Orijinalini görmek için tıklayınız : mt den atıldım...
zuhtupasa
18.04.2007, 22:52:06
Aslında hepimizin tanısmasına vesile olan, sözde ülkenin en büyük!!! sitesi olan siteden anlamsızca atılmıs bulunuyorum.. Bilginize..İt ürür kervan yürür..:)
S&S
burgmanbora
18.04.2007, 23:33:09
abi çekemediler seni, sonra onlar senin peşinden koşacak,onlar seni atmadı,sen onlardan ayrıldın...:clap2: :good: :yahoo: :yahoo: :flowers: :flowers: :friends: :friends:
öztarden
18.04.2007, 23:37:30
benım bır fıkrım var arkadaslar hepımız gırelım ve bu konuda yazalım ozellıkle bakalım tavırları ne olacak....Cuma aksamı konualım mutlaka bu konuyu arkadaslar
Ben senin MT ye ne kadar emek harcadığını, ne tür organizasyonlar yaptığını biliyorum... Üzülme herşey insanlar için... Yazık diyorum sadece yazık...
Hepimis iki tekerlekli demir yığını üstündeyiz... Bu kırgınlıklar çekememezlikler niyedir anlamış değilim...
zuhtupasa
18.04.2007, 23:49:22
Zavallı insanlar sadece zavallı..dicek bişi yok..emeklerim haram olsun...birileride at kostursun orda..
Darkjedi
19.04.2007, 00:04:44
Beter ol beter, az bile sana :bottom: nihayet kafa dinleyebileceğimiz bir yer oldu :clap2: :yahoo:
Valla şaka bir yana saçma olmuş, hatta fazlasıylada ayıp :bottom: neyse biz seni seviyoz hocam, burda devam ederiz :friends:
Zavallı insanlar sadece zavallı..dicek bişi yok..emeklerim haram olsun...birileride at kostursun orda..
Ben yazacağımı yazdım MT ye anlayan anlar...
burgmanbora
19.04.2007, 01:15:43
abi dert etme bir iki çocuk çekememiş seni daha iyi oldu sadece bizimsin artık:cheers:
Arkadaşlar Konu Hazır Sıcakken Bir Duyurum Olacak
-Bu saatten itibaren, suzukim.net'e yeni üye girişi sadece yönetici yetkisiyle yapılacaktır.
-Bu nezih ortamı ordan burdan gelen, kimsenin bozmasına asla müsade etmeyeceğiz.
-Bu konuda benimle aynı fikirde olduğunuza da eminim.
-Bu forumda her motosiklet sitesinin ismini vermek serbesttir bir tek MT hariç, hiçbirşekilde bu siteden alıntı yapılamaz, ismi zikredilemez.
Ayrıca bu forum kurallarına da eklenecektir.
(Bunun sebebi de haksız olduğunu düşündüğüm, hatta emin olduğum bir yaklaşımda bulunmalarıdır)
CaptainDG
19.04.2007, 01:50:07
Sevgili ARKADASLAR ..yurdışından yeni döndüm 48 saattir uymadım..yatmadan bir siteye bakayım dedim ( MT ) ve alican ın olayını ögrendim..hemen konuyu hemde hiç bilmeden tepkimi dile getirdim..ilk mesajımı copy paste imkanım olmadı..ama özetle şu şekildeydi..
beni de cıkartın lütfen...alican herkese abilik yaptı kime ne zararı dokundu..bizler 45 yasındayız buna karar veren moderator kardeşimizz yasında sanırım..benide çıkartın alicansız bir sitenin ne tadı var??
gibi bişeydi..sonra FORRAP isimli moderator bana cevap yazmış bende ona aşağıdaki mesajı yolladım
ALLAHASKINA NEDIR BU YAA..BU SITENIN BU YAZILANLARIN AMACI NEDIR..? AMAC FIKIRLERI FAYDALI SEYLERI PAYLASMAK DEGIL MIDIR..? INSANLAR NEDEN BU DERECE SIG SULARDA BOGULABILIYOR..ANLAMAK MUMKUN DEGIL..KENDINE GUVEN ISE BAMBASKA BIR SEYDIR..INSAN KENDINE , ISINE , SAHIP OLDUGU HER NE ISE ONA GUVENIRSE TABI KI DURUM BAMBASKADIR..KIM NE DERSIN ALDIRMAZSIN..ANCAK KENDINE GUVENDE PROBLEM YASIYORSAN HERSEY
HERSEYDEN ALINIYORSAN..KULP TAKMAK KOLAYDIR..HER AN BIR BAHANE BULMAK SA HIC PROBLEM DEGILDIR..YASA BASA GELINCE..TANIMADIGIM BIR " MODERATOR" ARKADASIN KISISEL TAHLILI ICIN COK FAZLA SEYE GEREK YOK..YAZILANLAR BELLI..HAKIMIN VERDIGI INFAZ KARARI BELLI..BIZLERSE MAZLUMUN AYNI MAHALLEDEN ARKADASLARIYIZ..SAHITIZ...AMA SAHITLIMIZ NE DERECE YARAR SAGLAR O DA AYRI KONU..EH DURUM BOYLE OLUNCA ISIN ICIN
ISIN ICINE DELIKANLI RUHUMUZ GIRIYOR.. VE DE DIYORUZ KI...BIZ DE YOKUZ...!! AMA TABI ANLAYANA....
