Orijinalini görmek için tıklayınız : Altan Motorda Check-Up!!
LAWYER54
03.08.2008, 00:29:00
Yeni taktığım Akrapovic eksoz nedeni ile ishal olan ve arada çaatt! paat! diye sesler çıkaran motorumun tedavisi için soluğu Altan Motor Acilde aldım. Altan Hospital in Başhekimleri T&T ustaların marifetli ellerinde morotumun tüm iç organları elden geçti,kanı değişti, ishali de geçti. Bu arada, Altan'da gönüllü yardım ekibi oluşturmuşlar. Cumartesi günleri bazı arkadaşlar G.A.T.A. rütbe ve kıdem esassına sıkı sıkı bağlı olarak tamamen yolda kalanlar, motora binipte elinden benim gibi başka bi iş gelmeyenlere sevabna yardım etmekte motorların eksiklerini ,estetitiğini canhıraş şekilde düzeltmektedirler :
Motorumun iç organları elden geçiyor :
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
Gönüllüler İş Başında :
Öfff nasılda boyayacaz bu camı yaaa :
Neyse ki Bora Paşamız var. Her iş elden gelir. Acayip Boyarız. Boracım şu benim yedek gözlüklere de bir boya atıver de bu yaz güneş gözlüğü almaktan kurtulalım hani:
Ahmetcim,onlar motor için,karıştırma.Sonra Banu alkan ablamızı kızdırırsın haksız rekabeetten :)
Dostlar , Ahmet,Bora,Cüneyt T&T ve diğer arkadaşlar, hepinize ayrı ayrı teşkekkür ederim. Bu günden büyük keyif aldım ,yanınızda olmaktan ,dostluk ortamınızı teneffüs etmekten. Hep öyle kalın.......
HA BU ARADA SUZUKİCİLER ALTAN MOTOR ŞİDDETLE TAVSİYE EDİLİR.MOTORUNUZDA HİÇ BİR ŞEY OLMASADA ÖNEMSİZ BİR KABLO KESİP KENDİNİZE GİTMEK İÇİN NEDEN YARATIN,PİŞMAN OLMAZSINIZ...........:clap2::clap2::thumbup:
Ahmet Taner
03.08.2008, 09:28:15
sevgili ercan abicim bizler için zevkti, aramızda olman bizleri çok mutlu etti her zaman bekleriz ...ve yazım şeklin anlatımın çok hoşuma gitti:clap2::clap2:suzukimnet
millet ahmete dikkat edin ahmet motora ya susuz biner yada boyle benzin yerine mazotta koyabilir yani:dribble::dribble:saka biyana ahmetim
DARK1907
03.08.2008, 11:38:14
Zaten yakında Altan Motor'a ''Ya sanki göğsümde bir hırıltı var.Bakar mısınız?'' diye de gitmemiz yakındır diyorum.Ayrıca gönüllüler için şunu diyebilirim.İyi ki varlar...
burgmanbora
03.08.2008, 12:46:28
Ercan abi, biz gönüllü yardım grubu olarak hepimizine yardım etmekten çok keyif alıyoruz. Bize bu imkanı sağlayan ve tezgahlarını sonuna kadar hizmetimize açan Altan Motor ve T&T kardeşlere teşekkürleride bir borç biliriz.
Şahsen ben her cumartesi kahvaltıya T&T kardeşlere gitmessem kendimi o hafta dinlenmiş hissetmiyorum. Ben böyle samimi bir ortamı daha hiç bir yerde görmedim. Defalarca böyle bir ortamı ve T&T kardeşleri anmaktan çok gurur duyuyorum ve bu güzelliğe sizlerinde şahit olması benim gördüklerimin ve yaşadıklarımın rüyya olmadığını kanıtlıyor.
suzukimnet
dohtur
03.08.2008, 14:29:02
@lawyer54
abicim geçmiş olsun, doğru adreste doğru ellerde tedavi uygulanmış olduğuna eminim
@burgmanbora
boracım o samimiyeti ve sıcaklığı bursa'dan biz bile hissdebiliyoruz.
