Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir telefon kadar yakın
burgmanbora
28.02.2008, 16:04:16
Benim motor F1 uyarısı verdi:cray: Hemen Altan motoru aradım T&T kardeşler yardım motorum çalışmıyor dedim. Tamer abi Yardım aracıyla Kartaldan, ikitelliye geldi motoru aldı gitti.:yahoo:
Ne diyeyim ben daha:flowers:
Stingray
28.02.2008, 16:08:59
Adam gibi servis daha ne olsun.
Benim motor F1 uyarısı verdi.
Senin motorun F1 i gelmiş. Yarışlara hazırlamaya götürmüşlerdir :)
Altan Motor Company diyorum... :flowers:
Daha öncede bana gelmisti o yardım arabası bilirim güzel yanlarını :)
burgmanbora
28.02.2008, 22:54:51
Senin motorun F1 i gelmiş. Yarışlara hazırlamaya götürmüşlerdir :)
Altan Motor Company diyorum... :flowers:
Bencede
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
beetle65
29.02.2008, 08:56:16
Geçmiş olsun kardeşim
Ama üzülme makinen emin ellerde :thumbup: :worshippy:
taner altan
29.02.2008, 11:11:19
Bora kardeş senin motorun kan şekeri düşmüş buralarda öyle güzel baklavacı yok bilmem karşıda varmıdır.Bora onun dışında motorda bir şikayet yok nezaman istersen alabilirsin,kolay gelsin ,hayırlı cumalar.:good::shake2:
burgmanbora
29.02.2008, 12:16:37
Bora kardeş senin motorun kan şekeri düşmüş buralarda öyle güzel baklavacı yok bilmem karşıda varmıdır.Bora onun dışında motorda bir şikayet yok nezaman istersen alabilirsin,kolay gelsin ,hayırlı cumalar.:good::shake2:
Abi baklavanın kralını buluruz :clap2: ama şarapsız beni kandırdı İlk iki teker F1 makinesi oldu sandım :thumbup:neyse demek ki sizin mekanı özlemiş hayırlısı cumartesi görüşürüz. Ellerinize sağlık.:flowers: Herkese hayırlı cumalar.
Boracım geçmiş olsun. F1 sorunu halledilmiş.
Bildiğim kadarı ile Clear şampuan çözmüş senin motorun arızasını :)
Canımda baklava istedi valla ne diyeyim :p
Stingray
29.02.2008, 12:50:08
Arkadaşlar ben unuttum CTS Kartepe'ye gideceğim.
Size Altan Motor'da keyifli vakitler dilerim.
beetle65
02.03.2008, 20:23:20
Araba ile uğraştığım için gelemedim :cray:
Ama allah nasip ederse bu cumartesi bende Altan Cafe de olacağım
Motorum çalışırsa tabii ki :confused1:
Yaklaşık 2,5 - 3 aydır tık yok zavallımda :thumbdown:
Hesapladım 4 aymış :thumbdown:
taner altan
03.03.2008, 09:10:52
Zafer marş basmama ihtimali yüksek,aküyü söküpte bir şarj a koysak iyi olur kanımca.:confused1:
beetle65
03.03.2008, 09:33:44
bir şansımı denerim
Eğer çalışmaz ise ellerinizden öper :worshippy::helpsmilie:
Çalışırsa zaten kendi gelip ellerinizden öpecek :flowers:
tolgabinerbay
03.03.2008, 17:33:39
geçmiş olsun abicim Altan motor halleder hertürlü
beetle65
03.03.2008, 22:06:29
O bir Suzuki
Hem o kıl Zafer' in motoru :yahoo::thumbup:
Utandırmadı :wub:
Megamax
18.03.2008, 22:21:13
Arkadaşlar herkese selamlar,
Uzun zamandır yoğunluktan dolayı girip okuyamıyordum forumları ama bu başlığı okuyunca geç de olsa ben de bir anımı yazmak istedim....
