Orijinalini görmek için tıklayınız : 7 nisan siliwri gezisi
exelans
09.04.2007, 15:47:39
bağdad caddesinin arka sokaklarıda internet cafe arayordum bulamadım(istanbulda internet bulamadım yaw)sora korlasın önünden geçerken ateş kırmızısı bir yamaha dikkatimi çekti yine birisi suzukilenecek derken wolkan kardeşimi gördüm selamlaştık erkanla beraber gelmişler biraz muhabbetten sora takılalım dedik we tarık kardeşimizin yanına gittik bu 4 gencin siliwri macerasını izleyeceksiniz az sonra
not: önceden planlanmamıştır..
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
bu resim biraz amatör oldu makine yi yere koyup çektik
ama bu gayet şık
benzin molası weriyoruz kırmızı yamaha her burgmanlının bir gün sahibi olacağı makine(sahibi öle diyor):))
wedatın babasının feribotuyla karşıya geçerken motor sewdalısı dayı ile muhabbet ederken(suzukim net ailesinede bir burgman 4oo kullanıcısını kattık üyeler sağlam çalışıyoruz yani traktör lerimiz görsün çalışmalarımızı)
akşam oluyor kahwe içmeye gidiyoruz fatih arkadaşımızı beklerken makine hünerleri:)
buda son pozumuz arkadaşlar
çok güzel bir hafta sonu idi teşekkürler saygılar sewgiler
Moderasyon Uyarısı: Lütfen fotoğrafları 640x480 upload ediniz.
beetle65
09.04.2007, 15:52:31
cumartesi gezi pazar gezi
ohhh ne güzel valla :clap2:
neşeniz daim olsun kardeşler :shake2: :friends:
exelans
09.04.2007, 16:16:58
zafer abi hepimizin neşesi daim olsun
kazsız belasız inşallah
VejetaryenKasap
09.04.2007, 16:27:25
Gerçekten bu hafta ne gezdik..Fotorğraflar için de cok teşekkürler..Önceden planlansa bu kadar gezemezdik belki de..Kırmızı motorum nasıl işe yaradı:)
:cheers:
zuhtupasa
09.04.2007, 16:41:04
Hepsi harika ayagınza saglık da...Su yamaha bozuo görüntüyü...:p degiş artık sunu..:friends: :clap2:
exelans
09.04.2007, 17:23:54
Gerçekten bu hafta ne gezdik..Fotorğraflar için de cok teşekkürler..Önceden planlansa bu kadar gezemezdik belki de..Kırmızı motorum nasıl işe yaradı:)
:cheers:
ewet wolkaancım ya kırmızı yamaha gerçekten çok işe yaradı motorlarımız araç sadece önemli olan dostuğumuz we paylaşım :clap2: :cheers: :good: :flowers: :yahoo: :yahoo:
VejetaryenKasap
09.04.2007, 21:25:12
Hepsi harika ayagınza saglık da...Su yamaha bozuo görüntüyü...:p degiş artık sunu..:friends: :clap2:
Abi inşallah değiştircem ben de ama kısmet bakalım ne zaman. en kısa zamanda ben de sizler gibi suzuki'li olmak istiyorum da işte bakalım ne zaman.
Buna da şükür en azından sizleri tanıma fırsatım oldu.:cheers:
tekrar hayırlı olsun motorun iyi günlerde kullan inşallah
ewet wolkaancım ya kırmızı yamaha gerçekten çok işe yaradı motorlarımız araç sadece önemli olan dostuğumuz we paylaşım :clap2: :cheers: :good: :flowers: :yahoo: :yahoo:
Evet abi kırmızı mırmızı ne işlere yaradı:) canakkale agva..Daha ne yerlere gideriz biz..maksat beraber olalım kardesim...
