PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhaba

Matay
17.01.2008, 13:36:29
Ben Mehmet Atay; 42 yaşındayım. Evliyim, 1 oğlum var ve bir kız da yolda :rolleyes:

İşim sigorta brokerliği, hobim yelken.

Motorum 2002 model bir Burgman; 2005 yılı Eylül'inde aldım. Alış hikayem ve motora heves etmem ilginç bir hikaye.
Artık bahçeli bir evde oturalım düşüncesinden , ve çok yakın bir arkadaşımın Tuzla'da benzer bir evde oturmasından hareketle Tuzla'da ev bakmaya başladık. Sonunda tesadüfen arkadaşımın sitesinde karşı komşusu evi satma kararı verdi. Bizde atladık hemen. Arkadaşım bu arada dedi ki: "ya onda bir motor var, onu da satacakmış. Ben pek anlamam ama iyi diyorlar, onu da kap bu arada" dedi. Biz de ev parasının içine sıkıştırdık Burgman'ımızı. :rolleyes:

Ondan sonra önce mahalle aralarında antrenman, sonra ehliyet, sonra Tuzla içi kullanım filan derken yavaş yavaş Fenerbahçe'ye kadar menzili arttırdım. Eşim de sevdi ama oğlan daha 8 yaşında binemiyor. O nedenle hafta sonu ancak ben tek başıma bir işim varsa kullanabiliyorum. İşe ise gerek kıyafet sorunu, gerek ise iş yerinin Esentepe olması sebebi ile kullanamıyordum. Motoru 10.000 km'de aldım, şimdi 12.000'i biraz geçti. Yani yılda 1.000'den az kullanmışım.

Sonunda dedim ki, yılda 5 kere binmek için pahalı bir yatırım, eh satsam bir daha motor alamayacağım/almayacağım. Ben en iyisi kullanım alanlarımı arttırayım. Ve yandan fermuarlı pantalon filan alıp arada işe de gitmeye başladım. Fakat sonra farkettim ki, motorun az kullanılmaktan ve eski sahibinin de ihmalinden bir bakım sorunu var.

O nedenle bir miktar beklemeye aldım. Sonra (geçen haftasonu) Altan Motor'da aküsünden, lastiğine kadar komple elden geçince içime sindi ve tekrar işe gidiş gelişlerde kullanmaya başladım. Gerçi her gün değil maalesef ama 2008'de haftada en az iki kere Tuzla-Esentepe kullanmayı planlıyorum.

Ve işin ilginç tarafı (eminim siz çok önce keşfettiniz) gittikçe daha çok motor kullanmak istiyorum, araba ile gitmek zorunda olduğum günler mutsuz oluyorum.

Şimdiye kadar düşmedim, kaza yapmadım. Umarım hiç de başıma gelmez. Her ne kadar ciddi bir eğitim almasam da forumlardan takip edip, tecrübelerden faydalanmaya çalışıyorum. Yolda mümkün olduğunca pasif ve dikkatli kullanmaya çalışıyorum.

suzukimnet

Sevgi ve saygılarımla,

Mehmet Atay
Burgman 2002

007
17.01.2008, 14:20:38
suzukimnet ailesine hoşgeldin...:flowers:

Suzukim ilkelerine bakmak için : [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

Forum kurallarını okumak için: [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

estemo
17.01.2008, 14:59:59
mehmet aramıza hoşgeldin.bebek için annesi ve babasıyla sağlıklı uzun bir ömür diliyorum.:friends::flowers:

SaFF
17.01.2008, 15:13:42
Aramıza hoşgeldiniz. Motor hevesinizin daha da gelişeceğinden şüphem yok. Hele havalar ısınsın, haftasonu gezilerimize de katılın bakın anlayacaksınız. :)

burgmanbora
17.01.2008, 17:31:21
Mehmet, aramızda seni görmek gerçekten hoş olucak. Anlattıklarının hepsi sırayla başımızdan geçti, burgman bağımlılık yapar seneye hergün hava müsayit olduğu sürece bineceksin buna emin ol.
Cumartesi günü Altan motorda karşılaşmıştık. Tolga ve bende ordaydım, Tolga motorunu temizliyordu bende senin motora bakım sırasında göz atıyordum hatırlarsan güle güle kullan iyi bir seçim yaptın. Hele birde eşinle gezilere katılırsan farkı anlarsın suzuki ailesine hoşgeldiniz.

