PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İftar ve Bayramlaşma Yemeği Hakında!

Ahmet Taner
24.09.2008, 16:54:42
Sevgili Arkadaşlar,

Yapmayı planladığımız İftar ve Bayramlaşma buluşmamızı (cuma, cumartesi), hava şartlarının elverişsizliğinden dolayı iptal etmek zorunda kaldık..
Hava durumu link: [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

Bu arada bayramı takip eden hafta sonuna Sapanca Gezisi düzenlemeyi planlıyoruz. Hava durumunu şu anda bilemediğimiz için gün konusunda sizlere ayrıntılı bilgi vereceğim.
Sizlerle grup sürüşü yapmayı ve içten sohbetinizi özledim sevgiler.

dohtur
24.09.2008, 16:59:35
evet kardeşim ben de hepnizi özledim valla, hadi havalar müsaade eder etmez bir organizasyon patlatalım ahmetcim :shake2:

007
24.09.2008, 17:06:48
Eline sağlık! Ahmet San :clap2:

DARK1907
24.09.2008, 17:52:10
Kardeşim yeterki organizasyon yapılabilecek hava koşulları oluşsun, biz hazırız.:thumbup:

ruzgarin_torunu
24.09.2008, 19:06:21
Kardeşim yeterki organizasyon yapılabilecek hava koşulları oluşsun, biz hazırız.:thumbup:

daima daima daima !

scootold
24.09.2008, 19:11:38
Sizlerle grup sürüşü yapmayı ve içten sohbetinizi özledim sevgiler.

Biz de, biz de, biz deeeeeee......:friends:

uzay
24.09.2008, 20:43:28
Ahmetcim senden ve yönetimden güzel haberler bekliyoruz Özledik emin ol :wub:

estemo
25.09.2008, 01:21:06
cumartesi gunu bayram tatilini gecirmek üzere köksal'larla yurtdışına çıkıyoruz.keşke cuma gunu iftar olsaydıda sizlerle iftarımızı yapıp bayramlaşa bilseydik :shake2:neyse herşey
nasip kısmet donusumuzde inşaallah sapancada bayramlaşırız.

Tüm arkadaşlarımın ramazan bayramını kutlar güzel bir bayram geçirmelerini temenni ederim.:friends::flowers::wub:

alinazik
25.09.2008, 01:52:32
cumartesi gunu bayram tatilini gecirmek üzere köksal'larla yurtdışına çıkıyoruz.keşke cuma gunu iftar olsaydıda sizlerle iftarımızı yapıp bayramlaşa bilseydik :shake2:neyse herşey

Tüm arkadaşlarımın ramazan bayramını kutlar güzel bir bayram geçirmelerini temenni ederim.:friends::flowers::wub:

sizlerede iyi bayramlar vede hayırlı kazasız belasız yolculuklar.

007
25.09.2008, 02:11:25

Kardeşim iyi yolculuklar diliyorum :)

uzay
25.09.2008, 02:38:30

Özcancım hayırlı yolculuklar Kazasız belasız gidin gelin :)

burgmanbora
25.09.2008, 10:05:00

Abi iyi bayramlar, hayırlı yolculuklar.

beetle65
25.09.2008, 10:09:06

İyi bayramlar :shake2: ve iyi yolculuklar :tongue3:

omurilik
25.09.2008, 10:10:45
Herkesin bayramını kutlarım.
Sevgiyle kalın.

beetle65
25.09.2008, 10:24:36
Sevgiyle kalın.

Bol bol nefes çekersin artık kardeş :good:

Seninde bayramın kutlu olsun :shake2:

Haluk
25.09.2008, 10:30:03
Sizinde bayramızı kutlu olsun iyi yolculuklar.:shake2:

volkanadart
25.09.2008, 10:33:13
Arkadaşlar herkezin bayrmını kutlarım.

Özcan abi sizlere hayırlı yolculuklar. Kısa süede olsa şehirden uzaklaşmak keyifli olacaktır.

scootold
25.09.2008, 10:44:18
İyi yolculuklar Özcan ve Köksal...
Sağlıcakla gidin sağlıcakla dönün... Bayramınız kutlu olsun...:shake2:

Ömer
25.09.2008, 11:52:09
Sevgili Özcan ve Köksal,
Mutlu ve Neşeli bir bayram geçirmeniz dileğiyle.
İyi yolculuklar,bayramınız kutlu olsun.:shake2:

ruzgarin_torunu
25.09.2008, 12:14:40
günaydınlar

bayılıyorum bu grubun dinamiğine,
iftar yemeği topik i özcan ve köksal i ugurlama, arkalarindan su dökme operasyonuna döndü :)

sahi bir de arkadan su dökme olayı vardır kültürümüzde- bunu da nostaljiye aktarmak gerek :)

topik topiki doğuruyor...

