PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fuarda Damping..

zuhtupasa
28.03.2007, 22:15:55
:dribble: Belki düşünenler olur...Su an fuarda BUrgman 400 K7 12.990YTL. fiyatla satılıyor...Bilginize..Hemde cok cazip kredi şartlarıyle 60 aya kadar vadeyle..:cool:
(12.990 için ayda 281 YTL. ödüosunuz..:cool: )

öztarden
28.03.2007, 23:23:40
abi ben size soylemiştim .Dusundugum cıktı.Artık yeni alacaklara hayırlı olsun.Paşam bu arada hadi artık patlat su burgmanı yaw.60 ay falan baksana.Bak motoru verdin hasta oldun haydi...:)

sonburgman
29.03.2007, 01:04:54
Haydaa kafayı yicem,biraz daha sabretseydim k7 alırdım :mad:

duffy
29.03.2007, 09:49:06
K7 mi geliyor ne anlamadım :)

vedatarpacı
29.03.2007, 11:09:00
arkadaşlar son bomba k7 nin fiyatı sadece bu gün için geçerli olmak üzere peşin 10000ytl olacakmış..

007
29.03.2007, 11:19:03
100 YTL ye korumalı ve hoş Motobot lar var en alt katta... :)

sonburgman
29.03.2007, 11:26:18
arkadaşlar son bomba k7 nin fiyatı sadece bu gün için geçerli olmak üzere peşin 10000ytl olacakmış..

Esas bomba bugun 1 k7 alana 2. bedava:p

zuhtupasa
29.03.2007, 11:26:42

Len vedat işin gücün kurusıkı..:p :blink: :p :p :shades: :cool: :p

vedatarpacı
29.03.2007, 11:29:01
ya esas korkum adım yalancı çobana çıkacak ...:) :friends: :p

alinazik
29.03.2007, 13:22:59
SELAM
BUGÜN FUARIN İLK GÜNÜ

giden veya orada olan kimse varmı acaba tek sarmaz şimdi gezmek ben cumartesi ve pazar gidemeyeceğim bugün veya yarın gitmeliyim diye düşünüyorum...

saygılar.

vedatarpacı
29.03.2007, 14:49:41
SELAM
BUGÜN FUARIN İLK GÜNÜ

giden veya orada olan kimse varmı acaba tek sarmaz şimdi gezmek ben cumartesi ve pazar gidemeyeceğim bugün veya yarın gitmeliyim diye düşünüyorum...

saygılar.
mustafa ben yarın gideceğim ALLAH bir mani vermezse .. istersen orada buluşuruz.. çünkü işyerinden gideceğim..

:friends:

sonburgman
29.03.2007, 15:34:47
mustafa ben yarın gideceğim ALLAH bir mani vermezse .. istersen orada buluşuruz.. çünkü işyerinden gideceğim..

Vedat; ben erkan ve volkan'la bu aksam saat 7 gibi ordayım,mustafayla gelirseniz görüşürüz...

öztarden
29.03.2007, 22:35:43
alinazik hayırlı olsun kaskın cok begendim.iyide fiyat...renk karısık biraz ama kırmızı olsun on lira fazla olsun:)

ŞOKUN ŞOKU haber eski burgmanını getirene yenisi bedava...:)

exelans
29.03.2007, 22:41:43
burgmana internet bağlatmam lazım arkadaşlar yoksa olanlardan ewden çıkınca haberim olmuyor burgman kullanırken sürekli yeni mesajlara bakabilmek mümkünmüdür:helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: bora duy sesimizi

alinazik
29.03.2007, 22:42:49
selam

ben bugün gittim fuara vedat yarın ve ondan sonraki günler müsait olamayacağım sanırım... garantiye aldım kendimi...bu arada kaskı aldım fiyatı 333 ytl karta tek çekim çok iyi aldığımı düşünüyorum...fakat renk seçeneğim yoktu large olarak karışık renkli vardı resimlerini atacağım birazdan...

saolasın serhat çıkarken erkanı gördüm oda n-102 kask alacaktı benim aldığım yere yönlendirdim ne yaptı bilmiyorum...

fuardan görüntüler az sonra .......:)

saygılar.

selam

arkadaşlar fuarın ilk günü benden kareler

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
burada herkes resim çekiyordu insanın dikkatini çekecek şekilde bir kalabalık vardı bende çektim ama ilgi motora mı bayana mı kararı siz verin...

