PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 11-12 Ekim Kalkan Balığı Festivali!

estemo
16.09.2008, 17:58:58
arkadaşlar,

nedersiniz 18-19 ekim amasra bartın yapalımmı? kalkan balıgı festivali varda:p:dpac::yahoo::cheers:

kalınacak yer...[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

herkes cuma oglen işten kaçarız derse cuma oglen yola cıkılabilir,yok herkes cıkamaz ise cumartesi sabah 06.30 uygunsa sizce opet mehmetcık vakfında bulusalım sabah kahvaltısı bolu BERCESTE de yapalım,inanılmaz bir kahvaltı sizi bekliyor olacak ben diyeyim 100 siz diyin 500 cesit kahvaltı:dribble::dribble::yahoo:

katılımcılar
1-scootold ve ailesi
2-estemo ve ailesi
3-omurilikgiller
4-lawyer54 ve ailesi
5-hakan gurel ve ailesi
6-ruzgarın torunu
7-007 giller
8-ahmet taner ve fly
9-pathfinder namıdeger(permatilla) ve esi
10-rookie ve ailesi

scootold
16.09.2008, 18:39:38
O tarihe kadar motor almayı becerebilirsem, ben varım...:good:

LAWYER54
16.09.2008, 20:57:08
Galiba bayram haftasına geliyor. Eğer hava güzel olursa bende +1 olarak varım. Kalkan + salata o yola değer.... :)

DARK1907
16.09.2008, 23:31:16
arkadaşlar,

nedersiniz 11-12 ekim amasra bartın yapalımmı? kalkan balıgı festivali varda:p:dpac::yahoo::cheers:
tarih istenirse oynanabilir.

kalınacak yer...[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

Özcan Abi festivalin güzeli sence kim olabilir? Boynuna 5 tane sıralanmış kalkan balıkları asılmış bir şekilde kürsüde.

Tabii ki kalkan balığı canavarı Köksal:shiny:

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

estemo
17.09.2008, 08:37:53
O tarihe kadar motor almayı becerebilirsem, ben varım...:good:

bulentcim sen gel, motor alamasanda ayarlarız bi motor.

Galiba bayram haftasına geliyor. Eğer hava güzel olursa bende +1 olarak varım. Kalkan + salata o yola değer.... :)

sorma hiç degmezmi:dpac:bayramdan sonraki hafta sonuna denk geliyor.

Özcan Abi festivalin güzeli sence kim olabilir? Boynuna 5 tane sıralanmış kalkan balıkları asılmış bir şekilde kürsüde.

Tabii ki kalkan balığı canavarı Köksal:shiny:

kesinlikle koksal olur:shiny:ama sizide aramızda gormek ayrı guzel olur kardesim benim:wub::friends:

bu resimler ahhhh ahhhh ne guzel gunlerdii yahuu.

Hakan Gürel
17.09.2008, 09:15:06
:cheers: Aylardır programını yaptığım yer Bartın/Amasra. +2 kişi Gürel Ailesinden :thumbup:

ruzgarin_torunu
17.09.2008, 09:31:23
aaahhhhh

ben o hafta sonu hollanda'da olacagım
bir hafta sonraya veya önceye almanizi da teklif edemem, pişmiş aşa su katmak olur...
dedim ama Estemom Özcancim,
tarih oynanabilir diye açık kapı bırakmis :)

sevindim, belki şansım olur öncesinde ve sonrasındaki hafta

Ahmet Taner
17.09.2008, 10:57:49
Süper bir fikir harikada olur hava durumunada bakmak lazım , bu işi bayram haftasına denk getirsek nasıl olur?

ruzgarin_torunu
17.09.2008, 11:13:57
Süper bir fikir harikada olur hava durumunada bakmak lazım , bu işi bayram haftasına denk getirsek nasıl olur?

ben de 4-5 ekimi tercih ederimmmm

Karasuzu
17.09.2008, 13:17:01
bulentcim sen gel, motor alamasanda ayarlarız bi motor.

sorma hiç degmezmi:dpac:bayramdan sonraki hafta sonuna denk geliyor.

kesinlikle koksal olur:shiny:ama sizide aramızda gormek ayrı guzel olur kardesim benim:wub::friends:

bu resimler ahhhh ahhhh ne guzel gunlerdii yahuu.