bir yerlere giden herkese TOPTAN iyi yolculuklar,

su gibi gidin, su gibi gelin..

sevgiler..

yedek
25.09.2008, 15:31:21
Tüm suzukimnet ailesinin bayramını kutlar sevgilerimi sunarım.

estemo
25.09.2008, 18:14:04
sizlerede iyi bayramlar vede hayırlı kazasız belasız yolculuklar.
çok teşekkür ederiz.:flowers::tongue3:

Kardeşim iyi yolculuklar diliyorum :)

cücüm sağol.:flowers::tongue3:

Özcancım hayırlı yolculuklar Kazasız belasız gidin gelin :)

amin,sağol uzaycım:flowers::tongue3:

Abi iyi bayramlar, hayırlı yolculuklar.

bora'cım çok teşekkürler sizlerede iyi bayramlar.bahar'a ve çocuklara selam.:tongue3::flowers:

İyi bayramlar :shake2: ve iyi yolculuklar :tongue3:

zafercim sağol kardeşim bilmukabele.:flowers::tongue3:

Sevgiyle kalın.

bayramda elimi öp harçlığı kap:shiny::friends::wub:

Sizinde bayramızı kutlu olsun iyi yolculuklar.:shake2:
çok teşekkür ederiz.:flowers::tongue3:

Arkadaşlar herkezin bayrmını kutlarım.

Özcan abi sizlere hayırlı yolculuklar. Kısa süede olsa şehirden uzaklaşmak keyifli olacaktır.

çok teşekkürler volkan'cım:flowers:. Evet haklısın bir sürede olsa kaçacağız şehirden amma velakin köksal'la kaçtığımızdan vede
tüm havayı soluduğundan nelerle karşılaşacağız, hayırlısı bakalım.:):tongue3:

İyi yolculuklar Özcan ve Köksal...
Sağlıcakla gidin sağlıcakla dönün... Bayramınız kutlu olsun...:shake2:

abicim çok teşekkür ederiz :flowers:scootold ailesinin bayramını kutlarız. :tongue3:

Sevgili Özcan ve Köksal,
Mutlu ve Neşeli bir bayram geçirmeniz dileğiyle.
İyi yolculuklar,bayramınız kutlu olsun.:shake2:

çok teşekkürler:flowers::tongue3:

günaydınlar

bayılıyorum bu grubun dinamiğine,
iftar yemeği topik i özcan ve köksal i ugurlama, arkalarindan su dökme operasyonuna döndü :)

sahi bir de arkadan su dökme olayı vardır kültürümüzde- bunu da nostaljiye aktarmak gerek :)

topik topiki doğuruyor...

bir yerlere giden herkese TOPTAN iyi yolculuklar,

su gibi gidin, su gibi gelin..

sevgiler..

binnurcum resmen katıla katıla güldüm sen çok yaşa emi:thumbup:.cumartesi öğlen atatürk havalimanına bir tas su ile seni bekliyoruz:yahoo::tongue3:

pathfinder
25.09.2008, 18:18:14

Özcan, iyi yolculuklar, iyi eğlenceler :clap2: Kazasız belası gidin gelin inşallah.
Selam ve sevgiler

estemo
25.09.2008, 18:26:58
Özcan, iyi yolculuklar, iyi eğlenceler :clap2: Kazasız belası gidin gelin inşallah.
Selam ve sevgiler

kan grupdaşım:shiny::friends::wub:sağol çok teşekkür ederiz.
şubatta inşallah beraber tekrarlıyacağız geziyi:yahoo:

eşin dilek hanıma ve oğlun arda'yada selamlarımızı ilet lütfen.
bayramınızı kutlarız.:shake2:
biz yokken çok gezmeyin bekleyin gelince gezelim:):whistling:

dishyburgman
26.09.2008, 03:54:41
Sevgili Özcan abi ve Köksal kardeşim sizlere hayırlı yolculuklar dilerim.Deniz'e ve Arzu'ya selamlarımı iletirseniz sevinirim:)
Bayramdan sonra görüşmek üzere arkadaşlar diyerek şunu eklemek istiyorum,bizler her türlü hava şartında biraraya gelmiş bir gurubuz,canlanın biraz diyerek iyi geceler dilerim:clap2::clap2::shiny::tongue3::tongue3:

alinazik
26.09.2008, 04:47:43
selam

yaw bu site sakinleri hiç uyumazmı...:):):)

estemo
26.09.2008, 10:06:40
selam

suzukimnetsahur'da açığız:)

ruzgarin_torunu
26.09.2008, 12:16:37
suzukimnetsahur'da açığız:)

moralin mi bozuk, suzukim net de bir kaç mesaj oku, keyfin yerine gelsin..

tesekkurler , güldürenlere...

parmaklariniza sağlık..

scootold
26.09.2008, 13:27:47

Mustafacım, 03.47 de yazdığına göre asıl nöbetçi sensin galiba...:clap2:

uzay
26.09.2008, 13:31:30

:shiny::shiny::shiny::shiny:

ruzgarin_torunu
26.09.2008, 18:03:28
BAYRAMLASMA nerede ne zaman olacak?