SEVGILI BURGMAN DOSTLARI...LUTFEN SU 108 GECMIS SAYFAYI USENMEDEN BIR OKUYUN DA GORUN..BUGUNE KADAR OLAN BILGILENDIRMELERDE KIMIN NE EMEGI OLMUS..KIM NE FIKIRLER VERMIS KIME NASIL YARDIMCI OLUNACAGI KONUSUNDA KIMLER NE " ABI" LIKLER YAPMIS!!!! SEVGILI ALICANI BU FORUMDAN "SURESIZ" UZAKLASTIRAN GENC MODERATOR ARKADASLAR.SIZ ZUHTUPASA YI COK ARARSINIZ COOOOKKKKKKK.....
SIMDI KI SOZUM SE ....DIGER ARKADASLARA..ZUHTUPASA YA TESEKKUR EDENLER..ONUN FIKIRLERINDEN YARARLANIP TESEKKUR EDENLER...NEREDESENIZ...??? YOK MU BIR IKI LAFINIZ..BIR TEPKINIZ...
.....
BUARADA .BURGMAN BORA KARDES..SAGOL TEPKINE..HADI ARKADASLAR..SAGDUYUNUZU DINLEYIN SIZDE..VE MT SITESINDE BURMGAN PAYLASIM BOLUMUNE 2 LAF YAZIN LUTFEN...MODERATORTORDEN FAZLA KATKISI OLAN ALICAN ABINIZE DESTEK VERIN..
SONUC NE MI OLUR??
ASLINDA KOCA BIR HIC..
BENIM VE THAI GIBI SITEYE GIRIS YAPAMAZSINIZ..SADECE KENDIMIZI RAHATLATIRIZ..O GENC COCUGUN DA BIRAZ CANI SIKILIR ..O DA BIZE YETER..DI MI ALICAN CIM:)
İŞTE SITE YONETCISININ SITESINE GUVENI BUDUR..PAYLAŞIMA AÇIKYÜREKLİLİĞİ BUDUR..BUYRUN İSTEDİĞİNİZ SİTENİN ADINI VERİN DEMEK BİR ÖZGÜVEN DİR..TEBRİKLER THAI...
burgmanbora
19.04.2007, 02:02:10
CaptainDG, Abi yüreğine ve eline sağlık değer bilmiyenin değerini bilmezler biz birşey kaybetmeyiz onlar kaybeder. :shake2:
Rookie
19.04.2007, 02:54:45
Selam,
Olanlara üzüldüm.Geçmiş olsun.Ne yazıkki emeğe saygısızlık çokça başvurulan yöntemlerden biri.Toplum içerisinde bu tür hareketleri yapan insanlar gerçekte güçsüz ve ez.k insanlardır.Bu tür insanların seviyesine inmemek lazım.Ancak hayırlıda oldu belkide malum sitenin hantallığı aşikar.Burası daha efektif bir yapıda,elimizdekinin değerini bilelim ve kirlenmesine izin vermeyelim.
Son olarak güzel bir deyişle haddim olmayan bu yazıyı bitiriyorum
Allahım bana değiştirebileceklerim için yapabilme değiştiremeyeceklerim içinde kabullenme gücü ver.
Affola
Orkan
beetle65
19.04.2007, 08:55:29
Paşam sen üzülme yeter ....tir et yahu :bottom:
sadece seni değil hepimizi kaybederler
boşver sağlığın ve huzurun herşeyden önemli :friends:
duffy
19.04.2007, 10:07:59
paşam, görünce şaşırdım resmen alicengiz oyunu yapmışlar bu kadar emeğe yazık etmişler.
captainDG, tepkiniz için sizi takdir ediyorum olayı çok güzel özetlemişsiniz.
Ben Mt, de sadece en fazla 4-5 konuya yazmışımdır. Beni ilgilendiren taraf motosiklet özellikle Burgman'dır ve o konu altına yazmaya başladım. Bu hikaye bir pazar günü 7 tane Burgman + 1 Asya Motor'un bir yerde buluşmasıyla başladı ve o gün hepsi adam gibi adam diyebileceğim dostlarımla tanıştım o andan itibaren artık bizler aynı motoru kullanan kişilerden çok sanki yıllardır birbirimizi tanıyan kişiler olduk Burgman sohbetlerinin yanında hayatımızdan da çok sohbet ettik. İşte böyle bir şeyi hepimiz istiyorduk isim babalığını Erkan arkadaşımızın yaptığı adminimiz Ziya arkadaşımızın tüm finansmanını ve en önemlisi emek harcadığı Alican abinin değerli katkıları ve Bora'nın işleri arasında harcadığı emekleri unutmamak gerek. Yani uzun lafın kısası, ekran üstünde ahkam kesip neyin ne olduğunu bilmeyen zavallılar, insanlar aradıklarını bulduğunda bağlasanız da o grupta tutamazsınız.
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
sunman
19.04.2007, 10:50:00
Abiciğim ;
Duyduklarıma maalesef şaşırmadım çünkü bu bugün ve geçmişte ülkemizin içinde bulunduğu en büyük sorun bu nice kıymetli bilgili ve deneyimli insanlar işsiz yada vasıflarının çok altında faydalanılmakta kıymeti bilinmediğinden yada bazılarının işine gelmediğinden oysa yöneten kesimin ne olduğu belli değil .( Özel sektör ve kamu için farketmez ) Mantık aynı mantık meyve veren ağaç taşlanır .
