Orijinalini görmek için tıklayınız : Zincir Kilidi..!
Yeni kilit sistemi U-Lock buyrun izleyin :)
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
Stingray
14.12.2007, 16:24:29
güzel buluş ama ben hep çekiniyorum disk kilidi tipinde takılan kilitlerden.
unutup ortalığı dağatırım diye korkuyorm hep.
güzel buluş ama ben hep çekiniyorum disk kilidi tipinde takılan kilitlerden.
unutup ortalığı dağatırım diye korkuyorm hep.
Evet o risk var. Ben de aldım ama uzun zamandır kullanmıyorum unuturum diye. Takılıyken hareket etmeye çalışmak sorun çıkarır korkusu var.
Bendekinde kırmızı bir spiral kablo var. Telin bir tarafı kilitte, diğer tarafı elcikte unutmuyorsun :)
Stingray
14.12.2007, 18:46:47
Evet görmüştüm sendekini Cüneyt.
Güzel fikir ve kullanışlı olduğu kesin.
Ben her akşam U tipi kilit ile kilitliyorum motoru.
Sagitarius
16.12.2007, 14:57:55
Bende bir yıl önce yabancı bir web sitesinde hem ayak pedi hemde disk kilidi olarak kullanılabilen bir aparat görmüştüm. Ayak boşluğa düşeceği için disk kilidini takılı unutma riskini ortadan kaldırıyor aynı zamanda yanında harici bir kilidi yolculuk sırasında taşıma derdide kalmıyor. :shake2:
Ancak orjinal ped'lerden birisini çıkarmak ve kendi motorumuza uyumlu olanı bulmak gerekiyor. Scooterlar için kullanılamayabilir ama uyumlu motosikletler için faydalı bir tasarım gibi geldi.
Bu tip yenilikleri gözlemleyip beğendiklerimize sahip olabilmek adına yurt dışındaki fuarlardan birisine (Almanya olabilir) katılabilmek için bir etkinlik düzenlense nasıl olur? Organizasyon düzenleyen arkadaşlara benden bir öneri :good:
beetle65
16.12.2007, 15:06:21
disk kilitlerinin alarmlı olanları da mevcut
motoru hareket ettirme gibi bir durumda zaten öteceği için sorun yok.
motoru orta ayak yada yan ayakla bırakacağımız için binerken bile unutulan bu kilit denge sensörü sayesinde motorun hareketinde bile ötecek ve unutulmayacaktır :good:
Tolgacım bende görmüştüm ped kilidi. Çok pratik bir materyaldi. Zannediyorum naked bir makinede uygulamalı anlatımı vardı. Fakat dediğin gibi her markaya göre uygulanabilir olması gerekiyor.
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.