Orijinalini görmek için tıklayınız : Motoshow 2008
Evet Arkadaslar zaman su gibi akıp geciyor . Daha cok var derken fuar geldi cattı . Umarım beklentilerimize cevap verecek bir fuar olur . Takip ettiginiz kadarıyla SYM her fırsatta gezi turlarına devam ediyor . Bu konuda SYM organizasyonlarını bizzat kendim organize ediyorum . Pazar yoğunluk olacagından dolayı 22.Mart Cumartesi günü SYM'ler olarak ufak capta bir fuar cıkarması yapacagız . Hava sansımıza güzel olursa fuar sonrasındada ufak atraksionlar planlamıyor degiliz hani :) Listeyi olusturmaya baslıyorum . Simdiden keyifli birgün diliyorum .
Hareket Tarihi : 22 Mart 2008
Hareket Saati : 13: 00
Hareket Yeri : Kadıköy Vişne Sokak
Yanlarında yıldız olanlar hareket yerinden geleceklerdir . Diger isimler fuar alanında gruba katılacaklardır .
1 - Uzay ( Beyaz SYM ) *
2 - Haluk ( Artcı Ömer ) ( Siyah SYM ) *
3 - Ayhan ( Siyah SYM ) *
4 - Kemal ( Eski Cincun yeni Burgman ) :p * ( BURGMAN 400 K6 )
5 - BuraK ( GILERA RUNNER 200 ) *
6 - Murat ( Fuar Alanı ) ( BEYAZ SYM )
7 - Doğan ( Fuar Alanı ) ( GÜMÜS GRİ )
8 - Erkan ( JOYRİDE 200 ) *
Haluk
18.03.2008, 22:09:01
eski cincun he koptum:dribble:
beetle65
19.03.2008, 07:56:22
Bende size katılabilirim Vişne Sokak'tan eğer çok önemli birşey çıkmaz ise :thumbup:
Haluk
19.03.2008, 11:45:51
Zafer abi ben 9:00-13:00 arası ofiste olucam
Erken gelde laflarız.
Blackpanther
19.03.2008, 16:04:50
Ahh ahh bende size mavişimle katılmak isterdim ama benim ufaklık çok hevesleniyor gitmek için..Onun için bana 4 tekerlek gözüktü..
Ama orda bulurum sizi...keyfli sürüşler hepinize...
symali
19.03.2008, 17:40:55
Malesef cumartesi çalışıyorum. Belki akşama doğru kaçabilirsem sizi orada bulurum.
Hoşçakalın
Blackpanther
19.03.2008, 17:51:29
Malesef cumartesi çalışıyorum. Belki akşama doğru kaçabilirsem sizi orada bulurum.
Hoşçakalın
Pazartesi kebap yaparsan cumartesi çalıştırırlar tabi...:p:shiny:
Bende size katılabilirim Vişne Sokak'tan eğer çok önemli birşey çıkmaz ise :thumbup:
Zafercim erken gel bekleriz :)
aLien
19.03.2008, 20:07:41
Organize Uzaylı işbaşında. :) Olayı toparlamışsın. Fuar alanında beklerim sizi :)
Organize Uzaylı işbaşında. :) Olayı toparlamışsın. Fuar alanında beklerim sizi :)
Aktivte benim isim biliyorsun sadece bu platformda degil meslek icabı :)
Bende sym'ciyim olm, belki bende gelirim sizinle ama yağmur çamır olabilir.
Scooter'la yağmura yakalanmak hiç hoşuma gitmiyor
Haluk
20.03.2008, 11:58:25
Ziya Selam nasılsın ?
Hava Baya güzel olacakmış endişelenme gel sen gelll
Ziyacım Ctesi günü beklenen hava sıcaklıgı 23 derece olacak giy shortunu gel sen :p
beetle65
20.03.2008, 19:25:30
Ziyacım Ctesi günü beklenen hava sıcaklıgı 23 derece olacak giy shortunu gel sen :p
Sapık :p :shutup:
Sapık :p :shutup:
Arkadasım o benim yakısmaz bana :shiny:
aLien
20.03.2008, 21:06:51
Ya Uzay bilader motoru füme mi yapsam diyodum. Motoran Füme GTS getirmiş allam ya... :(
( Hem organize hem Uzaylı hem Sapık ) ( Üçübirarada ):dribble:
Ya Uzay bilader motoru füme mi yapsam diyodum. Motoran Füme GTS getirmiş allam ya... :(
Baska renge yöneleceksin mecburen isin esprisi kalmadı su dakika itibari ile .. Acaba SYM fiyatlarında gözle görülür bir artıs varmı onu merak ediyorum ben :huh:
aLien
20.03.2008, 21:31:57
ya valla fiyatı sormak aklıma bile gelmedi aklım giti bi anda :D ama Motoran internette 7.990 YTL yazmıştı..
ya valla fiyatı sormak aklıma bile gelmedi aklım giti bi anda :D ama Motoran internette 7.990 YTL yazmıştı..
Düsüs yok ama artısta yok :)
GTS nin fiyatı 7990 YTL.
Sonunda sele kısmını güzel bir deriden yapmayı akıl etmişler.
Elcikleride daha kullanışlı ve şık yapmışlar.
Füme rengide hoş olmuş :)
Stingray
20.03.2008, 21:50:23
Fiyatı 250 CC bir makine için bana çok geldi.
Yani şimdi cebinize 8000 YTL koysanız 2000 km 'de Burg 400 buluyorsunuz. 400 CC makineye binmek varken kim 250 CC'ye binmek için bu kadar para verir bilemiyorum.
Darkjedi
21.03.2008, 00:03:52
Yani şimdi cebinize 8000 YTL koysanız 2000 km 'de Burg 400 buluyorsunuz. 400 CC makineye binmek varken kim 250 CC'ye binmek için bu kadar para verir bilemiyorum.
Ben sıfırını 7milyara aldığımda bir iki yaşında 10.000km nin altında burgmanlar vardı, ama bana 250 lik makina lazımdı. İhtiyacına göre neyi hedeflediğine bağlı bence. Bana şimdi 400lük makina bile yetersiz geliyor mesela.
Stingray
21.03.2008, 00:10:31
İhtiyaç durumu tabikide önemli ama 250CC makinenin max ederi 4500 YTL'dir bana göre.
beetle65
21.03.2008, 08:20:17
Arkadasım o benim yakısmaz bana :shiny:
Arkadaşın olmasa :confused1: :shiny:
Doğru söze ne denir :good: :shiny:
Matalay83
21.03.2008, 09:36:05
aslında haklısınız 250 cc hemde scootera binmek için 8000 ytl çok beee..
O paraya ne raceler ve naked makinalar var piyasada.
yani 400 lük maxi scooter da çözüm ama üzerine az daha zorla 650 lik Naked al benim gibi
Darkjedi
21.03.2008, 09:39:01
İhtiyaç durumu tabikide önemli ama 250CC makinenin max ederi 4500 YTL'dir bana göre.
Nee, Sıfır makinanın ederimi 4500 olacak, baba anca çin malı olur, bu kadar vergi ötelemesi varken mümkünmü o fiyat?
aLien
21.03.2008, 10:17:01
Sıfır araç alırken (bu motorda olabilir otomobil de yada tekne de) her zaman 2.ele göre bir miktar fazladan parayı vermeyi göze almış oluyor zaten insan. Karşılaştırma yaparken de 0 km fiyatlarıyla yapalım. 8.000-9.000 ytl ye 1 2 yaşında burgman bulunuyor ama aynı yaşta gts250 5.000 5.500 ytl ye satılıyor. Türkiye'de 250 cc (çinliler hariç) motorların satış fiyatları da 8.000 9.000 ytl civarı. Bana göre gayet normal.( Türkiye şartları için.) Malum vergiler vs... Kaldı ki Fransa'da bir Renault Clio (baz modeli)6.000 7.000 € gibi satılıyor ülkemize gelene kadar kaç paralara çıkıyor. Bir 5.20İ BMW yurda giriş fiyatı 54.000€ satışı 100.000€'nun izerinde. Bunları da gözardı etmemeli...
Stingray
21.03.2008, 11:55:07
Vergilerin fiyatı arttırmasına zaten itirazım yok malesef bu memleket böyle.
Benim demek istediğim farklı.
Kısaca anlatayım.
Ticaretin ve iktisatın temel kanunu "her arz kendi talebini doğurur"dur.
Bunu halk "Her malın bir alıcısı vardır" olarak kabul eder ama ticaret ile uğraşan kişi verdiği paranın hakkını ve ederini arayan kişidir.
Ben sadece o parayı o motor haketmiyor diyorum. Piyasadakı diğer sıfır kıyaslamalarına bakarsanız alternatif çok şey bulunur. Çinlilerin de ederi 1500 YTL'yi geçmez.
AN 650'nin de ederi 12.000 YTL'yi geçmez.
Burada da bu motorun ederinin 4500 YTL'yi geçemeyeceğini söylüyorum. 250 CC bir makineye 8000 YTL vermek yerine 2000 km'de 8500 YTL'ye AN400 almak çok daha mantıklı bir alış veriş olacaktır.
2000km'nin sıfırdan farksız olduğunu düşündüğüm için benim bakış açıma göre durum bu. Başkası için 2000 km çok derse gider sıfır alır 11.500 YTL verir veya 8000 YTL verip 250 GTS alır.
Bu iş bakış açısı ve ürüne verdiğin değerin cebindeki paranın değeriyle ilgili orandır.
Fuarda Vespa'dan sonra en kaliteli malzeme 250 CC'de GTS'de. Ne Peugeot ne de Piaggio'da aynı plastik kalitesini göremedim.
Ama AN400 ile kıyaslayınca farklar işte o zaman çıkıyor. O da 500 YTL'den daha fazla ediyor bana göre.
Sevgiler
DARK1907
21.03.2008, 14:37:02
Sevgili arkadaşlar bir terslik çıkmazssa biz(Junior DARK1907-Kribensis), Omurilik(Köksal) birader ve kardeşim Artçı(Arzu) ile Fuarın bahçesinde 11:00 gibi buluşmayı hedefledik.Haberiniz ola.Hepinizi öpüyorum.
Blackpanther
21.03.2008, 19:00:21
Aşkolsun kalbimizi kırdın...:shiny::p
Darkjedi
21.03.2008, 20:09:00
Vergilerin fiyatı arttırmasına zaten itirazım yok malesef bu memleket böyle.
Benim demek istediğim farklı.
Kısaca anlatayım.
Ticaretin ve iktisatın temel kanunu "her arz kendi talebini doğurur"dur.
Bunu halk "Her malın bir alıcısı vardır" olarak kabul eder ama ticaret ile uğraşan kişi verdiği paranın hakkını ve ederini arayan kişidir.
Ben sadece o parayı o motor haketmiyor diyorum. Piyasadakı diğer sıfır kıyaslamalarına bakarsanız alternatif çok şey bulunur. Çinlilerin de ederi 1500 YTL'yi geçmez.
AN 650'nin de ederi 12.000 YTL'yi geçmez.
Burada da bu motorun ederinin 4500 YTL'yi geçemeyeceğini söylüyorum. 250 CC bir makineye 8000 YTL vermek yerine 2000 km'de 8500 YTL'ye AN400 almak çok daha mantıklı bir alış veriş olacaktır.
2000km'nin sıfırdan farksız olduğunu düşündüğüm için benim bakış açıma göre durum bu. Başkası için 2000 km çok derse gider sıfır alır 11.500 YTL verir veya 8000 YTL verip 250 GTS alır.
Bu iş bakış açısı ve ürüne verdiğin değerin cebindeki paranın değeriyle ilgili orandır.
Fuarda Vespa'dan sonra en kaliteli malzeme 250 CC'de GTS'de. Ne Peugeot ne de Piaggio'da aynı plastik kalitesini göremedim.
Ama AN400 ile kıyaslayınca farklar işte o zaman çıkıyor. O da 500 YTL'den daha fazla ediyor bana göre.
Sevgiler
Eğer vergileri çıkartırsak yada mantıklı bir rakkama çekersek bence 250cc sınıfı kalıtesine göre 4500-6000 arası olmalıdır. Ben motoru alırken 6500 diye gidip son andaki zamla 7 ye aldım, 400cc ihtiyacım dışı olduğundan bu parayı verdim.
Motor alma ve sahibi olmada bana göre şu anda en doğru gelen, ardçıyla rahatça uzun mesafe yapılabilecek çift silindirli ve güçlü sınıfta olan silverwing400-600, tmax 500, burman 650; çarşı pazar, şehir içi için herşere girip çıkabileceğiniz ama aynı zamanda sizi tehlikeden sıyırtacak kadar atak runner200, nexus 250, derbiGP1-250, SYM joyride200 yada hd 200'üdür.
Sevgili arkadaşlar bir terslik çıkmazssa biz(Junior DARK1907-Kribensis), Omurilik(Köksal) birader ve kardeşim Artçı(Arzu) ile Fuarın bahçesinde 11:00 gibi buluşmayı hedefledik.Haberiniz ola.Hepinizi öpüyorum.
Serkancım SYM takımı olarak saat 13de Kadıköy'den cıkmayı planlıyoruz .. Sanıyorum 14.30 gibi orada oluruz .. Artık fuarda karsılasırız :)
Blackpanther
22.03.2008, 10:30:34
Serkancım SYM takımı olarak saat 13de Kadıköy'den cıkmayı planlıyoruz .. Sanıyorum 14.30 gibi orada oluruz .. Artık fuarda karsılasırız :)
Motorsikletle 1.5 saatde mi gideceksiniz karşıya:confused1:
Yoksa ben yanlış mı anladım arabaylamı gidiyorsunuz:confused1::p
volkanadart
22.03.2008, 10:58:24
Arkadaşlar saat 14.00 ben fuar alanında olacagım.
Motorsikletle 1.5 saatde mi gideceksiniz karşıya:confused1:
Yoksa ben yanlış mı anladım arabaylamı gidiyorsunuz:confused1::p
Lafın gelisi o belki 42 dakikada orada olacagız :shiny:motor fuarına arabayla gidecek kadar yemedim henüz kafayı :p
Arkadaşlar saat 14.00 ben fuar alanında olacagım.
Volkan orda mutlaka karsılasırız :)
beetle65
22.03.2008, 22:15:46
Valla çok hoş bir grup sürüşü sonrası fuarda Altan Motor'un standında olduk
Yol çok kalabalıktı
Ama grup iyiydi :good:
Valla çok hoş bir grup sürüşü sonrası fuarda Altan Motor'un standında olduk
Yol çok kalabalıktı
Ama grup iyiydi :good:
Arada dagılmalar oldu ama mecburen trafik malum senide görmek iyi oldu Zafer özlemisim :)
beetle65
22.03.2008, 22:54:37
Arada dagılmalar oldu ama mecburen trafik malum senide görmek iyi oldu Zafer özlemisim :)
O sıkışık trafikte bence gayet düzgün bir sürüş oldu Uzay'cığım :frantic4yc:
O sıkışık trafikte bence gayet düzgün bir sürüş oldu Uzay'cığım :frantic4yc:
Sürüs 10 numara canım kimse laf söyleyemez bende acaip keyif aldım :rolleyes:
beetle65
22.03.2008, 23:05:56
Grup sürüşü gerçekten çok dikkat ve özveri istyen bir iştir.
Hepimiz harfiyen uyduk :clap2:
Haluk
22.03.2008, 23:52:23
Grup sürüşü gerçekten çok dikkat ve özveri istyen bir iştir.
Hepimiz harfiyen uyduk :clap2:
Trafiğin yoğunluğuna rağmen çok uyumluyduk keyifli bir şürüş ve güzel bir gün oldu herkese teşekkürler.
Bu arada ofisiminde yerini öğrenmiş oldunuz herzaman çaya beklerim.
