Orijinalini görmek için tıklayınız : GTS 250 Top Case ?
ashkin
07.07.2008, 00:51:58
arkadaşlar, merak ettim GTS250 de TopCase kullanan var mı ? :helpsmilie:
sitenin bir tanesinde şunu gordum iyi gibi.
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
Başka bağlantı demiride görmüştüm ama daha büyük ve kaba gorunuyordu ?
birde bunları gordum internette. bu daha da guzel olmus ok! demir felanda yok yanlarda
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
bilen, kullanan arkadaşlardan bilgi bekliyorum
Teşekkürler,
volkanadart
07.07.2008, 10:40:26
Selam Ashkin,
Benim makinede yaklaşık biryıldan beri topcase kullanıyorum. Benim kullandığım demir. Direk olarak amortisör kulelerine bağlı. Zaten orjinal aparatıda o, Bence diğerlerine göre çok daha sağlam ve güvenli. Belki görsel olarak diğeri kadar güzel durmasada kullanım açısından çok daha kullanışlı. Yinede tercih senin... Ama yaptırırken, rüzgarı ve topcase'in dolu halinide düşünerek hareket et derim.
Blackpanther
07.07.2008, 10:50:44
arkadaşlar, merak ettim GTS250 de TopCase kullanan var mı ? :helpsmilie:
sitenin bir tanesinde şunu gordum iyi gibi.
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
Başka bağlantı demiride görmüştüm ama daha büyük ve kaba gorunuyordu ?
birde bunları gordum internette. bu daha da guzel olmus ok! demir felanda yok yanlarda
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
bilen, kullanan arkadaşlardan bilgi bekliyorum
Teşekkürler,
heheee... bu benim makina...:thumbup:
Üstteki bağlantı aparatından kullandım.plastik bağlama aparatı çantayla beraber takım.
demirinide Altan motorda taktırdım..
Eşimlede uzun yola çıktık hiç bir sorun yaşamadık,rahatça arkaya yaslanabiliyor.
ashkin
07.07.2008, 11:08:21
uzay, evet dedigin gibi arka tarafın gorunutusunu cok bozuyor o uzun baglanti demiri,
blackpanter, ehehe. nasil da bulmjusum ama :) senin baglanti seklin harika duruyor. Eger sorun yasamadim diyorsan bugun bende bi Altan motora ugrayacagim. Ne kadara bu baglanti aparatini yaptıklarını sorayım ? yada sen kaca yaptırmıstın :)
dohtur
07.07.2008, 11:54:04
kolay gelsin, bende de daha önceden gts 250 vardı ve ben isviçre'den ilk resimdekine benzer bir ürün getirtmiştim, çok kullanışlıydı. bursa 'da ise alttaki resimdeki üründen de yapıp takanlar oldu.
@uzay
belki senin bahsettiğin joyride 200 lerde de kullanılan üründür, amortisör kafalarına kadar uzanıyorsa.
benim aldığım taşıma demiri sadece üstte yolcunun kenarına tutunduğu ve motora toplam 4 tane cıvata ile tutturulan metalize plastik denebilecek kısıma takılıyordu. ekleyebilirsem eğer bir resmi de vardı takılı olarak.
@ashkin
diğer demir yukarıda bahsettiğim cıvataların sadece ikisine takılıyor ve demir de T harfi şeklinde, bence daha sağlıklı değil. tabii bu benim fikrim.
uzay, evet dedigin gibi arka tarafın gorunutusunu cok bozuyor o uzun baglanti demiri,
blackpanter, ehehe. nasil da bulmjusum ama :) senin baglanti seklin harika duruyor. Eger sorun yasamadim diyorsan bugun bende bi Altan motora ugrayacagim. Ne kadara bu baglanti aparatini yaptıklarını sorayım ? yada sen kaca yaptırmıstın :)
Aslında güvenlik acısından düsünülebilir cünkü hem arkada oturan icin rahatlık hemde ani gaz vermelerde artcının dengesinin bozulmasını önlüyor ama ben yakıstıramıyorum Beyaz Kızanıma :shiny: O yüzdende arkaya oturan kim olursa olsun hep sikayet hep sikayet :)
Uzay aslında düşündüğünün tam tersi. Sysbar veya topcase artçının kaza anında arada kalması, motordan atlayamaması ya da rehavete kapılıp dikkatinin dağılmasına, konsantre olamamasına sebebiyet veriyor. Ayrıca, özellikle rüzgarlı havalarda denge bozulmasına ve tek kişi seyahat ederkende enseye rüzgar vermesine neden oluyor. Hanımlar kendini daha güvende hissediyorlar ama aslında güvende değiller.
Uzay aslında düşündüğünün tam tersi. Sysbar veya topcase artçının kaza anında arada kalması, motordan atlayamaması ya da rehavete kapılıp dikkatinin dağılmasına, konsantre olamamasına sebebiyet veriyor. Ayrıca, özellikle rüzgarlı havalarda denge bozulmasına ve tek kişi seyahat ederkende enseye rüzgar vermesine neden oluyor. Hanımlar kendini daha güvende hissediyorlar ama aslında güvende değiller.
Tesekkürler Cüneyt öyleyse doğru yoldayım :)
ashkin
07.07.2008, 22:47:48
Bugun Altan motorda çanta aparatını inceledim. Gayet şık ve sağlam görünüyor. Hediyesi 80 YTL imiş.
Uzay, 007 haklısınız aslında ama gel gör ki artçı genelde ben oluyorum eşimin arkasına bindiğim için. Kendi motorunu kullanırken arka oturtuyor. Gerçi Fazer'da da var TopCase :)
sanırım biz taktıracağız. Bi Antalya turu düşünüyoruz bu nedenle gerekli
Yengeye helal olsun bir aksamki SYM bulusmasına eşinle bekleriz hem diger SYM arkadaslarlada tanısmıs olursun :)
aLien
07.07.2008, 23:45:04
ashkin seLamLar :)
Altan'daki aparatı kullanıyorum bende. Uzun yol dahil sürekli kulandım. En küçük bir problem yok.
Cüneyt'in sözlerine de sonuna kadar katılıyorum. SYM tayfası bilir. Çantayı sadece yolculuğa çıkacağım zaman kullanıyorum. Ekstra rüzgar olmasa bile motorun kendi rüzgarından etkileniyor. Hem dengeyi bozuyor, hem de sürüşü etkiliyor. Benzin sarfiyatını artırması da cabası :)
ashkin Ayvalık yolunda kaç defa karşılaştık hala tanışmak kısmet olmadı :) Umarım en kısa zamanda bir toplantıda görüşmek dileğiyle :) Eşine selamlar...
ashkin
08.07.2008, 18:47:14
Uzay, alien, ilk bulusmanız ne zaman haber eyleyin söz katılıcaz eşimle beraber :)
Uzay, alien, ilk bulusmanız ne zaman haber eyleyin söz katılıcaz eşimle beraber :)
11 Temmuz Cuma aksamı Caddebostan Sahil :)
aLien
08.07.2008, 21:19:08
Cuma toplaşıyormuyuz :)
Cuma aksamı saat 20den sonra ordayız :)
Ayhan
08.07.2008, 21:47:41
cumarteside kıyı köye gidiyoduk göya sen gene kıvırırsın:yahoo:
cumarteside kıyı köye gidiyoduk göya sen gene kıvırırsın:yahoo:
Yok yok kıvırmaz senide bekliyoruz Cuma aksamı :)
ashkin
09.07.2008, 12:02:53
Perşembe akşamu Fazerturkiye toplantımız var. Cuma'da sizlere katılmaya çalışacağız.
Caddebostan sahilde nerde oluyorsunuz ?
Caddebostan Migrosun yanında bulunan Burger Kıng tarafından girer girmez hemen arkada bulunan park alanı .. O park alanının tam ortasında zaten SYM takımını görürsün :)
Blackpanther
09.07.2008, 12:49:57
Bellimi olur,bende o akşam belki yamaha fazer ile gelirim....:yahoo:
Bu arada biri kıyıköymü dedi:confused1:
Aşkolsun enişte bizim niye haberimiz yokkk:confused1:
Kıyıköy varmı hakikaten.Pazarda Adapazarı varmış...Cumartesi çok zor ama pazar günü Adapazarı için kuvvetli katılma ihtimalim var.Siz ne diyorsunuz?
Kıyıköy toztoprak içinde arkadaşlar bilginiz olsun.
volkanadart
09.07.2008, 19:01:03
Kıyıköy toztoprak içinde arkadaşlar bilginiz olsun.
Toz toprak derken ?
Gideceğiniz yollar bozuk ve toz toprak içinde onu demek istemiştim.
Ayhan
09.07.2008, 21:26:08
Bellimi olur,bende o akşam belki yamaha fazer ile gelirim....:yahoo:
Bu arada biri kıyıköymü dedi:confused1:
Aşkolsun enişte bizim niye haberimiz yokkk:confused1:
sen demiştin ya dükkan var cumartesi gelemem bizde cumartesi gidicez pazar dönücez demiştik ama olmadı
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.