PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ufak bir kaza

öztarden
15.04.2007, 10:00:09
arkadaşlar bursa gezimiz sırasında 20 km hızla giderken cocukların yola atlaması ve onümdeki arabanında frene basmasıyla yere kapaklandım.Bende ciddi ggörünen birşey yok ama ciddi kas agrım var(insallah catlak cıkmaz).Motorda ise koruma demiri çizigi ve sag sinyal kırıldı.Beni ısrarlı soylemlerime ragmen yalnız birakmayan ismail abi ve mehmet e ,bursada ise sıcak karsılayan tamer kardesime cok teşekkur ederim.uludağdan sınıf arkadasım cıkan sevgili burgmancılara vede malesef yamahalı:) kasapımıza teşekkur ederim.Sonunda bende yeri optum .Allah kımseyı opturmesin...

dishyburgman
15.04.2007, 11:17:03
arkadaşlar bursa gezimiz sırasında 20 km hızla giderken cocukların yola atlaması ve onümdeki arabanında frene basmasıyla yere kapaklandım.Bende ciddi ggörünen birşey yok ama ciddi kas agrım var(insallah catlak cıkmaz).Motorda ise koruma demiri çizigi ve sag sinyal kırıldı.Beni ısrarlı soylemlerime ragmen yalnız birakmayan ismail abi ve mehmet e ,bursada ise sıcak karsılayan tamer kardesime cok teşekkur ederim.uludağdan sınıf arkadasım cıkan sevgili burgmancılara vede malesef yamahalı:) kasapımıza teşekkur ederim.Sonunda bende yeri optum .Allah kımseyı opturmesin...çok geçmiş olsun:huh: Allah beterinden saklasın,nazarlara gelmişsindir kardeşim.

burgmanbora
15.04.2007, 12:24:07
Serhat çok geçmiş olsun allahtan büyük birşey yokmuş. Senin ne işin var o cüsseyle kaltın at gibi motor aldın gül gibi burgmanı bıraktın biraz kilo al barede kara atına daha iyi sahip çık SISKA büyük geçmiş olsun bu da son olsun.:flowers: :friends:

v_rider
15.04.2007, 13:38:14
Geçmiş olsun :good:

duffy
15.04.2007, 15:14:50
Serhat'ım geçmiş olsun olan motora olsun sen yeterki kendine dikkat et

Thai
15.04.2007, 15:26:17
Aman serhat biraz daha dikkat. Çok geçmiş olsun....

öztarden
15.04.2007, 16:27:27
eyvallah arkadaslar tşk ederim.allah hepimizi korusun bır arabanın ani freni ve cocuk bu hale getiriyor insanı.Kotü haber ise bıraz önce film cektirdim.8.(birtane kırık yani) kaburgamda malesef kırık var.Dusunun 20 km hızda basımıza bu gelebiliyor.Gözünüzü seveyim dikkatli olun..

burgmanbora
15.04.2007, 17:17:09
Cumartesi günü arko (Arkın eski burgmancı yeni dl'ci ) altan motorda gördüm.
Nerelerdesin burgmanı sattın ortada yoksun dedim. Neğersen oda dl ile kaza yapmış 20 km hızla balçık çamura saplanmış vites kolu ve sinyali kırılmış koruma demirinde çizik Kaburgasında ve Sol kolunda kırık varmış yeni kalkmış arkadaşlar lütfen dikkat edin siz bize lazımsınız dl kullanmak daha çok dikkat istiyor galiba:shake2:

exelans
15.04.2007, 17:25:12
sehat çok geçmiş olsun yeni motorunla nazara gelip düşmen beni çok üzdü allah beterinden saklasın ucuz atlattık yinede hepimiz dikkatli olalım arkadaşlar allah hepimizi kazalardan korusun

sonburgman
15.04.2007, 20:03:13
Serhat tekrardan geçmiş olsun,Allah beterinden saklasın.. gül gibi burgman dururken:blink: Acaba tekrardan burgmana dönüş mü yapsan:good:

Thai
15.04.2007, 21:53:32
DL için kemikkıran derler haberiniz yok mu? :p

Şaka bir yana arkadaşlar biraz daha dikkat, çok seri bir motor ancak durmasını öğrenmek gerekiyor. Gaz açmak önemli değil, durmak daha önemli....

VejetaryenKasap
15.04.2007, 21:54:32
Cok geçmiş olsun.Kaburgada kırıkla bi de o kadar yol gittin.Allah beterinden saklasın.Daha kötüsü de olabilirdi bacagın da olabilirdi Allah korudu.
Tekrar geçmiş olsun
Not: En kısa zamanda ben de Suzukili olurum inşallah..ben boyle bir gruba girecegimi blsem alırmıydım abi suzukiden başka motor:)

007
15.04.2007, 22:41:07
Serhat kardeşim çok geçmiş olsun...

öztarden
15.04.2007, 22:42:25
DL için kemikkıran derler haberiniz yok mu? :p

Şaka bir yana arkadaşlar biraz daha dikkat, çok seri bir motor ancak durmasını öğrenmek gerekiyor. Gaz açmak önemli değil, durmak daha önemli....

merak etme ziyacım ben bunun öcünü alırım ondan canını okuyacagım onun bakalım 20 km de nasıl adam atarmıs uzerınden .sabah garaja indim iki tokatladım serefsızı zaten...

eyvallah arkadaslar iyiyim problem yok 1- 2 gun yatarım tamam.cuneyt sanada gecmiş olsun hayırdır yahu.

cpt57
15.04.2007, 23:13:00
serhatcım cok gecmiş olsun açil şifalar diliyorum
optum seni

BARIS
15.04.2007, 23:16:56
Çok geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın.Acil şifalar diliyorum.

duffy
16.04.2007, 09:08:20
Serhat tekrar geçmiş bir şeye ihtiyacın olursa bir telefon yeter

Karasuzu
16.04.2007, 09:29:24
arkadaşlar bursa gezimiz sırasında 20 km hızla giderken cocukların yola atlaması ve onümdeki arabanında frene basmasıyla yere kapaklandım.Bende ciddi ggörünen birşey yok ama ciddi kas agrım var(insallah catlak cıkmaz).Motorda ise koruma demiri çizigi ve sag sinyal kırıldı.Beni ısrarlı soylemlerime ragmen yalnız birakmayan ismail abi ve mehmet e ,bursada ise sıcak karsılayan tamer kardesime cok teşekkur ederim.uludağdan sınıf arkadasım cıkan sevgili burgmancılara vede malesef yamahalı:) kasapımıza teşekkur ederim.Sonunda bende yeri optum .Allah kımseyı opturmesin...

Öztarden öncelikle karasuzu ekibi olarak ben ve eşim geçmiş olsun diyoruz. Allah hepimizi kazadan ve beladan korusun.Dileriz önemli bir sağlık sorunun yoktur.

Karasuzu Team

Hülya - Cenk GÜNAÇDI

sunman
16.04.2007, 15:02:24
Serhatcım ;

Çok geçmiş olsun .Acil şifalar dilerim.Bİr telefon kadar yakınız unutma lütfen .

vedatarpacı
16.04.2007, 15:51:53
serhat yeni duydum kardeşim..çok geçmiş olsun.
ALLAH beterinden saklasın.. olan olmuş bundan sonrasına bakmak lazım..

Foto-Moto
16.04.2007, 16:40:33
Canım Serhat'ım geçmiş olsun. Allah daha beterinden saklasın.
Sen bize lazımsın. Seni seviyoruz.

Oğuz...

öztarden
16.04.2007, 17:32:38
arkadaslar bugun tekrar doktora gittim problem yok siz bir dahaki gezinin planını yapın ben bir iki gune kalmam tekrar cıkarım uzerine icinizi rahat tutun.Tum dostlarıma iyi dilekleri için tesekkur ederim..
sevgiler saygılar
serhat metin

alinazik
16.04.2007, 21:17:59
selam

serhat kardeş çok büyük geçmiş olsun...

siteye uzun zamandır giremediğin için bu havadisi görmedim...tekrar tekrar geçmiş olsun allah beterinden saklasın...

saygılar.

taner altan
16.04.2007, 21:50:31
serhat kardeş çok büyük gecmiş olsun ,bu aralar cok duymaya başladık dl ile olayları lütfen dikkat edelim şakası yok daha sakin kullanalım ki hiç kimse üzülmesin , acil şifalar diliyorum.

Erkan
17.04.2007, 22:57:05
Sınıf arkadaşım geçmiş olsun tekrardan. Sende mangal gibi yürek varmış valla, kırık kaburga ile mangala geldin.

Bu işlerin şakası yok arkadaşlar. "Önce emniyet, sonra hareket!.." Hepimiz kulağımıza küpe yapalım ltf!..

beetle65
18.04.2007, 09:55:51
Geçmiş olsun kardeşim
sana kıyamam ben :flowers:
yapacağım birşey olursa lütfen çekinme ara :friends:

öztarden
18.04.2007, 10:12:20
heyyyyytt cuma gunu ıtıbarıyle tekrar sahalara ınıyorum arkadaslar.Bana camıada tek kaburga serhat derler.Kaburgayı kırdıgım icin kaburga dolması yemeye gidelim.

zuhtupasa
18.04.2007, 10:27:03
Sevgili serhat kardesim..Buyuk gecmiş olsun...Allah beterinden saklasın...Cok üzüldüm yafu..Ulen bi gittim neler olmus be..:(Sizi bırakmaya gelmiyor..:)
S&S

alpg
25.04.2007, 02:18:35
biraz geç oldu sanırım ama çok geçmiş olsun

apranax
27.04.2007, 14:09:05
serhat geçmiş olsun, umarım ilk ve son olur.
Bu arada bende Uludağ Üni. denim.

hakanerman
28.04.2007, 01:03:52
geçmiş olsun arkadaşım kendine iyi bak lütfen.