zuhtupasa
09.04.2007, 21:39:31
Bence acilen degiştir..Marmok a sende gel..:)
Erkan
09.04.2007, 21:54:43
Valla öyle Zafer Abi, unutulmaz & çok keyifli bir hafta sonu oldu bize :friends:
Bence acilen degiştir..Marmok a sende gel..:)
Sen onlara bakma Volkancım, meyve veren ağaç taşlanır :p
Hem senin makine Çanakkale gezisinde rüştünü fazlasıyla ispatladı :good:
Marmok'a kırmızı motorunla bizim Uğur Böcüğümüz olarak katılırsın :thumbup:
VejetaryenKasap
09.04.2007, 21:56:58
İnşallah abi..Bakalım kısmet ne zaman olur..:)
burgmanbora
09.04.2007, 22:00:17
Bekarlık böyle birşey işte biz hanımdan izin almadan bir yere gidemiyoruz hele iki gün üstüste hee adamı keser valla gezin beyler gezin sonra sizde izin alacaksınız.:blink:
dishyburgman
09.04.2007, 22:08:18
Bekarlık böyle birşey işte biz hanımdan izin almadan bir yere gidemiyoruz hele iki gün üstüste hee adamı keser valla gezin beyler gezin sonra sizde izin alacaksınız.:blink:
taş olacaksın taş:boxing: ne zaman istesen gidiyorsun,haziranda düğün olmasaydı marmok festivaline bile tek başına gitmeni söyledim sana,olsun bir festival daha göndermeyen:shades:
Erkan
09.04.2007, 22:38:59
taş olacaksın taş:boxing: ne zaman istesen gidiyorsun,haziranda düğün olmasaydı marmok festivaline bile tek başına gitmeni söyledim sana,olsun bir festival daha göndermeyen:shades:
Siz bence yeni çifti balayını Datça'da geçirmeleri için ne yapıp edip ikna edin :shades:
Fena mı?.. 1 taşla 2 kuş vurmuş olursunuz :p
zuhtupasa
09.04.2007, 23:06:05
walla bravo erkan..:) ii fikir..
sonburgman
10.04.2007, 01:02:06
Tamercim eline saglık resimler super olmuş:clap2: ya bir ceptelefonu bu kadar mı guzel resım ceker olmadıgımız kadar yakışıklı çıkmışız:p
bende bu telefondan alabilirim gerçi alican abi nin telefonda hoşuma gitti ama:dribble:
Ya abi ben biliyorum zaten sonumu o yuzden kendımı parçalıyorum oraya gidelim buraya gidelim diye,başımız baglanınca bu işler hayal olacak...:shake2:
VejetaryenKasap
10.04.2007, 01:14:22
Bekarlık demişken...Abi hangi seyahat olursa beni yazın gaza geldim...250 cc de olsa Fizan'a bile gelirim ben boyle grupla..Bora abinin dedigi gibi bekarız bi daha mı gelicez dunyaya..di mi Tamer:)
exelans
10.04.2007, 01:34:41
Bekarlık demişken...Abi hangi seyahat olursa beni yazın gaza geldim...250 cc de olsa Fizan'a bile gelirim ben boyle grupla..Bora abinin dedigi gibi bekarız bi daha mı gelicez dunyaya..di mi Tamer:)
:good: :good: :good: :clap2: :clap2: :clap2:
wolkan katılıyorum we destekliyorum arkandayım dewaaam :yahoo: :yahoo: :yahoo: (250 lik dediğin yamaha dımı hani şu kırmızı olan :shades: )
beetle65
10.04.2007, 08:05:01
sizde geliyorsunuz bak ne güzel fikir çıktı
yeni evli çifti balayı için Datça'ya gitmeye ikna ediyoruz (Hepimiz) :clap2:
Sizler olmadan olmaz
hadi bakalım şimdiden ikna çalışmalarına başlayın :flowers:
dishyburgman
10.04.2007, 22:56:03
sizde geliyorsunuz bak ne güzel fikir çıktı
yeni evli çifti balayı için Datça'ya gitmeye ikna ediyoruz (Hepimiz) :clap2:
Sizler olmadan olmaz
hadi bakalım şimdiden ikna çalışmalarına başlayın :flowers:
çok teşekkür ederiz,erkek kardeşimin düğünü 23 haziran ,abi öyle bir tarih ki gelsen gelemezsin,onları ikna edeyimde zamanımız uymuyor:cray: :cray:
ama burada olup da gidemeyenleri bizim düğüne bekleriz Nakkaştepede:clap2: :clap2: :clap2: bu arada Nazan'a çok selamlar...
beetle65
11.04.2007, 08:07:12
çok teşekkür ederiz,erkek kardeşimin düğünü 23 haziran ,abi öyle bir tarih ki gelsen gelemezsin,onları ikna edeyimde zamanımız uymuyor:cray: :cray:
ama burada olup da gidemeyenleri bizim düğüne bekleriz Nakkaştepede:clap2: :clap2: :clap2: bu arada Nazan'a çok selamlar...
