Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki ile Toros Kafa Kafaya Çarparsa Toros Ne olur?Ve Full Koruma.
Blackpanther
28.01.2008, 15:58:30
Arkadaşlar bu resmi yaklaşık bir-birbuçuk sene önce kendim çektim. 3-5 araba önümde olmuştu.
Tabiki herzamanki gibi araba suçluydu ,yola fırlayıverdi(arabaların klasik hareketleri)
İlginçtirki torosda daha ağır hasar oluştu.
Esas konuya geleyim,anlatmak istediğim full korumanın faydalarıdır.Motorsiklet sürücüsü full korumalı olduğu için yürürken tökezlenip düşmüş gibi rahatçacık çok şükür ayağa kalktı.
Bunun hepimiz bilincindeyizdir mutlaka ama yinede Siz siz olun korumasız,kasksız motora binmeyin.
Kazasız sürüşler hepimize..
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
beetle65
28.01.2008, 16:42:36
HAKLISIN
FULL KORUMA HER ZAMAN OLMALI :good:
Allah beterinden saklasın. Özellikle şehir içinde çok daha dikkatli motosiklet kullanmak lazım. Herkesi eğitebilmek olanaksız maalesef.
Bu tarz kazalar yasamamak dileğiyle .. Sehir icinde bilinçli sürücü buldugum zaman bir indirip alnından öpmedigim kalıyor .. Maalesef günden güne bu sürücüler dahada bilincsiz olmaya devam ediyorlar .. Hergün Kızanıma binmeden kimseyle kavga etmeyecegime dair söz vererek yola cıkıyorum ama nerdeeee .. Böyle birsey mümkün degil .. Aynasına bakmadan üzerine kıranmı istersin yoksa sinyal vermeden aniden önünde sokaga manevra yapanmı :mad:
Bu sinyal konusu hakikaten içler acısı. Sinyali dönerken değil de dönmeden önce dönmek istediğini belirtmek için verilmesi gereken bir olay olduğunu bilmeyen ne çok insan var yahu. En çok kızdığım olay bu. İnsan aynaya bakmayı ihmal edebilir yada dalgınlığa gelebilir. Çok keskin dönüşler olmadığı sürece buna istisna gözüyle bakabilirim ama sinyal vermeden yön değiştirmeye kesinlikle müsamaha gösteremem. Tamam daha dikkatliyiz de, insanların hareketlerini önceden kestirebilecek kadar ZEN erbabı da değiliz yani.
Özellikle beni buluyorlar Saffet inan sanki beni takip edercesine mutlaka o gün yada aksam önümde sinyal vermeden hop dönüs yapan araba mutlaka ama mutlaka oluyor .. Ne yapıyorsun gibilerinden sordugumda pardon demesi gereken yerde dayılanıyor oda ayrı tabii :mad:
Abi çok enteresan. Geçen gün Cevizli'de hastanenin önünde yaşadım garip bi olay. Yol çalışması nedeniyle aşağıdan dönüp geldim. Tam hastaneye yaklaşıyorum, sağa sinyal verdim, dönüp Altan Motor'a gidicem. Sağımda dolmuş var yavaşlamakta... Benim de biraz hızlanıp dolmuşun önüne geçtikten sonra dönmem gerek. Bu sırada sa sola sinyal veren bi araç var önümde, soldan gidecek diye beklerken tam yol ayrımındaki köşeye burnunu dayayp durmasın mı? Allahım yüreğim ağzımdan çıkacaktı korkudan. Nasıl kurtardığımı inan hatırlamıyorum. Durdum ama bana sor. İnip motordan adama diyecek oldum napıyon sen diye? Adam basıp gitti inanamadım... Orda neden durduğu, neden sonra çekip gittiği anlaşılır gibi değil. Kanunen orada bırak durmayı yavaşlaması bile yasak. Hem yol çalışması var etrafta hem de yol ayrımının tam ortası. O korkuyu anlatamam. Tam da arkasından çarpıyordum. Anlatamazsın da herifin abuk subuk hareketini...
Geçmiş olsun kardeşim.
Öküzden adam olmaz ama, adamdan öküz oluyor maalesef :)
tolgabinerbay
30.01.2008, 22:49:36
geçmiş olsun herzaman full koruma gezmek lazım üşenmeden giymek lazımm Allah beterinden saklasın
Abi çok enteresan. Geçen gün Cevizli'de hastanenin önünde yaşadım garip bi olay. Yol çalışması nedeniyle aşağıdan dönüp geldim. Tam hastaneye yaklaşıyorum, sağa sinyal verdim, dönüp Altan Motor'a gidicem. Sağımda dolmuş var yavaşlamakta... Benim de biraz hızlanıp dolmuşun önüne geçtikten sonra dönmem gerek. Bu sırada sa sola sinyal veren bi araç var önümde, soldan gidecek diye beklerken tam yol ayrımındaki köşeye burnunu dayayp durmasın mı? Allahım yüreğim ağzımdan çıkacaktı korkudan. Nasıl kurtardığımı inan hatırlamıyorum. Durdum ama bana sor. İnip motordan adama diyecek oldum napıyon sen diye? Adam basıp gitti inanamadım... Orda neden durduğu, neden sonra çekip gittiği anlaşılır gibi değil. Kanunen orada bırak durmayı yavaşlaması bile yasak. Hem yol çalışması var etrafta hem de yol ayrımının tam ortası. O korkuyu anlatamam. Tam da arkasından çarpıyordum. Anlatamazsın da herifin abuk subuk hareketini...
Bu ve bunun gibi binlerce örnek yaşadıgımız hadiseler sonuc bilincsiz söförlerle boğuşmaya devam :mad:
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.