PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alarm ile ilgili

alinazik
02.09.2008, 00:26:54
selam t&t

bugün başıma gelen bir olayı açayım biraz...

sürüş esnasında motor stop etti ve sağ taraftaki anahtar ışığı yandı bugün motoru yıkattım ve 1 kez de çukura biraz sert girdim yolda giderken alarm dıt -dıt ediyordu ve sonrasında stop ediyordu acaba sebebi nedir yıkama sonucu ıslanmış olması mı çukura sert girmemmi yoksa hiç birimi...

cevaplayabilirseniz sevinirim...

teşekkürler..

sburgman
02.09.2008, 10:37:39
Mustafa aynı sorunlar bendede tekrarlandı alarmı sökmek zorunda kaldık.An 650 ile bu alarmlar bazen anlaşamıyor.Enterasandırki aynı alarm Tolga'nın motorundada var hiç bir sorun yaşamıyor...

Stingray
02.09.2008, 12:04:34
Alarmda hiç sorun yaşamıyorum Mustafa'cığım.
Acaba başka bir problem mi var?

alinazik
02.09.2008, 22:11:34
selam

valla anlayamadım bugün yine tekrarladı 100 km/h ile seyrederken birden gidiyor yan ayak açıkmışcasına marş basmıyor duruyor kontağı kapatıp açıyorum düzeliyor bu olaylar olurken alarm dıt-dıt ediyor...

ve denemelerim sonucunda çakarları açtığımda daha sıklıkta oluyor...birde normalde otomatic ten manuale geçemiyorum bu sorunlardan önce sürüş esnasında geçiyodu...

007
02.09.2008, 22:37:13
Mustafacım Altan Motor iş yoğunluğundan bakamamış olabilir.
Yoksa bu topiği, sistem otomatik olarak T&T Kardeşlerin e-mailine haber vermektedir.
Sen yakınsın 5 dk. uğra anlat derdini istersen.
Sevgiler...

taner altan
02.09.2008, 22:56:50
Mutafa kardeş iki şık olabilir ya imoblayzer ısladı veya alarm,müsait olduğunda uğrarsan ikisinede bakalım.:good:

Stingray
03.09.2008, 00:01:53
Taner Abi benim klasik çözüm fikrimi biliyorsun, gidonu ters tak konu kapansın :)

alinazik
04.09.2008, 00:16:28
selam

sağolsun taner altan bugün gün içerisinde beni aradı ve olası sıkıntılarımı ilk elden dinledi ve randevu verdi en kısa sürede gidip çözeceğiz sorunu inşallah...

konu amacına ulaşmıştır...

herkeşe teşekkürler...

uzay
04.09.2008, 00:27:36
Gecmis olsun Kardesim tekrar :)

alinazik
04.09.2008, 00:30:36
Gecmis olsun Kardesim tekrar :)

saol uzay abicim..

Stingray
04.09.2008, 01:28:34
Mustafa sonucu buradan bilgilendirmeyi unutma ki topik tam anlamıyla amacına ulaşsın.
Sevgiler

alinazik
09.09.2008, 01:43:08
selam

bugün gittim t&t ye ilk olarak alarmın beynin değiştik 1 km yol yapmadan yine stop etti iyi kide kısa zamanda stop etti çünkü stop ettikten sonra hiç çalışmadı

sonrasında ite kaka geri gittim allahtan sanayi sitesinden çıkmadan stop etti aynen u dönüşü yaparsın zaten hafif rampa aşağı kendi haline gittim
alarmı devre dışı bıraktık çalıştı ve şu an problem yok gibi fakat perşembe günü alarmın yetkilileri gelecekmiş onlara test için gideceğim gelişmeleri buradan yazarım.

tolgabinerbay
09.09.2008, 04:30:04
geçmiş olsun sorun gerşekten ilginç halledilmesine sevindim

Stingray
09.09.2008, 15:24:27
Mustafa sonuçlarını buradan bildirmeye devam edersen çok iyi olacak.
Ben hiç sorun yaşamıyorum çok ilginç bir durum.
İşin garip tarafı, şimdi alarm olmasa hiç rahat edemeden park ediyor olacağım. Bu sebeple alarmsız olmaz inşallah bir çözüm bulunur.

beetle65
09.09.2008, 23:43:27
selam

bugün gittim t&t ye ilk olarak alarmın beynin değiştik 1 km yol yapmadan yine stop etti iyi kide kısa zamanda stop etti çünkü stop ettikten sonra hiç çalışmadı

sonrasında ite kaka geri gittim allahtan sanayi sitesinden çıkmadan stop etti aynen u dönüşü yaparsın zaten hafif rampa aşağı kendi haline gittim
alarmı devre dışı bıraktık çalıştı ve şu an problem yok gibi fakat perşembe günü alarmın yetkilileri gelecekmiş onlara test için gideceğim gelişmeleri buradan yazarım.