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır ya 3,5 atarsın yada 4*4 lük yaşarsın.
Lütfen bu durumu kafana takma bizler seni tanıyoruz seviyoyoruz sayıyoruz . Emeğine yazık olduğunu düşünmüyorum nice suçsuz insan yine o bilgilerinden faydalanacaktır.
Bir laf var Tanrı senin kaç arkadaşın olduğunu sormıyacak sen kaç kişinin arkadaşısın ona bakacak . Onun için sen insanlara gereğinden çok değer ve paye vermiş olabilirsin hiç önemli değil.
Bizler seni seviyoruz. :friends:
Saygılar ;
Mert
öztarden
19.04.2007, 10:57:38
arkadslar msg atmak ıstıyorum msgım 60 sn bekle dıyor sonra gıtmıyor.Ozellıkle bızım msg ları kontrol mu edyorlar .... yere atamıyalım dıye
beetle65
19.04.2007, 10:58:57
paşam, görünce şaşırdım resmen alicengiz oyunu yapmışlar bu kadar emeğe yazık etmişler.
captainDG, tepkiniz için sizi takdir ediyorum olayı çok güzel özetlemişsiniz.
Ben Mt, de sadece en fazla 4-5 konuya yazmışımdır. Beni ilgilendiren taraf motosiklet özellikle Burgman'dır ve o konu altına yazmaya başladım. Bu hikaye bir pazar günü 7 tane Burgman + 1 Asya Motor'un bir yerde buluşmasıyla başladı ve o gün hepsi adam gibi adam diyebileceğim dostlarımla tanıştım o andan itibaren artık bizler aynı motoru kullanan kişilerden çok sanki yıllardır birbirimizi tanıyan kişiler olduk Burgman sohbetlerinin yanında hayatımızdan da çok sohbet ettik. İşte böyle bir şeyi hepimiz istiyorduk isim babalığını Erkan arkadaşımızın yaptığı adminimiz Ziya arkadaşımızın tüm finansmanını ve en önemlisi emek harcadığı Alican abinin değerli katkıları ve Bora'nın işleri arasında harcadığı emekleri unutmamak gerek. Yani uzun lafın kısası ekran üstünde ahkam kesip neyin ne olduğunu bilmeyen zavallılar insanlar aradıklarını bulduğunda bağlasanız da o grupta tutamazsınız.
Ne diyeyim bilmiyorum ama seni gözlerinden öpüyorum kardeşim :flowers:
işte olay bu kadar sade,yalın ve net özetlenir :clap2: :good:
sıkma canını paşam :friends:
bizler buradayız ve hepimiz her zaman bizlere ihtiyacı olacak kardeşlerimizin yanında olacağız :shake2:
zuhtupasa
19.04.2007, 10:59:01
sevgili serhat nerden bahsediorsun..Burdanmı yoksa zavallıların sitesindenmi..??
öztarden
19.04.2007, 11:01:33
evet sımdıde sayfaya gıremıyorum database error verıyor.Abı yalnız degılsın galıba benıde attılar.....
zavallıların sıtesınden tabıkkııı
sunman
19.04.2007, 11:05:55
database error bendede var bende giremiyorum .
duffy
19.04.2007, 11:13:16
zafer abi ben olanı yazdım hepimiz oradaydık bu arada emeği geçenler dedim orada bir parantez açmak istiyorum aslında herkesin emeği var bu oluşumda seni ve değerli eşini de örnek vermek istiyorum Çanakkale gezisi sabahında bizi uğurlaman ve eşinin akşam geç saatlere kadar hazırladığı o muhteşem poğaçaları unutmak mümkün değil.
Arkadaşlar yazdığımız mesajların hepsini silmişler malum yerden...
zuhtupasa
19.04.2007, 11:29:53
silerler..su an hiç birinizin mesajı yayınlanmaz bunlar hakkaten benim tahminimden daha zavallıymıs yafu....bos verin gitsin..konusmaya degmez...
beetle65
19.04.2007, 11:31:46
zafer abi ben olanı yazdım hepimiz oradaydık bu arada emeği geçenler dedim orada bir parantez açmak istiyorum aslında herkesin emeği var bu oluşumda seni ve değerli eşini de örnek vermek istiyorum Çanakkale gezisi sabahında bizi uğurlaman ve eşinin akşam geç saatlere kadar hazırladığı o muhteşem poğaçaları unutmak mümkün değil.