Özcan abi ve Serkan çok teşekkürler yaaa.Abi ramazan günü bu resimler koyulurmu siteye yaww...:(
Canımız çekiyor karrrrdeşiiim.

Bartın gezisi gerçekten müthiş olurdu ama biz artık bebek beklediğimiz için maalesef gezilerden biraz uzak kalacağız.
Ama gönlümüz hep sizlerle.Kazasız, belasız,bol keyifli geziler diliyoruz...:flowers:

omurilik
17.09.2008, 14:14:58
ÖzcanTheBetonabiciiiimmmm,
Harika fikir. Ancak benim İzmir işleri start alacak o tarihlerde belki bendeniz
uzaklarda olacağım :(((. Ayrıca bizim İtalya dönüşü 7 Ekim akşamı :(
Ancak 1 haftasonrası olabilir. Yağmur olursa Deniz ablacım bizi arabası ile götürür.
Hem şöle arabayı kalkan+rakı ile ıslatmış oluruz.
Nasıl fikir?

pathfinder
17.09.2008, 14:36:50
Özcancım, iyi fikir:clap2:. Şimdilk olur gibi. Motorla olmassa araba ile gidebiliriz. :)
Sevgiler

estemo
17.09.2008, 15:03:53
:cheers: Aylardır programını yaptığım yer Bartın/Amasra. +2 kişi Gürel Ailesinden :thumbup:

hakancım memnun oluruz ve çok seviniriz.inşaallah tarihle ilgili sorun olmaz, ortak bi tarih belirlemeye çalışacağız.benim için tarih problemi yok ben sizlere uyacağım.

aaahhhhh

ben o hafta sonu hollanda'da olacagım
bir hafta sonraya veya önceye almanizi da teklif edemem, pişmiş aşa su katmak olur...
dedim ama Estemom Özcancim,
tarih oynanabilir diye açık kapı bırakmis :)

sevindim, belki şansım olur öncesinde ve sonrasındaki hafta

bir sonraki haftaya kaydırabiliriz uygunsa:)18-19 ekim olurmu?

ahmetçim mutlaka sizde gelin çok gırgır oluyor.18-19 ekim olsunmu?

ÖzcanTheBetonabiciiiimmmm,
Harika fikir. Ancak benim İzmir işleri start alacak o tarihlerde belki bendeniz
uzaklarda olacağım :(((. Ayrıca bizim İtalya dönüşü 7 Ekim akşamı :(
Ancak 1 haftasonrası olabilir. Yağmur olursa Deniz ablacım bizi arabası ile götürür.
Hem şöle arabayı kalkan+rakı ile ıslatmış oluruz.
Nasıl fikir?

süper fikir hava kötü olursa yada araba ile gelmek isteyen olursa hiç mahsuru yok.
köksalım drakulam hiç mahsuru yok deniz arabasıyla bizi götürür vede ıslattırır bende faydalanırım :yahoo:

18-19 ekim sencede uygunmu?sensiz olmaz,kalkanlar öksüz kalır:cheers:

Özcancım, iyi fikir:clap2:. Şimdilk olur gibi. Motorla olmassa araba ile gidebiliriz. :)
Sevgiler

evet atilacım araba ilede olur önemli olan bir arada olmak:wub::friends:atilacım otelde havuz var mayonuda al,soğuk felan farketmez bize dimi,biz ocak ayında heryer kar'lı iken boğazda denize giriyorduk:yahoo::dribble:18-19 ekim uygunmu?

@lawyer 54

sizcede 18-19 ekim uygunmu?

@bulentcim sence uygun olsun emi.itiraz istemiyorum(nazım belki sana geçer):friends:

pathfinder
17.09.2008, 15:23:07
Gireriz havuza soğuk işlemez bize,:good: kaydırak da varmı?
Şimdilik 18/19 Ekim olur.

estemo
17.09.2008, 15:50:33
Gireriz havuza soğuk işlemez bize,:good: kaydırak da varmı?
Şimdilik 18/19 Ekim olur.

o kaa.atilacım tüm booking sayfalarına ilan vermişler,biz gideceğiz diye kaydırağı söküyorlar:p(malesef yok:cray:)

sonseeharay
17.09.2008, 16:05:36
Bu resmi tatil olma durumuyla ilgili güvenilir kaynaklardan haber almış olan kimse var mı? 9 gün bayram yapabilecek miyiz dersiniz?

estemo
17.09.2008, 16:30:07
Bu resmi tatil olma durumuyla ilgili güvenilir kaynaklardan haber almış olan kimse var mı? 9 gün bayram yapabilecek miyiz dersiniz?

nerdeee çalışmaya devam:)

ruzgarin_torunu
17.09.2008, 17:13:08
heyoooo

sanki 18-19 Ekim uygun olacak gibi :)

eh herkeş cevap yazsa da TOPIK i degistirsek !!!

scootold
17.09.2008, 18:56:31
@bulentcim sence uygun olsun emi.itiraz istemiyorum(nazım belki sana geçer):friends:

Sana karşı gelmek ne haddime...:worshippy:
Eşim yanımda o dünden hazır. Gideriz diyor...:shiny:
Bu durumda araba ile gelebiliriz sanırım...:thumbdown:

Sof
17.09.2008, 19:19:43
Çocuklularada yer varmı?

omurilik
17.09.2008, 19:25:57
Hojam,
Bu arada baştan belirteyim:
Ben 1 geceliğine Amasra'ya gitmem. Min: 3 gece lazım.
Saygılar,

Hakan Gürel
17.09.2008, 19:52:58
Gürel ailesi her tarihe uyar..
İstanbuldan 420 Km, min 5 saat yol, az değil 2 gün için..
Bu arada işim gereği her hafta Bartına gidiyorum :) eşim çok istiyordu Amasraya, kısmet sizlerle berabermiş :clap2:

estemo
17.09.2008, 21:46:53
Sana karşı gelmek ne haddime...:worshippy:
Eşim yanımda o dünden hazır. Gideriz diyor...:shiny:
Bu durumda araba ile gelebiliriz sanırım...:thumbdown:

yaşa beee çok sevindim:clap2::yahoo:

Çocuklularada yer varmı?

olmazmı elbette:friends:

Hojam,
Bu arada baştan belirteyim:
Ben 1 geceliğine Amasra'ya gitmem. Min: 3 gece lazım.
Saygılar,

ben 3 gece kalamam ama sen iste sana 7 gece ayarlıyayım:friends:

Gürel ailesi her tarihe uyar..
İstanbuldan 420 Km, min 5 saat yol, az değil 2 gün için..
Bu arada işim gereği her hafta Bartına gidiyorum :) eşim çok istiyordu Amasraya, kısmet sizlerle berabermiş :clap2:

ooo sen her hafta gidiyorsan koksal seni kadir abimizle tanıstırsın:)gelebileceginize cok sevindik.

007
17.09.2008, 22:42:11
Özcan yakında Estemo Turizm Acentası kurarsın artık :p
Özhakiki Estemo Seyahat :shiny:

estemo
17.09.2008, 22:57:50
Özcan yakında Estemo Turizm Acentası kurarsın artık :p
Özhakiki Estemo Seyahat :shiny:

tolga bana A acenta belgesi alacakmış:pcücüm seni listenin başına ekliyoruz:friends:

katılımcılar
1-scootold ve ailesi
2-estemo ve ailesi
3-omurilikgiller
4-lawyer54 ve ailesi
5-hakan gurel ve ailesi
6-ruzgarın torunu
7-007 giller
8-ahmet taner ve fly
10-rookie ve ailesi

serkandan ve diger kıymetli arkadaslarımızdan da guzel haberler beklıyoruz...ama cok guzel olacakkk demedi demeyinnn:yahoo::cheers:araba ile gelenlerin sayısı artıyor araclarda mevcut yerler olacak arkadaslar sıgısırız merak etmeyin.:thumbup:

yeni evli ciftide(ziya-handan) aramızda gormemiz en buyuk dilegimiz efemm.

alinazik
17.09.2008, 23:31:44
selam

hayırlı yolculuklar iyi geziler bizi resimlerden mahrum etmeyin.

inci
17.09.2008, 23:47:50
çok cazip görünüyor....

estemo
18.09.2008, 08:28:26
gelecek arkadaslardan kac gun kalacaklarını ve kac kısı geleceklerını belirtirse otelle ona gore konusacagım(bayram donusu)ve amasrada koy'da denize sıfır restaurantta yer ayarlıyacagım kalkan yemek ıcın.
ben pazar geri donmem gerekiyor vaktı olan arkadaslar tatilini uzatsın benden tavsiye.

