Orijinalini görmek için tıklayınız : SYM Tayfası Riva' ya Doğru
Evet uzun bir süre ara vermistik dedik toparlanalım 2008 yılının ilk gezisine imza atalım böyle havaları bulmak zor .. Cumartesi hava sıcaklıgı 12-13 derece olduguna göre Pazarda mutlaka böyle olmalıdır girdik baktık meterolojinin sayfasına hava gayet güzel plan program yapıldı istikamet RİVA .. Sabah yatagımızdan uyandıgımızda hava biraz limoni olsada bu geziye hicbir güc engel olamazdı .. Motorlarımızı sildik calıstırdık sıkı bir sekilde giyindik ve bulusma yeri olan Kavacık Köprüsüne dogru yola cıktım .. Tayfa toparlanmıs suratlarında '' Ulen Uzay gene 15 dk. taktın hadi bakalım '' der gibi bir ifade vardı .. Neyse indim hesabını sordular tabii :p Sonra koyulduk SYM tayfası yollara .. Önce cillop gibi bir yoldan Rivaya gittik .. Aslında planımız hava günesli olmus olsaydı dere kenarında kahvaltı yapmak vardı ama hava buna müsade etmedigi icin mecburen sirin bir köy kahvesinin bahcesinde keyifli bir kahvaltı yapma sansı yakaladık .. Abartı olmasın kahvaltı Pohaca ve Cay'dan ibaret .. Olsun gönüller bir olsun :wub: Sonrasında rota SYM tayfası olarak Sile yolu üzerinde gittigimiz Kendin pisir kendin Ye olayını yaptıgımız mekandı ( Resimlerini Bireysel Organizasyonlar baslıgında bulabilirsiniz ) Sonrası malum ; Etler , Köfteler , Tavuklar , Salatalar 10 numara sohbet :rolleyes: Saat 16 gibide en son caylar yudumlandı ve geri dönüs icin yola konuldu ..
Ben sadece günü özetliyorum .. Arkadasların elinde fotolar mevcut eminim bu güzel yazının altına inci misali dizilecektir ..
Herzaman oldugu gibi geziye teşrif edenlerin isimlerini sizlere sunmaktan onur duyarım :frantic4yc:
1 - Uzay ( Beyaz Kızan / SYM )
2 - HaluK ( SYM )
3 - Doğan ( Alien / SYM )
4 - Ayhan ( SYM )
5 - Kemal ( Çakma Çinli Cinlun ) :shiny::p:shiny:
6 - BuraK ( RUNNER 200 )
EKİNTİYE GETİRENLER
1 - Murat ( Pascha ) Sabaha kadar sahnesi oldugu icin gelemedi ama en azından mazeret bildiren bir msj attı kabulümüzdür ama genede bu baslık altına girmekten kurtulamamıstır
2 - Olcay ( Teksavascı ) Senin yatıcak yerin yoookk :shiny:
beetle65
03.02.2008, 21:42:16
Güzel bir gün olduğu kesin
Resimleri bekliyoruz :clap2:
aLien
03.02.2008, 23:45:05
Herzaman oldugu gibi geziye teşrif edenlerin isimlerini sizlere sunmaktan onur duyarım :frantic4yc:
1 - Uzay ( Beyaz Kızan )
2 - HaluK ( SYM )
3 - Doğan ( Alien )
4 - Ayhan ( SYM )
5 - Kemal ( Çakma Çinli Cinlun ) :shiny::p:shiny:
6 - BuraK ( RUNNER 200 )
EKİNTİYE GETİRENLER
1 - Murat ( Pascha ) Sabaha kadar sahnesi oldugu icin gelemedi ama en azından mazeret bildiren bir msj attı kabulümüzdür ama genede bu baslık altına girmekten kurtulamamıstır
2 - Olcay ( Teksavascı ) Senin yatıcak yerin yoookk :shiny:
Ya Bilader anlamadığım, herkesin isminin yanında, parantez içinde motorunun markası, benim ismimin yanında parantez içinde nick'im :) Ne ayak? :boxing:
Ya Bilader anlamadığım, herkesin isminin yanında, parantez içinde motorunun markası, benim ismimin yanında parantez içinde nick'im :) Ne ayak? :boxing:
Tamam ekledik sorun etme ammada mızmızsın heeee :p
teksavasci
04.02.2008, 10:42:25
mazaretim var asabiyim ben .. .) :boxing: gercekten süper bir gezi olduguna inanıyorum fakat uzay söyledigim gibi evimin mutfak kısmındaki tadilat bitmediginden dolayı katılamadım. artık bir dahaki sefere görüsürüz .. herkeze iyi haftalar .
aLien
04.02.2008, 22:06:38
Ya zaten izin alamayanların klasik bahanesi evdeki tadilat yada habersiz gelen misafir...
aLien
04.02.2008, 22:43:41
SeLamLar öncelikle...
Gün pazar, hava yumuşak, dedik evde durulmaz vuralım kendimizi yola...
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
Devamı gelecek...
Fırsatı kaçırmamışsınız bakıyorum. Güzel fotoğraflar. :)
Site yöneticilerinden ricam diger acılan baslıgı buna eklemeleri Tesekkürler :)
İlk pozda ammada yaymısım kendimi beeee :p Daha dünya foto var HaluK nerdesin :)
beetle65
05.02.2008, 07:50:53
Efes reklam fotoları gibi olmuş :shades:
volkanadart
05.02.2008, 09:41:30
Aklınaza sağlık arkadaşlar çok güzel olmuş. İnşallah Mart ile birlikte bende katılacağım aranıza ....