evet artık benimde nolan n-102 n-com kaskım var 333 ytl ye maloldu 390 ytl ye alan arkadaşlar bilginize :)

exelans
29.03.2007, 23:23:17
kaskın hayırlı olsun mustafa keşke haberleşseydik fuara gideceğini ewe gidince okudum bende ordaydım buğün 2 4 arası

burgmanbora
29.03.2007, 23:45:08
burgmana internet bağlatmam lazım arkadaşlar yoksa olanlardan ewden çıkınca haberim olmuyor burgman kullanırken sürekli yeni mesajlara bakabilmek mümkünmüdür:helpsmilie: :helpsmilie: :helpsmilie: bora duy sesimizi

Onunda kolyıvar sony yanılmıyorsam 9'' bilgisayarı var gprs aparatı modifiye edilip bağlanır herhangi bir GSM operatöründen kablosuz internet kartı alınır istediğin olur ama yaklaşık 3.000 vada 3.500 ytl ye maal olur tabi burgmanını hiç bir yerde yanlız bırakamassın bu benim çarem ama belki daha ucuz bir sistem vardır:dribble: :dribble: :dribble:

Aklıma başka bir fikir daha geldi palm tarzı cep telefonu alınır GPRS İsmini yanlış hatırlıyor olabilirim GSM den nete bağlanabilirsin.:dribble:

Mustafa kaskın hayırlı olsun güle güle kullan:friends:

Stingray
30.03.2007, 09:24:09
Exselans Burgman'da interneti ne yapacaksın. Kullanırken nete girme şansın yok. Alırsın yeni bir cep telefonu artık çoğu POP3 mail destekli ki sen de bu sektördensin, bakarsın mesajlarına olur biter.
Tolga

beetle65
30.03.2007, 09:25:05
Hayırlı kasklar kardeşim
güle güle kullan
üzerine sinek böcek değmesin inşallah :clap2: :yahoo:

vedatarpacı
30.03.2007, 14:00:28
selam

ben bugün gittim fuara vedat yarın ve ondan sonraki günler müsait olamayacağım sanırım... garantiye aldım kendimi...bu arada kaskı aldım fiyatı 333 ytl karta tek çekim çok iyi aldığımı düşünüyorum...fakat renk seçeneğim yoktu large olarak karışık renkli vardı resimlerini atacağım birazdan...

saolasın serhat çıkarken erkanı gördüm oda n-102 kask alacaktı benim aldığım yere yönlendirdim ne yaptı bilmiyorum...

saygılar.

selam

arkadaşlar fuarın ilk günü benden kareler

burada herkes resim çekiyordu insanın dikkatini çekecek şekilde bir kalabalık vardı bende çektim ama ilgi motora mı bayana mı kararı siz verin...

evet artık benimde nolan n-102 n-com kaskım var 333 ytl ye maloldu 390 ytl ye alan arkadaşlar bilginize :)

mustafa hayırlı olsun ama sen nolanın ikinci kalite n102 sini almışsın.. o kask icin bana 290 ytl fiyat vermişlerdi..:cray:

Erkan
31.03.2007, 01:20:03
selam

saygılar.

selam

Selam Mustafa,

Dediğin yere gittim. Orda kalan kasklar bana çok alacalı bulacalı geldi bende gidip "Mototal"den 365,- liraya (200,- Eur) füme renk N102 aldım :good:

Bizimle beraber Fatih adında bir arkadaşımız daha vardı, o da Nolan'ın yarım kasklarından aldı.

İyi günlerde kazasız belasız kullanırız inşallah.

Niyetim Cumartesi günü Volkan ile tekarardan fuara bir uğramak. Geçen gün akşam telaşından montları pek inceleyemedim. Kısmetse iyi, şık bir mont almak istiyorum. :)

Sevgiyle & Sağlıcakla kalın :flowers:

alinazik
02.04.2007, 13:55:37
mustafa hayırlı olsun ama sen nolanın ikinci kalite n102 sini almışsın.. o kask icin bana 290 ytl fiyat vermişlerdi..:cray:

NASİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

SELAM

hayırlı olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...

erkan ve fatih sizinde yeni kasklarınız hayırlı olsun.ben mototal a sordun 280 euro dediler % 15 nakit nakit indirimi yaparız demişlerdi

saygılarımla

Erkan
02.04.2007, 22:39:02
SELAM

hayırlı olsun dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...

erkan ve fatih sizinde yeni kasklarınız hayırlı olsun.ben mototal a sordun 280 euro dediler % 15 nakit nakit indirimi yaparız demişlerdi

saygılarımla

Teşekkürler Mustafacım.

Mototal'de kaskın üzerine 260,- Eur etiket koymuşlardı, nakit 200,- Eur 'ya verdiler. :shake2: