Orijinalini görmek için tıklayınız : finlandiyadan selamlar
Orion
10.11.2007, 14:06:28
merhaba dostlar,
25 gun seyir sonrasinda finlandiyya vardik.limanda internet olmasi sayesinde sizlere yazabiliyorum.bundan onceki limanda cok komik motor goruntuleri ile karsilastim.ama malesef fotograflarini alamadim.uruguayda tum mllet mopetlerle geziyor,isin komik kismi tek elle motor surup diger elleriyle cay iciyorlar ve hemen hemen 2 elle motor kullaan yok:):) .Finlandiya suanda 4 derece ve muhtemelen bulundugumz yer 1 ay sonra -15 -20 derece olacakmis.yarin foto eklemeye calisacagim.buradan sonraki limanimiz litvanya ve ingiltere olacak.uruguayda esimde gemiye katildi artik beraber seyir yapiyoruz.cok sukur hersey yolunda umarim herkesin hayatida gonlunce gidiyordur.saglicakla kalin.
Kaptanın Seyir Defteri :)
Özlettin kendini herseyin yolunda olmasına inan cok sevindim .. Ayrıca tek elle motor kullanıp diger elleriyle cay keyf-i yasayan motorcularıda görmek isterdim hani keske fotolardan görebilseydik saglık olsun .. En azından koydugun resimlerle biraz olsun farklı diyarları görmek keyifli olacak :rolleyes:
Sevgili Erce,
Lütfen kendinize iyi bakın, güzel eşine çok selamlar. Bizlerde sizden haber bekliyorduk. Sağ salim dönün yeter, haa bir de fotografları bekliyoruz...
artci
10.11.2007, 18:54:45
İyi olmanıza çok sevindim.:good:Finlandiya dan güzel fotoğraflarınızı bekliyoruz.Eşinize çok selam ve sevgilerimi iletin lütfen.
beetle65
10.11.2007, 19:07:31
Erce kardeş iyi haberlerini almak çok güzel :shake2:
Eşinin de yanında olması ise sizin açınızdan inanılmaz bir mutluluk olsa gerek :wub:
En kısa zamanda aramızda görmek dileği ile :friends:
gurcan
10.11.2007, 23:57:32
merhaba erce
sesini duymak "yazını okumak " güzel ..
özledik nerelerdesin? ne zaman döneceksin? yalovaya gidicez seni bekliyoruz.
:)
eşine çok slm ...en kısa zamanda gitmeden önce eklediğin fotolara ek istiyoruz hala dönüp dönüp bakarım o fotolara..
saygılar ...
sbuyukkilic
11.11.2007, 07:01:03
Hayırlı işler. Buralarda kış, yağmur camur. Keyfinize bakın.:friends:
iyi olmanıza çok sevindim. Umarım aynı şekilde hiç sorun yaşamadan dönmek kısmet olur.
Orion
11.11.2007, 15:12:02
eveet fotolar geldi....bunu az once cektim,finlandiya kaskinen,
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] kalkisimiz,
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
uruguay montevideo meydani gemiden gorunusu;
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] gecerken
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] merkez parki :)
montevideo merkezz
herkese tekrr selamlarr
Erce gökkuşağı fotosu çok güzel. İyi yolculuklar diliyorum.
Erce Tesekkürler harika bir ülke bizde buradan en güzel dileklerimizi gönderiyoruz sana esine ve sana cok selam olsun :friends:
gurcan
12.11.2007, 00:39:20
abi oyalanma oralarda bitir işini de gel .. hadi bekliyoruz..
en güzel günler seninle olsun ..
saygılar..
not: fotolar için teşekkür ederiz .
Stingray
12.11.2007, 00:41:09
Erce selam,
gelin artık yahu :)
resimler süper eline sağlık
estemo
12.11.2007, 08:49:15
resimler cok guzel erce paylasım ıcın tesekkurler.eee gezdıgın yerler guzel ,esinde yanında gerıde kalan yok keyfını cıkar.
nısan da fınlandıya nasıl olurmus bır bılgı toplayabılırmıyız.
oraların saunaları meshur birde barları kacırmayın.:cheers:
ıyı yolculuklar:friends::flowers:
selamlar
ozcan sımsek
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.