Orijinalini görmek için tıklayınız : Ayvalık Aquapark Action Cam
Stingray
04.09.2008, 21:02:48
Coniler
Bilgisayar başında fotolara bakarken biraz bişeyler yaratayım dedim.
Bakalım beğenecekmisiniz.
Sevgiler
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
Tolgacım büyüksün :worshippy: Süper olmus koptum yahuu :shiny::p:shiny:
scootold
04.09.2008, 21:35:02
Tolgacığım harikasın...:clap2:
Ama fotoğraflardan sonra bu video bana birşey öğretti. Bu ekiple gitmemem iyi olmuş.
Benim bu cüssemle kesin arada kalır ezilirdim...:cray:
DARK1907
04.09.2008, 21:52:28
Vayyyy tek kelime ile harika demek bile yetmez... SÜPEEEER! Ellerine sağlık be kardeşim. Ayrıca kapanış fotoları çok anlamlı. Bülent Abi istersen yinede seneye kadar birkez daha düşün derim. Hem kaydırakta arada sanada yer ayırırız ne olacak. Seneye şimdiden izinlerinizi ona göre ayarlayın.
Haluk
04.09.2008, 21:55:19
Tolga söylencek bişey yok harika :clap2:
:good::dribble:
pathfinder
04.09.2008, 22:04:18
Tolgacım süper olmuş valla eline sağlık:clap2:, hele yüksek pulitzer ödülü kopardı beni.:good:
estemo
04.09.2008, 22:12:13
Tolga harika olmuş. karnımız ağrıdı gülmekten. diğer videoları da bekleriz.
burgmanbora
04.09.2008, 22:33:43
Vayyyy tek kelime ile harika demek bile yetmez... SÜPEEEER! Ellerine sağlık be kardeşim. Ayrıca kapanış fotoları çok anlamlı. Bülent Abi istersen yinede seneye kadar birkez daha düşün derim. Hem kaydırakta arada sanada yer ayırırız ne olacak. Seneye şimdiden izinlerinizi ona göre ayarlayın.
Abi otel işletmecileri siteye üye olup seneye bir daha gelmiyesiniz diye burdan takip edip sizin tatil zamanınız da oteli tadilata sokacaklarmış.
Siz gidince kaydırağı ağır bakıma almışlar.:dribble::dribble:
dishyburgman
04.09.2008, 22:41:04
Ben de bayıldım görüntülere Tolga kardeşim:clap2:hiçbir konuda ısrar etmem ama seneye Allah bir mani vermezse bizi de ekleyin:yahoo::yahoo:ayrıcaaa bu görüntüleri Bursa ve çevresindeki bütün erkekler hamamına yollayacağım,siz hala erkek erkeğe gitmekte kararlımısınız:shiny: canım kardeşlerim benim:p:p
Abi otel işletmecileri siteye üye olup seneye bir daha gelmiyesiniz diye burdan takip edip sizin tatil zamanınız da oteli tadilata sokacaklarmış.
Puhahahahhahahhaha öldüm beeee :shiny::p:shiny:
Valla içim gitti yaa.Çooook iyi çook.:yahoo:
Gerçek eğlenceyi seyrettim resmen.
Süpersiniz.
Kurgu da çok güzel olmuş.
Bravo
:shake2:
Stingray
05.09.2008, 04:22:11
Arkadaşlar bu güzel temennileriniz için teşekkür ederim.
İnsan bir şeyi severek ve isteyerek yapınca ne kadar güzel sonuçlar ortaya çıkıyor değil mi.:shades:
Foto makinesini su da çekebileyim diye ilk odaya çıkıp BONE aldım.
Sonra markete gidip koli bandı aldım.
Önce koli bandıyla makinenin hassas noktalarını izole ettim. Ben bunları yaparken Köksal, Serkan'ı tavlada darma duman ediyordu :)
Hadi bant mevzuu bitti,sonra boneyi taktım ama bu sefer de mercek kapandı.
Onu açmak için anahtarla bonenin mercek üstüne gelen tarafı kanırtırken objektife koli bandı yapıştı.
Sonra devreye Özcan abinin kızı Özde girdi. Uzattı parmağını ben de onun tırnağını kullanarak bandı çıkarttım.:shake2:
Ama esas sorun o saatten sonra başlıyordu zira dijital ekran da bone tarafından kapalı olduğu için çekim yapıp yaptığımı görmüyordum.
Her defasında çekime girmek için makineyi açıp yeniden kapatmaya çalışmak, havuza tepetaklak düşerken makineyi su üstünde tutmaya çalışmak, suya düştükten sonra arkamdan gelenlerin sıçratacakları sudan makineyi korumaya çalışmak, en önemlisi de kayarken kendimi korumaya çalışmak gerçekten uğraştırdı ve zordu.
Ama şu anlatılmaz yaşanır tadındaki görüntü ortaya çıktı.
Açık söyleyeyim bu arkadaşlık ve böyle güzel bir görüntü için 100 tane makinam feda olsun.
Sonuna kadar değdi.
