PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : marauder vz800

starsmet
19.04.2007, 21:28:12
selam arkadaşlar.97 model marauderimi herşeyiyle elden geçirmek istiyorum.egzostundan süspansiyonuna kadar.internette o kadar araştırmama rağmen egzostun nereden diğer parçaların nereden temin edileceği ile ilgili bir şey bulamadım.bu siteyi geçte olsa buldum:))).ankarada bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşların ilgilerini bekliyorum.bir kaç motosiklet tamircisiyle görüşmelerim sonucunda yağ filitresi dahil nerede bulunabileceğini bilmiyor ve bulamazsın diyorlar.istanbuldan birkaç arkadaşa sordum bilen yok.teşekkürler.

zuhtupasa
19.04.2007, 22:34:06
selamlar..yurt dısında oldugumdan sizin giriş mesajınız gözümden kaçmış...öncelikle hosgeldiniz...:flowers:
gördüğünüz gibi sitemiz su an burgman kullanıcısı agırlıklı ama sizlerinde sayesinde tüm suzuki dostları ile bir arada olacagız insallah..:friends: :flowers:

Bu arada Altan motor ile görüştünüzmü mutlaka yardımcı olacaktır..:shake2: :good:

S&S

Thai
19.04.2007, 22:50:24
Hoşgeldin starsmed,
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] adresinden Suzuki'nin 1968'den bugüne çoğu motosikletinin parçalarını temin edebilirsiniz.
Gönül rahatlığıyla parça siparişi verebilirsiniz güvenilir bir sitedir.
Gümrük kısmında problem çıkmaması ve rahat gümrük ödeyebilmeniz için, mutlaka faturayı ticari bir firmaya kestirmeniz gerekmektedir.
Ancak Altan Motor'a danışmadan herhangi bir parça siparişi vermeyiniz.

Sağlıkla

starsmet
20.04.2007, 01:36:31
teşekkür ederim ilgilerinize ve bilgilerinize.mrcycles özellikle neymiş ben bu güne kadar boşa yaşamışım bir şey görmemişim.heyecanımı çok görmeyin lütfen.zuhtupasa sizi ............ netten tanıyorum.