Tarih 31 Aralık 2007 yılbaşı günü, eh İstanbul'da yaşayan herkes trafiğin ve keşmekeşin nasıl olduğunu bilir bu özel günde....
Şirketin otoparkında (Maslak) motorsikletimin yerini değiştirmem gerekti ve sabahın 7 sinde uyku sersemi aptalca bir kaza yapıyorum....(çok detay verip rezil olmak istemiyorum ama Tamer Bey detayları biliyor....hayatımda unutmak istediğim anılardan biridir) alt grenajlar ve yağ filtresi vs sizlere ömür...
Saat 9:00 olur olmaz Tamer&Taner kardeşleri arıyorum ve o trafiğe kargaşaya ramen üşenmeden işi gücü bırakıp meşhur kurtarma aracıyla Kartal'dan Maslağa motoru almaya geliyor Tamer Bey, o gün bugündür de motor ona emanet :)
Sonraki telefon görüşmelerimizde defalarca teşekkür etmiş olsam da buradan da geçikmiş bu teşekkürü sizinle de paylaşmak istedim.....
sevgiler
Mahmut
burgmanbora
18.03.2008, 22:59:04
Madalyonun öbür yüzündende bakmak lazım. Altan Motorun işi bu ama be kardeşim birazda çamur yapsınlar ya yok şu an araç dışarda akşma geleyim, yok şu an meşkulüz yarın bakalım desinler. Ben böyle bir tavırlarına şait olmadım.
Sadece yanında servis değil birde rahatsızlık vermiyeceğini düşündüğün günün her saati cep telefonunun da ucunda da SERVİS.:yahoo::clap2::friends:
beetle65
19.03.2008, 09:01:36
Mahmut kardeş öncelikle geçmiş olsun
Allah bir daha kaza yüzü göstermesin :worshippy:
Şu Altan Cafe hakkında yazılanlar konusunda en önemli şey bence insan olmalarıdır. :good::shake2::friends:
Mutlaka hepimiz para kazanmak zorundayız
Ama işlerini gerçekten severek ve saygı ile yapan bu kardeşler herşeyden önce bizlerin gönüllerini kazandılar
Para her zaman kazanılır ama gerçek dost ve kardeş kazanmak çok zordur :shades:
Seviyorum sizi be Altan Kardeşler :wub:
taner altan
19.03.2008, 10:38:44
Bizlerde sizleri seviyoruz arkadaşlar tabiki para kazanıcaz ama bunu cebinize koymak önemli olan,hırs yapıp kalbinize koyarsak sizler gibi arkadaşlara yer kalmaz diye düşünüyorum,bu denge cok önemli kanımca.:):wub::friends:
Geçen Cumartesi sabahı motorun göstergeleride dahil hiç bir şekilde elektrik alamadığını görünce Tamer abiyi aradım.
Kendisi Avrupa yakasından dönüyormuş. Uğrar hallederim hemen diyince kendimi gerçekten güvende hissettim...
Ve gerçekten 30 dakikada geldi,halletti,gitti.
* Her motor markasının böyle servisi, böyle servis sahipleri olsa keşke !... *
Huzurlarınız da bir kez daha teşekkürü borç biliyorum.
Saygılarımla.
beetle65
22.03.2008, 23:17:16
Geçen Cumartesi sabahı motorun göstergeleride dahil hiç bir şekilde elektrik alamadığını görünce Tamer abiyi aradım.
Kendisi Avrupa yakasından dönüyormuş. Uğrar hallederim hemen diyince kendimi gerçekten güvende hissettim...
Ve gerçekten 30 dakikada geldi,halletti,gitti.
* Her motor markasının böyle servisi, böyle servis sahipleri olsa keşke !... *
Huzurlarınız da bir kez daha teşekkürü borç biliyorum.
Saygılarımla.
Farkı kaliteleri ve insanlıkları :shades:
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.