PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : burgman 400'e arka çanta

erayersoy
05.04.2007, 18:08:40
arkadaşlar, 1 yıldır burgman kullanıcısıyım. arkaya bir çanta almak istiyorum. burgman için hazır arka çantalar varmı yoksa hangi model uyar? sizlerden bu konuda yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler.

zuhtupasa
05.04.2007, 18:25:52
Öncelikle hosgeldin.:flowers: .Bastan kendini bir tanıtsaydın sevinirdik..:shake2:
Genelde Givi veya Kappa marka cantaların Burgman a uyumlu modelleri var die biliorum..:rolleyes:

burgmanbora
05.04.2007, 19:55:23
erayersoy, aramıza hoşgeldin bizim böyle bir geleneğiniz var tanışma bölümünde herkesin kendisini kısaca tanıtması kaynaşmamız açısından yararlı oluyor.

Stingray ve mertserpen givi kullanıyorlar bayağıda güzel duruyor:shake2:

Stingray
05.04.2007, 23:44:24
Givi V46 iyidir.
Çok kullanışlı ve bence de güzel duruyor.
Aramıza hoşgeldin

Foto-Moto
06.04.2007, 00:22:41
Tolga'cığım sana çanta ile ilgili danışmak istiyorum:

1- Senin çantanın fiyatı nedir? Fiyata montaj ve montaj aparatları dahil mi?
2- Sence 52 litre olanı bizim makinalarda çok mu büyük olur?
3- Aldığın yerde parlak siyah renkte olanı var mı?
4- Givi'nin yan çantaları da bizim makinalara takılabiliyor mu? Yan çanta fiyatları hakkında bilgin var mı?
5- Motorun kullanımıyla ilgili çok ciddi bi sorun yaratıyor mu? Denge vs. gibi
6- İstendiğinde kolay sökülebilir mi?

Sevgiler, Ozzz

duffy
06.04.2007, 09:05:16
Çantanın(topcase) markaya göre modeli yok çantanın altındaki bağlantı aparatlarının markaya göre çözümleri var. Her tür çanta bağlayabilirsiniz ancak yan çanta için Türkiye'de bulmak zor olabilir

Thai
06.04.2007, 09:34:02
Yan çanta softcase olarak Samura Motor'da mevcut. Bilgilerinize.

Foto-Moto
07.04.2007, 02:35:21
Yan çantaları hardcase olarak bulamaz mıyım, softcase olanlar şık durmuyor, ne dersiniz?

Stingray
08.04.2007, 00:39:19
Oğuz selam kardeşim geç oldu ama cevapların aşağıda
1- 150 € çanta, 40€ gri üst kapak 100 € montaj aparatı, 50€ led ışık =340€
2- 52 çok büyük ve şık durmuyor. Maxia olan herhalde dediğin. Bence bizimkini gidecek tek topcase V46.
3- Parlak siyah var.
4- Yan çantaları takılabiliyor ama kullanışlılığı konusunda şüpheliyim. Fiyat bilgim yok
5- Dolu iken şehir içinde yavaş hızda etkiliyor. Çok basit manevrada ağarlık merkezinden uzakta ve motorun en çok dengesini etkileyecek bölgede olduğu için motoru yatırma ihtimali oluyor. Bazen köprüye yan rüzgardan etkilenebiliyor. Ama normal hızda istediğin kadar doldur hiçbir sorun yaratmıyor. Zaten dizayn olarak aerodinamik yapısı olduğu için rüzgar direnci de azaltılmış bir yapısı var.
6-Kolay sökülebilir.Zaten Aparat takılı kalıyor sen çantayı her gün çıkartıp takıyorsun. İstersen çıkartma sana kalmış.
Sevgiler
Tolga

Foto-Moto
08.04.2007, 20:26:24
Tolga'cığım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim kardeşim.

Sevgiler.

Ozzz

mertserpen
08.04.2007, 21:43:09
Oğuz selam kardeşim geç oldu ama cevapların aşağıda
1- 150 € çanta, 40€ gri üst kapak 100 € montaj aparatı, 50€ led ışık =340€
2- 52 çok büyük ve şık durmuyor. Maxia olan herhalde dediğin. Bence bizimkini gidecek tek topcase V46.
3- Parlak siyah var.
4- Yan çantaları takılabiliyor ama kullanışlılığı konusunda şüpheliyim. Fiyat bilgim yok
5- Dolu iken şehir içinde yavaş hızda etkiliyor. Çok basit manevrada ağarlık merkezinden uzakta ve motorun en çok dengesini etkileyecek bölgede olduğu için motoru yatırma ihtimali oluyor. Bazen köprüye yan rüzgardan etkilenebiliyor. Ama normal hızda istediğin kadar doldur hiçbir sorun yaratmıyor. Zaten dizayn olarak aerodinamik yapısı olduğu için rüzgar direnci de azaltılmış bir yapısı var.
6-Kolay sökülebilir.Zaten Aparat takılı kalıyor sen çantayı her gün çıkartıp takıyorsun. İstersen çıkartma sana kalmış.
Sevgiler
Tolga

Çanta konusunda Stingray
sözlerine eklemek istediklerim var, almayı düşünenler için;

Fiyata montaj dahil,

mesela çantadaki opsiyonel takılan led fren lambası zaman zaman yanmıyor, Samura motor sarsınıtıdan dolayı normal olduğunu söyler;

kullandıkça ürünü tutan aparat ile çanta arasındaki lastikler esniyor ve sürüş sırasında hafif bir ses yapıyor,

V46 için max. 5 kg taşıma kapasitesi var, dikkat edilmesi gerekn bir konu.

aksesuar olarak kullanılıcak ise hiç gerek yok ama kişisel olarak lazım (ki bana çok lazım) ise standart bagaj hacmimiz ne kadar geniş olursa olsun
arka çanta çok işe yarıyor

son olarakta değişen ağırlık noktasını T&T kardeşler ile görüşürsen çözebiliyorlar ;)

Stingray
08.04.2007, 22:04:19
Mert eklenti için teşekkürler.
Bu arada taşıma 10 kg kullanma klavuzunda yazıyor.
led ışık sorununu bende yaşadım ama tamer abiler halletti.
Lastik ve ses sorunu bende henüz yok olursa da Tamer abi mutlaka bir çözüm üretir :)

beetle65
11.04.2007, 14:13:02
Çözüm çözücü T&T kardeşler :clap2:

sburgman
22.09.2007, 19:03:17
evet iyiki varlar çözüm çözücüler( t&t kardeşler ).Dürüst iyi niyetli ve güleryüzlü servis hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkürü bir borç biliyorum.

uzay
22.09.2007, 19:50:26
Eray Aramıza Hosgeldin :friends: Ben Burgman kullanıcısı olmayabilirim ama fikrimi soracak olursan GİVİ :good:

beetle65
22.09.2007, 21:40:50
kaliteli bir ürün düşünülüyor ve 1 kez alalım deniyorsa GİVİ olsa gerek :good: