Orijinalini görmek için tıklayınız : Gezi 8: 13.04.2008 Pazar / 3.Suzukim.net Aile Pikniği Fotoları
Her zamanki gibi çok güzel bir gün geçirdik. Çoluk çocuk yedik içtik güldük eylendik. Bu nezih aile artık git gide büyüyor. :friends::flowers:suzukimnet
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
Mert Sunman' dan Eklenenler
burgmanbora
13.04.2008, 20:03:27
Herkese çok teşekkürler. Sizi seviyoruz.suzukimnet
sunman
13.04.2008, 20:19:02
Tarifi mümküm olamayan keyifde bir gün geçirdik en başta yer ayarlamasını yapan Tolga ve Cüneyt'e daha sonra gelen tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz iyiki varsınız. suzukimnet
***Bahar kek için tekrar ellerine sağlık müthişti. :dpac::flowers:
Fotolar ilk mesaja eklenmiştir...
estemo
13.04.2008, 21:46:43
cok guzel bir gundu cok guzel bir organizasyondu emegi gecen arkadaslarımıza cok tesekkur ederiz.
nezih insanlar arasında olmaktan buyuk keyif aldık iyiki varsınız.:flowers:
dishyburgman
13.04.2008, 22:23:41
ben ve çocuklarım da çok güzel bir gün geçirdik:clap2:iyi ki varsınız hepinizsuzukimnet sevgili Cüneyt kardeş saçının yeni şekli sana çok yakışmış,bugün orada sana söyleyecektim her seferinde araya birşeyler girdi:)
ayrıca çocuklarla güzel ilişkilerinden dolayı sevgili Tolga'nın ilerde çok iyi ve ilgili bir baba olacağına kanaat getirmiş bulunmaktayım.tabiki Şebo'nunda anne:thumbup::thumbup:
pathfinder
13.04.2008, 22:35:55
Herkese selam,
Çok güzel bir gün olmuş her zamanki gibi, katılmak çok isterdim ancak daha sezonu açamadan, ayağım kırıldığından bir müddet daha binemiyeceğim.
Sevgiler.
sevgili Cüneyt kardeş saçının yeni şekli sana çok yakışmış,bugün orada sana söyleyecektim her seferinde araya birşeyler girdi :)
ayrıca çocuklarla güzel ilişkilerinden dolayı sevgili Tolga'nın ilerde çok iyi ve ilgili bir baba olacağına kanaat getirmiş bulunmaktayım.tabiki Şebo'nunda anne:thumbup::thumbup:
Baharcım iltifatın için teşekkür ederim :friends:
Tolga acilen çocuk yapıyosunuz :thumbup: Bak! Aile birliği başkanımız kanaat notunuzu vermiş bile :wub:
Herkese selam,
Çok güzel bir gün olmuş her zamanki gibi, katılmak çok isterdim ancak daha sezonu açamadan, ayağım kırıldığından bir müddet daha binemiyeceğim.
Sevgiler.
Atillacım geçmiş olsun. Acil şifalar diliyoruz...
pathfinder
13.04.2008, 22:57:22
Atillacım geçmiş olsun. Acil şifalar diliyoruz...[/QUOTE]
Teşekkür ederim, Cüneytciğim.
Resimlere bayıldım harikasınız bizlerde SYM takımı yollarda yorulduk sanıyorum yarın resimler arkadaslar tarafından eklenir .. Masada bira var motorcu olarak yakıstıramadım saka canım afiyet olsun yarasın :shiny: Suzuki gömlekleride yakıyor hani :rolleyes:
Masada bira var motorcu olarak yakıstıramadım saka canım afiyet olsun yarasın :shiny:
Sevgili Uzay, bu konu ile gerekenleri ben bizzat Altan Motor' da Doğan ve Haluk kardeşe uzunca anlattım. Masada duran biradan bişey olmaz merak etme, ama adamın gözüne şampiyonluk kupası almış gibi rakı kadehini, bira kutusunu ya da şişesini sokarsan o fotoğrafı hiç bir paylaşım sitesinde upload edemezsin. Sebebi mi? Web ortamında motosiklet yazdığın zaman karşına bir sürü site çıkar ve tıklarsın. Zamanında bir gazeteci böyle yapıp karşısında kadehleri birbirine vuran motorcuları görünce hemen kaleme almış. Zaten "işte bunlar serseri" imajını kaldırmak için MT de 3 yıl önce bayağı savaş verildi. Sırf bu yüzden siteden benim bildiğim 10-15 kişi yollandı. Olayın özü budur. Bilmem anlatabildim mi. Şimdi daha önce silinen fotoğrafların şampiyonluk kupası yüzünden silindiğini anlamışındır :) Masada adam gibi duran şişeyi kimse silmez silmemiştir merak etmeyesin.
Afiyet şeker olsun :cheers:
beetle65
14.04.2008, 08:35:41
Güzel bir hava,güzel insanlar,güzel çocuklar,güzel bir suzukimnet ailesi ve tabii ki sonuçta güzel :shake2::clap2:
Emeği geçen kardeşlerime,katılan tüm dostlarıma ve ''grup oturmayın o zaman'' diyen garson kardeşime teşekkürü borç bilirim :flowers: :wub:
estemo
14.04.2008, 10:14:08
Herkese selam,
Sevgiler.
atillacım geçmiş olsun çok üzüldüm nasıl oldu?bir an önce iyileşip aramıza katılmanı umuyoruz.sevgiler.
özcan şimşek
Blackpanther
14.04.2008, 10:18:13
Oh Ohh çok güzel bir piknik olmuş...mangal kokusu buralara kadar geldi valla..:shiny:
Herkesin bol bol eğlenmesine sevindim.Umarım nice pikniklere ve gezilere dileğiyle..:thumbup:
sunman
14.04.2008, 10:41:30
Herkese selam,
Sevgiler.
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
DARK1907
14.04.2008, 11:26:09
Sevgili arkadaşlar; ailece Ankara da olmamızdan dolayı katılamadık ama resimlerden ve yazılanlardan anlaşılan çok güzel bir gün geçirildiği belli oluyor.En kısa zamanda aranızda olma dileğiyle sevgiler.
Ahmet Taner
14.04.2008, 11:42:49
herşey çok güzeldi herkeze sonsuz teşekkürler...hep beraber daha nice organizasyonlara diyorum...zafer abi saygılar..:) m.b.a
estemo
14.04.2008, 12:38:54
Sevgili arkadaşlar; ailece Ankara da olmamızdan dolayı katılamadık ama resimlerden ve yazılanlardan anlaşılan çok güzel bir gün geçirildiği belli oluyor.En kısa zamanda aranızda olma dileğiyle sevgiler.
kaçırdın serkan çok güzel bir gündü meltem ve yılmaz utkuya selamlar
pathfinder
14.04.2008, 23:25:49
atillacım geçmiş olsun çok üzüldüm nasıl oldu?bir an önce iyileşip aramıza katılmanı umuyoruz.sevgiler.
özcan şimşek
Teşekkür ederim. Sabah sporundan dönerken merdivenden inerken sol ayağım boşlukta kaldı, başta hiç anlamadım sonrasında şiddetli ağrı ve şişkinlik ve ciddi kırık oluşmuş. 4 hafta kadar alçıda kalacak.
Sevgiler, kısa zamanda görüşmek üzere.
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim
Çok teşekkür ederim.
Sevgili Uzay, bu konu ile gerekenleri ben bizzat Altan Motor' da Doğan ve Haluk kardeşe uzunca anlattım. Masada duran biradan bişey olmaz merak etme, ama adamın gözüne şampiyonluk kupası almış gibi rakı kadehini, bira kutusunu ya da şişesini sokarsan o fotoğrafı hiç bir paylaşım sitesinde upload edemezsin. Sebebi mi? Web ortamında motosiklet yazdığın zaman karşına bir sürü site çıkar ve tıklarsın. Zamanında bir gazeteci böyle yapıp karşısında kadehleri birbirine vuran motorcuları görünce hemen kaleme almış. Zaten "işte bunlar serseri" imajını kaldırmak için MT de 3 yıl önce bayağı savaş verildi. Sırf bu yüzden siteden benim bildiğim 10-15 kişi yollandı. Olayın özü budur. Bilmem anlatabildim mi. Şimdi daha önce silinen fotoğrafların şampiyonluk kupası yüzünden silindiğini anlamışındır :) Masada adam gibi duran şişeyi kimse silmez silmemiştir merak etmeyesin.
Afiyet şeker olsun :cheers:
Cüneytcim konunun ciddiyetinin farkındayım ben takılmıstım sadece ama :shiny:
Uzay makaraya veya takılmaya gelmez bu işler.
Sorumluluk sahibi olduğun zaman işler değişiyor.
Kuralcı gibi gözüküyoruz ama bu herkesin iyiliği için.
Zamanla anlarsın :friends:
Bu gün gidip eylendiğimiz yeşil alanların çoğu askeriye himayesi altında ki korumada kalmış.
Yoksa! Çoktan talan edilmiş ve bizler yararlanıyor olamaz durumdaydık. Bunun gibi bir şey :shades:
beetle65
15.04.2008, 08:20:40
Cüneyt yeni ikonundaki resim çok güzel sanki bu işten anlayan biri çekmiş gibi :shiny::frantic4yc::shades:
Bu arada Mert Ve Berk çiçekler içinde çok güzel çıkmışlar :friends:
Blackpanther
15.04.2008, 13:08:46
Konuyla ilgili olarak,olayın anlam ve önemini belirten ve hafifte olsa gülümsemelere yol açabilen bir resim koysam bende..(umarım gereksiz olmaz...)
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
Cüneyt yeni ikonundaki resim çok güzel sanki bu işten anlayan biri çekmiş gibi :shiny::frantic4yc::shades:
Maşallah de :)
Yoksa! Sünnet kıyafeti giydiriyorlar :p
Foto için teşekkür kardeşim :flowers:
beetle65
15.04.2008, 13:32:23
Maşallah de :)
Yoksa! Sünnet kıyafeti giydiriyorlar :p
Foto için teşekkür kardeşim :flowers:
MAAŞALLAH :worshippy:
Stingray
15.04.2008, 17:39:13
Ben çektim :)
beetle65
16.04.2008, 11:58:18
Ben çektim :)
Ben Cüneyt'in yakışıklı çıktığı resmi kastetmiştim :shiny::dribble:
Ben çektim de :shades:
sunman
16.04.2008, 12:51:35
Bu arada Mert Ve Berk çiçekler içinde çok güzel çıkmışlar :friends:[/QUOTE]
Teşekkürler o senin güzelliği abicim. :shake2:
beetle65
17.04.2008, 09:02:04
Teşekkürler o senin güzelliği abicim. :shake2:[/QUOTE]
Valla benim güzelliğim değil :search:
Resimlerde Sen ve Berk varsınız :flowers:
yamacayir2828
04.05.2008, 14:19:00
ne kadar güzelresimler insanın içi gidiyor emegi geçen herkese tesekkürler
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.