Sof
18.09.2008, 09:46:13
Özcan ağbi bizde aile olayı rafa kalktı eşim o tarihlerde amerikada.Valla söylediğimde çok üzüldü.Acaba benim gibi uymayan çoğunluktaysa bir hafta öncesine
veya sonrasına alınsa....

Kribensis
18.09.2008, 10:07:53
tolga bana A acenta belgesi alacakmış:pcücüm seni listenin başına ekliyoruz:friends:

katılımcılar
1-scootold ve ailesi
2-estemo ve ailesi
3-omurilikgiller
4-lawyer54 ve ailesi
5-hakan gurel ve ailesi
6-ruzgarın torunu
7-007 giller
8-ahmet taner ve fly
10-rookie ve ailesi

serkandan ve diger kıymetli arkadaslarımızdan da guzel haberler beklıyoruz...ama cok guzel olacakkk demedi demeyinnn:yahoo::cheers:araba ile gelenlerin sayısı artıyor araclarda mevcut yerler olacak arkadaslar sıgısırız merak etmeyin.:thumbup:

yeni evli ciftide(ziya-handan) aramızda gormemiz en buyuk dilegimiz efemm.

Özcan Ağabey,

bizden bu sefer pas....

Ben Ankara'da olacağım. Kayınvalidem ameliyat oluyor.
Serkan da bayram boyunca çalışacak...:sad2:

Gelmeyi gerçekten çok isterdik. Sizlere iyi eğlenceler.

ruzgarin_torunu
18.09.2008, 12:06:16
arkadaşlar,

nedersiniz 18-19 ekim amasra bartın yapalımmı? kalkan balıgı festivali varda:p:dpac::yahoo::cheers:

18-19 una sevindim...

gelemeyenler ile hemen bir iki hafta sonrasina yeni bir organizasyon yapariz..

herkes mutlu olsunnnn

artci
18.09.2008, 14:24:19
Sevgili Karasuzu ailesi,

tebrikler...Ne güzel suzukimnet ailesi gittikçe büyüyor.:yahoo:

estemo
19.09.2008, 08:38:55
Özcan abi ve Serkan çok teşekkürler yaaa.Abi ramazan günü bu resimler koyulurmu siteye yaww...:(

Bartın gezisi gerçekten müthiş olurdu ama biz artık bebek beklediğimiz için maalesef gezilerden biraz uzak kalacağız.
Ama gönlümüz hep sizlerle.Kazasız, belasız,bol keyifli geziler diliyoruz...:flowers:

yaaaa cok sevindim harika bir haber:clap2:Allah uzun omur versin analı babalı buyusun,suzukimnet ailesi büyüyor:yahoo:

Özcan Ağabey,

bizden bu sefer pas....

Ben Ankara'da olacağım. Kayınvalidem ameliyat oluyor.
Serkan da bayram boyunca çalışacak...:sad2:

Gelmeyi gerçekten çok isterdik. Sizlere iyi eğlenceler.

hay Allah üzüldüm:cray:peki utku müsaitmi?:)

007
19.09.2008, 09:44:10

Bebek olayına çok sevindim kardeşim :clap2:
Ailemize Junior Karasuzu hoş geliyor :yahoo:

DARK1907
19.09.2008, 13:36:11
yaaaa cok sevindim harika bir haber:clap2:Allah uzun omur versin analı babalı buyusun,suzukimnet ailesi büyüyor:yahoo:

Paketler yanınıza veririz ama size balık bırakmaz görürsünüz.:dpac:

Kribensis
19.09.2008, 15:32:33

Utku'yu paketler göndeririz sana...Sen de yan çantaya koyarsın ve böylece ver elini yollar...:dribble:

Not: Bu mesajı Serkan'ın mesajını okumadan yazdım vallahi. Demek aynı şeyleri düşünüyoruz...:thumbup:

estemo
24.09.2008, 12:42:07
arkadaşlar otelle görüştüm kişi başı 50 ytl oda kahvaltı anlaştık(yazın 63 ytl ye kalmıştık).kesin gelecek arkadaşların kaç gün kalacağını da tekrar yazarsa sevinirim.

