PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GTS 250

Sayfa : 1 2 [3]

uzay
01.03.2008, 16:24:23
Evet Sym 'ciler...yarın pazar bir hareket yokmu kimsede???
Yarın hava yağmurlu diye sesler geliyor sanki kulağıma...Ama olsun bizim sym ler sudada gidiyor haberiniz yokmu yoksa?
Veya bizi ekip bugün havayı güneşli bulup bir yerlerimi gidildi:mad:

Haftaya yapıyoruz Catalca taraflarına bir gezi .. Önce güzel bir sabah kahvaltısı daha sonrada kendin pisir kendin ye olayı .. Simdilik plan bu herhangi bir aksilik olmazsa .. Gelismeler burda bizi izlemeye devam et :) Bugün ve yarına dair herhangi bir plan yok ..

aLien
01.03.2008, 19:41:53
Haftaya Pazar yada sonraki pazar günü Çatalca tarafında çok güzel bir yer varmış. Oraya gideceğiz Burak. Burda detayları görürsün mutlaka :)

uzay
01.03.2008, 20:55:24
Burak eşini getirebilirsin o tarz birsey düsünüyoruz ( henüz kesin degil ) .. Murat - Haluk - Olcay - Ayhan ve sen evlisin .. bize bakma biz bekar tayfa :p

volkanadart
01.03.2008, 23:16:35
Arkadaşlar selam
Haftaya çatalca organizasyonu nedir? Hangi gün yapılacak. Cumartesi olursa süper olur valla? Sanıyorum eşleri ile gelende olacak. Öyle bir durum varsa bende kız arkadaşımı getireyim.

Organizasyon bilgilerini baylaşırsanız seinirim. Doğan bu organizasyonu sen kurguluyorsun sanırım. Çatalca'nın nersinde?

Herkeze çok slmlar kenidinize iyi bakın.

uzay
01.03.2008, 23:48:14
Arkadaşlar selam
Haftaya çatalca organizasyonu nedir? Hangi gün yapılacak. Cumartesi olursa süper olur valla? Sanıyorum eşleri ile gelende olacak. Öyle bir durum varsa bende kız arkadaşımı getireyim.

Organizasyon bilgilerini baylaşırsanız seinirim. Doğan bu organizasyonu sen kurguluyorsun sanırım. Çatalca'nın nersinde?

Herkeze çok slmlar kenidinize iyi bakın.

Pazar günü düsünüyoruz kız arkadasınla gelebilirsin .. Su an sadece konusuldu .. Gezi güzergahını buradan ileticegiz :)

aLien
02.03.2008, 11:32:53
Volkan inan benimle ilgisi yok :=) Organizasyon işlerine girmemeye kararlıyım. Haluk biliyor oraları.

volkanadart
02.03.2008, 19:37:02
Pazar günü düsünüyoruz kız arkadasınla gelebilirsin .. Su an sadece konusuldu .. Gezi güzergahını buradan ileticegiz :)

Tamam kardeşim, organizasyon bilgilerini bekliyoruz. Cumartesi olursa kız arkadaşımla gelirim. Pazar olursa tek gelebilceğim. Cumartesi olursa daha iyi olur ama pazar günü olursada hasret gidermiş oluruz. Haluk abi, çatalcada nereyi düşünüyorsun.

Paylaşımlarınızı bekliyorum. Bu arada herkez nasıl, görüşmeyeli baya zaman oldu. Eeee havalarda ısınıyor artık bol bol görüşmeye başlarız.

En kısa sürede görüşmek üzere kendinize iyi bakın.:homesw::cheers:

Volkan inan benimle ilgisi yok :=) Organizasyon işlerine girmemeye kararlıyım. Haluk biliyor oraları.

Valla sende haklısın be Doğancım, organizasyonda öncülük harbi zor iş.

En kısa sürede görüşmek üzere. Kendine iyi bak:cheers:

Bu arada bayadır görmüyorum seni cevizlibağda, aklında olsun saat 8.15 civarı cevizlibağdaki geçitin orda yanımdan geçiyorsun.

:clap2:

uzay
02.03.2008, 19:58:17
Volkancım pes pese flood yapma görüntü kirliligine yol acıyor .. Aynı zamanda site kurallarına aykırı .. Yöneticilerimizi kızdırabilirsin biraz daha dikkat :shades:

SYM tayfasında genelde toplanma olaylarına ben öncülük yapıyorum .. Birkac defa pisman oldum yapmayacagım dedim ama kıyamıyorum seviyorum bu adamları :wub:

Catalca gezimiz 9 Mart Pazar günü gerceklesecek .. SYM tayfasından Olcay arkadasımız esiyle o tarafa gitmis ve gayet güzel yerlerin olduguna dair bildiride bulundu .. Muhtemelen güzergahı o belirleyecek .. Tek yada kız arkadasınla farketmez bekleriz :)

volkanadart
02.03.2008, 21:01:38
Volkancım pes pese flood yapma görüntü kirliligine yol acıyor .. Aynı zamanda site kurallarına aykırı .. Yöneticilerimizi kızdırabilirsin biraz daha dikkat :shades:

SYM tayfasında genelde toplanma olaylarına ben öncülük yapıyorum .. Birkac defa pisman oldum yapmayacagım dedim ama kıyamıyorum seviyorum bu adamları :wub:

Catalca gezimiz 9 Mart Pazar günü gerceklesecek .. SYM tayfasından Olcay arkadasımız esiyle o tarafa gitmis ve gayet güzel yerlerin olduguna dair bildiride bulundu .. Muhtemelen güzergahı o belirleyecek .. Tek yada kız arkadasınla farketmez bekleriz :)

Tamam kardeşim, organizasyon bilgilerini bekliyoruz. Cumartesi olursa kız arkadaşımla gelirim. Pazar olursa tek gelebilceğim. Cumartesi olursa daha iyi olur ama pazar günü olursada hasret gidermiş oluruz. Haluk abi, çatalcada nereyi düşünüyorsun.

Paylaşımlarınızı bekliyorum. Bu arada herkez nasıl, görüşmeyeli baya zaman oldu. Eeee havalarda ısınıyor artık bol bol görüşmeye başlarız.

En kısa sürede görüşmek üzere kendinize iyi bakın.:homesw::cheers:

Valla sende haklısın be Doğancım, organizasyonda öncülük harbi zor iş.

En kısa sürede görüşmek üzere. Kendine iyi bak:cheers:

Bu arada bayadır görmüyorum seni cevizlibağda, aklında olsun saat 8.15 civarı cevizlibağdaki geçitin orda yanımdan geçiyorsun.

:clap2:

Tamam kardeşim organizasyon haberlerinibekliyorum. :yahoo:

Yol yapalım biraz...

uzay
02.03.2008, 21:08:18
Bu pazar herhangi bir aksilik olmazsa SYM tayfası olarak güzel bir geziye imza atacagız .. gelmeyen cok sey kaybeder .. son pismanlık fayda etmez .. benden hatırlatması :)

aLien
02.03.2008, 21:16:27
Organize Uzaylı :D

uzay
02.03.2008, 21:19:38
Organize Uzaylı :D

Ne varsa bende var takıl bana hayatını yasa modeli :p Önce kahvaltı sonrası mangal :yahoo:

Hareket saati sabah 7 :dribble:

pascha
03.03.2008, 13:30:51
saat 7 di geç olur 5 yapalım istersen uzayy :p

uzay şu resimleri koyda bakalım beyaz kızanın kliperleri nasıl olmuş :)

Haluk
03.03.2008, 16:44:09
Selam arkadaşlar
topiğimiz gene harakenlenmiş görmeyelii,Vayyy çatalcaa gezisi yapıyorsunuz demekki güzel.Bu arada doğan çatalca tarafını haluk biliyor demiş ama ben düzelteyim o tarafları tam tersi hiç bilmem:p .

