Orijinalini görmek için tıklayınız : vstrom turcamı
blacksnake
18.04.2007, 00:06:20
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
vstrom 650 ve vstrom 1000 için demonte turcamı istermisiniz.
Blacksnake,
Bu cam arkada artçı varken rüzgar sirkülasyonunu mu düzenliyordu.
Tam olarak ne işe yarıyor????
v_rider
18.04.2007, 10:25:04
Güzel olabilir biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirmisin
ruler
18.04.2007, 13:16:17
bencede daha fazla bilgi lütfennn
duffy
18.04.2007, 18:44:00
Burgman gibi değil ki malzemeden çalmışlar o yüzden ön camı uzatan bir aparat satıyorlar :p
öztarden
18.04.2007, 22:41:07
yaaaa evet yaaaa eksık malzeme .Yokkı tourıng camları rahat rahat gıtsınler...
blacksnake
19.04.2007, 00:30:18
arkadaşlar ufak olmasına bakmayın önemli olan işlevi.:)))))altan motorda mevcuttur.tamer beyden talep ederseniz deneme şansınız olur.kullanıcının ve artçının rüzgardan etkilenmesini inanılmaz azaltıyor.aerodinamiden dolayı kaskın camına yapışan sineklerden de büyük ölçüde kurtulmanızı sağlıyor.ben çok memnun olduğum için öneriyorum.lütfen bir deneyin.sevgilerimle..
arkadaşlar ufak olmasına bakmayın önemli olan işlevi.:)))))altan motorda mevcuttur.tamer beyden talep ederseniz deneme şansınız olur.kullanıcının ve artçının rüzgardan etkilenmesini inanılmaz azaltıyor.aerodinamiden dolayı kaskın camına yapışan sineklerden de büyük ölçüde kurtulmanızı sağlıyor.ben çok memnun olduğum için öneriyorum.lütfen bir deneyin.sevgilerimle..
Evet hatırladım şimdi,
Tamer motoru ilk aldığımda ön camına takmıştı, bende komik bulmuştum, şaka yapıyor zannettim.
Aslında bir deneyip, izlenimleri yazmak gerekiyor. Anlattığın gibiyse bayağı işe yarar... :flowers:
beetle65
19.04.2007, 09:25:44
Burgman gibi değil ki malzemeden çalmışlar o yüzden ön camı uzatan bir aparat satıyorlar :p
doğru söze ne denir kardeşim :good: :clap2: :yahoo: :friends: :shake2: :cheers: :dpac: :flowers:
estemo
11.06.2008, 14:14:35
tamerciğim,ben bunu bir denesemmi?hem rüzgar hem sinek berbat oluyor.
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.