@T&T kardeşler
abicim iyi ki varsınız ya :clap2:
beetle65
03.08.2008, 17:22:45
Cumartesi Yalova'da olmam sebebi ile ameliyatlara giremedim :thumbdown:
Ama kadro o kadar sıkı ki yine çok şeyler kaçırmışım
Yeni bir başlık açmaktansa o gün orada bulunan herkese buradan bende teşekkür etmek istedim.
Cumartesi günü Altan motorda bana motor yıkama ve yıkama sonrası tekniklerini bizzat gösteren, emeklerini esirgemeyen herkese teşekkürler :)
imza : 1-3 , 3-5 nöbetçisi :P
Ahmet Taner
03.08.2008, 22:36:55
millet ahmete dikkat edin ahmet motora ya susuz biner yada boyle benzin yerine mazotta koyabilir yani:dribble::dribble:saka biyana ahmetim
sevgili cihan kardeşim seni buralarda görmek gerçektende çok güzel ama allahın amerikasından kalkıpta milletin suyuna susuzluğuna karışma o geçmişte kaldı hem marifet motoru sulu götürüp susuz getirmekte öyle değilmi benimle gurur duymalısın:):dribble:
Yeni bir başlık açmaktansa o gün orada bulunan herkese buradan bende teşekkür etmek istedim.
Cumartesi günü Altan motorda bana motor yıkama ve yıkama sonrası tekniklerini bizzat gösteren, emeklerini esirgemeyen herkese teşekkürler :)
sevgili ıron sana pazartesi gecesine 3-5 nöbeti yazıyorum ....
üst devre...
burgmanbora
03.08.2008, 22:49:01
3-5 nöbet sonrası yoklamada bulunmadığın için firarın verilmiş olup savunmanı yazmanı ve savunmanda firar nedenini açıklamanı bekliyoruz, Er Demir.
suzukimnet
Motor tarihinde 300km. susuz motosiklete binen tek adam olarak Ahmet (Susuz Ahmet) tarihe geçti zaten :)
Cihancım biz debriyaja basmadan 300km. giden arkadaşlarlarda biliyoruz :rolleyes: Hayy! Aksi :dribble:
Motor tarihinde 300km. susuz motosiklete binen tek adam olarak Ahmet (Susuz Ahmet) tarihe geçti zaten :)
Cihancım biz debriyaja basmadan 300km. giden arkadaşlarlarda biliyoruz :rolleyes: Hayy! Aksi :dribble:
haklisin dogru soze boynumuz kildan ince :good:
beetle65
04.08.2008, 13:49:21
sevgili ıron sana pazartesi gecesine 3-5 nöbeti yazıyorum ....
üst devre...
3-5 nöbet sonrası yoklamada bulunmadığın için firarın verilmiş olup savunmanı yazmanı ve savunmanda firar nedenini açıklamanı bekliyoruz, Er Demir.
suzukimnet
Demir Bende yaptığın bu yanlışlıklardan ötürü senden Ümit Besen'den Nikah Masası'nı istiyorum :frantic4yc::yahoo:
LAWYER54
05.08.2008, 13:03:38
Arkadaşlar dilerseniz bu cumartesi günü Altan'da parti yapalım. Eğer beklerseniz (gelmem 12 yi bulur) ben sucukları Sakarya'dan alıp geleyim. Eh artık sizde mangal yakarsınız .......Çaylar da T&T den olur bittabi (Ne kadar pişkinim değilmi?)
burgmanbora
05.08.2008, 13:09:56
Abi biz Atan Motorun yedek kadrosu olarak ordayız. Mangal konusunda T&T kardeşlerin onayı olursa partiye varım. İçeceklerde benden.:dpac:
Herkese tek tek cevap vermektense ne diyorsanız kabulümdür diyorum :)
Sizinle baş etmek namümkün :P
Nöbetede razıyım, ümit besene de ama savunmamda yazacağım şey için tek bişi diyebiliyorum ; şey kem küm :)
Arkadaşlar dilerseniz bu cumartesi günü Altan'da parti yapalım. Eğer beklerseniz (gelmem 12 yi bulur) ben sucukları Sakarya'dan alıp geleyim. Eh artık sizde mangal yakarsınız .......Çaylar da T&T den olur bittabi (Ne kadar pişkinim değilmi?)
Ercancım bizce mahsuru yok! Çok mutlu olur ve seviniriz :dpac:
Altan Brothers da tahminim memnun olur :shiny:
taner altan
05.08.2008, 18:09:46
Arkadaşlar bizcede bir sorun teşkil etmez meydan geniş,yayılırız,organizasyonu yapın biz burdayız.:shake2:
estemo
05.08.2008, 20:34:02
ah bu rejim olmasaydı:mad::cray:
LAWYER54
05.08.2008, 23:04:46
ah bu rejim olmasaydı:mad::cray:
Dostum sucuğun da light olanını buluruz.sen yeterki gel....:shiny:
Eveettt listeyi görelim bakalım. sayın Adminim organize ediver bizi :)
Ercancım organize etmeye gerek var mı sence :)
Biz zaten her Cumartesi Altan Cafe' deyiz.
Sen gelene kadar diğer alışverişide biz hallederiz :dpac:
beetle65
06.08.2008, 07:00:57
Cumartesi sabah işim var ama 13:00 gibi bende oradayım :dpac::dribble:
Ahmet Taner
06.08.2008, 08:10:33
biri mangalmı dedi yakar pişiririm zevkle sunarım emir erim demirde yardım eder....
emir eri ramazan. tabiki bora komutanımın yüksek müsadeleriyle
beetle65
06.08.2008, 08:21:21
biri mangalmı dedi yakar pişiririm zevkle sunarım emir erim demirde yardım eder....
emir eri ramazan. tabiki bora komutanımın yüksek müsadeleriyle
Zevkle yerimmmmm :dpac:
dohtur
06.08.2008, 10:44:59
anaaaaaammm biri mangalda sucuk mu didi? üstüne de bol kaymaklı kadayıf vaaaaamıııı?:dribble:
sasa ile diyoruz ki biz de kasap köfte alıp gelsek nası olur acaba? hı? olur mu? :wub:
sunman
06.08.2008, 11:17:50
anaaaaaammm biri mangalda sucuk mu didi? üstüne de bol kaymaklı kadayıf vaaaaamıııı?:dribble:
sasa ile diyoruz ki biz de kasap köfte alıp gelsek nası olur acaba? hı? olur mu? :wub:
Süper olur süper :friends:
taner altan
06.08.2008, 11:54:40
Öyle boş konuşmayalım icraat görelim,sanırım bayağ güzel bir gün olacak arkadaşlara şiddetle gelmelerini tavsiye ediyorum,kacırmayın.(şey bizo gün tadilat dolayısıyle kapalı olabiliriz.):):rolleyes:
dohtur
06.08.2008, 12:10:16
a taaaaaam o saman, aynı yerde aynı şekilde görüşürüz arkideşler :clap2:
T-Shirt lerimizi giyelim, büyük suzukim.net flamasını ve çadırı kurup bol bol foto çekeceğiz :)
Stingray
06.08.2008, 14:01:52
Öyle boş konuşmayalım icraat görelim,sanırım bayağ güzel bir gün olacak arkadaşlara şiddetle gelmelerini tavsiye ediyorum,kacırmayın.(şey bizo gün tadilat dolayısıyle kapalı olabiliriz.):):rolleyes:
Nereye kapıyonuz bakiim
450 metrelik Sanayi mangalını hazırladınız mı ? :dpac:
Cumartesi gündüz bir atraksiyonum var o olmazsa direkt geliyorum, mangal konusundaki hassasiyetim Newsweek'e bile çıkmıştı hatırlatırım. :shades:
Buna ek olarak günün ilerleyen saatlerinde aşağıdaki şovlar yapılacaktır.