Ana elektrik yada kontak devresini kesiyor o zaman :confused1:
Çok enteresan :blink:

alinazik
10.09.2008, 00:28:29
Mustafa sonuçlarını buradan bildirmeye devam edersen çok iyi olacak.
Ben hiç sorun yaşamıyorum çok ilginç bir durum.
İşin garip tarafı, şimdi alarm olmasa hiç rahat edemeden park ediyor olacağım. Bu sebeple alarmsız olmaz inşallah bir çözüm bulunur.

evet tolga senin bi sorun yaşamaman sevindirici bi o kadarda hayret verici
alarmın sökülmesi sorunu halletti dünden beri stop problem iyaşamıyorum...
alarmın yokluğu beni pek etkilemiyor aslında ya mağazada kalıyor yada eve geldiğimde kapalı garajım var oraya koyuyorum.

sburgman
10.09.2008, 17:11:42
evet tolga senin bi sorun yaşamaman sevindirici bi o kadarda hayret verici
alarmın sökülmesi sorunu halletti dünden beri stop problem iyaşamıyorum...
alarmın yokluğu beni pek etkilemiyor aslında ya mağazada kalıyor yada eve geldiğimde kapalı garajım var oraya koyuyorum.

Yarın büyük gün Alarm firmasından teknik bir ekip konu ile ilgili Altan Motor'a geliyorlar.Sorunu çözmeye ...

Stingray
10.09.2008, 18:03:55
Alper cevabı buradan bildirirseniz süper olur bilgilenmiş oluruz misler gibi.

alinazik
10.09.2008, 18:58:21
Yarın büyük gün Alarm firmasından teknik bir ekip konu ile ilgili Altan Motor'a geliyorlar.Sorunu çözmeye ...

alper sen gelecekmisin altan motara

beetle65
11.09.2008, 01:21:08
Konu ile ilgili bir gelişme varmı arkadaşlar :confused1:

Stingray
11.09.2008, 15:09:20
Sabah Altan Motor'daydım henüz çözüm bulunamamıştı.

sburgman
12.09.2008, 09:49:26
Evet arkadaşlar alarm firmasından yetkili arkadaşlar dün itibarı ile Altan Motor'a teşrif etmişler.Yalnız bir halt edemeden geri dönmüşler.Sonrasında Altan Motor adını bilmediğim konudan anlayan bir arkadaşın yardımı ile sorunu kendileri çözmüş.Alarma artı ve eksiyi direk aküden vermek gerekiyormuş.Dün itibarı ile sorun çözülmüştür haliyle benim motorumda alarma kavuşmuştur.Bilginize...

Ömer
12.09.2008, 11:25:29
Ne kadar basit ama ince bir işmiş meğerse.
Haydi geçmiş olsun,allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

alinazik
13.09.2008, 00:18:19
Evet arkadaşlar alarm firmasından yetkili arkadaşlar dün itibarı ile Altan Motor'a teşrif etmişler.Yalnız bir halt edemeden geri dönmüşler.Sonrasında Altan Motor adını bilmediğim konudan anlayan bir arkadaşın yardımı ile sorunu kendileri çözmüş.Alarma artı ve eksiyi direk aküden vermek gerekiyormuş.Dün itibarı ile sorun çözülmüştür haliyle benim motorumda alarma kavuşmuştur.Bilginize...

alper arkadaşın dediği gibi oldu aynen amcamlar bi halt edemeden iş yine bizimkilere düştü öyle yapalım böyle yapalım derken alperinde bahsettiği dl650 si olan elektronikten çakan bir abimiz de yardımcı oldu sağolsun perşembe günün ün de yoğunluğu ile bir oraya bir buraya koşuşturan t&T alarm işini çözüme kavuşturdular sağolsunlar... ne mi yaptılar

alarmın elektiriğini akünün + kutup başından şasesini de - kutup başından aldılar bu iş te çözüme ulaştı... benim anlamadığım ben bu alarmı eski haliyle yaklaşık 5 aydır kullanıyorum...problem yoktu bunun açıklamasıda t&t den şu şekilde geldi... akünün özelliğini yitirmesi olarak sonuçlandırıldı...doğru söze ne denir benim motordaki xenon ların da araç xenonu olduğu düşünülürse bu tabiki mümkün olacaktır...
teşekkürler t&t