Blackpanther
03.03.2008, 18:15:41
Gel Pazar gel şimdi gelmezki pazarda....
Bu arada bizim hanım 6 ay boyunca motora binemeyecek(bizim oğlana kardeş meselesi):yahoo:
Pazar %99,9 tekim.:cray:
Pazar günü lastiklerimizin ve dizlerimizin bağı çözülsün artık...

aLien
03.03.2008, 19:26:23
Haluk'cum Sorry(tercümesi:özür dilerim) :Pp yahu tamam sende Olcay dicektim klavyem sürçmüş Haluk çıkmış. :) İdare edin artık. Bir de Uzay olmadı akşamdan gidelim :)

Burak hayırlısı olsun kardeşim. Sağlık sıhhatle gelsin inşallah :) Eşine selamlar..

Blackpanther
03.03.2008, 19:38:56
Saolasın Doğancım Başüstüne..
Darısı olmayanların başına diyelimmi artık:shiny:

uzay
03.03.2008, 20:07:57
Günesli bir Cuma gününde Burak'la birlikte güzel sirin sitemizde ise koyulduk . Öncelikle güvenlik acısından Beyaz Kızan gazete kagıdı ile bir güzel kusandı :shiny:

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

Kaliperleri cıkardıktan sonra hortumları kalın bir bantla sarmaladık .. Özetle kaliperler dısında heryer kapalıydı .. Önce kaliperler suyla güzel bir sekilde temizlendi .. Daha sonra kurulanarak önce iki kat beyaz , daha sonra iki kat fosforlu turuncu ve en son asamada ise parlaklık özelligiyle birlikte boyanın uzun ömürlü kalması icin vernik .. Vernik dahil kullandıgımız tüm ürünler sprey .. Bu rengi yakalayabilmeniz icin alta beyaz atmanız sart .. Yoksa gri renkteki yüzeyde kendini göstermiyor :)

Beyaz renkte kendini gösteriyor .. Aklımda birkac yer daha var .. Abartıya kacmadan onlarıda en kısa zamanda uyguladıktan sonra sizlerle paylasacagım :rolleyes:

pascha
03.03.2008, 23:35:01
uzay hoş görünüyor burdan
birde motara takın ca görmek lazım ama renk güzel sadece önemi yaptın :confused1:

uzay
04.03.2008, 00:04:34
uzay hoş görünüyor burdan
birde motara takın ca görmek lazım ama renk güzel sadece önemi yaptın :confused1:

Hayırrrrrrrrrr tabiiki ne o yamalı esek gibi :p Arkadada mevcut .. Kafamda birkac daha yer var onuda tamamladıgımda güsel bir eser cıkacak ortaya .. Digerleri sadece düsünce asamasında ama kaliperleri bu pazar kısmet olursa gezide görebilirsiniz .. Motora birsey yapmayı düsünmüyorum diye diye kendimi kandırmaktan baska birsey gecmiyor elime :shiny:

volkanadart
04.03.2008, 09:21:59
Hayırrrrrrrrrr tabiiki ne o yamalı esek gibi :p Arkadada mevcut .. Kafamda birkac daha yer var onuda tamamladıgımda güsel bir eser cıkacak ortaya .. Digerleri sadece düsünce asamasında ama kaliperleri bu pazar kısmet olursa gezide görebilirsiniz .. Motora birsey yapmayı düsünmüyorum diye diye kendimi kandırmaktan baska birsey gecmiyor elime :shiny:

Kardeşim hayırlı olsun, motorun cati olmuş. Birde tamamen bitmişini görmek lazım.

Bu arada Burak kardeş seninle henüz tanışamadık ama, hayırlı olsun demek isterim.

Eveeet SYM takımı buluşma saati saat kaçta, malum ben size Avcılar'dan katılacağım.

Güzel bir hafta geçirmeniz dileğimle......:clap2:

uzay
04.03.2008, 10:39:46
Volkan Catalca dedik ama sadece lafta su an yüzeysel olarak gidilecek olan mekan tam olarak netlesmis degil .. Belki baska yerde olabilir .. Dur bakalım Cumaya kadar belli olacak :)

Stingray
04.03.2008, 15:08:50
Metalik gümüş GTS 250'ye çok yakışıyor bence.
Volkan galiba senin ki bu renk değil mi?
Gerçi toprağımız da Bosch marka GTS 250 tercih ediyor ama olsun :)

volkanadart
04.03.2008, 15:47:01

Kesinlikle katılıyorum. Gümüş renk ayrı bir yakışıklı duruyor.
Bu arada ben de sizdenim. Bir Kırklarelili olarak. :clap2: Öyle toprak falan. :shake2::yahoo:

Trakya topraklarında sağlam bir geziye ihtiyac var gibi geliyor bana. Hani havalara kırılsın bir İğneada ne güzel olur.:homesw:

Stingray
04.03.2008, 15:52:22
Yakışır vallahi. Yaparız bir organizasyon volkan ayıpsın.
Gümüş Griye güzel bir cila atacaksın şahane durur. Tavsiye ederim cila işini.

volkanadart
04.03.2008, 15:56:58
Volkan Catalca dedik ama sadece lafta su an yüzeysel olarak gidilecek olan mekan tam olarak netlesmis degil .. Belki baska yerde olabilir .. Dur bakalım Cumaya kadar belli olacak :)

Tamam kardeşim, sizden haber bekliyorum. :p

Kesinlikle katılıyorum. Gümüş renk ayrı bir yakışıklı duruyor.
Bu arada ben de sizdenim. Bir Kırklarelili olarak. :clap2: Öyle toprak falan. :shake2::yahoo:

Trakya topraklarında sağlam bir geziye ihtiyac var gibi geliyor bana. Hani havalara kırılsın bir İğneada ne güzel olur.:homesw:

Yakışır vallahi. Yaparız bir organizasyon volkan ayıpsın.
Gümüş Griye güzel bir cila atacaksın şahane durur. Tavsiye ederim cila işini.