1-Altan Motor Havai Fişek gösterisi
2-Suzukim.net Halk Oyunları gösterisi
3-Stingray ve Ahmettaner'den ileri mangal yakma teknikleri dersi :clap2:
Ders programı şöyle
- Tornavida ve marş motoru ile mangal yakma
- Kompresör ile mangal söndürme.
- Gözler kapalı iken DL650 zinciri ile mangala yaklaşanları tespit edip uzaklaştırma teknikleri
- Mangal yakarken sucuktan akan yağları K&N yağ filtresi ile nasıl süzebiliriz.
- Lastik yakarak, mangal yakma
- Suzukim.net buff ile mangala kaç Cm yaklaşılabilir testi.
- Suzukim.net t-shirt'ü sizi mangaldan ne kadar koruyabilir uygulamalı anlatım.
- Yanan mangala benzin dökülürse ne olur?
4- Akrapoviç takılı DL650 de ses şov :shutup:
5- Ses şov yapan DL sahibine toplu saldırış :)
Ve daha birçok anlatılmaz yaşanır tipinde bir gösteri sizleri bekliyor.
suzukimnet
Ahmet Taner
06.08.2008, 20:53:51
Nereye kapıyonuz bakiim
450 metrelik Sanayi mangalını hazırladınız mı ? :dpac:
Cumartesi gündüz bir atraksiyonum var o olmazsa direkt geliyorum, mangal konusundaki hassasiyetim Newsweek'e bile çıkmıştı hatırlatırım. :shades:
Buna ek olarak günün ilerleyen saatlerinde aşağıdaki şovlar yapılacaktır.
1-Altan Motor Havai Fişek gösterisi
2-Suzukim.net Halk Oyunları gösterisi
3-Stingray ve Ahmettaner'den ileri mangal yakma teknikleri dersi :clap2:
Ders programı şöyle
- Tornavida ve marş motoru ile mangal yakma
- Kompresör ile mangal söndürme.
- Gözler kapalı iken DL650 zinciri ile mangala yaklaşanları tespit edip uzaklaştırma teknikleri
- Mangal yakarken sucuktan akan yağları K&N yağ filtresi ile nasıl süzebiliriz.
- Lastik yakarak, mangal yakma
- Suzukim.net buff ile mangala kaç Cm yaklaşılabilir testi.
- Suzukim.net t-shirt'ü sizi mangaldan ne kadar koruyabilir uygulamalı anlatım.
- Yanan mangala benzin dökülürse ne olur?
4- Akrapoviç takılı DL650 de ses şov :shutup:
5- Ses şov yapan DL sahibine toplu saldırış :)
Ve daha birçok anlatılmaz yaşanır tipinde bir gösteri sizleri bekliyor.
suzukimnet
:clap2::clap2: ses şov yapan dl lerin altan motordaki sayısı her geçen gün artıyo dl ezmesi severmisin bilmem ama patlıcana ezmesine pek benzemiyo:) ona göre...
süpersin olum yaa seni seviyoruz(suzukim net ailesi)
beetle65
06.08.2008, 22:10:18
Beyler sabah olan işim nedeni ile anсak 13:00 gibi olaсağımı belirtmiştim ya lütfen mangal yanı yerimi ayırın valla arıza çıkarırım :dribble:
dohtur
07.08.2008, 11:34:55
hooop zafer abicim ya, mangal yanında dohtur olacaktır, sağlıklı pişirme denetlemesini kim yapacak afedersin??
beetle65
07.08.2008, 11:53:13
hooop zafer abicim ya, mangal yanında dohtur olacaktır, sağlıklı pişirme denetlemesini kim yapacak afedersin??