DARK1907
26.09.2008, 18:57:53
Ahmet'in bu konuda fikri gelecektir ama hava durumu malum. Herkesin araba ile gelme imkanı olmadığından müsait bir günü kolluyor. Ama yine de son söz Ahmetim söyleyecektir.

007
26.09.2008, 19:14:43
BAYRAMLASMA nerede ne zaman olacak?

Binnur genelde ilk mesajları okumuyorsun sanırım :wacko:

LAWYER54
27.09.2008, 01:10:00
Bayramdan önce karar verilirse ve ö.sonra veya akşam olursa Sakarya'dan bizde geliriz..........Sizleri özledik...

dishyburgman
27.09.2008, 02:29:52
selam

şimdi okudum :)okuldu,çocuklardı,iftardı,dizilerdi,sohbetti derken ancak bu saatlerde giriyorum ramazan boyunca:whistling:şimdi de sahurumu yapıp kendi keyfime bakıyorum:wink_3::wink_3:Bora'nında dediği gibi EVDEKİ HUZUR MUTLULUK BUDUR:clap2::clap2::friends:

DARK1907
27.09.2008, 02:39:45
Valla Bahar kardeşim bayağıdır yoksun buralarda. Meltem'de senin gibi Yılmaz Utku'dan vakit bulursa akşamları girebiliyor. Bir akşam bize bekliyoruz ona göre.

dishyburgman
27.09.2008, 03:00:01
[QUOTE=DARK1907;39050]Valla Bahar kardeşim bayağıdır yoksun buralarda. Meltem'de senin gibi Yılmaz Utku'dan vakit bulursa akşamları girebiliyor. Bir akşam bize bekliyoruz ona göre.[/Q
Aslında geceleri giriyorum,okullar açıldığından beri ramazanla birlikte çok hızlı bir tempoya girdik:wacko:birde Batuhanın dersanesi eklenince aynen böyle oldum:wacko::wacko: Meltem'e çok selamlar Yılmaz Utku'yuda öperim. Tabiki bir gün rahatsız edeceğiz sizi,aynı şekilde bizde bekliyoruz. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle iyi geceler:wink_3::wink_3:

DARK1907
27.09.2008, 03:04:58
Sağol kardeşim. Tatlı ve biricik Bora'yı benim için öp. Çocuklarada çok selam. Hayırlı nice kandillere. Selamın başım üzerine.

alinazik
27.09.2008, 03:23:44

evet haklısın abi

ruzgarin_torunu
28.09.2008, 16:52:07
Binnur genelde ilk mesajları okumuyorsun sanırım :wacko:

Bu arada bayramı takip eden hafta sonuna Sapanca Gezisi düzenlemeyi planlıyoruz. Hava durumunu şu anda bilemediğimiz için gün konusunda sizlere ayrıntılı bilgi vereceğim.

CUMA yaparsanız ankara dönüşü gelirim

:yahoo:

007
29.09.2008, 12:24:16
Binnur Cuma günü hava yağmurlu [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
Ayrıca Pazar için düşündüğümüz gezide yine hava mualefetinden iptal gibi gözüküyor.
Perşembe akşamı bayramlaşma muhabbeti yapacağız gibi duruyor...

sburgman
29.09.2008, 13:23:12
Şehir dışında olduğumuz için aranıza katılamıyoruz herkese tekrar iyi bayramlar, iyi eğlenceler...
(Umarım hava şartları sizler içinde iyi olur İzmirde yağmur yok ve tişortla geziyorum ! )

ruzgarin_torunu
29.09.2008, 13:44:35
Binnur Cuma günü hava yağmurlu [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
Ayrıca Pazar için düşündüğümüz gezide yine hava mualefetinden iptal gibi gözüküyor.
Perşembe akşamı bayramlaşma muhabbeti yapacağız gibi duruyor...

o zaman ben de şimdiden bayramlarınızı buradan kutlayayım..

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

dönüşümde de hava hala yağmurlu diyor, ben de arada bu linke bakarim.

herkese kucak dolusu sevgiler..

uzay
29.09.2008, 14:50:01
Şehir dışında olduğumuz için aranıza katılamıyoruz herkese tekrar iyi bayramlar, iyi eğlenceler...
(Umarım hava şartları sizler içinde iyi olur İzmirde yağmur yok ve tişortla geziyorum ! )

Ohhhh mis keyfini cıkartın bakalım :)