Aynen kesinlikle katılıyorum. :thumbup:

uzay
04.03.2008, 15:58:45

Takımda gri renk olarak baska Alien Dogan'da var .. Valla topragım ben beyaz renk seviyorum .. Hatta asığım :wub:

volkanadart
04.03.2008, 17:11:19
Takımda gri renk olarak baska Alien Dogan'da var .. Valla topragım ben beyaz renk seviyorum .. Hatta asığım :wub:

Yürü be kim tutar seni, :cheers::thumbup:

:sorcerer:suzukimnet

uzay
04.03.2008, 17:40:46
Yürü be kim tutar seni, :cheers::thumbup:

:sorcerer:suzukimnet

Volkan o gün malzemelerini getirde bir güzel döv bizi :p

Blackpanther
04.03.2008, 17:56:58
Öhö öhööö....mavi rengin ağırlığınıda unutmayalım lütfen:shiny:

uzay
05.03.2008, 00:02:14
Mavi renk bambaska zaten aramızda tek mavi sensin kıymetlisin :p

Bu arada pazar günü yapılacak olan gezinin güzergahı degistirilmistir . Riva - Agva - Polonezköy taraflarına gitmeyi uygun bulduk .. Son güncellemeler burada olacak gözünüzü ayırmayın :)

pascha
05.03.2008, 09:02:06
:search: Hmmmmmm

Blackpanther
05.03.2008, 09:15:33
Mavi renk bambaska zaten aramızda tek mavi sensin kıymetlisin :p

Bu arada pazar günü yapılacak olan gezinin güzergahı degistirilmistir . Riva - Agva - Polonezköy taraflarına gitmeyi uygun bulduk .. Son güncellemeler burada olacak gözünüzü ayırmayın :)

İltifatın için teşekkür ederim Uzayım:flowers:

Valla pazar günü olarakta çatalcada çok hoştu,Riva Ağva taraflarıda çok hoş...Gelişmeleri merakla takip ediyoruz:thumbup:

volkanadart
05.03.2008, 09:24:27
Ana Çatalaya ne oldu yav, :shades: Ne güzel trakya havası alacaıktık. Neyse biraz Ağva havası alalım.

Dövme ile llgili söz vermeyeyim, malzemelere bakacam, bayatlamamışsa getireceğim. Valla elimde kaşınıyordu seni bir güzel döveyim. :boxing::yahoo:

Kaçta buluşuyoruz peki . :shiny:

uzay
05.03.2008, 11:36:23
İltifatın için teşekkür ederim Uzayım:flowers:

Valla pazar günü olarakta çatalcada çok hoştu,Riva Ağva taraflarıda çok hoş...Gelişmeleri merakla takip ediyoruz:thumbup:

Ana Çatalaya ne oldu yav, :shades: Ne güzel trakya havası alacaıktık. Neyse biraz Ağva havası alalım.

Dövme ile llgili söz vermeyeyim, malzemelere bakacam, bayatlamamışsa getireceğim. Valla elimde kaşınıyordu seni bir güzel döveyim. :boxing::yahoo:

Kaçta buluşuyoruz peki . :shiny:

Burak ve Volkan ; kıvırmayalım ben Riva diyorsam Riva :shiny: Saat yarın yazacagım patlamayın :)

Blackpanther
05.03.2008, 13:26:40
Eveett sonunda Havalı kornamı T&T kardeşlerde taktırdım..Ufff çok fiyakalı oldu beya..bayağı işe yarıyormuş:shiny:

Haluğun makinada ordaydı bakıma bırakmış sanırım..

Birde kafaya patlayan ampulleri taktım.Darkjedi(Türkün) aynalara taktırmış ve aynaların arkasındaki plastiği çıkartıp aynısından cam döktürmüş.İçinede flaşörler yerleştirlmiş.Ve aldığım istibarata göre Türkün bu camlardan fazla döktürmüş.

Evet Türkün kardeşim elinde kaldımı bu camlardan veya biz nerde yaptırabiliriz bunu:shades:

volkanadart
05.03.2008, 16:10:41
Burak ve Volkan ; kıvırmayalım ben Riva diyorsam Riva :shiny: Saat yarın yazacagım patlamayın :)

Kim yan ciziyor kardeş. Riva , Ağva , İğneada, Bozcaada hiç fark yapmaz.:clap2:

Haluk
05.03.2008, 23:25:54
Eveett sonunda Havalı kornamı T&T kardeşlerde taktırdım..Ufff çok fiyakalı oldu beya..bayağı işe yarıyormuş:shiny:

Birde kafaya patlayan ampulleri taktım.Darkjedi(Türkün) aynalara taktırmış ve aynaların arkasındaki plastiği çıkartıp aynısından cam döktürmüş.İçinede flaşörler yerleştirlmiş.Ve aldığım istibarata göre Türkün bu camlardan fazla döktürmüş.

Evet Türkün kardeşim elinde kaldımı bu camlardan veya biz nerde yaptırabiliriz bunu:shades:

Güzell bi bakımıı hakketmiştii Joyridee satmanın peşinde koşmaktan onu unttumm:dribble:
artıkk yollaraa döndüü yarınn keyifle işime gideyimde kendimee geleyimm.Bu arada joyride hakkını yiyemem bence sym markasının en kaliteli ve sağlam markasıı o bitanee.:thumbup:

uzay
06.03.2008, 01:47:45

Burakcım gündemi cook geriden takip ediyorsun :shiny: Bizler havalı korna ve xenonları takalı yıllar oldu nerdeyse :p Hayırlı olsun güle güle kullan :)

Blackpanther
06.03.2008, 09:18:42
Burakcım gündemi cook geriden takip ediyorsun :shiny: Bizler havalı korna ve xenonları takalı yıllar oldu nerdeyse :p Hayırlı olsun güle güle kullan :)

Evet yaa sorma çok cahil kalmışız biz:cray:
Topiğin ilk sayfalarını okudumda herkes ayna sinyal camlarını aralarında paylaşmış bile:cray:
Neyse canım yavaş yavaş...öğreniyoruz:frantic4yc:

Blackpanther
06.03.2008, 09:21:21
Güzell bi bakımıı hakketmiştii Joyridee satmanın peşinde koşmaktan onu unttumm:dribble:
artıkk yollaraa döndüü yarınn keyifle işime gideyimde kendimee geleyimm.Bu arada joyride hakkını yiyemem bence sym markasının en kaliteli ve sağlam markasıı o bitanee.:thumbup:

Bugün sana bol keyfli sürüşler diliyorum...

Haluk
06.03.2008, 09:43:14
Bugün sana bol keyfli sürüşler diliyorum...

Bende herkese keyifli sürüşler dilerim
Umarım Hafta sonu hava güzel olurda programda bir değişiklil yapmak zorunda kalmayız.

uzay
06.03.2008, 15:42:44
Bende herkese keyifli sürüşler dilerim
Umarım Hafta sonu hava güzel olurda programda bir değişiklil yapmak zorunda kalmayız.

