PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Suzuki GSX-R 600 Kullanıcıları

NeCeF
20.04.2007, 00:22:00
Evet 600 kullanıcılarınıda yakında toplarız buraya artık :)....

Hayabusadan sonra bana kuş gıbı geldı ve hayabusadan cok daha atık bır makına..
Standardı cok teknolojık bır makına.8 enjektor sıstemı var.En buyuk ozellıgı dıger R serısı makınalardan farklı yanı exup sıstemının olması alt devırlerı yanı cok kuvvetlı..

Thai
20.04.2007, 03:50:15
Birkaç fotografini koysana senin makinenin NeCef,
Valla seninki diye söylemiyorum, çok yakışıklı ve agresif duruyor .

Daha önce R serisinde pek beğenmediğim makinaydı GSX-R 600 ama seninkini gördükten sonra fikrim değişti diyebilirim.
Egzos ve aksesuarların zarifliği ve seçimi mükemmel olmuş.

beetle65
20.04.2007, 09:53:05
evet resim görelim :clap2:

NeCeF
21.04.2007, 01:35:44
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

öztarden
21.04.2007, 11:53:39
allah kaza bela vermesın gercekten cok şık.

alpg
21.04.2007, 17:29:32
rıza abicim allah kaza bela vermesin sana benim gibi :D

valla ben de yok cbr yok r6 fln bakar bakar aglardım
o gun senin gsx i gordukten sonra uykularım kacıyo basımı beladan bi kurtarsam almayı bile düşünebilirim heheh =)

hakkaten ama cok guzel bi makine ya ve ben cok buyuk bişi bekliyodum oturunca acayip kucuk kaldı altımda makina cok hosuma gitti herşeyiyle mukemmel bi alet. o kadar ince ve estetik ki ok gibi duruyo resmen allah nazardan saklasın aman.

yemin ediorum su motoru aldıgımdan beri allah yolunda hızla ilerliyorum. motorun insan uzerinde bole olumlu etkileri varmıs bunu ogrendim. nazara goze inanır oldum, her gece yarın hava guzel olsun diye dua eder oldum, her begendiğim şeye allah korusun kazasız belasız diye dua eder oldum :) Bu siteye de ellerini açmıs dua eden smiley istiyorum =)

ilerde inşallah (allah benim de gozumu doyuracak bi gun) :D

NeCeF
22.04.2007, 01:13:28
Tesekkur ederım arkadaslar daha ıyılerı sızlerın olsun ....

Potenza
26.04.2007, 22:03:05
Kesinlikle tecrübe gerektiren,ve hatayı affetmeyen,ama hakim olduğunuzda oyuncak gibi zevk veren bir makine.Özellikle üst devirleri çok canlıydı,bu normal zaten makinen tarzı bu :)

beetle65
30.04.2007, 09:00:05
Kesinlikle tecrübe gerektiren,ve hatayı affetmeyen,ama hakim olduğunuzda oyuncak gibi zevk veren bir makine.Özellikle üst devirleri çok canlıydı,bu normal zaten makinen tarzı bu :)

vay kardeşim sen buraları bilirmiydin :flowers:
hoşgeldin
bu arada necef kardeşim allah nazarlardan saklasın
çok hoş ve zarif bir makine olmuş
tekeri düz bassın :friends:

alpg
02.05.2007, 19:56:53
artık allah yeni sahibine bağışlasın diyelim

Potenza
09.05.2007, 23:00:45
beetle:hoşbulduk.Arkadaşlar çağırırda biz gelmez miyiz.Ne mutlu,artık kendi sitemiz var. :)
Konuya dönersek tekrar,var mı aramızda başka gsx r 600 kullanan?

Erkan
26.05.2007, 01:51:51
Çok zarif ve hoş bir makina. :good:

Kazasız belasız, iyi günlerde kullan inş. :)

sonburgman
29.05.2007, 20:33:15
Çok zarif ve hoş bir makina. :good:

Kazasız belasız, iyi günlerde kullan inş. :)

Bundan alsam butun gun kapının onunde parlatırım çok güzel görünüyor ne varki ben binemem babam kızar yarış motoru oğlum bu diye:p
Allah kaza bela vermesin maşallah

duffy
02.06.2007, 18:26:18
Evet 600 kullanıcılarınıda yakında toplarız buraya artık :)....

Hayabusadan sonra bana kuş gıbı geldı ve hayabusadan cok daha atık bır makına..
Standardı cok teknolojık bır makına.8 enjektor sıstemı var.En buyuk ozellıgı dıger R serısı makınalardan farklı yanı exup sıstemının olması alt devırlerı yanı cok kuvvetlı..

Necef exup ne demek 90 lı yıllrdan beri olan bir özellik diye hatırlıyorum :rolleyes:

007
20.06.2007, 15:46:06
Sistem alltaki gibi motorun eksozdaki basıncı üst seviyelerde tutarak performansını arttırmak için yapılan birşey. Bunuda eksoz içindeki bir valf yardımıyla yapıyor. Bu valfi kontrol eden motorun ana beyiniyle ortak çalışan bir servo motor yani elektirik motoru. Ne kadar acılıcagına ve kapanacagına beyin karar veriyor. Bunuda emme manifoldunda ve eksoz manifold cıkışında oluşan basıncı sensörler vasitasıyla ölçerek karar veriyor.

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])