Orijinalini görmek için tıklayınız : 17 Kasım SYM Günlüğü
Evet Arkadaslar gecen kışa nazaran bu sene daha sert bir kıs bekliyor bizleri .. Tabii günlerdir yağan saganak yağmurdan sonra sabah sıcacık yatagınızdan kalktığınızda güneşli güzel birgün gördüğünüzde nedense cok mutlu oluyor insan .. Kalktım dedim '' Uzay oğlum bugün gercekten güzel birgün olacak '' özledigim keyifli bir kahvaltı sonrasında Beyaz Kızanıma bindiğim gibi SYM tayfasından sevgili Kardesim Haluğun ofisine baskın yaptım :p Baktım yeni çıtır SYM kullanıcısı Enistede orda cay kahve derken 2 artcıda alarak koyulduk fuar yoluna .. Fuar bildiginiz fuar iste kücük ufak umdugunuzu bulursunuz yada bulamazsınız tercih meselesi :p Mesala ben kendime uzun zamandır bellik almak istiyordum fuar fiyatına 20 YTL bellik aldım 2 adette balaklava tanesi 5 YTL den :p Haluk Kardesimde kask aldı kendine şık ( Güle Güle Kullan Kardesim ) Bu arada fuarda aramıza SYM tayfasından Pascha ve Alien Doğan da katıldı :) Gezerken özledigimiz simalarada rastladık mesala Köksal ve degerli esi Arzu :rolleyes: Dedik hava güzel degerlendirmek lazım 5 tane aslan SYM koyuldu yola aldı soluğu özlenen mekan Rumelihisarında .. Boğaza karsı muhabbetler yapıldı güldük eglendik :shiny: Sonradan ekibe Olcay Kardesimde katıldı ama asagıdaki kareye katamadık onu maalesef .. Asagı 2-3 kare koyuyorum güne dair ve özetleyecek olursak günü ve geceyi ;
İyiki varsın SYM yoksa ben bu güzel insanları nereden bulacaktım :wub:
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
sbuyukkilic
18.11.2007, 09:45:55
Başka ne denir. Maşşallah.:friends:suzukimnet
volkanadart
18.11.2007, 13:00:21
Oy oy oy,
Halal olsun be tadını çıkarmışınız. Süper olmuş valla. Peki ben nerelerdeydim o arada onu çıkaramdım.
Valla süper olmuş:homesw::clap2:
tolgabinerbay
18.11.2007, 17:21:08
valla süperr olmuşş
beetle65
18.11.2007, 20:39:06
Mahşerin 5 atlısı :good:
Muhteşemsiniz ne diyeyim :clap2:
Darkjedi
18.11.2007, 23:21:57
Dahada bişi demiyorum ben size, valla bravo... İnsan bi haber verir yahu:mad:
Stingray
18.11.2007, 23:36:44
Toprak Süpersiniz.
Zorla SYM'mi almak lazım be gelmek için :)
Dışta iki beyaz sonra siyahlar ve ortada gümüş SYM. Kompozisyon super olmuş... :)
Darkjedi
19.11.2007, 11:55:00
Toprak Süpersiniz.
Zorla SYM'mi almak lazım be gelmek için :)
Bizde varda ne oluyo, sanki bizi çağırıyorlar...
sunman
19.11.2007, 12:26:35
Çok iyi yapmışsınız valla c.tesi günü çölde bi vaha gibiydi havaya baksanıza tebrikler çok iyi değerlendirmişsiniz.
Karasuzu
19.11.2007, 13:23:51
Abi ne desem bilemiyorum. Ama en doğru söz bence şu HELAL OLSUN...! Nekadar iyi,ne kadar güzel yapmışsınız.Böyle havalar bundan sonra kolay kolay bir daha olmaz.
teksavasci
19.11.2007, 17:39:00
bende özlemişim sizi yaww murat dede yi göremedik
haluk bir güle güle kullan diyemedim sana , ben gelirken siz dönüyordunuz sizi gördüm :) artık birdaki sefere görüsürüz .
Haluk
19.11.2007, 22:58:01
bende özlemişim sizi yaww murat dede yi göremedik
haluk bir güle güle kullan diyemedim sana , ben gelirken siz dönüyordunuz sizi gördüm :) artık birdaki sefere görüsürüz .
Selam olcay
Önemli değil kardeşim gönüller bir. O gün kullaklarını çok çınlattık ama çok fazla takılamadık.İnşallah başka bi seferde acısını çıkartırız.:flowers:
Yakında yeni bir SYM organizasyonu daha patlatırız eli kulağındadır :p
volkanadart
20.11.2007, 10:16:39
Yakında yeni bir SYM organizasyonu daha patlatırız eli kulağındadır :p
Patlatalım bir organizasyon ama hava güzel olsun.:yahoo: Valla çok zaman oldu görüşmeyeli
estemo
20.11.2007, 12:25:29
türkün ü niye çağırmıyorsunuz bakimm?:pen iyisi bizde strom cuları toplıyayım oraya gel türkün sen:friends:
Haklısın Özcan. Bizde Burgman cılar olarak toplanalım bari. :)
Gruplasmalar basladı :p Arkadaslar Suzukim net catısı altında herkes resmi ve bireysel organizasyonlar yapabilir .. Biz yapınca belki cok profesyonel olmuyor ama birbirimizi görme sansını fazlasıyla yakalayabiliyoruz :)
Stingray
21.11.2007, 00:11:54
Size helal olsun toprak ben sadece mutlu olurum bundan.
Yanlız bende gelmek istiyorum. Özledim be hayret bişey ya SYM'miz yok diye görüşemeyecekmiyiz?
Gelmeyin üstüme :)
Topragım Tolgam her zaman basımızın üstünde yerin var unutma :) Bu hafta sonu hava mis gibi olucak insallah öyle bir durum söz konusu olursa seni özellikle cebinden arıyorum ona göre .. Bu arada benim operasyonu gündüz gözüylemi yapacas ne zaman valla bende özledim :rolleyes:
Stingray
21.11.2007, 00:44:53
Pazar yapacaz toprak.
Cumartesi organizasyon hazırlıyorum :) şşşş
SYM'den full katılım bekliyorum ona göreee :)
Sen sun bakalım organizasyon teklifini bir an önce hafta sonu geliyor hava mis degerlendir :)
pascha
25.11.2007, 03:10:44
Türkün başımızın tacı yani hepiniz öylesiniz ama bir anda oluşan bir orgz oldu dalgınlığımıza geldi türküncüm özür dileriz :friends:
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.