Halukcum takip ettigim kadarıyla güzel gözüküyor :)

Blackpanther
07.03.2008, 18:57:10
Ne oldu yaw..cuma dendi kimseden ses çıkmadı:cray:

Bakın pazarda hava güzel olcakmış kuşlar, çiçekler,symler :rolleyes:
Bekliyoruz hala yer,saat ,istikamet:shades:

uzay
07.03.2008, 19:16:14
Ne oldu yaw..cuma dendi kimseden ses çıkmadı:cray:

Bakın pazarda hava güzel olcakmış kuşlar, çiçekler,symler :rolleyes:
Bekliyoruz hala yer,saat ,istikamet:shades:

Burakcım 1 saate kadar acıyorum baslıgı gözün burada olsun :)

Blackpanther
18.03.2008, 13:23:47
Bu linki biraz canlandıralım derim.....
Gezi oldu bitti link öldü:shiny:

Evett buda benim motorumun üstünde AİRBRASH denemelerim...
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

aLien
18.03.2008, 19:47:27
Ya Burak senin Photoshop olayına bayılıyorum :) Siyah olan sele hariç gayet hoş olmuş.. :) Aslında bundan kopya çekip benim motora sticker mı yapsam.

uzay
18.03.2008, 20:23:56
Ben bu resimleri daha önce biyerlerden hatırlıyorum :p Dogancım önce ne yapacagına dair bir karar ver gerisi mutlaka gelir :) Bu arada Ctesi fuara gidiyoruz SYM takımı olarak duyurusunu buradan yapacagız .. Hareket saati , koordinatlar vs :frantic4yc:

aLien
18.03.2008, 21:02:25
Organize Uzaylı. Yap işini :)

Blackpanther
19.03.2008, 09:03:02
Organize Uzaylı. Yap işini :)

Kesin Doğan gelmez......:p

aLien
19.03.2008, 11:40:42
Kesin Doğan gelmez......:p

Burak kardeşim. Benden başka sanırım Suzukim.Net ahalisi içerisinde 4 gün aksatmadan fuara giden başka kimse yoktur...

Haluk
19.03.2008, 12:00:56
Burak kardeşim. Benden başka sanırım Suzukim.Net ahalisi içerisinde 4 gün aksatmadan fuara giden başka kimse yoktur...

Ne iş kardeşimm orda iş falan mı buldun kendine:p

uzay
19.03.2008, 18:05:13

Altan Motorun standında pamuk helva dagıtacak Doğan :shiny:

aLien
19.03.2008, 20:12:06
Valla son 3-4 senedir hergün gitmek alışkanlık oldu sanırım bende :) Tutamıyorum kendimi. Arkadaşlar oluyor. Standlar falan. Hem gidiyorum sohbet muhabbet. Hemde bir defada detaylı gezlmiyor fuarın tamamı. Her gidişimde bir bölümü detaylı dolaşşıyorum, modelleri inceliyorum falan.
1. Gün : Mankenler, tanıtım show'ları falan ( gitmemek olmaz :p)
2. Gün : Sakince dolaşıp alınabilecek birşeyler varmı bakmak
3. Gün : Ahaliyle topluca gidip fuarın cılkını çıkarmak
4. Gün : Alışmış kudurmuştan beterdir. ( Pazar gezisi öncesi bi bakınmak )

Bir bakıyorsun fuar bitmiş gitmiiiş :=)))

uzay
19.03.2008, 20:45:45
Valla son 3-4 senedir hergün gitmek alışkanlık oldu sanırım bende :) Tutamıyorum kendimi. Arkadaşlar oluyor. Standlar falan. Hem gidiyorum sohbet muhabbet. Hemde bir defada detaylı gezlmiyor fuarın tamamı. Her gidişimde bir bölümü detaylı dolaşşıyorum, modelleri inceliyorum falan.
1. Gün : Mankenler, tanıtım show'ları falan ( gitmemek olmaz :p)
2. Gün : Sakince dolaşıp alınabilecek birşeyler varmı bakmak
3. Gün : Ahaliyle topluca gidip fuarın cılkını çıkarmak
4. Gün : Alışmış kudurmuştan beterdir. ( Pazar gezisi öncesi bi bakınmak )

Bir bakıyorsun fuar bitmiş gitmiiiş :=)))

Desene 3. gün beraberiz :)

Blackpanther
20.03.2008, 09:46:45
Arkadaşlar bu seneki fuardan 2008 SYM GTS 250 Huzurlarınızda...

Ve buda dehşet bir makina...(Uzay buna bayılacaksın):good:

uzay
20.03.2008, 13:00:27
GILERA NEXUS 800 bu makina fena bir makina videolarını izledim dibim düstü cok önceden biliyorum :) Dün aksam koktelydeydiniz herhalde Burak Bey resimlere bakılırsa :shiny:
Bu fuarda SYM varya ölsemde gam yemem artık :p

Stingray
20.03.2008, 16:46:56
Fuar bitince detaylı fuar bilgilerini yayınlayacağım.
Elimde çok fotoğraflar var haliyle :)

Haluk
20.03.2008, 16:59:01
Bu linki biraz canlandıralım derim.....
Gezi oldu bitti link öldü:shiny:

Evett buda benim motorumun üstünde AİRBRASH denemelerim...

Burak Selam
Bu çalışmaları yaptığın programın tam adı ve versiyonunu verirsen çok makbule geçecek.:good:

alinazik
20.03.2008, 17:58:33
selam

arkadaşlar fuarın açılışını yaptınız galiba inşallah cumartesi oradayım...

uzay
20.03.2008, 21:04:13
selam

arkadaşlar fuarın açılışını yaptınız galiba inşallah cumartesi oradayım...

Aramızda yapanlar var tabii ama esas SYM cıkarması Ctesi günü gerceklesecek :)

Stingray
20.03.2008, 21:52:57
Arkadaşlar hepiniz toplanıp CTS günü Hall 1 de ana girişte karşınıza Kawasaki çıkacak. Sola dönün yolun sonuna kadar ilerleyin. Orada box standlar var sağa dönüp koridorun soluna ilerlerseniz Altan Motor standında bizleri bulacaksınız.
İçecek ve kurabiyeler var. Promosyon malzemeleri ve müzik o biçim. Gayet şirin ve işlevsel bir stand hazırlandı.
Orada görüşürüz :)

uzay
20.03.2008, 22:31:53
Arkadaşlar hepiniz toplanıp CTS günü Hall 1 de ana girişte karşınıza Kawasaki çıkacak. Sola dönün yolun sonuna kadar ilerleyin. Orada box standlar var sağa dönüp koridorun soluna ilerlerseniz Altan Motor standında bizleri bulacaksınız.
İçecek ve kurabiyeler var. Promosyon malzemeleri ve müzik o biçim. Gayet şirin ve işlevsel bir stand hazırlandı.
Orada görüşürüz :)

Hemsom Tolga hava ctesi icin acık muhtemelen motorlarla gelecegiz SYM tayfası olarak .. Kadıköyden Zafer ve Ziya'da grubumuza katılabilir . Mutlaka gelecegiz madem ikram var degerlendirmek lazım :shiny: Promosyon malzemelerini merak ediyorum ben :rolleyes:

Blackpanther
21.03.2008, 14:44:56
Burak Selam
Bu çalışmaları yaptığın programın tam adı ve versiyonunu verirsen çok makbule geçecek.:good:

Halucum kullandığım proğram..Adobe Photoshop CS2
Versiyonu 9.0.2
Tavsiye ederim çok zevkli bir proğramdır..aklına gelebilecek her şeyi fotoğraf üzerinde yapabilirsin...(herşeyi hemde:shiny:)

Haluk FoR You...

007
21.03.2008, 16:15:04
@Blackpanther

Daha öncede başka üst üste nesaj yazdığınız için birleştirmiştik. Lütfen üst üste mesaj yazmayınız. Flood yapmayınız. Aşağıdaki forum kurallarını hatırlatırım.