Allah ömür verir ve kısmet ederse çocuk veya çocuklarıma göstereceğim şahane bir anı daha belgelenmiş oldu.
Sevgiler
Stingray
sunman
05.09.2008, 08:40:23
Süper süper süper
omurilik
05.09.2008, 16:23:29
Olayı kapatmışız nokta. Fark çok açıldı Tolgacım :)
Öncelikle Tolga kardeşime hayranlığımı ilan edeyim. Böyle bir çaba, arkadaşları için yaptığı
fedakarlıklar ve hiperaktivitesi inanılır gibi değil.
İyi ki varsın kardeşim. Umarım uzun yıllar boyunca beraberliklerimiz devam eder de böyle
güzel anları da anı kütüphanemize hep beraber kaydederiz...
Bu maceranın içinde yeralan tüm arkadaşlar 10 puanlıktı. En ufak bir problem yaşamadık inanın buna.
(Permatilla'nın kesikleri hariç :) )
Herkese çok teşekkürler.
DARK1907
05.09.2008, 18:43:46
Kimsenin gıkı çıkmadı, sadece bakmakla yetinebildiler. Neden? Çünkü kalabalık ve vahşidik.:mad:
Ben de bayıldım görüntülere Tolga kardeşim:clap2:hiçbir konuda ısrar etmem ama seneye Allah bir mani vermezse bizi de ekleyin:yahoo::yahoo:ayrıcaaa bu görüntüleri Bursa ve çevresindeki bütün erkekler hamamına yollayacağım,siz hala erkek erkeğe gitmekte kararlımısınız:shiny: canım kardeşlerim benim:p:p
Bu grup göbek taşınıda çatlatır desem yeridir.
Arkadaşlar bu güzel temennileriniz için teşekkür ederim.
İnsan bir şeyi severek ve isteyerek yapınca ne kadar güzel sonuçlar ortaya çıkıyor değil mi.:shades:
Foto makinesini su da çekebileyim diye ilk odaya çıkıp BONE aldım.
Sonra markete gidip koli bandı aldım.
Önce koli bandıyla makinenin hassas noktalarını izole ettim. Ben bunları yaparken Köksal, Serkan'ı tavlada darma duman ediyordu :)
Hadi bant mevzuu bitti,sonra boneyi taktım ama bu sefer de mercek kapandı.
Onu açmak için anahtarla bonenin mercek üstüne gelen tarafı kanırtırken objektife koli bandı yapıştı.
Sonra devreye Özcan abinin kızı Özde girdi. Uzattı parmağını ben de onun tırnağını kullanarak bandı çıkarttım.:shake2:
Ama esas sorun o saatten sonra başlıyordu zira dijital ekran da bone tarafından kapalı olduğu için çekim yapıp yaptığımı görmüyordum.
Her defasında çekime girmek için makineyi açıp yeniden kapatmaya çalışmak, havuza tepetaklak düşerken makineyi su üstünde tutmaya çalışmak, suya düştükten sonra arkamdan gelenlerin sıçratacakları sudan makineyi korumaya çalışmak, en önemlisi de kayarken kendimi korumaya çalışmak gerçekten uğraştırdı ve zordu.
Ama şu anlatılmaz yaşanır tadındaki görüntü ortaya çıktı.
Açık söyleyeyim bu arkadaşlık ve böyle güzel bir görüntü için 100 tane makinam feda olsun.
Sonuna kadar değdi.
Allah ömür verir ve kısmet ederse çocuk veya çocuklarıma göstereceğim şahane bir anı daha belgelenmiş oldu.
Sevgiler
Stingray
Çok sağol kardeşim ama bir konuyu düzeltmekte fayda var Köksal'ı o sıra ben tavlada çıtır çıtır yiyordum.Lütfen düzeltelim.:p
omurilik
05.09.2008, 21:02:21
Serkancım boş yere kıvranma ahahahahahah.
öptüm seni.
N&K
gurcan
05.09.2008, 21:19:57
Vay anasını sayın seyirciler ..nasılda kacırmışım eğlenceyi oturduğum yerde şiştim şimdi ...
Not : mükemmel ötesi olmuş ,çok beğendim ..iyi eğlenmişiniz gerisi bahane eğlence şahane ..
Gusta
06.09.2008, 00:07:53
Tolga cım bu video ile sana kısa metrajlı filim kategorisinde ; altın palmiye,altın portakal , altın ayı ....altın ne varsa verdim.Allah ağzınızın tadını daim etsin bize gelecek yıl nasip etsin inşallahhhhh.
Sevgiler
Ulen geberdim gülmekten ne matrak yaw,
Geliyom olm bende bekleyin.....
dohtur
07.09.2008, 14:12:23
abi süper olmuş, ellerine sağlık, ne çok eğlenmişsiniz valla :dribble:
beetle65
08.09.2008, 08:35:29
Tolga sana ne diyeyim valla :friends:
Ancak grup süper,eğlence muhteşemmiş :clap2:
alinazik
09.09.2008, 00:33:33
süpersiniz valla
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.