kardeşim herşeyden önce insanız ve güzel insanlarla bir arada olmak gerçekten dünyadaki sayılı güzel duygulardan biri :good:
Hayat ancak paylaşırsan güzel
O gezide olmayı çok arzu ettiğimi biliyorsun
sağlık sorunları nedeni ile olamadım ama inanki sizinle aynı duyguları yaşadım
bence en önemlisi insanların gerçek dost olabilmeleri
bizlerde bunu başardık
ne mutlu bize :good: :friends: :shake2:
sunman
19.04.2007, 11:32:50
GARİBAN KÖŞESİNE CEVABIMDIR !! COPY FROM GARİBAN CORNER
Sitenin pek değerli yöneticileri ;
bu sitenin ve portalın kurulma amacı nedir lütfen onu açıklamanızı rica ediyorum . İnsanların tecrübe ve deneyimlerini paylaşarak diğer kullanıcılara fayda sağlamak mı yoksa reklam toplamak mı . Eğer 1 . şık geçerliyse malum yerden gocunmamanız teşvik etmeniz gerektiğini düşünüyorum ki bilgi toplandıkça değerlenir. Amma 2 . şık sizler için önemliyse o zaman haklısınız hatta geç bile kalmışısınız ki bende hata yapmışım . Şimdi lütfen yayın politikanızı açıklayınız ve eğer yaptığınız hatayı düzeltmemeye karalıysanız lütfen benimde ÜYELİĞİMİ İPTAL EDEREK, SİTENİZDEN ATINIZ.
****HAYATTA HERKES HAKKETTİĞİ ŞEKİLDE YÖNETİLİR !!!
öztarden
19.04.2007, 11:38:23
yazın arkadaslat ....... yere sınır olsunlar hadı hadı
sımdı gosterme zamanı gucumuzu
zuhtupasa
19.04.2007, 11:46:36
arkadaşlar it ürür kervan yürür. zavallılarla zavallı olmaya gerek yok...hepinizin destegi gözlerimi yasarttı..bi kere daha sizlerle oldugum için gurur duyuyorum..iyiki varsınız...
sonburgman
19.04.2007, 11:53:16
Bende hemen üye olup biraz saydırayım,sinir oldum bu yazılanları okuyunca:bottom:
beetle65
19.04.2007, 11:54:01
Paşam bence bu konuyu fazla uzatıp bu kişilere prim vermeyelim :bottom:
sana ilk yazdığım gibi ....tir et yahu
bak keyfine
bu hafta sonu nereye gideceğiz ona karar verelim
üzme tatlı canını allahaşkına
bak sen ve ben kritik yaşlardayız :friends:
sunman
19.04.2007, 12:04:22
zafer bey zafer beeey;
ne varmış yaşda başda insan hissettiği yaşdadır . Bak ben 34 üm ama 50 hissediyorum çakı gibi delikanlıyım yani:dribble:
beetle65
19.04.2007, 12:18:33
zafer bey zafer beeey;
ne varmış yaşda başda insan hissettiği yaşdadır . Bak ben 34 üm ama 50 hissediyorum çakı gibi delikanlıyım yani:dribble:
KARDEŞİM ben ve alican henüz 20 li yaşlardayız :yahoo:
o nedenle kritik dedim
yani henüz kanımız kaynıyor
yanlış şeyler yapmayalım diye :dribble: :dribble:
öztarden
19.04.2007, 12:25:40
heyyyytttt kurun suzukım net mangasını gıdıyoruz
bu kadar genc delıkanlı ve kagurgası kırık varken....
bır tane daha kırarız olur bıter
zaten kulak ufleyıcısı cucu de var
duffy
19.04.2007, 12:29:50
Şimdi gittim kendi mesajımı sağ üst köşedeki link ile moderatöre bildirdim bizi görmezden gelemezler.
ulucreis
19.04.2007, 12:35:25
paşam geçmiş olsun :) kaptan
burgmanbora
19.04.2007, 12:44:17
Ahanda dayanamadı kitlediler formu:bottom: :bottom:
Son sayfayı kopyaladım.
Sunman
Sitenin pek değerli yöneticileri ;
bu sitenin ve portalın kurulma amacı nedir lütfen onu açıklamanızı rica ediyorum . İnsanların tecrübe ve deneyimlerini paylaşarak diğer kullanıcılara fayda sağlamak mı yoksa reklam toplamak mı . Eğer 1 . şık geçerliyse malum yerden gocunmamanız teşvik etmeniz gerektiğini düşünüyorum ki bilgi toplandıkça değerlenir. Amma 2 . şık sizler için önemliyse o zaman haklısınız hatta geç bile kalmışısınız ki bende hata yapmışım . Şimdi lütfen yayın politikanızı açıklayınız ve eğer yaptığınız hatayı düzeltmemeye karalıysanız lütfen benimde ÜYELİĞİMİ İPTAL EDEREK, SİTENİZDEN ATINIZ.
****HAYATTA HERKES HAKKETTİĞİ ŞEKİLDE YÖNETİLİR !!!
007
Buraya yazdığımız son mesajlar niye siliniyor biri açıklama yapabilir mi acaba...
Sayın Yönetim neden mesajları sildiniz?
Thai
ThaiAdamı attınız zaten, daha nesinden korkuyorsunuz onu anlamadım.
N'apabilir ki?
Tarden
arkadaslar buraya yazılanm her msg sılınmektedır. Oyuzden bu baslıgın anlamı kalmamıstır...
Duffy
sunman, seni tebrik ederim aynen cumhuriyet mitingi gibi demokratik olarak hakkımızı arıyoruz bizler şakşakçı değiliz. Hiç bir zaman MT'ye karşı bir yazı şu ana dek yazmadım. Siz zühtüpaşa'yı benden daha iyi tanıyorsunuz ona karşı yapılan bu hareketi kınıyorum ben diğer motosiklet gruplarında da aynı nickle yazmaktayım dolayısı ile herkez neyin ne olduğunu biliyor ortalık yerde açılan ve rahtasız verici bir boyutta bir şey olmadığını düşünüyorum umarım yaptığınız hatanın farkına varır da gerekeni yaparsanız. Unutmayın dostluklar kolay kazanılmıyor ve zaman gerekiyor ama o çizgiyi kaçırdığınız an bir anda herşey bitiyor.
