Orijinalini görmek için tıklayınız : Mad Run 2008 - 1 Ocak, saat 10:00 (deli sürüşü)
tolgabinerbay
31.12.2007, 19:34:52
Bu yıl Onuncusu yapılacak olan OMM Mad Run (Deli Sürüşü) ile yeni bir motor yılını açıyoruz.
Bir inanışa göre yılın ilk günü ne yaparsanız, bütün yıl aynı şekilde devam edermiş. 2008’de bol bol motor sürmek istiyorsanız, 1 Ocak’ta bize katılın.
Bu deli sürüş her yıl olduğu gibi hava durumu nasıl olursa olsun, yarım günlük kolay ve kısa bir parkurda yapılacaktır. Geçmişte güzel, çok güzel ve çok kötü 1 Ocak’lar yaşadık. Umarız bu yıl hava motora binmeye müsait ve yağışsız olur. Unutmayın, Kötü hava yoktur, kötü kıyafet vardır. Hava nasıl olursa olsun sizleri bekliyoruz. Adından da anlaşılacağı gibi bu deli sürüş hava koşulları nasıl olursa olsun yapılacaktır. Kar yağması durumunda daha kısa ve tehlikesiz parkur tercih edilecektir.
Buluşma : Kavacık Ford Bayisi önü; Saat 10:00
Rota : Kavacık- Cumhuriyet Köyü – Şile, Dönüş Serbest
Tolgacım çok soğuk. :blink:
Size iyi yolculuklar. :friends:
Fotoğraf çekip koyarsan seviniriz :shiny:
tolgabinerbay
31.12.2007, 19:44:08
tamam abicim fotoğraf ve izlenimlerimi aktarırım inşallah beceririm şu fotoğraf olayını
beetle65
01.01.2008, 10:44:09
Keyifli sürüşler dilerim :p
Dastini
01.01.2008, 18:11:37
Nasıl oldu yaptınız mı sürüşü şansınızada hava çok güzeldi valla
Sagitarius
01.01.2008, 22:23:18
Bu sene hava durumu da "mad run" için gerçekten çok idealdi. Üşütmüş olmam ve iğnelerden yeni kurtulmam nedeniyle çok arzulamama rağmen katılmadım, 2009'un ilk sabahında görüşebilmek ümidiyle.............
tolgabinerbay
02.01.2008, 12:43:03
valla çokk güzeldi yalnızz en ufak ccli olmam biraz morelimi bozdu kavacıkta buluşuldu ford bayisi önünde gruplarca suzukim.netten kimse yoktumama neyse yola çıkıldı zaten serbest sürüş yapıldı baya gazlayanlarr oldu ben dahil ben gerçi yetişiyimdiye gazladım ama yerler kuruydu şileye gidildi şilenin girişinde azda olsa kar ve buzlanma vardı neyseki düşen olmadı çaylar içildi zaten ben cbfturkiye grubuyla gittim onlarla döndük sonra gözlemecide gözlemeleri göçürdük kısacası güzel bir gün geçirdik
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
cbfturkiye şile dönüşü gözlemecide
beetle65
02.01.2008, 13:44:32
Şansınıza hava da çok güzeldi
Kazasız belasız tamamlamanız güzel :good:
tolgabinerbay
02.01.2008, 13:47:52
Şansınıza hava da çok güzeldi
Kazasız belasız tamamlamanız güzel :good:
evet abicim güzeldi baya ama çokk soğuktu motorsiklet pantolonu olmasına rağmen azda olsa üşüdüm ama güzeldi genede
inşallah seneye hep beraber giderizz
beetle65
02.01.2008, 14:00:46
evet abicim güzeldi baya ama çokk soğuktu motorsiklet pantolonu olmasına rağmen azda olsa üşüdüm ama güzeldi genede
inşallah seneye hep beraber giderizz
İnşallah :shades:
Tolgacım bizim meşhur beyaz saçlı prens Tunoko Tuncel abimizi gördüm fotolarda, selam söylersin benden :)
tolgabinerbay
02.01.2008, 21:35:52
Tolgacım bizim meşhur beyaz saçlı prens Tunoko Tuncel abimizi gördüm fotolarda, selam söylersin benden :)
tabi abicim
Tolgacım daha yeni gördüm öncede görmüs olsam pek farkeden birsey olmayacaktı 1 Ocak'ta saat 16 gibi ayılabildim :p Güzel gezi olmus ellerine saglıK :)
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.