Forum Kuralları 19. Arka arkaya aynı kullanıcı mesaj atmaz, eklemek istediği şeyi bir önceki mesajını değiştirerek eklemelidir.Her üye kendi mesajını belli sure içerisinde düzenleyebilir (değiştirebilir) .Değiştir düğmesi her üyenin yazdığı mesajının sağ alt köşesinde bulunmaktadır. Üye uyarılara rağmen aynı şekilde flood mesaj atmaya devam ediyorsa, 1 Günden az olmamak kaydıyla moderasyona alınır.

Blackpanther
21.03.2008, 17:02:07
@Blackpanther

Daha öncede başka üst üste nesaj yazdığınız için birleştirmiştik. Lütfen üst üste mesaj yazmayınız. Flood yapmayınız. Aşağıdaki forum kurallarını hatırlatırım.

Forum Kuralları 19. Arka arkaya aynı kullanıcı mesaj atmaz, eklemek istediği şeyi bir önceki mesajını değiştirerek eklemelidir.Her üye kendi mesajını belli sure içerisinde düzenleyebilir (değiştirebilir) .Değiştir düğmesi her üyenin yazdığı mesajının sağ alt köşesinde bulunmaktadır. Üye uyarılara rağmen aynı şekilde flood mesaj atmaya devam ediyorsa, 1 Günden az olmamak kaydıyla moderasyona alınır.

Ok pardon dalğınlığıma geldi..

uzay
21.03.2008, 19:22:09
Versiyonu 9.0.2
Tavsiye ederim çok zevkli bir proğramdır..aklına gelebilecek her şeyi fotoğraf üzerinde yapabilirsin...(herşeyi hemde:shiny:)

Haluk FoR You...

BuraK olum ellerine saglık bomba olmus bu tarz güzel calısmalarınızı bekliyoruz bu topicde .. Hatta ben bu ablaların biriyle daha samimi bir resim istiyorum ( forum kurallarını asmayacak sekilde ) :shiny:

Blackpanther
21.03.2008, 19:25:59
Uzay ;

Heheeee..Seve seve sen iste yeterki..:shiny:

uzay
21.03.2008, 20:19:10
Uzay ;

Heheeee..Seve seve sen iste yeterki..:shiny:

Bakacagız artık BuraKcım ellerine saglık simdiden :p

Haluk
21.03.2008, 22:13:46
Versiyonu 9.0.2

Haluk FoR You...

Burak'cım teşekkürler en kısa zamanda edinmem lazım bu programı.:shake2:
Çalışmada süper :good:

007
22.03.2008, 09:25:20
Burak kardeş, fotomontaj hoş olmuş eline sağlık :)

uzay
22.03.2008, 09:39:48
Burak kardeş, fotomontaj hoş olmuş eline sağlık :)

Cüneyt'cim SYM takımı marifetli insanlar grubu .. Bu bisey degil inan :shiny:

Blackpanther
24.03.2008, 19:11:41
Fuarın gülü Uzay:shiny:
Uzay buda senin için......beğendiysen devamı gelir...:shiny:

uzay
24.03.2008, 19:34:31
Fuarın gülü Uzay:shiny:
Uzay buda senin için......beğendiysen devamı gelir...:shiny:

Begenmek ne kelime bayıldım BuraKcım :wub: Bu resimdede görüldügü üzere fuarda bile bana kızlardan rahat yok nereye gitsem onların yakın ilgisiyle karsı karsıya kalıyoum :p Burakcım kurallara uygun sekilde devam :)

volkanadart
25.03.2008, 09:33:16
Versiyonu 9.0.2

Haluk FoR You...

Kardeş varya süper olmuş. Ama ablayı çok sıkmışız baksana iki koldandan motora saldırmışız. :thumbup: Kızcağız yeter diye bağıracak şlimdi. :clap2:

Burakcım eline koluna sağlık çok güzel olmuş. Benim ve Uzayın duruşu tam cuk oturmuş.:homesw:

Blackpanther
25.03.2008, 10:08:47
Çok saolasın volkancım...
şu sıralarda Uzayın istekleri üzerinde çalışıyorum...bayağıda ilginç oluyor sanırım..
bakalım bunasıl olmuş..:shiny:

uzay
25.03.2008, 20:05:14
Burakcım utandırıyorsun beni ellerine saglık hemen avatar yaptım zaten :) Kızlarla su sıralar acaip sıkıyım bakarmısın :shiny:

volkanadart
25.03.2008, 20:25:18
Çok saolasın volkancım...
şu sıralarda Uzayın istekleri üzerinde çalışıyorum...bayağıda ilginç oluyor sanırım..
bakalım bunasıl olmuş..:shiny:

Kardeş bu adam aldı gazı gidiyor, yakında bize "ben gençken....." diye başlayaıp anılarını anlatacak good:

Aman yavaş Uzay kardeşim....:):frantic4yc:

uzay
25.03.2008, 20:27:35
Kardeş bu adam aldı gazı gidiyor, yakında bize "ben gençken....." diye başlayaıp anılarını anlatacak good:

Aman yavaş Uzay kardeşim....:):frantic4yc:

Yaslımıyım ben :blink: Cebimde sallarım hepinizi :p

Blackpanther
26.03.2008, 14:39:36

Bu arada sürüş sırasında iki elinde bırakılması yasak ve tehlikelidir..bizlere kötü örnek oluyorsun Uzay:thumbdown:
Aradaki 5 farkı bulun....:shiny:

Haluk
26.03.2008, 15:14:05
Burak selam
İndirdim senin dediğin programı ama işin kötüsü bende ingilizce olmadığı için kullanmak baya bir iş bu programın türkçe versiyonu falan varmıdır.

Blackpanther
26.03.2008, 15:33:33
Burak selam
İndirdim senin dediğin programı ama işin kötüsü bende ingilizce olmadığı için kullanmak baya bir iş bu programın türkçe versiyonu falan varmıdır.

Bildiğim kadarıyla Türkçe versiyonu yok...Malesef biraz karışık ve zor bir proğramdır.Bende zamanında kurcalaya kurcalaya deneme yanılma yöntemiyle bişiler öğrenmeye çalıştım,zaten tamamını öğrenmek çok zor,benimkisi eğlencelik kısmı...:)
Birde photoshop proğramının kitabını almıştım.(Herkes için PhotoshopCS)Orda Türkçe olarak adım adım anlatıyor herşeyi işine yarayabilir öyle bir kitap..

uzay
26.03.2008, 20:42:43
Burakcım fena güldüm yalnız gözümden yas geldi hay allah iyiligini versin senin :shiny: İki eli bırakma konusuna gelince abartıya kacmadan ufak tefek evet :p

Haluk
26.03.2008, 22:39:28
Bildiğim kadarıyla Türkçe versiyonu yok...Malesef biraz karışık ve zor bir proğramdır.Bende zamanında kurcalaya kurcalaya deneme yanılma yöntemiyle bişiler öğrenmeye çalıştım,zaten tamamını öğrenmek çok zor,benimkisi eğlencelik kısmı...:)
Birde photoshop proğramının kitabını almıştım.(Herkes için PhotoshopCS)Orda Türkçe olarak adım adım anlatıyor herşeyi işine yarayabilir öyle bir kitap..