Demek istediğim ben buraya yazdım bu hata düzelirse bu mesajı silin her şey bitsin. İnanın bu konuda kaybeden kimse olmuyor.
Sunman
Tahi ;
abi senin tanıdıkların var galiba imza kısmından dolayı sana bişi demiyollarmı .
Sanırım paşanın düzenliyeceği olası darbeden çeniyorlar .
Thai
Biraz utansınlar diye o imzayı silmiyorum.
Karabatu
Ben son sözümü söylemiştim ama silmişler.
Zühtüpaşa olmadan olmaz bu forumlar canlanmaz yazdığı mesaj sayısına bakın art bir niyeti olsaydı bu sitede bu güne kadar uğraşmazdı Yanlış yapıldığını sanıyorum bir anlık düşünmeden yapılmış bir olay gibi görüyorum site yöneticisinin bunu düzelteceğini yada son sözü söylemesini bekliyorum bekliyorum.
Saygılar
Stingrayx
Karabatu bende sana katılıyorum.
Ayrıca site yöneticileri şahsen zühtüpaşa'yı tanımıyorlar mı?
İnsan ADAMLIK uğruna telefon açar derdini söyler, sıkıntısı söyler atmadan evvel.
Böyle nick i silmek, internet cafe'de counter strike oynayan çocukların birbiriyle didişmelerinden ne farkı var?
Vallahi insanın işi gücü yok herhalde takacak yer arıyor.
MT sayesinde süper bir gruba dahil oldum dolayısıyla MT'nin yeri ayrı ama böyle çocukca yönetim olacaksa beni de atabilirsiniz.
vedatarpacı
19.04.2007, 12:54:16
abi ne denir bilemiyorum
geçmiş olsun mu yoksa başka birşeymi bilemiyorum hakikaten.. foruma baktım ama neden atıldığınıda anlamış değilim.. sabah mertten öğrendim bizim siteden bahsettiğin için dedi..
ya ben bu motosiklet forumu olayına sadece yeni arkadaş edinmek biraz hayatımı renklendirmek için girmiştim..
ne yalan söyleyeyim bu kadarda insani ve ahlaki yönden güzel bir grubu beklemiyordum.. bunda kimsenin tek başına katkısıda yok. hepiniz hakikaten sanki senelerdir tanıdığım arkadaşlarım gibisiniz..
aynı zamanda içimde daima bir korku da oldu amann dedim inşallah bir gereksiz konu yüzünden bu ortam bozulmasın.yazık olur yani..
söz konusu sitenin tutumu beni fazla şaşırtmadı aslında .. bu olayı duyar duymaz inşallah bizim için hayırlı bir örnek olur diye düşündüm..
ziya kardeşim sitenin kuruluşunda bize dediki
-bu sitenin kuruluşunda kesinlikle ticari kaygı yoktur..
işte bu madde kaybolmadığı sürece inanıyorum ki ortamımız daha güzel olacak..
çünkü genelde yaşımızı almış kişileriz.tutupta olur olmaz konuyu büyütecek insanlar değiliz.
alican abi son olarak senin gibi birisini onlar kaybetti..
yanlış anlama avutma değil kesinlikle bu gerçek..
beetle65
19.04.2007, 12:56:58
Harbiden kilitlemişler :bottom:
yazık yaaa
çocukça şeyler bunlar
burgmanbora
19.04.2007, 13:09:00
Yeni başlık açtım
Suzuki burgman paylaşım neden kitlendi? - Bugün, 12:06 PM
--------------------------------------------------------------------------------
Suzuki burgman paylaşım sayfasını neden kitledimizde sorularımıza cevap yazmadınız bu konuyu aydınlatırmısınız.
Saygılar
öztarden
19.04.2007, 13:10:49
herkes bu baslıga hadı arkadaslar
duzenlı olarak yazalımkı sureklı akan ekranda gorulmeye devam etsın
vedatarpacı
19.04.2007, 13:55:04
kiliti açmışlar bilginize..
heyyyytttt kurun suzukım net mangasını gıdıyoruz
bu kadar genc delıkanlı ve kagurgası kırık varken....
bır tane daha kırarız olur bıter
zaten kulak ufleyıcısı cucu de var
Boşver kardeşim deymez... En güzel silah kalemdir biliyorsun...:)
Paşam sende üzülme değmez senin değerini bilen biliyor...:shades:
Biraz gülelim artık... :dribble:
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
aynı zamanda içimde daima bir korku da oldu amann dedim inşallah bir gereksiz konu yüzünden bu ortam bozulmasın.yazık olur yani..
söz konusu sitenin tutumu beni fazla şaşırtmadı aslında .. bu olayı duyar duymaz inşallah bizim için hayırlı bir örnek olur diye düşündüm..
ziya kardeşim sitenin kuruluşunda bize dediki
-bu sitenin kuruluşunda kesinlikle ticari kaygı yoktur..
işte bu madde kaybolmadığı sürece inanıyorum ki ortamımız daha güzel olacak..