bayram dönüşüne kadar düşünün karar verin.bayramdan sonra kesin rezervasyonu yapacağım.bu arada ben Allah tan bir mani olmazsa tek te olsa gidiyorum.

serkan sen gelmiyorsun anlaşılan bizi kuru etsiz yollamazsın dimi.

ruzgarin_torunu
24.09.2008, 13:04:47
binnur : 17 cuma sabah veya 18 cumartesi sabah gider...
motor la gitmeyi tercih eder - bel düzelmiş olursa
yoksa araba ile..... 2-3 yolcu daha alabilir..

estemo
24.09.2008, 13:22:46
binnur : 17 cuma sabah veya 18 cumartesi sabah gider...
motor la gitmeyi tercih eder - bel düzelmiş olursa
yoksa araba ile..... 2-3 yolcu daha alabilir..

binnur yanlız geliyorsan ve oda da yalnız kalmak istemezsen benim kızım seninle oda yı paylaşabilir.:)

ruzgarin_torunu
24.09.2008, 13:27:32
binnur yanlız geliyorsan ve oda da yalnız kalmak istemezsen benim kızım seninle oda yı paylaşabilir.:)

uygundur,
paylaşırım odayı kızınla, memnuniyetle :)

pekii bu otel dünya tatlısı, akıllı, uslu, sessiz bi kopek kabul etmez herhlade di mi :whistling:

mesela dedük!

( şartlarımı zorlamıyorum, o hafta sonu kuzenlere misafir olabilir..):worshippy:

estemo
04.10.2008, 22:43:14
uygundur,
paylaşırım odayı kızınla, memnuniyetle :)

pekii bu otel dünya tatlısı, akıllı, uslu, sessiz bi kopek kabul etmez herhlade di mi :whistling:

mesela dedük!

( şartlarımı zorlamıyorum, o hafta sonu kuzenlere misafir olabilir..):worshippy:

otelle konuşurum KIZIM sız tatil olurmu derim:shiny:ayarlarız binnur bartın bizden sorulur:thumbup:

arkadaşlar şu an bartın daki uyemiz kadir abimiz yanımda:shiny: ayın 18 ınde kalkan balıgının en dirisinden ayarlıyorum,baken kac kişi geliyor diyor.
hadi buyruyy amasraya.:thumbup::shiny:

DARK1907
05.10.2008, 00:08:38
Özcan Abicim; Amasra'nın havası ve Kadir Abimiz'in varlığı sana flood yaptırmış. Kadir Abime selamlar ve saygılar.

LAWYER54
05.10.2008, 00:21:28
Şimdi kesin tarih ne zaman ? 12 Ekimmi?-18 Ekimmi?

estemo
05.10.2008, 23:21:28
18 ekim arkadaslar

Hakan Gürel
06.10.2008, 13:39:15
2 kişi Gürel ailesi ve Kalkanı duyunca peşimize takılan 2 arkadaş toplam 4 kişi cumartesi sabah 06.30 opet mehmetcık vakfında olacağız, sabah kahvaltısı süper fikir :) (Havanın durumuna göre 1 araba veya 1motor+1araba)

uzay
07.10.2008, 10:10:11
Bizde gelmek istiyoruz :yahoo:

estemo
08.10.2008, 15:02:22
arkadaşlar önümüzdeki hafta başı kesin rezervasyonu yapacağım.uzaycım siz kaç kişi geliyorsunuz?.

LAWYER54
12.10.2008, 22:47:53
eee arkadaşlar ne oldu bu organize? Gidiyormuyuz? Kaç kişi? program ne?

