PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Her Zaman! Altan Motor

DARK1907
16.06.2008, 18:04:32
Ne Altan Motor bizden vazgeçer ne biz Altan Motor'dan.Haftasonu Yılmaz Utku'nun Scooter unun monte edilmesi için Altan Motor'daydık.Küçük mini scooter cı Yılmaz Utku büyük bir keyifle Altan Kardeşlerin kapısını çaldı;

Büyük bir merakla yapabilecekler mi diye bekledi
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

Daha şimdiden işi kapacağı bakışlardan belli,
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

Veee mutlu son.Deneme sürüşü ve tam not.:thumbup:

Başta T&T Kardeşlere,orada bize eşlik eden Cüneyt,Ahmet,Bora'ya ve suzukimnet Ailesine

Şimdi Yılmaz Utku rodaj yapmakla meşgul.1000 km olunca yine Altan Motor'da olacağız.Şimdilik hoşçakalın.

burgmanbora
16.06.2008, 18:07:00
Geleceğin motorcusu Yılmaz Utku bravo:clap2:

sunman
16.06.2008, 18:13:40
İşte Altan motoru Altan motor yapan budur önce insana verilen değer sonrada yapılan işin ciddiyeti ve ortaya çıkan işle birlikte yüzlerden okunan mutluluk bunların hepsi bir dökümanter gibi 3 kare fotografa sığmış . :shake2::friends::shiny:

***Aslan Yılmaz Utku şimdi baban sana bir de yelek alsın grup sürüşlerine bekliyoruz.:thumbup:

DARK1907
16.06.2008, 18:20:37

Yılmaz Utku rodaj olayını abartınca polis kamu cezası verdi ve kefaletle çıktı.:p

Stingray
16.06.2008, 18:29:22
Altan Motor farkı bu işte.

uzay
16.06.2008, 18:45:13
Utku Sevgiler :)

Blackpanther
16.06.2008, 20:47:07
Allah bağışlasın çok tatlıymış..:good:
hehhehee..aynısı bizimkindede var.Küçük scootercılar çoğalıyor...:thumbup:
Yakında aralarında Örümcek Adam scooter grubu kurarlarsa hiç şaşırmayın:thumbup:

uzay
16.06.2008, 20:54:24
Hehehehehehehehhe bana bak bunlar SYM ve Suzuki grubuna kesinlikle rakip :shiny:

beetle65
17.06.2008, 07:56:23
suzukimnet ailesi bu işte :clap2::clap2:

Küçüğü ile büyüğü ile grup uyumu ile saygı ve sevgi ile

Bizi diğerlerinden ayıran en büyük özellikler :friends: :flowers:

DARK1907
17.06.2008, 11:12:11
Allah bağışlasın çok tatlıymış..:good:
hehhehee..aynısı bizimkindede var.Küçük scootercılar çoğalıyor...:thumbup:
Yakında aralarında Örümcek Adam scooter grubu kurarlarsa hiç şaşırmayın:thumbup:

Hepimizin çocuklarını ve ailesini bizlere bağışlasın,çok sağol.Anladığım kadarı ile sizde de bir örümcek adam takıntısı var.Nedir bu anlamadım.Onlar bizim değişilmez ve vazgeçilmez varlıklarımız.:friends:

Blackpanther
17.06.2008, 12:13:24
Hepimizin çocuklarını ve ailesini bizlere bağışlasın,çok sağol.Anladığım kadarı ile sizde de bir örümcek adam takıntısı var.Nedir bu anlamadım.Onlar bizim değişilmez ve vazgeçilmez varlıklarımız.:friends:

UFfff...hocam sen nediyorsun..Örümcek adam aşağı örümcek adam yukarı..
Gına geldi artık rüyalarıma giriyor:shiny:
Ama dikkat ediyorumda o yaştakilerin hepsi,sizinki ve bizimkide dahil,örümcek adam fanatiği..:shiny:
Çoğu zaman aman boşver canları sağolsun diyorum..:shiny:
Not:Doruktan Yılmaza çok çok selam var..:thumbup:

DARK1907
17.06.2008, 12:36:14
Selamı başım üzrine ,akşama iletirim.En kısa zamanda da biraraya getirelim derim.Onlar bizden bayrağı devralıp(alabilirlerse) ilerletecek suzukimnet çi Atatürk'ün çocukları.

tolgabinerbay
17.06.2008, 14:57:06
süperr valla çokk da yakışmışş maşallah yılmaz utku kardeşime inşallah daha büyüklerinede biner ;)

Kribensis
17.06.2008, 15:16:16
Sevgili eşim,

fotolar süper olmuş. Ellerine sağlık.

T&T Kardeşler,

size de tekrar teşekkürler. :clap2:

Utkucuğun keyfine diyecek yoktu vallahi...

Herkese selamlar.

estemo
17.06.2008, 16:17:30
çok şekerler çok, allah bağışlasın.

Haluk
17.06.2008, 20:22:12
Örümcek adam scooter grubuna bir üyede Bizden:good:
Bu jenarasyon erkek çocuklarının merakları hep aynı demekki

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
Gözü şimdiden benim motorda:)
Herkese Can'dan Sevgiler:flowers:

Stingray
17.06.2008, 20:27:02
Allah bağışlasın arkadaşlar :)
Darısı başıma inşallah

beetle65
17.06.2008, 21:47:03
Onlar bizden bayrağı devralıp(alabilirlerse) ilerletecek suzukimnet çi Atatürk'ün çocukları.

:good::clap2::clap2::thumbup:

En anlamlı cümle bence bu işte :wub:

Ahmet Taner
17.06.2008, 23:16:28
boşuna suzukim.net ailesi denmiyo en büyüğünden en küçüğüne herkeze verilen değer aynı..allah bozmasın..

DARK1907
18.06.2008, 00:33:48
Amin Ahmet.Haluk senin evladınıda allah bağışlasın çok tatlı maaşallah.Tolga eeeee artık gözümüz yolda bekleyeceğiz o günleri:p küçük tatlı mı tatlı asi kızı.

Haluk
18.06.2008, 01:36:51
Amin Ahmet.Haluk senin evladınıda allah bağışlasın çok tatlı maaşallah.Tolga eeeee artık gözümüz yolda bekleyeceğiz o günleri:p küçük tatlı mı tatlı asi kızı.

Serkancım Onlar hayatımızdaki en en değerli varlıklar onları allah anaları babalarına bağışlasın.Bizim izimizden Atatürkçü olarak bayrağı sonuna kadar götürecekler benim bu konuda hiç şüphem yok.
Sevgilerimle:flowers:

uzay
18.06.2008, 02:10:40
Can sen Sym takımının herşeyisin :wub::)

Thai
19.06.2008, 18:29:19
Ehehe süper sukutır..!

sasa
23.06.2008, 12:27:25
C.tesi günü Altan motora geldiğimizde gösterdiğiniz ilgi için aykut ,opdrsy ve kendi adıma çok teşekkür ederim.Dönüşte girdiğimiz yanlış sokaklar "burası kadıköy burdan çıkış yok" atasözünü hatırlattı ;) bulduğumuz ilk durakta bakkal ekmeğine ayvalık tostuyla karnımızı doyururken , hain planlarımızı da yaptık.Size bir T yeter arkadaşlar.Gerekli sponsorları bulabilirsek Altan motorun Bursa şubesine bekleriz sizi:) Burgmanbora, 007 cüneyt ,Ahmet ve serhat ;samimi sohbetinize,TT kardeşler ve ekibine tekrar teşekkür eder,en kısa zamanda bir organizasyonda buluşmak dileğiyle ,sağlıcakla kalın.

beetle65
23.06.2008, 12:39:26
C.tesi günü Altan motora geldiğimizde gösterdiğiniz ilgi için aykut ,opdrsy ve kendi adıma çok teşekkür ederim.Dönüşte girdiğimiz yanlış sokaklar "burası kadıköy burdan çıkış yok" atasözünü hatırlattı ;) bulduğumuz ilk durakta bakkal ekmeğine ayvalık tostuyla karnımızı doyururken , hain planlarımızı da yaptık.Size bir T yeter arkadaşlar.Gerekli sponsorları bulabilirsek Altan motorun Bursa şubesine bekleriz sizi:) Burgmanbora, 007 cüneyt ,Ahmet ve serhat ;samimi sohbetinize,TT kardeşler ve ekibine tekrar teşekkür eder,en kısa zamanda bir organizasyonda buluşmak dileğiyle ,sağlıcakla kalın.

Onlar T&T

Yani ayrılmazlar :thumbup: :friends:

007
23.06.2008, 12:43:17

Bizlerde sizlerle tanışmaktan mutlu olduk. Çayımızı, kahvemizi içtik muhabbet ettik. Suzukim kardeşliği artık ufak ufak yayılıyor :) Sevgiler, saygılar :flowers:

dohtur
23.06.2008, 13:03:06
evet sevgili 007, burgmanbora ve T&T, sasa benden önce davranıp size teşekkür etmiş bile. gerçekten konukseverliğiniz için çok teşekkürler, korna da far da inanılmaz iyi oldu, gece dönerken gündüz gibiydi.
buradan tekrar ediyorum, yarım kalan İznik gezisini sizlerle beraber tamamlamak, sizlere bölgemizin güzel ve nadide yerlerinden birinde rehberlik yapmak bize gurur verecektir. en kısa zamanda görüşmek dileklerimizle,
iyi günler.

burgmanbora
23.06.2008, 13:08:40
Bu kadar samimi, bu kadar içten insanlarla tanışmak bizide gururlandırdı. En kısa zamanda birlikte bir organizasyonda görüşmek üzere.:friends::flowers:suzukimnet

Unutmadan Kestane şekeri için de biz teşekkür ederiz.:dpac:

beetle65
23.06.2008, 13:37:31

evet sevgili 007, burgmanbora ve T&T, sasa benden önce davranıp size teşekkür etmiş bile. gerçekten konukseverliğiniz için çok teşekkürler, korna da far da inanılmaz iyi oldu, gece dönerken gündüz gibiydi.
buradan tekrar ediyorum, yarım kalan İznik gezisini sizlerle beraber tamamlamak, sizlere bölgemizin güzel ve nadide yerlerinden birinde rehberlik yapmak bize gurur verecektir. en kısa zamanda görüşmek dileklerimizle,
iyi günler.

Ben bu arkadaşları sevdim nedense :good: :shake2:

dohtur
23.06.2008, 14:43:27
rica ederiz, afiyet olsun. göl kıyısında yayın şiş ve kiremitte kaşarlı kerevit yiyene kadar bekleyin..:cheers:

beetle65, biz de senin aracının çok methini duyduk, umarım bir ara arabanı da görürüz. sevgi ve saygı bizden.:flowers:

007
23.06.2008, 14:46:25
Doktorcum öğlen vakti acıktırma bizi :)

beetle65
23.06.2008, 15:08:49
rica ederiz, afiyet olsun. göl kıyısında yayın şiş ve kiremitte kaşarlı kerevit yiyene kadar bekleyin..:cheers:

beetle65, biz de senin aracının çok methini duyduk, umarım bir ara arabanı da görürüz. sevgi ve saygı bizden.:flowers:

Biri yemek mi dedi :dpac::cheers:

Araba konusunda özürlü olduğum muhakkak :confused1:
Bu konuda tevazu göstermeyeceğim :worshippy:
Herkesin değişik uğraş-hobi ve merakları var
Benim merakım da araba ve son 3 senedir Motosiklet
Arkamızdan olumlu eleştirler yapılıyor ve güzel sözler söylenebiliyorsa ne mutlu bizlere :thumbup:

Umarım en kısa zamanda tanışırız

Sevgi ile kalın :shake2:

dohtur
23.06.2008, 22:41:18
evvet haklısın beetle65, ben de araç konusunda meraklıyım. benim de kendine göre yapılmış bir ford focus um var, geçen sene mayısta trtuning de çıkmıştı. arabacılık tam bir hastalık. farklı olmak ise gerçek bir ayrıcalık. yine de beni iki tekerle tanıştıran volkii kardeşime minnettarım.:thumbup:

beetle65
23.06.2008, 23:00:58
evvet haklısın beetle65, ben de araç konusunda meraklıyım. benim de kendine göre yapılmış bir ford focus um var, geçen sene mayısta trtuning de çıkmıştı. arabacılık tam bir hastalık. farklı olmak ise gerçek bir ayrıcalık. yine de beni iki tekerle tanıştıran volkii kardeşime minnettarım.:thumbup:

Benim önсeki arabalarımda hep dergilere çıkardı :)
Bu sefer biraz uslu durdum
Gerçi ne kadar dayanırım bilmiyorum ama :)

sburgman
24.06.2008, 12:10:56
Bu kadar samimi, bu kadar içten insanlarla tanışmak bizide gururlandırdı. En kısa zamanda birlikte bir organizasyonda görüşmek üzere.:friends::flowers:suzukimnet

Unutmadan Kestane şekeri için de biz teşekkür ederiz.:dpac:

Çok şey kaçırmışız anlaşılan ... Artık bir dahaki sefere

DARK1907
24.06.2008, 12:56:31
Sevgili arkadaşlar;cumartesi tek başıma atladım motoruma Ankara'ya gittim.Dönmeden bir gün önce (Pazar)Taner Abimi evinden cep telefonuyla rahatsız edip P.tesi yol dönüşü gelip motosikletimde bazı değişiklikler yapabilir miyiz dedim.Kendisi büyük bir sevgi dolu sesle beklerim cevabı verdi.Bilenler bilir zaten.11:00 de Ankara'dan yola çıktım ve öğleden sonra soluğu Altan Motor'da aldım.Hemen (koruma demirlerin oksitlenmesinden kaynaklı) kötü görüntü teşkil eden demirler söküldü ve hemen zımparalanıp anında boyandı.Onlar bir kenarda kururken xenon farların takılma işlemine geçildi.Diğer yandan ön sinyallerin yanına çakarların takılması ve düğme yerinin yapılması aynı anda oldu.Bu işlemler devam ederken kuruyan koruma demirleri ve çanta demirlerinin montesi yapıldı.Eeee arada kahve molası olsa da iş devamlılık ister ilkesi ile xenonlar bitti.Bunların yanında yağ değişimi,ön frenlerin kontrolü için sökülüp takılması,diğer işler için gelen giden müşterileri ve telefonları saymıyorum bile.Unutmadan Zafer Abi ve Doğan varlıkları ile de renk kattılar sağolsunlar.Kısacası Altan Motor ne insan ayrımı ne de marka ayrımı yapmadan ilke edindikleri müşteri memnuniyetini ön planda tutarak süper işler çıkarıyorlar.Allah nazardan korusun onları.Bir de öyle güzel oturmuş grup ruhu var ki siz de kendinizi içinde buluyor ve hissediyorsunuz.Neyse fazla uzatmayayım;arkadaşlar işler bitip motosikletim yıkanınca ortaya öyle bir motosiklet çıktı ki,çocuk gibi farlarımı durmadan yakıp çakarlarımı açıp kapattım.Havaların erken kararmasından nefret eden ben artık biran evvel gece olsun diye bekliyorum.Aslında gündüz bile dikkat çekiyor ama.... İşte böyle bir Altan Motor günü daha bitmiş oldu.En başta Taner Abime,Bülent kardeşime,Kalamış Marina'dan diğerişlerini bitirip xenon farların takımında bulunan Tamer Abime ve sohbetleriyle neşe kata başta Zafer Abime,Doğan kardeşime teşekkürler ederim.Saygılarımla.

uzay
24.06.2008, 14:26:09
Serkancım iyi güzel anlatmıssında insan bir resmini koyar :)

DARK1907
24.06.2008, 15:06:57
Bu çarşamba resimleri çekeceğiz.Özcan Abi ve Cüneyt kardeşimle Altan Motor'da olacağız.

uzay
24.06.2008, 15:13:44
Xenonlu cakarlı resimlerini görmeyi umut ediyoruz bu baslık altında Serkancım :)

DARK1907
24.06.2008, 15:46:21
En kısa zamanda burada.

Stingray
24.06.2008, 21:11:02
Çarşamba ne var Altan Motor'da?
Halk günü mü ? Çalışsanaza bakiiim :)

beetle65
24.06.2008, 21:42:42
Sevgili arkadaşlar;cumartesi tek başıma atladım motoruma Ankara'ya gittim.Dönmeden bir gün önce (Pazar)Taner Abimi evinden cep telefonuyla rahatsız edip P.tesi yol dönüşü gelip motosikletimde bazı değişiklikler yapabilir miyiz dedim.Kendisi büyük bir sevgi dolu sesle beklerim cevabı verdi.Bilenler bilir zaten.11:00 de Ankara'dan yola çıktım ve öğleden sonra soluğu Altan Motor'da aldım.Hemen (koruma demirlerin oksitlenmesinden kaynaklı) kötü görüntü teşkil eden demirler söküldü ve hemen zımparalanıp anında boyandı.Onlar bir kenarda kururken xenon farların takılma işlemine geçildi.Diğer yandan ön sinyallerin yanına çakarların takılması ve düğme yerinin yapılması aynı anda oldu.Bu işlemler devam ederken kuruyan koruma demirleri ve çanta demirlerinin montesi yapıldı.Eeee arada kahve molası olsa da iş devamlılık ister ilkesi ile xenonlar bitti.Bunların yanında yağ değişimi,ön frenlerin kontrolü için sökülüp takılması,diğer işler için gelen giden müşterileri ve telefonları saymıyorum bile.Unutmadan Zafer Abi ve Doğan varlıkları ile de renk kattılar sağolsunlar.Kısacası Altan Motor ne insan ayrımı ne de marka ayrımı yapmadan ilke edindikleri müşteri memnuniyetini ön planda tutarak süper işler çıkarıyorlar.Allah nazardan korusun onları.Bir de öyle güzel oturmuş grup ruhu var ki siz de kendinizi içinde buluyor ve hissediyorsunuz.Neyse fazla uzatmayayım;arkadaşlar işler bitip motosikletim yıkanınca ortaya öyle bir motosiklet çıktı ki,çocuk gibi farlarımı durmadan yakıp çakarlarımı açıp kapattım.Havaların erken kararmasından nefret eden ben artık biran evvel gece olsun diye bekliyorum.Aslında gündüz bile dikkat çekiyor ama.... İşte böyle bir Altan Motor günü daha bitmiş oldu.En başta Taner Abime,Bülent kardeşime,Kalamış Marina'dan diğerişlerini bitirip xenon farların takımında bulunan Tamer Abime ve sohbetleriyle neşe kata başta Zafer Abime,Doğan kardeşime teşekkürler ederim.Saygılarımla.

Çok içten ve samimi bir anlatım olmuş Serkan kardeşim :friends:
Servis zaten bizim için servis değil ALTAN CAFE :thumbup:
Güleryüzleri sıcakkanlılıkları ustalıkları ve herşeyden önce insanlıkları ile gönlümüze bir servisten çok dost ve kardeş oldular :friends::good::clap2:
O nedenle insanın oraya gittiğinde kendini oradan biri gibi hissetmesi çok normal :shades:
Sevgi ile kal Serkan kardeşim :good:

Ahmet Taner
24.06.2008, 22:26:16
xenonların ve çakarların hayırlı olsun kardeşim en kısa zamanda görmek isterim eminim çok güzel olmuştur nede olsa altan motorda yapıldı kötü olabilirmi:)

007
24.06.2008, 23:16:59

Pronto! Don Vito Tolgosyo... :shiny:

DARK1907
25.06.2008, 12:03:08
Senin Türkiye'den gidişini kutlayacağız.:p

Çok içten ve samimi bir anlatım olmuş Serkan kardeşim :friends:
Servis zaten bizim için servis değil ALTAN CAFE :thumbup:
Güleryüzleri sıcakkanlılıkları ustalıkları ve herşeyden önce insanlıkları ile gönlümüze bir servisten çok dost ve kardeş oldular :friends::good::clap2:
O nedenle insanın oraya gittiğinde kendini oradan biri gibi hissetmesi çok normal :shades:
Sevgi ile kal Serkan kardeşim :good:
Zafer Abim Abimsin:friends:

xenonların ve çakarların hayırlı olsun kardeşim en kısa zamanda görmek isterim eminim çok güzel olmuştur nede olsa altan motorda yapıldı kötü olabilirmi:)

Sağol Ahmet kardeşim.

beetle65
25.06.2008, 12:20:04
Zafer Abim Abimsin:friends:

Sende kardeşimsin :friends:

Ahmet Taner
25.06.2008, 12:35:18
zafer abi benimde ABİMSİN....

beetle65
25.06.2008, 12:51:21
zafer abi benimde ABİMSİN....

Tamam tamam sende kardeşimsin :p

uzay
25.06.2008, 13:09:03
Tamam tamam sende kardeşimsin :p

Bende kardesin olmak istiyorum :shiny:

beetle65
25.06.2008, 13:23:17
Bende kardesin olmak istiyorum :shiny:

Sıraya geç adını yazdır
100.-YTL kayıt parasını yatır
Doktordan sağlık raporu
Bakkaldan iyi hal kağıdı
Manavdan 1,5 kg. kiraz al gel :yahoo:

dohtur
25.06.2008, 13:26:55
eee abi ya bizim başımız kel mi, sırf gelince tanışamadık diye biz de kardeş olamıyoz mu yani?:cray:
bak hem doktordan sağlık raporu konu diil, kendi içimizde hallederis :shiny:

beetle65
25.06.2008, 13:30:25
eee abi ya bizim başımız kel mi, sırf gelince tanışamadık diye biz de kardeş olamıyoz mu yani?:cray:
bak hem doktordan sağlık raporu konu diil, kendi içimizde hallederis :shiny:

Tamam tamam ağlama
Hadi sende gel (Kestane şekerini unutma) :shiny:

Blackpanther
25.06.2008, 13:33:00
beetle65;

Eeee..ya biz:confused1::confused1:Okadar rakip çıktık birbirimize en cici motor yarışmasında...Aşkolsun yani.
Bize yokmu kardeşlik...:dry::sad2:

beetle65
25.06.2008, 13:34:53
beetle65;

Eeee..ya biz:confused1::confused1:Okadar rakip çıktık birbirimize en cici motor yarışmasında...Aşkolsun yani.
Bize yokmu kardeşlik...:dry::sad2:

Ohoooo ışığı gören geliyor yahu :confused1:

Tamam tamam sende motoru kirlet ve gel :shiny:

dohtur
25.06.2008, 13:36:30
kestane şekeri nedir abi, kasayla şeftali getiricem bu hafta altan motora, sen de gel, abiimmm.

beetle65
25.06.2008, 13:41:50
kestane şekeri nedir abi, kasayla şeftali getiricem bu hafta altan motora, sen de gel, abiimmm.

Cumartesi sabah oradayım :dpac:

Blackpanther
25.06.2008, 13:45:38
Ohoooo ışığı gören geliyor yahu :confused1:

Tamam tamam sende motoru kirlet ve gel :shiny:
Tamam karşılığında bi kornada benden...

beetle65
25.06.2008, 13:58:44
Tamam karşılığında bi kornada benden...

:shake2: :thumbup:

007
25.06.2008, 23:50:53
Bugün Estemo (Özcan) bana geldi. Ona dondurma ve limonata ısmarladım.
Arkasından DARK1907 (Serkan) nin ofisin oraya gittik bize öğle yemeği ısmarladı. Menşur saksı kebabı yedik :dpac:
Ordan da Altan Cafe yaptık. Estemo bakım yaptırdı.

Menşur saksı kebabı... Özcan zaten yemeden mutlu :dribble:

Made in Japan diyorum :shiny:

Pilav üstü döner mi? Dönmez mi? :rolleyes:

10 Lira fazla olsun kırmızı olsun :p

Altan Cafe hatırası :shiny:

Serkan' ın başına sıcak vurdu biraz da :thumbup:

uzay
26.06.2008, 02:07:46
Resimler güzel olmasınada hani cakarlar xenonlar Serkancım :)

beetle65
26.06.2008, 09:55:55
Şu saksı kebabını çok merak ettim valla :dpac:

DARK1907
26.06.2008, 10:35:08
Resimler güzel olmasınada hani cakarlar xenonlar Serkancım :)

Uzay ben de diyorum ne eksik diye.Vallahi oraya gidip muhabbetin dibine vurunca unuttuk.Ama Safranbolu-Amasra gezi resimlerinde buraya koyacağım söz.:good:

estemo
26.06.2008, 12:58:04
Şu saksı kebabını çok merak ettim valla :dpac:

zafercim,ben yedim ama bişey anlamadım tekrarlamak lazım:dribble:
ama yemekten önce cüneyt'te dondurma yemek lazım,zira iştah açıyor.:shiny:

uzay
26.06.2008, 13:49:22
Uzay ben de diyorum ne eksik diye.Vallahi oraya gidip muhabbetin dibine vurunca unuttuk.Ama Safranbolu-Amasra gezi resimlerinde buraya koyacağım söz.:good:

Serkancım Tesekkür ederim yok merak iste :shiny:

beetle65
27.06.2008, 09:01:08
zafercim,ben yedim ama bişey anlamadım tekrarlamak lazım:dribble:
ama yemekten önce cüneyt'te dondurma yemek lazım,zira iştah açıyor.:shiny:

VAlla önümüzdeki hafta büyük ihtimalle İstanbul'da olacağım

O zaman gün belirleyelim kardeş :dpac::dribble:

estemo
27.06.2008, 11:37:13
VAlla önümüzdeki hafta büyük ihtimalle İstanbul'da olacağım

O zaman gün belirleyelim kardeş :dpac::dribble:

zafer'ciğim haftaya bora'ya baskın var oraya gidelim.tabii müsaitse,önceden bi randevu kopartalım da.:shiny:

beetle65
27.06.2008, 20:08:03
zafer'ciğim haftaya bora'ya baskın var oraya gidelim.tabii müsaitse,önceden bi randevu kopartalım da.:shiny:

Bana uyar valla :)

burgmanbora
27.06.2008, 23:12:26

Bana uyar valla :)

Abi başımın üstünde yeriniz var ben yerimdeyim genelde dışarı çıkmam size ne zaman uyarsa beklerim.:friends:

beetle65
30.06.2008, 00:34:43
Bana bir gün önceden haber verin :dpac: :dribble:

007
02.07.2008, 15:09:46
Akşam nasıl olsa Fenerbahçe de toplanacağız diye karşıya erken geçtim. Altan Cafe de karpuz beyaz peynir muhabbetine denk geldim :)

Stingray
02.07.2008, 15:33:15
Ya coniler başlarım lazanyasına, risottosuna be şu Karpuz Peynirin yerini tutacak yemek yok vallahi.
Canım nasıl çekti anlatamam.

007
02.07.2008, 15:39:45
@Stingray

Patlıcan musakkada vardı mönüde :dribble:

sburgman
02.07.2008, 16:03:25
@Stingray

Patlıcan musakkada vardı mönüde :dribble:

Afiyet şeker olsun.Biz tabildota talim ...:dpac::cray::dribble:

007
02.07.2008, 16:25:06
Taner Altan ile yaptığımız son modifiye :)
Hovercraft Burgman

estemo
02.07.2008, 17:34:13
alttaki ipi çekince çalışıyor galiba

Dastini
02.07.2008, 17:51:04
Tam 007 lik bi makine olmuş :)

dohtur
02.07.2008, 22:43:51
abi ben yine kaçırdım ya, bu pervanenin katalog kod numarası nedir? nereden alınır, beraberinde neler alınması gerekir? sitenin adı nedir? nedir? nasıldır ya?:blink:

sunman
03.07.2008, 00:23:08
abi ben yine kaçırdım ya, bu pervanenin katalog kod numarası nedir? nereden alınır, beraberinde neler alınması gerekir? sitenin adı nedir? nedir? nasıldır ya?:blink:

Abi görüntüye bakma sen pervanenin açıları yanlış uçamıyo o :shades:

007
03.07.2008, 00:37:32
Siz yanlış anlamışsınız. Biz pervaneyi durmak için yaptık. Ters hava akımı ile çalışıyor :)

Darkjedi
03.07.2008, 00:50:09
Abi görüntüye bakma sen pervanenin açıları yanlış uçamıyo o :shades:

Bi hatve ayarı yaparız havalandırırız makinayı.

beetle65
03.07.2008, 08:51:44
İpi çekince sifondaki su boşalıyor :shiny:

sburgman
03.07.2008, 10:58:26
Siz yanlış anlamışsınız. Biz pervaneyi durmak için yaptık. Ters hava akımı ile çalışıyor :)

Bak bu güzeldi işte turbo fren yani ...:shiny::clap2:

beetle65
03.07.2008, 11:08:03
fren kaliperleri kırmızı ya durması zor oluyor herhalde :frantic4yc:

sasa
04.07.2008, 14:07:34
hah abi ya tam da merak ettiğim konu buydu. şimdi biz opdrsy ile malossiden komple set getirtmeye çalışıyoruz, 007 de fren balatalarından bahsetmişti. bize fren sistemi ile ilgili değişiklikler için kodları da verebilir misiniz? mesela çok şık bir ön fren diski de var ama bizim makinelere uyar mı? ön ve arka için balatalar hangilerinden kaçar tane gerekiyor? hayırlı cumalar, iyi günler.

beetle65
04.07.2008, 14:51:50
hah abi ya tam da merak ettiğim konu buydu. şimdi biz opdrsy ile malossiden komple set getirtmeye çalışıyoruz, 007 de fren balatalarından bahsetmişti. bize fren sistemi ile ilgili değişiklikler için kodları da verebilir misiniz? mesela çok şık bir ön fren diski de var ama bizim makinelere uyar mı? ön ve arka için balatalar hangilerinden kaçar tane gerekiyor? hayırlı cumalar, iyi günler.

Fren ile ilgili düzenlemelerin olması gerektiği mutlaka

Ama ben Cüneyt fren kaliperlerini kırmızıya boyadığı için takılıyordum :shiny:

Cüneyt şimdi seni aydınlatır :good:

007
04.07.2008, 15:10:28
@sasa

Şahin kardeşim K7-K8 için Malossi de fren balatası ve diski maalesef yok!

Scootertrap, K7-K8 için EBC performans fren balatalarını öneriyor.

Bu linkten [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] görebilirsin.

Bu linktende EBC Performans Fren Sistemlerini görebilirsin. [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

K7-K8 önler çift disk olduğu için 30$ + 30$, arka 30$ toplam 90 $ a balataları almış olursun. Disk fiyatları gözükmüyor...

sasa
04.07.2008, 16:29:04
Alakan için çok teşekkürler ,gerekli görüşmeler şu an yapılıyor kısmetse 19 temmuz gibi TT kardeşlere gelip montajları tamamlarız inşaallah.

dohtur
04.07.2008, 16:50:15
@sasa
helal sana yine benden önce davranmaya devam...:boxing:

@007
kardeşim çok teşekkürler cüneyt, eline koluna sağlık. o istanbul ziyaretimiz ve sizlerle tanışmamız motosikletlerimize yepyeni bir boyut kazandırdı. çok teşekkürler.:good:

007
04.07.2008, 17:24:38
Arkadaşlar Suzukim.net in kuruluş amacı bu zaten :) Afiyet olsun :dpac:

suzukimnet

Suzukim İlkelerini okumadınız galiba :p [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

axid
05.07.2008, 12:47:42
Arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.. mersin de ikamet etmekteyim teknik öğretmenim...
Suzuki burgman UH150 2002 Model makina kullanıyorum...
Bu bölgede kimsede yok ve parça sorunum oluyor fakat tüm sorunlarımı kendim çözmeye çalışıyorum...
Sayın altan motor yetkililerinden bir ricam olacak benim motorun emme manifoldunda sorun var değiştirmem gerekiyor..
yardımcı olursanız çok memnun olurum...
şimdilik sorunumu geçici olarak çözdüm ama orjinal gibi olmuyor..
bana 0505 258 08 00 dan ulaşabilirsiniz.
selamlar ....

007
05.07.2008, 22:23:18
Konuyu Altan Motor' a ilettim. Ellerinde şu an parça yokmuş araştırıp size bilgi verecekler. Temin edildiğinde size kargo yapabilirler.

axid
12.07.2008, 03:17:41
İlginize çok teşekkür ederim..
haber bekliyorum..

Hadi abi haber yok üstelik altan motoru telefonla da aradım. cevap verek arkadaş bilgim var size dönecez dedi.
Çok ilgili davrandı sonuç????
halen bekliyorum...saygılar...

altanmotor
15.07.2008, 17:12:25
Sevgili axid, UH 150 nin emme manifoldu ve parçaları eski model olduğundan Suzuki nin stoğunda gözükmemektedir. Parçanın temini için Suzuki ye özel sipariş verip Japonya dan getirtmemiz gerekiyor. Her türlü sorunun için bizleri arayabilirsin. 0216 306 2319 Tamer Altan.

007
28.07.2008, 00:19:15
Yağmur duası görmüştüm ama, Malossi Kit duası ilk defa gördüm :blink:
Boracım kitin hayırlı olsun :shiny:

beetle65
28.07.2008, 00:50:15

Ulan şakayla karışık MALOSSİ kit içinde dua ettirdiniz ya ben size ne diyeyim :worshippy:

burgmanbora
28.07.2008, 12:12:07
Arkadaşlar dualarınızı malossimden eksik etmediğiniz için teşekkür ederim.:shake2:

Malossi kit taktıracak arkadaşlara tavsiyem seti kasnak kelver kayış ve balata olarak değişmelerini şidettle tavsiye ediyorum ve kiti alırken 16gr rollerlarıda yanında extra almalarını ve dizlişi 16,18gr olarak yapmalarını tavsiye ediyorum nedeni ise düşük süratte kompresyondan etkilenmemeniz için.Setin bir parçası eksik olursa performans sağlamıyor bende şu an balatalar eksik kasnaktaki gücü balatalar karşılayamıyor en kısa zamanda balatalarıda edinmem gerekiyor.Ara hızlanma süper yanlız kalkış ağır kalıyor.
Şu anki izlenimler Kasnak ve kelver ile edinildiğinden balatayıda değiştirmem gerektiğini Taner abiyle yaptığımız istişareden sonra öğrenmiş bulunmaktayım.
:flowers:
Herşeyin hayırlısı.

uzay
28.07.2008, 12:22:42
Dualarınız kabul olsun :)

sunman
28.07.2008, 12:29:31

Yok vallaha normal yok . Allah kabul etsin Alperle Zafer abinin ifadesine koptum ya yok böyle bişey

taner altan
28.07.2008, 12:53:29
Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın hemi.:clap2:

007
28.07.2008, 13:10:37
Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın hemi.:clap2:

Herşeyin hayırlısı :shiny:

1-Debriyaja misina mı bağladın :)

2- Artist misin birader :cool:

3- Yorumsuz :p

Stingray
28.07.2008, 13:30:48
Yok vallaha normal yok . Allah kabul etsin Alperle Zafer abinin ifadesine koptum ya yok böyle bişey

Abi Alper ile Zafer Abinin bakışı süper vallahi :)

Ahmet Taner
28.07.2008, 15:07:26
en kötü günümüz böyle olsun ....

beetle65
30.07.2008, 11:11:32
Oğlum kendimiz kaptırmış şuh içinde dua ediyoruz inanmışız bir kere MALOSSİ kite :worshippy:

DARK1907
30.07.2008, 11:25:20
Bende sonradan geldiğimde kendi kendime ''bunların suratında bir nur var ama niye?'' demiştim.

beetle65
30.07.2008, 14:20:46
Bende sonradan geldiğimde kendi kendime ''bunların suratında bir nur var ama niye?'' demiştim.

Hadi leyn :p

007
23.08.2008, 01:51:43
Zafercim yeni jantların hayırlı olsun :)

beetle65
23.08.2008, 14:19:41
Zafercim yeni jantların hayırlı olsun :)

Hafif sürtüyor ama idare edeceğiz artık :yahoo:

Stingray
23.08.2008, 17:30:33
Abi o jantı nerden buldun :)

beetle65
23.08.2008, 21:54:10

Alemde çevremiz geniştir

sburgman
23.08.2008, 23:14:25
Aramızda kalsın çakma ...:)

007
30.08.2008, 20:08:12
Sevgili namı diğer Titiz Amca (Zafer) ve Taner Altan' ın bugün doğum günü beraber olması bize mutluluk verdi.
Aniden Altan Cafe takımı küçük bir organizasyona imza atarak pastamızı yedik, güldük eylendik :)
Nice mutlu yıllara :wish: :flowers:

Ahmet Taner
31.08.2008, 00:56:59
sevgili cüneyt resimler çok güzel eline sağlık bu arada doğum günü çocukları nice mutlu senelere..

Haluk
31.08.2008, 01:27:40
Tüh muhabbeti kaçırmışız yaa bende evde tembellikmi yapsam yoksa altan cafe ye gitsemmi derken güzel bir ortamı kaçırmışım üzüldüm şimdi.
Titiz amcamın ve taner abimin doğum günlerini tekrar kutlarım :wish:
Sevgiler:flowers:

beetle65
31.08.2008, 01:59:07
Arkadaşlar bu güzel süpriz için gerçekten tşk.ederim :frantic4yc:
Banim için değişik bir gün oldu
Hem gündüz hemde gece doğum günü pastası yedim (Bu herkese nasip olmaz Ne mutlu ki ailemin dışında birde suzukimnet ailesi var )
Hepinizi seviyorum :flowers:

dohtur
31.08.2008, 18:14:59
abilerim ablalarım, doğum günleri kutlamalarının ardından eylül ayının 6 sı cumartesi günü altan motora sasa ile gelip boranın yardımıyla edindiğimiz elcik ısıtmaları taktırmak, soğuk havalar öncesi genel bir bakım yaptırmak maksadıyla gelmeyi planlıyoruz. mübarek ramazan ayının içinde olması hasebiyle işlem sonrası iftar programı yapar mıyız, yoksa biz sasa ile arkamıza baka baka pendikten feribota binip gemide sefil sefil mi oruç açalım? size soruyorum sevgili arkadaşlarım :blink:

Ahmet Taner
31.08.2008, 21:14:42
abicim siz seferi sayılırsınız bence o gün oruç tutmayın:) şaka bir yana başımızın üzerinde yeriniz var evimdede misafir etmek isterim ama diğer arkadaşlarla birlikte bir organizasyon yaparsak hep beraber oluruz...

burgmanbora
31.08.2008, 22:51:07
abilerim ablalarım, doğum günleri kutlamalarının ardından eylül ayının 6 sı cumartesi günü altan motora sasa ile gelip boranın yardımıyla edindiğimiz elcik ısıtmaları taktırmak, soğuk havalar öncesi genel bir bakım yaptırmak maksadıyla gelmeyi planlıyoruz. mübarek ramazan ayının içinde olması hasebiyle işlem sonrası iftar programı yapar mıyız, yoksa biz sasa ile arkamıza baka baka pendikten feribota binip gemide sefil sefil mi oruç açalım? size soruyorum sevgili arkadaşlarım :blink:

Abilerim, siz taaaa Bursadan elcik ısıtma taktırmak için İstanbula geleceksiniz de biz sizi boş geri göndericeğiz. Kendi adıma Ahmetin dediği gibi evimde iftar sofrasında ağırlar yinede sizi arkanıza bakarak geri göndermem, hiç duymamış olalım böyle bir latifeyi.
:friends::friends:suzukimnet

gebzelihalil
01.09.2008, 00:51:23
jantların hayırlı olsun çok güzel
ALLAH NAZARDAN SAKLASIN
Birde altan motorda dizayn edilmesi dahada güzellik katıyor

ruzgarin_torunu
01.09.2008, 12:09:10
eylül ayının 6 sı cumartesi günü altan motora sasa ile gelip boranın yardımıyla edindiğimiz elcik ısıtmaları taktırmak, soğuk havalar öncesi genel bir bakım yaptırmak maksadıyla gelmeyi planlıyoruz.

6 eylül cumartesi öğleden sonra ben de Altan Motor a gelmek istiyorum..

yol tarifini cuma alirim..

görüşmek üzere..

sağlıcakla kalasınız.
--

geçmiş doğum günlerinizi kutlar, yeni yaşınızda sağlık ve keyifler dilerim.

dohtur
01.09.2008, 12:21:42
boracım o zaman organizasyonu planlayalım, gidilecek yeri bilelim, biz de dönüşü ona gore ayarlayalım kardeşim.

taner altan
01.09.2008, 13:16:32
Evet arkadaşlar cumartesi yaptığımız hesapta olmıyan küçük kutlama için arkadaşlara tekrar teşekkür ediyorum,suzukimnetailesinin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum,iyiki varsınız,teşekkürler.:clap2::good:

burgmanbora
01.09.2008, 18:02:30
boracım o zaman organizasyonu planlayalım, gidilecek yeri bilelim, biz de dönüşü ona gore ayarlayalım kardeşim.

Abi Kartal taraflarında uygun bir yer ayarlamaya çalışıyoruz.Yarın netleştireceğiz.
:dpac::dpac:

DARK1907
26.09.2008, 16:40:10
Şu anda Altan Motor'dayım ve huzurluyum. Neden mi? Motosikletimin bakımı yapılmış, temizlenmiş ve en önemlisi sohbet şahane. Şimdilik Altan Motor'dan aktaracaklarım bu kadar. Evet söz sitede.

Stingray
26.09.2008, 18:22:15
Serkan aman yağmur var dikkatli git.
Burada tepelerden kiremitler sökülüp arabaların üstüne düştü.
Selamlarımı iletirsen sevinirim.
Sevgiler

DARK1907
26.09.2008, 18:54:37
Selamın başım üzerine. Ben de oradayken plastik jant kapakları uçuşuyordu. Düşündüğün için de ayrıca teşekkürler ve sevgiler.

alinazik
27.09.2008, 03:54:31
selam

tamer abi sizin sanayi sitesinde hankook lastik markasının satış yeri varmış genel distiribütör. size yakın mı acaba

taner altan
27.09.2008, 13:58:09
Mustafa bu sabah serkanda aynı soruyu sordu bir yere yönlendirdik,sanırım onunla kontak kurarsan bir cevap alabilirsin.Kendisi konuşacaktı firmayla.:)

007
27.09.2008, 15:22:13
Taner sanırsam bizim helyum bastırdığımız lastikçi :)

DARK1907
27.09.2008, 16:57:50
Aynen öyle Cüneyt.:good: Hemen Altan Motor'un arka sokağında. Kampanya var, 3 lastik alana 1 lastik bedava. Ayrıca Helyumda bastırabilirsiniz. Arabada bile farketti.:)

alinazik
28.09.2008, 02:27:13
Mustafa bu sabah serkanda aynı soruyu sordu bir yere yönlendirdik,sanırım onunla kontak kurarsan bir cevap alabilirsin.Kendisi konuşacaktı firmayla.:)

teşekkürler abi

serkan abi 1 lastik alana ne veriyorlar :)

DARK1907
28.09.2008, 05:46:39
Bir lastik alana yanında plastik leğen veriyorlar:p

alinazik
29.09.2008, 03:31:38
Bir lastik alana yanında plastik leğen veriyorlar:p

ooo
leğende lazımdı çamaşır için ilk fırsatta gideyim bari

007
01.04.2009, 20:41:42
Bugün yine Altan Cafe de toplandık :) Güldük eylendik :shiny: Buyrun fotolar...

Fotoları ben çektiğimden malum yokum :shiny:

suzukimnet

Ahmet Taner
01.04.2009, 20:59:35
Olmadı şimdi cücü söylesen çekerdik..

taner altan
02.04.2009, 18:19:56
Cüneytcim teşekkürler,güzel fotolar anı olarak yaşıycaklar.:friends:

ruzgarin_torunu
07.04.2009, 21:18:58
Merhabalar..

bana 2007 model suzuki burgman lastik ebatlarini söyleyecek var mi aranizda :)

şimdiden çook teşekkür

taner altan
07.04.2009, 21:29:56
Merhabalar..

bana 2007 model suzuki burgman lastik ebatlarini söyleyecek var mi aranizda :)

şimdiden çook teşekkür

slm hos geldin
k7 an400
arka 150 70 13 ön 120 80 14 ebatlarda lastık kullanıyor

ruzgarin_torunu
08.04.2009, 10:29:09
Sagol Taner,

bugun insalllah vveeee nihayet sana ruhsat fotokopisi fakslayacagim ki
degişmesi gereken balata olayini halledelim ve cumartesi KESİN geliyorum...

t-shirt müydü, fosforlu yelekler miydi benimki orada kalmisti.. ayyy aylar geçince aklimda anca bu kadari kalmis..
orada bana ait bisi var uzakta :)

------

peki yeni lastik fiyatlari bilgileriniz de var mi?