Sağol Burak
Yarın kadıköyde araştırayım bulabilirsem alırım hemen teşekkürler.:good:

beetle65
27.03.2008, 07:41:41
Hişşt ne oluyor bakimmm :shades:
Sıkı çalışmalar görüyorum burada :good:

uzay
27.03.2008, 08:59:42
Hişşt ne oluyor bakimmm :shades:
Sıkı çalışmalar görüyorum burada :good:

Zafercim seninde resmin olsa yapalım biseyler diyecem ama yok :p

beetle65
27.03.2008, 09:16:27
Zafercim seninde resmin olsa yapalım biseyler diyecem ama yok :p

İstediğin resim olsun kardeşim :shades:

uzay
27.03.2008, 09:22:52
İstediğin resim olsun kardeşim :shades:

Öyleyse calısmalara baslamak icin bana özelden yolladıgım mail adresine boydan bir resmini yolla :)

Blackpanther
27.03.2008, 09:52:51
Evet Zafer bekliyoruz resmini,hemen bi photoshopa alalım...

beetle65
27.03.2008, 10:11:14
Hadi bakalım başlayın :shiny:

Blackpanther
27.03.2008, 11:02:17
Bu ilki...

beetle65
27.03.2008, 11:03:16
Güzellll :shutup:

007
27.03.2008, 14:51:47
@beetle65

Tühh! 33 beygirden 1 beygire düşmüşsün :p

beetle65
27.03.2008, 14:57:54
@beetle65

Tühh! 33 beygirden 1 beygire düşmüşsün :p

Valla diğerlerini de bekliyoruz bakalım
Bu düşüş güzel olmadı :helpsmilie:

taner altan
27.03.2008, 15:33:00
Cüneyt neayak bu beygirlerle felan,sucukcumu yoksa bu kardeşimiz.:blink:

Blackpanther
27.03.2008, 15:50:01
Bu daha iyi oldu sanırım.Heheee....Zafercim kıskananlar çatlasın:p

beetle65
27.03.2008, 16:05:47
Çok iyi ya :good:
Teşekkür ederim valla :shake2:

alinazik
27.03.2008, 16:26:49
Bu daha iyi oldu sanırım.Heheee....Zafercim kıskananlar çatlasın:p

valla süper olmuş ya[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

Haluk
27.03.2008, 17:01:13
Burak çalışmalarr süper eline sağlık kardeşimm.:clap2:
Zafere baya yakışmış pilotluk.:good:

Blackpanther
27.03.2008, 17:08:15
:shiny:beğenileriniz için teşekkür ederim...

uzay
27.03.2008, 19:09:44
Burakcım ellerine saglık kardesim :)

Blackpanther
27.03.2008, 19:28:12
Uzay;
Çok teşekkürler..

__BB__
28.03.2008, 21:06:40
burak, döktürmüşsün yine :)

uzay
29.03.2008, 10:56:20
burak, döktürmüşsün yine :)

Topicimizin ufaklıgı nerelerdesin sen :)

Blackpanther
29.03.2008, 16:41:03
Merhaba BB..teşekkür ederim.Nerelerdesin sen gözükmüyordun?

__BB__
29.03.2008, 17:27:44
ehueheuhue buralardayım yahu her zmnki gibi :) ama soğuk ya miocan' ı çıkarmıyorum :)

asıl siz nerelerdesiniz. bugün hisarın oralardaydım ama kimsecikler yoktu. havalar iice ısınsın yapmak lasım atraksiyonlar :)

Blackpanther
29.03.2008, 17:30:33
_BB_ ;

Kesinlikle kesinlikle..Bu işin erbabı Uzay zaten...
Duyuyormusun Uzaycım BB yi?

uzay
30.03.2008, 19:36:32
Burakcım gram şüphen olmasın bu yaz SYM takımı fena eglenecek erkek sözü :shiny:

beetle65
31.03.2008, 08:44:46
Burakcım gram şüphen olmasın bu yaz SYM takımı fena eglenecek erkek sözü :shiny:

Vayyy erkek sözü :shades:
İddalı bir laf
Göreceğiz Uzay'cığım :dribble:

uzay
31.03.2008, 20:05:39
Vayyy erkek sözü :shades:
İddalı bir laf
Göreceğiz Uzay'cığım :dribble:

Uzay her zaman lafının arkasındadır .. abartıya kacmadan her ay 1 yada 2organizasyon kesin yol anlamında .. tabii aradaki bulusmaları saymıyorum bak :shiny:

007
04.04.2008, 11:46:13
2008 GTS lerde otomatik bagaj açma butonu olduğunu biliyor muydunuz?

Yeni elcikler ve selenin deriside güzel olmuş bence :)

uzay
04.04.2008, 12:05:54
2007 modellerinde elcikler hemen hemen aynı benimki 2006 oldugu icin bu sekilde degil .. sele acma dügmesine gelince gayet sık olmus bizim modellerede proje cıkarılıp uyarlanabilir yapan var biliyorum :) Tesekkürler Cüneytcim

Blackpanther
04.04.2008, 14:24:38
Yaa bu çok işime yarayacak bi özellik ..yeni modellerde bu özelliği çok kıskandım ne yalan söliimm..
Yanlız adamlar düğmeyi öle bi gösterişli yapmışki Nos butonu gibi felan duruyor...:thumbup:

uzay
04.04.2008, 19:43:26
SYM tayfası bahar geldi özellikle bugün hava cok güzeldi .. Nisan ayı icerisinde gezimiz olacak bilginize :)

aLien
04.04.2008, 19:48:15
Aaaa benim elcikler. :) Yahu zaten 2007 model GTS250 yok piyasada. 2007 yılında Suzuki yurda sokmadı GTS'yi. Ruhsatında ali-cengiz oyunlarıyla 2007 yazdıranların tamamı 2006 model. Ve bu elcikler ve bir iki detay daha 2006 modellerin son versiyonları ile aynı. Bagaj açma düğmesi hoşuma gitti benimde. Yalnız yeri güzel değil. Sırıtmış. Burgman'ların kontak şekli yapılabilirdi. Bence daha hoş olurdu..

__BB__
04.04.2008, 20:48:22
cahilliğimi mazur görün, bir sorum olacak. bu o kadar önemli bir düğme mi? benim mio da var bundan ama pek bir artısını görmedim ben, hep anahtarla açıyorum :) hani büyük scooterlarda bunun artısını sağlayan durum nedir merak ettim açıkçası ?

Darkjedi
04.04.2008, 21:22:58
Aaaa benim elcikler. :) Yahu zaten 2007 model GTS250 yok piyasada. 2007 yılında Suzuki yurda sokmadı GTS'yi. Ruhsatında ali-cengiz oyunlarıyla 2007 yazdıranların tamamı 2006 model. Ve bu elcikler ve bir iki detay daha 2006 modellerin son versiyonları ile aynı. Bagaj açma düğmesi hoşuma gitti benimde. Yalnız yeri güzel değil. Sırıtmış. Burgman'ların kontak şekli yapılabilirdi. Bence daha hoş olurdu..

Katılıyorum sana, açma butonu orda sakil durmuş, ne o öyle çakma mal gibi, düşünce güzelde uygulama yanlış.

