Orijinalini görmek için tıklayınız : Evet sonunda buda bulundu kaza geçirmez sürücü
sburgman
17.11.2007, 10:12:05
Adamın geçirdiği kaza umrunda değil sadece parçalanan motorunu düşünüyor.Bionik mi android mi anlamadım...
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
tolgabinerbay
17.11.2007, 10:28:16
hakikaten ilginnçç insan kendine bakarr öncee çünküü baya bir çarptı motor yapılırr ne olucak motorcudada suç arabadada ikiside yavaşlamadı yani
hakikaten ilginnçç insan kendine bakarr öncee çünküü baya bir çarptı motor yapılırr ne olucak motorcudada suç arabadada ikiside yavaşlamadı yani
Dikkat etmediniz sanırım, orada ışık söz konusu. Araçların ışıkta beklemesi gerekirken görüntüdeki sürücü beklemeyip motosiklete çarpıyor. Biraz sonra ışık yeşile dönünce trafiğin akışını gözlemliyoruz.
tolgabinerbay
17.11.2007, 22:39:07
Dikkat etmediniz sanırım, orada ışık söz konusu. Araçların ışıkta beklemesi gerekirken görüntüdeki sürücü beklemeyip motosiklete çarpıyor. Biraz sonra ışık yeşile dönünce trafiğin akışını gözlemliyoruz.
valla okadarr dikkatimii çekmedi açıkçası ben orayı kavşak sandım
Tolgacım Tesekkürler :) Bu video daha önce izlemistim .. Adamın o kaza sonrası sok etkisiyle birlikte kalkıp söförle olan diyaloğu gercekten enteresan ..
beetle65
17.11.2007, 23:42:51
Kazanın şoku ile ne yaptığının farkında değil olayı sıcağı sıcağına yaşıyor vatandaş
bu arada hatun ne kadar sakin hayret valla :blink:
sbuyukkilic
18.11.2007, 11:17:09
Aslında diğer kaza videolarıda seyredersek motorculuğun ne kadar zor ne kadar dikkat gerektirdiğini bir an bile tedbirin elinden bırakılmaması gereken bir hobi olduğunu gösterir.
5 Metre ieri gidip bu sure içinde dizini parcalayanmı, benzincide önune cıkan arabayımı v.s v.s İlk kazadaki gibi Allah her zaman yardımcı olmayabiliyor. Aman dıkkat Aman tedbir.
Karasuzu
19.11.2007, 13:27:51
Adamın geçirdiği kaza umrunda değil sadece parçalanan motorunu düşünüyor.Bionik mi android mi anlamadım...
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
Abi bence bu adam Android.Baksana delinin yaptığına.
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.