Handan
12.10.2008, 23:40:17
Burada sabırsızlanan biri daha varrrr.. yani ben :dribble: Gidiyormuyuzzzzz. Ben kalkan balığını çokkk severim, iştahımda fena değildir, haberiniz olsun :yahoo:

estemo
12.10.2008, 23:53:27
hafta ici carsamba rezervasyon yapacagım.kesin katılım kişi adeti verirseniz memnun olurum bazı arkadaslarımızın işleri cıktı gelemiyorlar onun icin tekrar gelenlerden teyit bekliyorum.
çatlayana kadar kalkan balıkları bizleri bekliyor.:)

ruzgarin_torunu
13.10.2008, 12:23:21
Sevgili dostlar..

amsterdamdan kucak dolusu sevgiler..

gunlerdir internet den uzak kaldim.

hic bir yazdiginizi okuyamadim.

benim durumum muallakta..

sali gecesi donuyorum.
carsamba kesinlesir.

agrilarim hafifte olsa hala var...

bakalim...

sevgiler..

binnur

estemo
13.10.2008, 12:47:50
Sevgili dostlar..

amsterdamdan kucak dolusu sevgiler..

gunlerdir internet den uzak kaldim.

hic bir yazdiginizi okuyamadim.

benim durumum muallakta..

sali gecesi donuyorum.
carsamba kesinlesir.

agrilarim hafifte olsa hala var...

bakalim...

sevgiler..

binnur

binnur acılı peynir getirirmisin bana:)

KaraKalem
13.10.2008, 13:25:37
Şey... Ben de aranıza katılabilir miyim?? Ama yalnızım.. Bir motosikletim, bir de ben... : ) Hem sizlerle tanışmış olurum, hem de Bartın'da sürekli beni çağıran kızkardeşimi dönüşte ziyaret etmiş olurum.. Benim için otel rezervasyonu yaptırabilirsiniz.. Belirlediğiniz tarih ajandam için müsait, uygun görürseniz sizlere katılabilirim.. Şimdilik Hoş Kalın... Murat BULDU (KaraKalem)

inci
13.10.2008, 14:16:24
:sad2::sad2::sad2:

scootold
13.10.2008, 14:36:18
@ İnci
Ağlama yaaaa,
Biz gidersek otomobille gideceğiz, seni de alırız...:good:

Handan
13.10.2008, 14:47:00
Evett evettt ağlama İnci. Arabamızda yer var. Hoş, Bülent araba ile gideceği için pek mutsuz ama :) Bence hepbirlikte olmak ona bu mutsuzluğunu unutturacaktır. Sabırsızlanıyorummmmm. Hem sizlerle tanışabilmek için, hemde nefis kalkanlar için :dpac::dpac::dribble:

scootgirl
13.10.2008, 14:55:02
Siz rahat edin ben motorla da giderim :dribble: Hiç sorun değil benim için yeter ki siz rahat olun hep beraber :rolleyes:

inci
13.10.2008, 18:37:35
teşekür ederim çok kibarsınız , biraz uzun bir yol ,doktorla konuşmalıyım çıkabilirmiyim diye ...

scootold
13.10.2008, 21:16:10
Siz rahat edin ben motorla da giderim :dribble: Hiç sorun değil benim için yeter ki siz rahat olun hep beraber :rolleyes:

Kızımın "mikrop" olduğunu söylemiş miydim....:confused1::shiny:

scootgirl
13.10.2008, 21:21:12
Kızımın "mikrop" olduğunu söylemiş miydim....:confused1::shiny:

Seni seviyorum babişkommmm :wub::shiny:

LAWYER54
13.10.2008, 22:48:32
Arkadaşlar ben ve eşim çok büyük bir aksilik olmaz ise Sakarya'dan size katılmak istiyoruz. Tercihimiz motorla,ancak sezon ve hava şartları düşünülürse araçla da olabilir.
Tam program ve fiyat açıklaması olursa seviniriz.

DARK1907
14.10.2008, 01:04:51
Şey... Ben de aranıza katılabilir miyim?? Ama yalnızım.. Bir motosikletim, bir de ben... : ) Hem sizlerle tanışmış olurum, hem de Bartın'da sürekli beni çağıran kızkardeşimi dönüşte ziyaret etmiş olurum.. Benim için otel rezervasyonu yaptırabilirsiniz.. Belirlediğiniz tarih ajandam için müsait, uygun görürseniz sizlere katılabilirim.. Şimdilik Hoş Kalın... Murat BULDU (KaraKalem)

Vayyy! Yalnız kovboy Murat Abim; Gönül hem sizlerle beraber olmak hem de seninle yol yapmak isterdi.