Sevgili vedat kardeşim, bu kural asla bozulmayacak merak etme.
Belki lafı edilmez ayıptır ama yeri geldiği için söylüyorum, bırakın ticari kaygıyı cebimizden gidenin hesabını tutmaya kalksak muhasebeci tutmak gerekir.
Boranın, alican abinin, benim, T&T kardeşlerin hakkını ödeyemeyiz.
Ayrıca insan kalitesi ve eğitim düzeyi açısından, sadece motosikletlerin yolda gidişine bakmak bile yeterli.
Bir de diğer tarafta bir yere gidin ve görün. Başka söylecek birşey bulamıyorum.
Biz kendimize güveniyoruz, halen her sitenin adını vermek alıntı yapmak serbest ama hakedenlerin tabii ki.
Çingeneye beylik vermişler, önce babasını kesmiş....
Sağlıkla
Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın
vedatarpacı
19.04.2007, 14:35:59
ziya senden ricam bu nu görünür bir yere yapıştır abi..
herşeyin özeti bu.
öztarden
19.04.2007, 14:37:02
yaw cucu yıktın benı ya
:)
vedatarpacı
19.04.2007, 14:37:46
Boşver kardeşim deymez... En güzel silah kalemdir biliyorsun...:)
Paşam sende üzülme değmez senin değerini bilen biliyor...:shades:
Biraz gülelim artık... :dribble:
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
tek kelimeyle muhteşem sahne.:clap2:
Hayat kısa arkadaşlar, biraz sizi güldüreyim dedim. Paşa ya moral olsun hemde... :friends:
Pozisyon yüzde 99.5 ofsayttt....
Yaa! Paşa! Hih hih hi! Bence yapılan penaltı... Bariz gool şansı vardı...
Paşam Saat Kaçtı? Saat! Basın açıklaması yapıcamda...
Foto-Moto
19.04.2007, 15:01:02
Üzüldüm diyeceğim ama, bence malum site adminleri üzülmeli... Umarım ki yaptıkları yanlışın kendileri de farkına varsınlar... Ben şu an ne yapmak istediklerini kendilerinin de bilmediğini düşünüyorum. Alican abi sanırım ki malum site'ye onlarca belki yüzlerce üye kazandırmıştır. Bunun dışında pekçok topiğinde ayakta kalmasını sorulara, yeni başlayanların merak ettiklerine verdiği cevaplarla, mesajlarıyla Alican abi sağlamıştır. Birçok taze motor sevdalısına yardımcı olmuştur. 'Kötü' addedilebilecek ne yapmıştır ki malum siteden atılmıştır? Sanırım o forumun adminlerinin de buna verecek bi yanıtı yok.
MT'ye geçmiş olsun :) diyelim. Hepimizi atsalar ne olacak. Bi forum içeriği oluşturan üyeleriyle ayakta kalabilir. Topiği bi kilitle bi aç:) çocukca işler bunlar. Aklıbaşında olgun insanların tavrı bu olmamalı.
Ayıp... ayıp... kınıyorum.
Stingray
19.04.2007, 15:06:27
ya bırakın boşverin
mis gibi suzukim.net var
zaten buraya toplandığımızdan beri antrikotların sitesine girdiğim yok.
Foto-Moto
19.04.2007, 15:12:25
ziya senden ricam bu nu görünür bir yere yapıştır abi..
herşeyin özeti bu.
Vedat aman ha, bu çirkin bi söz bence... Kötü niyetle söylemediğini biliyorum ben de ama... Atasözü de olsa etnik kimlikleri temel alan genellemeler hoş değil diye düşünüyorum. Örneğin ben çingene olabilirim. Zira babam biz seni çingenelerden aldık diye kızdırırdı beni:) küçükken.
vedatarpacı
19.04.2007, 17:01:27
kimsenin etnik kimliğine söz etmek değil kesinlikle niyetim.. aramızda çingene varsa özür dilerim
Hakan Akçin
19.04.2007, 18:03:43
Paşam onlar seni kaybettiğine üzülsün boşver
sunman
19.04.2007, 19:16:53
Benide site kabul etmiyor paşam yanlıoz değilsin !!!
prd. şimdi girdi sanırım halen oynuyolar siteyle
zuhtupasa
19.04.2007, 19:37:38
girdinde yaz bakalım bizim yazılarımız neden silindi die..
girdinde yaz bakalım bizim yazılarımız neden silindi die..
Ben yazdım Paşa...:cool:
@MT
Burdaki yazılar neden silindi hala anlayamadım...
Forum kurallarına göre konu dışı olacak bir yazı yazılmadı düşüncesindeyim...
Sayın Yönetimdeki sevgili arkadaşlarım, bir açıklama yaparsınız sevinirim...
MT yi her defasında savunan, reklamını yapan, sponsorları ile işbirliğine giren biz üyelerin, bazı açıklamalara hakkı olduğu düşündesindeyim...
Sevgiler, saygılar...
alinazik
19.04.2007, 21:00:05
selam
paşa abi geçmiş olsun mu desem ne desem bilmiyorum hakan abinin de dediği gibi onlar seni kaybettiklerine üzülsünler bizlerin tecrubelerini ve her hangi bir konuda paylaşımlarımızı yaptığımğız suzikim net imiz var çok şükür..sağlık olsun da gerisi hikaye
saygılar
Erkan
20.04.2007, 02:37:05
Merhaba Sevgili arkadaşlar,
Olup bitenleri bu gece okuyabildim.