Sevgiler:flowers:
Ve gecelim güzel bir günün geride bıraktıklarına ;
Ben sabah 9 da Haluk ofisindeydim .. Halukla birlikte güzel bir sbah kahvaltısı yaptık .. sonrasında ordan burdan konusurken kahvelerimizi yudumladık .. önce Ayhan daha sonrada runner burak kardesim geldi .. onları sırasıyla joyride erkan ,kemal , ömer , zafer ve mert izledi .. ofisteki güzel sohbetin sonrasında saat 13.30 gibi yollara düstük .. Kalkıs öncesi Visne sokak tam bir motosiklet sergisi gibiydi .. Keyifli bir sürüs sonrasında fuar alanına ulastık .. sonrası malum ..
Geziye istirak eden ;
Haluk ( Artcısı Ömer )
Ayhan
Runner BuraK
Kemal ( CİNCUN ) :shiny:
Erkan ( Joyride ) Bende bugün tanıstım :)
Zafer
Mert
HERKEZE TESEKKÜRLER :)
alinazik
23.03.2008, 01:51:52
buda benden fuar görüntüleri fazla bişey yok ama gittiğimiz belli olsun :):):):)
fotoğraf makinesini unuttuğum için cep telefonuyla ancak bu kadar oluyo...
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
Mustafacım ellerine saglıK :rolleyes:
beetle65
23.03.2008, 14:16:38
Güzel fuardı
Arkadaşları gördük
Altan Motor'un standını ziyaret ettik
Sezonu açtık kısacası :yahoo:
Senin makinada masallah yani pırıl pırıldı :shiny: Hala bana o halde bile '' Bu pis hali bakma Uzay '' demiyormusun Zafer :p
DARK1907
23.03.2008, 16:31:28
Sevgili arkadaşlar;
Motoshow-08 fuarını bizde ailece gezdik.suzukimnet Ailemizin fertlerinden birçoğunu görme fırsatımız oldu.Eeee tabii ki bu da bizi çok mutlu etti.Altan Kardeşlerin standı küçük ama dikkat çekici olmuş.Tabii ki Tolga'nın eli deydiği her anlamda anlaşılabiliyordu.O kadar stand gezdik ama insanın aile standı başka oluyor.Tolga'dan hepimiz adına gezi için söz aldım haberiniz ola.Şimdi resimler;
MOTOSHOW'08
Bazılarımızı çok heyecanlandırdı:yahoo:
Bu sevgi çocukluktan başladığı kesin:worshippy:
Yılmaz Utku bile boyuna göre buldu:good:
Eşim Meltem (Kribensis) bile boyutunda motosikleti çok beğendi
Omurilik Ailesi'nin gönlünde yatan iki aslanı görüntüledik:shades:
tolgabinerbay
23.03.2008, 17:13:34
gelen kerkese teşekürler fuarda suzukim.net sakinlerinden az kişi görebildim
cumartesi full gün ordaydım serkan abi ,köksal abi,altan motor,vedat abi ve deniz abiyi gördüm bayadır görememiştim iyi oldu en kısa zamanda görüşmek üzere özletmeyinn yaww
gelen kerkese teşekürler fuarda suzukim.net sakinlerinden az kişi görebildim
cumartesi full gün ordaydım serkan abi ,köksal abi,altan motor,vedat abi ve deniz abiyi gördüm bayadır görememiştim iyi oldu en kısa zamanda görüşmek üzere özletmeyinn yaww
Tolgacım bizde ordaydık ama seni göremedik :)
tolgabinerbay
23.03.2008, 17:26:31
Tolgacım bizde ordaydık ama seni göremedik :)
abicim ben honda standındaydım cbfturkiye de sabah 10:30dan akşam 5:30a kadarr serkan abilerle filan görüştüm
abicim ben honda standındaydım cbfturkiye de sabah 10:30dan akşam 5:30a kadarr serkan abilerle filan görüştüm
Anladım Tolgacım neyse gecti canım baska sefere baska yerde artık :)
tolgabinerbay
23.03.2008, 22:07:03
Anladım Tolgacım neyse gecti canım baska sefere baska yerde artık :)
başka sefere abicim sağolun görüşmeküzere saygılarımla
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.