Arkadaşlar aklınıza sağlık güzel bir gezi olmuş.
Havalar isinsın bende geleceğim artık yeter yav motora binmeyi özledim.
Arkadaşlar aklınıza sağlık güzel bir gezi olmuş.
Havalar isinsın bende geleceğim artık yeter yav motora binmeyi özledim.
Volkancım ısınmayı bırak ben yılın 365 günü senden yana umutsuzum :blink:
Efes reklam fotoları gibi olmuş :shades:
Alemsin yaa tabii resimlerin her karesinde o sekilde buram buram reklam kokan bir yan var tabii :p
volkanadart
05.02.2008, 11:36:42
Volkancım ısınmayı bırak ben yılın 365 günü senden yana umutsuzum :blink:
Bırak yav uzay iki gelmedik diye sende hemen bizi topa atıyorsun. Olmuyorki kardeşim. :homesw:
Orda olmasamda ruhum orda, şaka bir yana gerçekten gelmek istiyorum:cheers:
Bırak yav uzay iki gelmedik diye sende hemen bizi topa atıyorsun. Olmuyorki kardeşim. :homesw:
Orda olmasamda ruhum orda, şaka bir yana gerçekten gelmek istiyorum:cheers:
İki degil cık biraz cıkkkkkkkkkkk :p Tutarım bende SYM tayfasında isler bu sekilde yürür gelmeyen oldugunda giderimizi yaparız sansı yook :shiny: en yakın gezimiz Nisanda görecegiz :)
Çok güzel bir gezi olmuş fotoğraflardan gördüğüm üzere ancak eleştirimi yapıcı olarak kabul buyurursanız, resimlerdeki alkollü içecekler malesef 2 teker binen ve zaten hergün binbir tehlike atlatan biz ve bizleri örnek gösterenlere kötü örnek olmakta.
Umarım yanlış anlaşılmamışımdır.
Amacım kimseyi kırmak yada rencide etmek değildir.
Saygılarımla.
estemo
07.02.2008, 17:02:29
ohhh harika valla canım çekti yahu.afiyet olsun arkadaşlar helal size.
@IRoN
Demircim haklısın aslında, forum kurallarına göre her paylaşım sitesinde yasak olmasına rağmen SYM Tayfası' nın aklı başında ve bilinçli motosiklet kullanıcıları oldukları için, dozajı ayarlamışlardır diye düşünüyoruz... :)
Forum Kuralları 10.
Sitemiz forumlarına alkol/sigara/ ve uyuşturcu maddelerin kullanımı temin edilmesi ve özendirilmesi ile ilgili herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri göndermek yasaktır. Forumlardaki mesajlarınızda alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddeler hakkında herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri kullanmamaya özen gösteriniz. Forumlara ekleyeceğiniz resimlerinizde alkol/sigara ve uyuşturucu maddelerin görüntüsü olmamalıdır. Bu tür resimler yönetim tarafından silinir.
Çok güzel bir gezi olmuş fotoğraflardan gördüğüm üzere ancak eleştirimi yapıcı olarak kabul buyurursanız, resimlerdeki alkollü içecekler malesef 2 teker binen ve zaten hergün binbir tehlike atlatan biz ve bizleri örnek gösterenlere kötü örnek olmakta.
Umarım yanlış anlaşılmamışımdır.
Amacım kimseyi kırmak yada rencide etmek değildir.
Saygılarımla.
Demir ne kırıldık ne rencide olduk ayarlamayı yapıyoruz yoksa aslaaa :)
@IRoN
Demircim haklısın aslında, forum kurallarına göre her paylaşım sitesinde yasak olmasına rağmen SYM Tayfası' nın aklı başında ve bilinçli motosiklet kullanıcıları oldukları için, dozajı ayarlamışlardır diye düşünüyoruz... :)
Forum Kuralları 10.
Sitemiz forumlarına alkol/sigara/ ve uyuşturcu maddelerin kullanımı temin edilmesi ve özendirilmesi ile ilgili herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri göndermek yasaktır. Forumlardaki mesajlarınızda alkol / sigara / uyuşturucu ve uçucu maddeler hakkında herhangi bir yazı alıntı vb. iletileri kullanmamaya özen gösteriniz. Forumlara ekleyeceğiniz resimlerinizde alkol/sigara ve uyuşturucu maddelerin görüntüsü olmamalıdır. Bu tür resimler yönetim tarafından silinir.
Cüneytcim iyi tanımıssın SYM tayfasını saygılar :)
volkanadart
08.02.2008, 10:23:42
İki degil cık biraz cıkkkkkkkkkkk :p Tutarım bende SYM tayfasında isler bu sekilde yürür gelmeyen oldugunda giderimizi yaparız sansı yook :shiny: en yakın gezimiz Nisanda görecegiz :)
tamam kardeşim tabiyki yapalım. Yol yapmak istiyorum.:friends:
tolgabinerbay
08.02.2008, 10:36:55
süperr valla uzay abicim ellerinize tekerlerinize sağlık epeyden beri giremiyorum yenş gördüm valla
Cinlun Kemal resimleri upragate eder bize yollarsa bizde koyacagız :p Daha dünya resim var :rolleyes:
Blackpanther
01.03.2008, 12:42:26
yaa bizede haber verseydiniz keşke bu gezi için.......:cray:
Burakcım haberin olacak bundan sonra söz :rolleyes:
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.