaşacağımı düşünmemiştim..

her ne marka olursa olsun suzuki olsun taştan olsun

uzay
05.11.2007, 23:41:10
Bosch sevdiğim bir beyaz eşya markasıdır.
Dolayısıyla benim için sorun yok Uzay :)

Topragım Tolga destek icin Tesekkürler :p

Sanırım teşhirdekini almışın ama yazı yanında bantlar var.

Evet teshir ürünü bu zaten :p Yanındaki bant olayına gelince yeni parti ürünlerinde bu bantlar oluyor yeni bir akım kanımca :dribble:

Uzaycım, senin motor elden gitmiş kardeşim. Yarın öbür gün sana tam kurtma mı diye, yada derin dondurucusu var mı diyede sormaya başlayabilir insanlar.

Neyse kendine iyi bak. :):)

Bunda ne istersen var hatta fabrika üzerinde xenon ve havalı kornalı bicimde yapıyor teslimatları :p

Stingray
05.11.2007, 23:55:11
Ya çok merak ediyorum.
Başka forumlarda beyaz eşya diye başlık açıp motoruna Bosch etiketi yapıştıran kaç tane arıza vardır :)
Uzay ne diyim eline sağlık toprağım :)
Aramızda normal bir tane adam yok vallahi.

uzay
06.11.2007, 00:04:10
Normal adamın forumlarda ne isi var Topragım .. Biz secilmis özel insanlarız 100 kisi arasından parmakla secerler heeee su adam diye :p Emin ol yoktur begenmene sevindim baslık is yapıyor demekki :dribble:

sburgman
06.11.2007, 09:11:48
Aslında klima olsa daha iyi bence yazın soğuk kışın sıcak.Bosch klima üretmiyor bildiğim kadarıyla belkide prototip olabilir fuar için...:rolleyes:

uzay
06.11.2007, 09:33:09
Aslında klima olsa daha iyi bence yazın soğuk kışın sıcak.Bosch klima üretmiyor bildiğim kadarıyla belkide prototip olabilir fuar için...:rolleyes:

Olmadıgını kim söyledi koltuk altında mevcut alttan ısıtmalı anlayacagın :p Kimisi elcik taktırır bende fabrika cıkışı altçık var :dribble::p

gurcan
07.11.2007, 14:43:38
yavv... şu toprağım diyaloglarını bi türlü anlayamadım gitti ...

toprak mı var ? kaçak mı var ? toprağa kaçak mı var ? senin beyaz eşyada anlamadım gitti..

uzun lafın kısası orjinal olmuş , ama tek tip ürünle piyasaya çıkılmaz. en az üç beş ürün daha çıkarman lazım ..

:good:

saygılar ...

beetle65
07.11.2007, 14:51:41
Valla buzdolabını yeni değiştirdik :cray:

Bilseydim BOSCH'a da bakardım

Hoş bir modelmiş :p

Dastini
07.11.2007, 16:48:02
abi ben baktım modele bundan buz dolabı değilde olsa olsa içecek soğutucu felan olur ama kullanışlı kapağını koltuk gibi kullanıyosun aç kapağı al birayı kapattıktan sonra kapağın üstüne geç içmeye devam :clap2:

uzay
07.11.2007, 20:30:58

Abi bunun motoru 250 sana gelmez yavas sogutuyor :p

abi ben baktım modele bundan buz dolabı değilde olsa olsa içecek soğutucu felan olur ama kullanışlı kapağını koltuk gibi kullanıyosun aç kapağı al birayı kapattıktan sonra kapağın üstüne geç içmeye devam :clap2:

Bak aslında buda kücük bir ayrıntı olabilir :)

aLien
07.11.2007, 20:36:48
Hobaaa Uzay neettin sen :) yahu derin merin dondurmayla ne işin var senin :) Bırak başka eşya mı bulamadın

uzay
07.11.2007, 20:40:46
Hobaaa Uzay neettin sen :) yahu derin merin dondurmayla ne işin var senin :) Bırak başka eşya mı bulamadın

GTS dedigin beyaz olur sen anlamazsın :p

beetle65
07.11.2007, 20:48:53
GTS dedigin beyaz olur sen anlamazsın :p

Senin ve Murat'ın motor rengine hastayım :good:

uzay
07.11.2007, 20:52:37
Senin ve Murat'ın motor rengine hastayım :good:

Yok canım daha neler sen kesin dalga geciyorsun benimle :p

Bu arada senin emaneti verdim Cuma sende olur anladın sen :)

beetle65
07.11.2007, 20:58:15
Yok canım daha neler sen kesin dalga geciyorsun benimle :p