ruzgarin_torunu
15.10.2008, 12:11:24
binnur acılı peynir getirirmisin bana:)

mesajını anca dönünce gördüm .. bu sebeple mümkün olamadı...

bir daha ki sefere artık..

ben de kimyonlu peynire hastayımdır..

ama penir bana iyi değil diye pek almadım.
( kan grubuna göre beslenme şeklimde peynir bana zehir listesinde de!)

estemo
15.10.2008, 17:22:53
eveeeeettt arkadaşlar otelle konustum 6-7 oda bize ayırdılar onlara isim vereceğim bana tekrar geleceklerin isimlerini tek tek verirmisiniz.
bir odada kalacaklar 45 ytl kişi başı kahvaltı dahil kalacaklar
tek kişi otelin oda da kalacak 50 ytl kahvaltı dahil ödeyecekler.

şimdi sıra sizde isimleri bekliyorum.:)

hava c.tesi azıcık yagmur olabilir pazar açık.

scootold
15.10.2008, 21:09:55
İlk varım diyen bendim.
Ama ne yazık ki elimdeki projenin yetişmesi için büyük olasılıkla cumartesi de çalışmam gerekecek...:sad2:
Bitirebilirsem gelmek için elimden geleni yapacağım.

estemo
16.10.2008, 08:18:20
İlk varım diyen bendim.
Ama ne yazık ki elimdeki projenin yetişmesi için büyük olasılıkla cumartesi de çalışmam gerekecek...:sad2:
Bitirebilirsem gelmek için elimden geleni yapacağım.

bülent yardıma gelelim bitsin abii.:)
N&K
:friends:

ruzgarin_torunu
16.10.2008, 11:15:51
Özcancım,
dün MR sonuçlarımı aldım, pek parlak değil.
pazartesiye kadar izinliyim.
evde dinlenmem gerekiyor ki pazartesi iş başı yapabileyim.
en hevesli olup gelememekten dolayı üzgünüm.

biliyorum organizasyon zor iştir. başta çok kişi gelecegim der, gelemeyebilirler.
seni zora sokan bir durum yaratmamış olmayı umuyorum.
bu yüzden de canım sıkkın.

özürlerimle..

estemo
16.10.2008, 11:57:01
Özcancım,
dün MR sonuçlarımı aldım, pek parlak değil.
pazartesiye kadar izinliyim.
evde dinlenmem gerekiyor ki pazartesi iş başı yapabileyim.
en hevesli olup gelememekten dolayı üzgünüm.

biliyorum organizasyon zor iştir. başta çok kişi gelecegim der, gelemeyebilirler.
seni zora sokan bir durum yaratmamış olmayı umuyorum.
bu yüzden de canım sıkkın.

özürlerimle..

yok canım üzülme.tabi gelseniz daha güzel olacaktı kalabalıkta çıkıyor bunun zevki.:cheers:ama olsun ,önce sağlık sonra iş güç sonra eğlence.benim bu hafta sonu sağlığım ve işim tamam geriye ne kalıyor eğlence:dribble::tongue3::tongue3::tongue3:
organizasyon olarak herhangi bir sıkıntı vermiş değilsiniz,sorun yok.:friends:
ama benim kalkan balığı festivalini kaçırmamam lazım izniniz olursa ben gidiyorum.:rolleyes:
telefonum 0533 4150624 sonradan katılmak isteyen beni bu numaradan bulabilir ve yola çıkış , katılım noktası ve saati hususunda konuşabiliriz.

şimdilik hoşçakalın:tongue3:

beetle65
16.10.2008, 11:58:46
ama benim kalkan balığı festivalini kaçırmamam lazım izniniz olursa ben gidiyorum.:rolleyes:
telefonum 0533 4150624 sonradan katılmak isteyen beni bu numaradan bulabilir ve yola çıkış , katılım noktası ve saati hususunda konuşabiliriz.

şimdilik hoşçakalın:tongue3:

Hayırlı yolculuklar
Benim yerime de bir porsiyon ye Özcan :dpac: :cheers:

Sof
16.10.2008, 12:05:46
Geleceğim diyip gelemeyenlerden olduğum için kusura bakmayın.Eşimin ve annemlerin seyahati nedeniyle oğlum ve hayvanlarla başbaşayım.

Sevgiler