Ben sana bilgi veririm bu konuda merak etme :dribble:
Mangal, masalar, küçük yörük çadırı, suzukim.net in büyük flaması hazırlandı :)
T-Shirt lerimizi giyelim bol bol foto çekeceğiz :shiny:
Afiyet olsun! :dpac:
Stingray
07.08.2008, 16:15:35
Yörük çadırı varsa
Altında toplu Suzukim.net nikahı kıyalım.
LAWYER54
07.08.2008, 18:12:11
T-Shirt lerimizi giyelim bol bol foto çekeceğiz :shiny:
Afiyet olsun! :dpac:
Cüneytcim bende daha t-shirt (yav ne zor ing. yazmak 16 sene Alamanca okuyan birisi olarak) tişört (oh be türkçe yazalım kurtulalım) işte yok. L beden varsa bedeli mukabili hazır ederseniz bende giyer fotoya katılırım,yoksa klasik son 3 yıldır giydiğim siyah tişörtü tekrar görürsünüz ona göre :shiny:
Cüneytcim bende daha t-shirt (yav ne zor ing. yazmak 16 sene Alamanca okuyan birisi olarak) tişört (oh be türkçe yazalım kurtulalım) işte yok. L beden varsa bedeli mukabili hazır ederseniz bende giyer fotoya katılırım,yoksa klasik son 3 yıldır giydiğim siyah tişörtü tekrar görürsünüz ona göre :shiny:
Ercancım maalesef T-Shirt (tişört) ler suyunu çekti :shiny:
Günlerdir yazıp çiziyoruz mail atıyoruz nerdeydin :rolleyes:
Bu arada anneciğine geçmiş olsun kardeşim, ellerinden öperiz:flowers:
LAWYER54
07.08.2008, 23:36:46
Ercancım maalesef T-Shirt (tişört) ler suyunu çekti :shiny:
Günlerdir yazıp çiziyoruz mail atıyoruz nerdeydin :rolleyes:
Bu arada anneciğine geçmiş olsun kardeşim, ellerinden öperiz:flowers:
Ya ben takip özürlüyüm ve bir çok şeyden ordu dereden geçtikten sonra haberim oluyor.Ne yapalım artık siyah formaları giyipte geliriz.
Anneyle ilgili bilgi size ulaşmış.Çok teşekkür ederim. Taş kırdırma seanslarına başladık. Cuma 2. si,Cts veya pazara seans koyarsa doktorlar, organizasyonlardan birisine katılamayabilirim.Ancak Sucuk partisini kaçırırsam yanarım,çünkü sözü ben vermiştim. Hayırlısı bekleyelim görelim........
Ercancım sağlık herşeyden önce gelir. Daha nice geziler mangallar olur. Herşeyin hayırlısı. Bizler burdayız...
Ahmet Taner
08.08.2008, 07:35:26
Beyler sabah olan işim nedeni ile anсak 13:00 gibi olaсağımı belirtmiştim ya lütfen mangal yanı yerimi ayırın valla arıza çıkarırım :dribble:
sevgili zafer abi senin yerin benim yanım benim yerim zaten mangal yanı sorun yok yani:shades:
beetle65
08.08.2008, 07:54:41
sevgili zafer abi senin yerin benim yanım benim yerim zaten mangal yanı sorun yok yani:shades:
Sorun sevmem, sorun çıkaran sevmem, mangal uzağı oturmayı hiç sevmem :shades:
Mangalcılar kokular burnuma gelmeye başladı :dpac:
Stingray
08.08.2008, 11:17:06
Arkadaşlar kim ne malzeme getiriyor hiç konuşmadık.
Sucuk, domat, biber, vs gibi malzemeleri getirme işini belirlemek lazım.