Stingray
04.04.2008, 21:35:18
Bence kötü değil

007
04.04.2008, 21:42:19
Türkün birşeye de muhalefet etme dişimi kıracam valla :)

uzay
04.04.2008, 21:45:21
Cüneytcim iyiki bu resmi koymussun topic hareketlendi valla :shiny:

aLien
04.04.2008, 22:11:19
bir de burda merak ettiğim şey düğme sürekli aktif midir? yada kontağa bağlanmışmıdır. Sürekli aktif ise çok kötü. :)

Haluk
04.04.2008, 23:48:36
2 Sene joyride kullanmış bir kullanıcı olarak gts deki en büyük eksikti bence ona öyle bir alışmışımki gts binice ulen bunde niye böle şeyler yok dedim
gts deki en büyük eksiklikti bence.
Kaba falan ama bence gerekli bişeydi geçte olsa yaptıklarına sevindim.

Blackpanther
05.04.2008, 09:36:19
Yalnız varyaaaa _BB_ çok kötü ezdin biz GTS 250 cileriii....
Mioda böle bir özellik olduğunu bilmiyordum yeni öğrendim,yine diyorum ezdin yani bizi...
Soruna gelince hemen anlatayım..;Düşünsene motorunu tam çalıştırmışın hareket edeceksin Sele altı bagajda bişi unutmuşsun(off pofff)kontakla bağaj aynı anahtar olduğu için motoru stop et in bağajı aç tekrar motoru çalıştır...
(Çokmu tembelim ne??)
Buton bu işe yarıyor işte bir tık ile sele açılıyor ikinci tık ile koltukla beraber seni fırlatıyor...:shiny:

__BB__
06.04.2008, 22:18:23
açıklama için teşekkürler Blackpanther :) ezmek için demediğimi biliyorsun :) miocan ile kendi çapımızda takılıyoruz ve beni aşıyor çoğu konu, o yüzden merak ettim, olayı kavrayamadım :) ama öğrendim sayende avantajını :)

Blackpanther
08.04.2008, 10:50:25
Böyle bir resim için özür dilerim ama biraz gülelim dedim..Can sıkıntısı işte naparsınız..
Ve karşınızda yeni SYM ciler....:shiny:

Haluk
08.04.2008, 12:07:29
Burak Süper olmuş çok güldüm kardeşim sabah sabah:dribble:
Ben aynı at sııınaaa na benzemişim.:dribble::good:

volkanadart
08.04.2008, 18:29:26
Böyle bir resim için özür dilerim ama biraz gülelim dedim..Can sıkıntısı işte naparsınız..
Ve karşınızda yeni SYM ciler....:shiny:

Valla üper olmuş kardeşim eline sağlık. Yanlız gözlüklü arkadaşı çıkaramdım. Bizden di değil mi? :):)

Haluk süper olmuşun valla... :thumbup:

Haluk
08.04.2008, 20:50:03
Valla üper olmuş kardeşim eline sağlık. Yanlız gözlüklü arkadaşı çıkaramdım. Bizden di değil mi? :):)

Haluk süper olmuşun valla... :thumbup:

Sorma volkan Kendimi tanıyamadım.
Uzaya koptum ama surat ve parmaklar o biçim olmuş.:thumbup:

uzay
08.04.2008, 20:54:33
Burakcım kendine dokunmamıssın ama ayıp :p Haluk kardesim gözlükler fena yalnız :shiny:

Haluk
09.04.2008, 00:51:36
Burakcım kendine dokunmamıssın ama ayıp :p Haluk kardesim gözlükler fena yalnız :shiny:

Burak kendine dokunmamış ama bizi fena işlelemiş kardeşim:friends:

beetle65
09.04.2008, 07:53:44
Evet
Burak neden kendine dokunmamış
Haksızlık
o nedenle bu resmin sadece Burak'a dokunulmuş yeni halini istiyoruz :clap2::clap2:

uzay
09.04.2008, 08:06:48
Evet
Burak neden kendine dokunmamış
Haksızlık
o nedenle bu resmin sadece Burak'a dokunulmuş yeni halini istiyoruz :clap2::clap2:

BuraKcım adalet yerini bulsun gerekli olan düzenlemenin yer almasını tarafıbnızdan talep ediyorum :shiny:

Blackpanther
09.04.2008, 08:55:37
Hayy Allah nasıl olduysa kendimi unutmuşum:pNeyse linç edilmeden yenisini veriyorum resmin:shiny:

Dün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum size..
hani Dünya küçük derler ya hikayemiz o misal...
Dükkanda dün tatlı tatlı otururken bir tane çin çung motoruyla bir beyfendi yanaştı.indi dükkana girdi(Eli ayağı düzgün 50 li yaşlarda efendi bir bey).
Benim bilgisayarda pencereden kabak gibide gözüktüğü için;internetinizi kullanabilirmiyim dedi.Bende hayır dedim çünkü öle bir hizmetimiz yok..
Rica etti baktım kibarda hem motorcu motorcuya heryerde her zaman yardım etmeli dimi....
Tamam dedim abi neye bakacaksın?dediki NBC motora bakmak istiyorum adresini öğrenmek için dedi..(vıyy..bende geçen sene fuardan nbc motordan aldığım için benim motoru, onları iyi biliyorum..)
dedim kapandı o felan tarihçesini anlatmaya başladım NBC nin..
Amcamın ilgisini çekti tabi NBC yi ararken karşısında NBC motors hakkında bilgi veren birinin çıkması...
ne yapacaksın abi dedim orada..dediki Bir tane sıfır SYM almak istiyorum,birde motoru yakından incelemek istiyorum çok metediyorlar ...
Bak bak bakk dünya küçük işte Amcam tam yerine gelmişte haberi yok..
Çıkarttım anahtarımı Al dedim abi motor yanda git doya doya incele...Amcam şokta tabi...Bizleri anlattım Sym yi anlattım adam yani öle bi sevindiki tam yerine geldiğine anlatamam...
Nerden buluruz dedi sıfırını ..Hemen Altan Motorla irtibata geçtim Bir arkadaşımız sıfır motor arıyor dedim telefonlar karşılıklı verildi ve amcam çok memnun olarak yanımdan ayrıldı...
Bu arada T&T kardeşler dün arayan bendim eğer sıfır motoru verirseniz Hediye olarak bir hava filtresi isterim:p:shiny:
Öyle yani dünya küçük değil mi...???

uzay
09.04.2008, 09:25:05
Bak simdi oldu iste :shiny: Benim parmaklar ammada uzunmus senelerdir inan farkında degilim :p

Blackpanther
17.04.2008, 14:21:03
Evet arkadaşlar SYM görün bakalım adamlar ne yapmış..:thumbup:

sunman
17.04.2008, 16:00:50
Bu motorla en temiz motor yarışmasına giremessin ama alaca bulaca anlaşılmaz lekeler:p

aLien
17.04.2008, 20:07:59
Photoshop falan değil gerçek bu motor arkadaşlar. Yapan adamın sitesinde reklam amaçlı çekilmiiş fotolar. Daha önce de görmüştüm. Gayet de değişik olmuş. Bu şekilde kullanırmıyım? Düşünürüm. Ama cidden güzel bir görüntü :)

Blackpanther
17.04.2008, 20:18:51
Evet bu Arkadaş İzmirden..Airbrush çok yanar dönerli olmuş bencede...