Malum siteye yazdığımı aşağıda sizinle aynen paylaşıyorum;
-----
Bugün, 01:00 AM
Yönetime Mevlana'nın bir sözüyle sesleniyorum;
Ne ararsan kendindedir.
---------
Evet arkadaşlar ben bunu yazdıktan sonra az önce benim mesajımıda sildiler. Bende son olarak bunu yazdım;
-----
Bugün, 01:30 AM
Kim demiş gül yaşar dikenin himayesinde?
Dikenin itibarı ancak gül sayesinde!
----
En başta Alican Abim olmak üzere kimse boş yere üzülmesin ltf.
Bizler orda çok bile kalmışız.
Yolumuza tam gaz burdan devam!.. suzukimnet
Sevgiyle & sağlıcakla kalın :flowers:
Erkan
sayesindedir. Site yönetimi bu kuralları her üyeye aynı şekilde uygular. Alican abi de eski üyelerimizdendir sitemizde daha önce yaşanan birçok aynı tarz olaya şahit olmuştur. Yani kısaca forum kurallarını en az bizim kadar iyi bildiğini düşünüyorum. Kendisi ile site yöneticilerinin hiçbir kişisel problemi yoktur olamazda. Siteden uzaklaştırılma sebebi Olcay arkadaşımızın açmış olduğu
Motosiklet.net'in bu günlere kadar gelmesi, Türkiye'nin en fazla ziyaret edilen motosiklet sitesi olması, sitemizin işleyişini , düzenini ve seviyesi korunmasını sağlayan tarafımızca oluşturulan kurallar ihraç konusunda zaten belirtilmiştir. Yapılan kural ihlalinin sitemizin eski üyelerinden biri tarafından yapılması bizi üzmüştür. Yönetim olarak site içinde tasvip etmediğimiz bu tarz davranışlara müsamaha göstermiyoruz.
Konu ile ilgili başka yazışmaların yapılmamasını rica ediyorum.
Suzuki Burgman paylaşım topiğine yazılan mesajlar konu başlığı ile ilgisiz olduğu için silinmiştir. Konu dışı mesajlar yazılmaya devam edildiği taktirde yine silinecektir.
Saygılar
Erhan Erdil
MT Yönetimi
Konu dışı mesajlar silinmiştir
Madem eski üye ve kişisel bir problemin yoktu, insan önce bir uyarır değilmi erhan kardeşim.
Bu despot yaklaşımı tasvip etmek mümkün değil, hele hele eski üye dediğin ve kişisel problemim yok dediğin bir insana karşı.
Türkiyenin en büyük motosiklet sitesi olabilir burasi ama, benim gözümde en adaletsiz paylaşım sitesi olmaya aday.
Hele hele sizlere bu kadar değer veren ve vaktinden, kesesinden, yüreğinden birşeyler katmaya çalışan bir insana karşı.
Klavyenin başındakilerin, sadece nick ve avatar değil insan olduğunu görebildiğinizde beni daha iyi anlayacaksınız kanısındayım.
Eleştiriler öneriler falan gibi bir kısıma ekledim ki bakalım bu sefer de silecekler mi diye.
Ayrıca gidip paylaşım içerikli tüm mesajlarımı da sileceğim
tirevul
21.04.2007, 14:24:11
....net'in bu günlere kadar gelmesi, Türkiye'nin en fazla ziyaret edilen motosiklet sitesi olması, sitemizin işleyişini , düzenini ve seviyesi korunmasını sağlayan tarafımızca oluşturulan kurallar ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]) sayesindedir. Site yönetimi bu kuralları her üyeye aynı şekilde uygular. Alican abi de eski üyelerimizdendir sitemizde daha önce yaşanan birçok aynı tarz olaya şahit olmuştur. Yani kısaca forum kurallarını en az bizim kadar iyi bildiğini düşünüyorum. Kendisi ile site yöneticilerinin hiçbir kişisel problemi yoktur olamazda. Siteden uzaklaştırılma sebebi Olcay arkadaşımızın açmış olduğu ihraç konusunda ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]) zaten belirtilmiştir. Yapılan kural ihlalinin sitemizin eski üyelerinden biri tarafından yapılması bizi üzmüştür. Yönetim olarak site içinde tasvip etmediğimiz bu tarz davranışlara müsamaha göstermiyoruz.
Konu ile ilgili başka yazışmaların yapılmamasını rica ediyorum.
Suzuki Burgman paylaşım topiğine yazılan mesajlar konu başlığı ile ilgisiz olduğu için silinmiştir. Konu dışı mesajlar yazılmaya devam edildiği taktirde yine silinecektir.