Nerde bu devlet :)
Sucukları Ercan, et köfteleri dohtur ve sasa, geriye kalanları Bora ile ben hallediyoruz. Altan Mangal tesislerine hoşgeldiniz :)
Stingray
08.08.2008, 11:24:41
Bu kadar adama sucuk sponsoru olmak için mandıradaki tüm canlıları devirmek lazım :)
Ben mangalı getiriyorum.
Tabak, çanak ta getirebilirim.
Mangal orda var bildiğin mangal ama istersen sende getir. Tabak çanağı biz Bora ile Migrostan kağıt tabak çanak çatal olarak hallederiz :)
Stingray
08.08.2008, 11:35:12
Haftaiçi Tamer abi ile konuştuğumda getir demişti diye getiriyorum.
Haftaiçi Tamer abi ile konuştuğumda getir demişti diye getiriyorum.
Mekan sahibi daha iyi bilir. Getir sen o zaman :)
taner altan
08.08.2008, 12:38:26
Cüneyt üçlü kağıt tabaklar var isterseniz içine etiydi salatası bir gözünede kola bardağını koyar daha toplu olur sanırsam.:shades:
dohtur
08.08.2008, 12:52:27
acıııııkkkkkktımmmmmmmmmm....
Cüneyt üçlü kağıt tabaklar var isterseniz içine etiydi salatası bir gözünede kola bardağını koyar daha toplu olur sanırsam.:shades:
Yarın sabah erken ordayız. Konuşur öyle hareket ederiz :shades:
acıııııkkkkkktımmmmmmmmmm....
Off! Köfteye kekik dök bak! Mis gibi :dpac:
Stingray
08.08.2008, 14:58:27
Ses sistemi olarak ne yapacaz?
Demir'in Motor herhalde ilaç gibi gelecek :)
Evet! DJ. Demir senden kıyak parçalar rica ediyoruz :)
Emir eri Demir, İstanbul... Emret komutanım :p
Varsa özel istekleriniz lütfen peçeteye yazınız :)
Halen iyileşemedim, iğne serum modundayım ama yarın sizin muhabbetiniz ilaç gibi gelicek eminim :)
Stingray
08.08.2008, 20:23:35
geçmiş olsun Demir ya
senin ilacın mangalda güven bana :)
Halen iyileşemedim, iğne serum modundayım ama yarın sizin muhabbetiniz ilaç gibi gelicek eminim :)
Geçmiş olsun! Emir eri Demir :)
Aferin koçum öğrenmişsin işi :p
Şimdi Zafer abin için Ümit Besen den Nikah Masası
Benim için Cengiz Kurtoğlu ndan Gelin Olmuş Gidiyorsun
Bora abin için Orhan Gencebay dan Batsın Bu Dünya
Tolga için Ferdi Tayfur dan Emmoğlu nu yüklersen seviniriz :shiny:
T&T kardeşler içinde Anonim olan Tiridine Bandın Bedavamı Sandın rica ediyoruz :dribble:
Saygılar, sevgiler...:friends:
Eywallah Tolga.
Mangalda da diilse yapıcak bişi yok.
Ümit Besen den Nikah Masası diyorum o zaman :p (Zafer abi saygılar hürmetler :) )
Bide sayın adminim ve tüm suzukim.net ailesi için " We r the World We r the Children " ı ekliyorum :thumbup:
beetle65
08.08.2008, 20:49:08
Bu kadar yemekten sonra sodalar da benden olsun eritmek lazım
LAWYER54
08.08.2008, 23:03:12
Disco Boy!
DARK1907
09.08.2008, 00:06:37
Eywallah Tolga.
Mangalda da diilse yapıcak bişi yok.
Ümit Besen den Nikah Masası diyorum o zaman :p (Zafer abi saygılar hürmetler :) )
Bide sayın adminim ve tüm suzukim.net ailesi için " We r the World We r the Children " ı ekliyorum :thumbup:
İtalyanca ve Milan:p yörelerinden olabilir Almana Romina Power çiftinden mesela
Güzel birgün olacagı kesin afiyet olsun :dpac:
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.