Bu arada senin emaneti verdim Cuma sende olur anladın sen :)

valla diyorum
hele murat'ın o kaplamaları çok güzel olmuştu
ciddiyim

bu arada diğer iş için sağol kardeşim
sana zahmet oldu :friends:

sunman
07.11.2007, 21:23:01

Abicim Bunun herşeyi güzel yanlız bi problemi var kapağı çift taraflı açılamıyo sorun olabilir

beetle65
07.11.2007, 21:37:59
Abicim Bunun herşeyi güzel yanlız bi problemi var kapağı çift taraflı açılamıyo sorun olabilir

katlanacaktık artık :shades:

uzay
07.11.2007, 21:50:13
valla diyorum
hele murat'ın o kaplamaları çok güzel olmuştu
ciddiyim

bu arada diğer iş için sağol kardeşim
sana zahmet oldu :friends:

Benim kısa ve uzunda xenon var sislerede xenon taktırmayı planlıyorum o zaman daha vahşi olacak :p

Ne demek lafı dahi olmaz her zaman beklerim gelmezsen kızarım :angry:

sburgman
08.11.2007, 08:53:02
Olmadıgını kim söyledi koltuk altında mevcut alttan ısıtmalı anlayacagın :p Kimisi elcik taktırır bende fabrika cıkışı altçık var :dribble::p

Uzaycım kopardın beni müthiş bir keşif tebrik ediyorum Altçık olayı hala gülüyorum :shiny::p:yahoo:

Stingray
08.11.2007, 17:20:50
Gidona otopark anahtarını monte ettim.
İçeriden bir kablo ve buton yardımıyla.
Bastın mı otoparkı açıyon anahtar aramadan :)
Bu keşif nasıl Alper ? :)

sburgman
08.11.2007, 18:00:55
İşte Türk insanı kardeşim.Biz istedikten sonra herşeyi yaparız.Hatta motordaki butonu bırak Otopark girişine kamera koyar içinde özel tanıma yazılımı olan bir bilgisayara bağlar motoru görünce kameradan otomatik açılmasını bile sağlarız...:yahoo:Hatta ve hatta Geçerken isminle hitap edip hoşgeldiniz Tolga bey bile dedirtiriz:clap2:
Bunun için gerekli kudret damarlarımızdaki asi kanda mevcuttur.

uzay
08.11.2007, 21:07:28
Uzaycım kopardın beni müthiş bir keşif tebrik ediyorum Altçık olayı hala gülüyorum :shiny::p:yahoo:

Yüzünde küçükte olsa bir tebessüm olusturabildiysem ne mutlu bana Kardesim ama harbii altçık gülmeee :p

Gidona otopark anahtarını monte ettim.
İçeriden bir kablo ve buton yardımıyla.
Bastın mı otoparkı açıyon anahtar aramadan :)
Bu keşif nasıl Alper ? :)

Bunu nasıl yaptın Toprak .. Banada lazım yok cebimde uzaktan kumandayı ara falan filan zor oluyor :)

Stingray
08.11.2007, 23:38:22
Yaparız bir şekil sanada sen merak etme :)

uzay
08.11.2007, 23:56:37
Yaparız bir şekil sanada sen merak etme :)

Tolgacım bunu bir söz olarak kabul ediyorum en kısa sürede hallediyoruz :)

Stingray
09.11.2007, 01:44:15
Uzaycım
Kadıköy Yazıcıoğlu iş hanına gir.
Soldaki koridor en arkadaki dükkanda kumanda çoğaltan yer var. 28 YTL verip kumandanı çoğalt sonra yine aynı handa girişte sağ taraftaki elektronik parça satan dükkandan kırmızı buton al.
En kısa sürede telefonlaşalım, hemen benim otoparkta veya başka yerde operasyonu tamamlarız :)

uzay
09.11.2007, 20:51:51
Canım Topragım Tolga :friends:

Bendeki kumanda olmuyormu yani ille orda cogaltmammı gerekiyor neden dersen bizim sitede kumandalar zaten 20 YTL gidip 28 vermek anlamsız :p Bendeki olursa butonu kapayım bir ara kuralım sistemi :)

Stingray
09.11.2007, 23:51:37
Uzaycim olur tabi.
halledelim haftaya pazar aksami. uyar mi?

uzay
10.11.2007, 00:01:55
Kesinlikle uyar Toprak :)