uzay
17.01.2008, 19:33:46
Mehmet aramıza Hosgeldin .. Kompozisyon süper olmus ellerine saglık .. İlk giris olarak gayet basarılı .. Motorsuz bir hayat hayal edilemez simdilik kış hele bir yaz gelsin Tuzla - Esentepe arasını hergün yapacaksın hele gezilere bir gel '' İste bu '' diyeceksin :frantic4yc:

tolgabinerbay
18.01.2008, 18:09:46
aramıza hoşşgeldinizz motorunuz ve eviniz hayırlı olsun diyelimm güle güle kullanın güle güle oturun motorunuzz alışkanlıkk yapıcaktır bir süre sonra hergün kullanıcaksınızz bizim gibi sağlıcakla kalın

Ahmet Taner
18.01.2008, 19:00:49
öncelikle hoşgeldin, ama ben sana geçmiş olsun demek istiyorum sende hastalığı kapmışsın sanırım bundan sonra motorunu satsanda eminim yenisini almak için olur vazgeçebileceğini sanmıyorum....:) hayırlısı olsun kazasız sürüşler gezilere görüşmek ümidiyle..

beetle65
18.01.2008, 20:02:32
Güzel bir yazı,güzel bir aile ve tabii ki güzel bir topluluğa yakışır :good:
Bu güzel toplulukta tabii ki suzukimnet :clap2::clap2:
Aramıza sen,ailen ve gelecek güzel kız yeğenimiz hoşgeldiniz :flowers:
Umarım katılımınız daim olur :shake2:

Dastini
18.01.2008, 21:46:50
Aramıza hoş geldiniz. Ne mutluki bu hastalığı sizde kapmışsınız yapacak birşey yok artık ancak suzukim.net ailesi ile terapi seanslarına katılmanız lazım böylelikle artarak devam eder hastalığınız :)

aLien
18.01.2008, 22:36:26
Öncelikle hoşgeldiniz aramıza. Bu işe başlamak için hiçbir yaşın geç olduğunu düşünmüyorum. Örneklerde bu yönde zaten :) yılda 1000 km. Biraz daha zaman geçsin, Suzukim.Net toplantılarına katılmaya başlayın, " yahu ne kadar gereksiz yere yatırmışım, hiç binmemişim bu bebeğe" dersiniz kesinlikle... Ben motorumu nisan ayında aldım, şimdiden 12.000 km oldu :) Zaten bana göre motosiklet olayı tedavisi olmayan bir virüs. Bir defa seleye temas edince, bir defa gaz kolunu çevirince kana karışıyor ve ölene kadar gün be gün artarak devam ediyor. En kısa zamanda tanışmak görüşmek dileğiyle. Eviniz ve motosikletiniz hayırlı olsun. Ufaklığı da allah analı-babalı sağlık sıhhat içinde büyütmek nasip etsin...

Stingray
18.01.2008, 23:25:32
Güzel yazınız için teşekkürler.
Aramıza hoşgeldiniz.
Umarım en kısa sürede görüşür sanal tanışmamızı gerçeğiyle pekiştiririz.
Kazasız mutlu sürüşler dilerim.

DARK1907
19.01.2008, 13:12:39
Her ne hikmetse yolu Altan Motor'dan geçen motorsiklet dostları doğru adreste biraraya geliyor.Bu da bizim grubumuzun ne kadar sağlam temelden ouştuğunun kanıtı oluyor.Anladığım kadarıyla sizinle bayağı yolda bu sene karşılaşacağız.Ben de Kartal-Balmumcu arası genelde işe motosikletimle gidip geliyorum.Bu arada ailenizle birlikte ailemize hoşgeldiniz der en kısa zamanda tanışmayı dilerim.

Karasuzu
19.01.2008, 14:25:28
Aramıza hoşgeldin Mehmet.Ekibimizi çok seveceksin.Çünki Biz kocaman bir aileyiz.

teksavasci
21.01.2008, 13:51:44
her motorcunun bir hikayesi vardır ,seninkide süper olmus. kazasız belasız sürüşler dilerim. aramıza hosgeldin .

Matay
21.01.2008, 16:17:52
Samimi dileklerinize çok teşekkür ederim.
Bu grupta gerçekten bir başka şeytan tüyü var. O nedenle hiç çekinmeden uzun uzun yazdım hikayemi.
Tanıtım yazımda da bahsettiğim gibi hobim deniz-yelken. O nedenle pek haftasonu aktivitelerine gelemiyorum. Fırsat bulduğumda marinaya gitmeye çalışıyorum. Ama sizlerle tanışmayı istiyorum. Muhakkak toplantılarınıza gelmeye çalışacağım.

007
21.01.2008, 16:38:01
Her zaman bekleriz Mehmet kardeşim...:flowers:

bullet
21.01.2008, 22:09:20
suzukim.net'e hoş geldiniz.Burgman'dan vazgeçmek
çok zor ben denemiştim ama başaramadım bağımlılık
yapıyor.:worshippy:

tolgabinerbay
30.01.2008, 23:25:30
hoşş geldinizzz aramızaaa

alinazik