Günaydın :flowers:
selam iletildi
aynı güzel dilekleri ile o da sana selam söylüyor :friends:
Bu arada hakikaten ya ne kadar şanssızlık aynı tarihlere gelmesi
Ama bir tarafta da çok güzel bir olay birbirini seven 2 insan hayatlarını birleştiriyor :clap2:
Allah mesut etsin şimdiden :friends:
Gezilerimiz nasıl olsa hiç durmaksızın sürecek
Bir sonrakinde görüşeceğiz :yahoo:
Erkan
11.04.2007, 12:30:08
Yeni çifte şimdiden ömür boyu mutluklar dilerim :clap2:
sunman
11.04.2007, 12:49:09
Yeni çiftin mutlulukları bir ömür boyu sürsün
Tebrikler ;
exelans
11.04.2007, 13:20:31
7 nissan siliwri gezisinden nikaha gidiyoruzz:)
bende mutuluklar dilerim yeni çiftimize darısı datça gezisinden sonra başımıza :)
sonburgman
11.04.2007, 14:35:08
7 nissan siliwri gezisinden nikaha gidiyoruzz:)
bende mutuluklar dilerim yeni çiftimize darısı datça gezisinden sonra başımıza :)
İnşallah tamer motorlarla sana güzel bir konvoy yaparız:clap2:
exelans
11.04.2007, 14:48:59
şu konwoy hayalı zaten en büyük hayalım yapabilirsek ilk çocuğumun adını burgman koyacağım:)
dishyburgman
11.04.2007, 15:07:38
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim.darısı tüm bekarların başına,düğünün organizasyon işleriyle ben ilgileniyorum,Tamer senin konvoyun çiçekleride benden çok şık şeyler hazırlarım,Bora dan da davetiyelerin...
exelans
11.04.2007, 15:19:03
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim.darısı tüm bekarların başına,düğünün organizasyon işleriyle ben ilgileniyorum,Tamer senin konvoyun çiçekleride benden çok şık şeyler hazırlarım,Bora dan da davetiyelerin...
inşallah hayırlısıyla bi ağustos olsun çok çoşkulu olacağa benziyor çicek we dawetiye lerde tamam dır :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
sunman
11.04.2007, 15:29:53
Hayrola ;
Ağustosda nikahamı gidiyoruz ?? Tamer
exelans
11.04.2007, 15:34:28
Hayrola ;
Ağustosda nikahamı gidiyoruz ?? Tamer
mertcim ağustosta kadar gün netleşecek hepinizi dawet edeceğim düğünüme..
sunman
11.04.2007, 15:47:55
Tamercim ;
Zevkel katılırız ne demek hadi hayırlısı
Erkan
11.04.2007, 21:47:41
şu konwoy hayalı zaten en büyük hayalım yapabilirsek ilk çocuğumun adını burgman koyacağım:)
Valla senin konvoyu yapıcaz diye zaten şimdiden kafama yazdım. :yahoo:
Bizim Burgmanların arkasına teneke mi bağlasak o gün he?.. :dribble:
tolgabinerbay
30.04.2007, 14:57:00
çokk güzell resimler makinalarda çokk şık gözüküyor
beetle65
01.05.2007, 14:25:10
mertcim ağustosta kadar gün netleşecek hepinizi dawet edeceğim düğünüme..
Allah tamamına erdirsin kardeşim :shake2: :flowers:
senden iyisini mi bulacak gelin adayı :good:
hakanerman
15.05.2007, 22:19:13
atos,portos,aramis,dartanyan
harika resimler.
sonburgman
06.06.2007, 19:39:08
atos,portos,aramis,dartanyan
harika resimler.
Evet mahşerin 4 atlısı marmoktada olacak Allah izin verirse:cheers:
Ama bir ara tekrar bir Silivri turu yapmak lazım, Çardak köftecisinin köftelerini tatmanız lazım:dribble:
Vedat özellikle lafım sana:yahoo: :yahoo:
exelans
06.06.2007, 19:41:53
Evet mahşerin 4 atlısı marmoktada olacak Allah izin verirse:cheers:
Ama bir ara tekrar bir Silivri turu yapmak lazım, Çardak köftecisinin köftelerini tatmanız lazım:dribble:
Vedat özellikle lafım sana:yahoo: :yahoo:
ne eğlenmiştik walla süper geçmişti hatılattın tarık hayırlısıyla marmokunda altından kalkıcaz marmok dönüşü bi siliwri farzdır artık
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.