Saygılar
Erhan Erdil
MT Yönetimi
Konu dışı mesajlar silinmiştir
Paşanın olmadığı yerde nefere ne gerek var? Zühtü paşa gibi dostlar olmasaydı sizin o kurallar manzumeniz bir işe yararmıydı iyi düşünün bence. Burası bir paylaşım platformuysa ve söylediğiniz üzere başka bir çıkar ve beklentiniz yoksa insanları bu kadar kolay harcamanın sebebi nedir lütfen bizlere de açıklayın. Motorsiklet kullanan insanların ilk özelliği özgürlüklerine düşkünlükleridir. Ama siz bu özgür insanları alıp bazı kaygılarınızdan susturmak istiyorsunuz... Bunun kuralla muralla hiç alakası yok bence tamamen çıkar çatışmasıdır. Bu kadar büyük bir sitenin yöneticilerinin camialarında motorsiklet ruhunun yaygınlaşması için internet üzerinde bile olsa birlikteliği, çok sesliliği desteklemek yerine tekelci ve kısıtlayıcı önlemler ile tek olmaya çalışmasının koltuk sevdasından ileri gitmeyeceği düşüncesindeyim.
Saygılarımla....
yaw adamlarda ne hız var 2 dakikada sildiler töbe töbee....
En son genele açtığım başlık açılma saati:14:40 bakalım kaç dakikada silecekler, arkasından korkan despot yönetim....:)
Forum kuralları gereği, aşağıdan da görebileceğinize göre süresiz uzaklaştırma ile ilgili, kuralın tam uygulanmadığı görülüyor.
Bu kural her kullanıcıya farklı uygulanıyorsa bir yerlerde bir yanlışlık var demektir.
Ben isim vermeden burada kimi kastettiğimi söylemeyeceğim, çünkü anında siliyorsunuz.
Umarım bu da silinmez de, en azından birazcık bile olsa insanların doğruları öğrenmesi engellenmez.
İran rejimi tarzındaki yönetiminize önemle duyrulur.....
MT Forum Kuralları Madde 35 : Site adresinizi yazarak veya bir web sitesinin adresini vererek ziyaret edilmesini istemeniz , başka sitelere üyeleri veya kullanıcıları yönlendirme amaçlı yazılan reklam mahiyetinde yazılar (Özel Mesaj Dahil) YASAKTIR. Bu şekilde davranan üyelerin üyelikleri bir hafta dondurulur ve aynı tavırlarını sürdükleri halde üyelikleri iptal edilir! Üye aynı ihlali birden fazla olarak yapmış ise uyarısız olarak siteden ihraç edilir.
Rookie
21.04.2007, 22:29:47
Size malum site'yle paylaşmamanız kaydıyla aşağıdaki yazışmamı sunuyorum.Bence olayı çok güzel özetliyor.Bu bir yorum işi olmuş yani
Alıntı:
Rookie_Master´isimli üyeden Alıntı
MT Forum Kuralları Madde 35 : Site adresinizi yazarak veya bir web sitesinin adresini vererek ziyaret edilmesini istemeniz , başka sitelere üyeleri veya kullanıcıları yönlendirme amaçlı yazılan reklam mahiyetinde yazılar (Özel Mesaj Dahil) YASAKTIR. Bu şekilde davranan üyelerin üyelikleri bir hafta dondurulur ve aynı tavırlarını sürdükleri halde üyelikleri iptal edilir! Üye aynı ihlali birden fazla olarak yapmış ise uyarısız olarak siteden ihraç edilir.
Benim sorum????
Selam,
yukarıdaki madde sadece alternatif siteler içinmi geçerli yoksa herhangi bir site bu kapsama giriyormu?
Örnek;Wheather.com,Youtube.com vs vs
Çok açık değil bu madde gibi geliyor bana.Bilgi için şimdiden saol
Orkan
Moderatör cevabı?????
Site adresinizi yazarak veya bir web sitesinin adresini vererek ziyaret edilmesini istemeniz , başka sitelere üyeleri veya kullanıcıları yönlendirme amaçlı yazılan reklam mahiyetinde yazılar (Özel Mesaj Dahil) YASAKTIR
Eksik bilgi yok, sadece yorumlamak yeterli, sence you tube ve benzeri sitelere link vermek o sitenin reklamını yapmak demek mi?
O sitelerin reklama ihtiyacı mı var
Şimdi demekki reklama ihtiyacı olmayan siteler serbest.Bu nasıl yaman çelişki allahım........
Sevgiler
sunman
24.04.2007, 11:28:21
Arkadaşlar ;
Burgman başlığı olay patlak verdiği günden beri aynıyerinde sayıyo, demekki bizler(motor kullanıcıları ) olmadan en çok tıklanan yer üzerine hiç bişi koyamıyo buda demek oluyoki en azından bu başlık çürümeye terkedilmiş. Hayırlı uğurlu olsun . ne diyelim
zuhtupasa
24.04.2007, 12:09:30
Sevgili Arkadaşlar...
Bugüne kadarki tüm destekleriniz için teşekkürler..
Ancak hayat bir motosiklet forum sitesinden cok daha farklı ve daha yaşanası bi şey..
Düşündüğümde geçen süreçte malum ortamda yaşadıklarım, kazançlarım, kayıplarım (MANEVİ!!!) demekki yaşanması gereklermiş diye düşünerek nasılsa asıl dostlarım yakınlarım ve arkadaşlarımla her ortamda her şekilde birlikte olabiliyorum diye düşünerek bu konunun daha fazla konuşulmasına gerek olmadığı ve yaşananların unutulmadan aslında bir tecrube ve kazanım noktası olabileceğinide düşünerek başlığı kitliyorum..
Tekrar tekra hepinize nazik ve sıcak destekleriniz için çok teşekkür ederim..
S&S
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.