Stingray
17.04.2008, 20:42:02
Vallahi arızadan bol bişey yok dünyada :)
Değişik duruyor.
Biraz daha seyrek yapsaydı sanırım güzel olurdu ama yine de çabayı takdir etmek lazım :)

uzay
17.04.2008, 21:21:39
Zevkler ve renkler tartısılmaz ama ben begenmedim :)

beetle65
18.04.2008, 07:46:49
Bana uymaz
Belki küçük bir yere Airbrush olabilir
Ama tüm motora güzel olmuyor
El emeği anlamında birşey söylemek bize düşmez
Sıkı emek var üzerinde :good:
Ama bana göre değil :thumbdown:
Almayayım alana da mani olmayayım :frantic4yc:

uzay
18.04.2008, 20:07:31
Ben Beyaz rengimden gayet memnunum o ne öyle isim olmaz :dry:

__BB__
18.04.2008, 21:38:12
sym grubu bensiz haftasonu kerpe ye mi gitmiş ben mi yanlış duydum :)

uzay
18.04.2008, 22:03:13
sym grubu bensiz haftasonu kerpe ye mi gitmiş ben mi yanlış duydum :)

Sadece Kerpe olsa gene iyi Kefken'de var :shiny:

Darkjedi
18.04.2008, 22:36:36
Valla motorun karizması gitmiş bence, fazla cafcaflı olmuş. Ancak çok güzel şeyler yapılabililiyor, bende sonraki motorumda ve kaskta birşey deneyeceğim bakalım.

__BB__
19.04.2008, 19:25:31
Sadece Kerpe olsa gene iyi Kefken'de var :shiny:

ay ay ay çatlayabilirim kıskançlığımdan :mad: :frantic4yc::cray:

ya çocukluğumun geçtiği yerler, başka sefere artık :sad2:

yarın da gezi var mı sahilde turlarken hisarda sizleri görüp mutlu olma şansını yakalayacak mıyım acep :cheers:

uzay
19.04.2008, 19:28:33
ay ay ay çatlayabilirim kıskançlığımdan :mad: :frantic4yc::cray:

ya çocukluğumun geçtiği yerler, başka sefere artık :sad2:

yarın da gezi var mı sahilde turlarken hisarda sizleri görüp mutlu olma şansını yakalayacak mıyım acep :cheers:

Bakalım yarın ola hayrola oralarda oluruz yada olmayız bilmiyorumki :rolleyes:

Karasuzu
25.04.2008, 18:11:43
Arkadaşlar burgman aldık diye sym tayfasını unuttum sanmayın.Sym'nin ayrı bir yeri var gönlümde.Karasuzumuzla çok güzel anılar ve anlar yaşadık.Beni hiç üzmedi,kıvraklığıda cabası tabi...Sizde bizi unutmayın amaözelliklede Uzay kızanım sana söylüyorum.Organizasyonlardan bizim de haberimiz olsun ya[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

uzay
25.04.2008, 20:34:26
Arkadaşlar burgman aldık diye sym tayfasını unuttum sanmayın.Sym'nin ayrı bir yeri var gönlümde.Karasuzumuzla çok güzel anılar ve anlar yaşadık.Beni hiç üzmedi,kıvraklığıda cabası tabi...Sizde bizi unutmayın amaözelliklede Uzay kızanım sana söylüyorum.Organizasyonlardan bizim de haberimiz olsun ya[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

Cenkim Kızanım herseyim unutulmaz o günler asla hemde :wub: Biz bu yazıda SYM ile gecirmeye devam cünkü hersey yolunda seneye kısmet bakalım :) Kardesim haberin olacak seni atlamam :rolleyes:

Karasuzu
26.04.2008, 08:54:53
Cenkim Kızanım herseyim unutulmaz o günler asla hemde :wub: Biz bu yazıda SYM ile gecirmeye devam cünkü hersey yolunda seneye kısmet bakalım :) Kardesim haberin olacak seni atlamam :rolleyes:

Eyvallah Uzay'ım akpak Kızanım.

uzay
26.04.2008, 11:16:55
:wub::):wub:

Blackpanther
10.05.2008, 15:55:35
Evet arkadaşlar Haluğun özel isteği üzerine Uzayın makinasının alt grenajlarını değiştirdik..:yahoo:
Uzaycım iznini almadık ama umarım beğenirsin:thumbup:

Haluk
10.05.2008, 16:28:02
Burakcım eline sağlık :thumbup:
Ama eksik olmuş sana gönderdiğim fotoda ön amortisörler ve çamurluğun radyotöre bakan kısmınıda siyah olsaydı sym de nasıl dururdu acaba.:confused1:

Blackpanther
10.05.2008, 17:01:01
Buyruunnn..;:frantic4yc:

Haluk
10.05.2008, 18:22:40
Budur abii sağol :flowers:

uzay
10.05.2008, 19:44:34
Güzel olmus beeee dur ben boyacıyı arayayım nerdeydi İlyas Ustanın numarası :shiny:

aLien
10.05.2008, 19:58:50
Ya çamurluktan önce gayet güüzeldi.. Çamurluk bence olduğu gibi kalsın. Uzay sana söylüyorum :) Dokunma sakın.

uzay
10.05.2008, 20:03:55
Yok sadece ic tarafı o renk kalsın yeterli benim icin :)

007
10.05.2008, 21:53:01

Bence bu hali güzel olmuş Uzay. Yalnız egzostunun rengi solmuş. Bir ara Altan kardeşlere orjinal rengine boyat derim :)

007
10.05.2008, 21:53:33

Bence bu hali güzel olmuş Uzay. Yalnız egzostunun rengi solmuş. Bir ara Altan kardeşlere orjinal rengine boyat derim :)

007
10.05.2008, 21:54:03

uzay
10.05.2008, 21:59:46
Cüneytcim arkadasların ellerine saglık henüz denemedim sadece o rengi ön camurlugu arkasında kalan kısımda derinlik anlamında denemek istiyorum .. Bu sekilde boyadıgım taktirde bence canlılığını yitiriyor tabii bu benim fikrim .. Mat siyahı egzost kısmındada kullanmayı düsünüyorum :)

007
10.05.2008, 22:36:39
Çamurlukla oynama bence bütünlüğü bozarsın coni :)

uzay
10.05.2008, 23:00:54
Conicim camurluk degil sadece mat siyah olacak kısım radyatörün bölümü o kadar :)

sburgman
10.05.2008, 23:22:12
Sende SYM ' yi kendine özel yapmışsın Uzay.Ekranlarda ne zaman görücez Beyaz Kızan'ı ?

uzay
10.05.2008, 23:36:26
Stüdyo -2 de oraya indirmekte zorlanabilirim asansörler ufacık cünkü bakalım :rolleyes:

Blackpanther
16.05.2008, 11:06:25
Uzay,haluk,Ali,Ayhan,Doğan.....çok daraldım yaww...
Bu akşam cadde sahildemi buluşsak nerdesiniz yaw..

uzay
16.05.2008, 11:12:26
Uzay,haluk,Ali,Ayhan,Doğan.....çok daraldım yaww...
Bu akşam cadde sahildemi buluşsak nerdesiniz yaw..

Haluk Ayhan Doğan yarın sabah Ayvalığa dogru yola cıkıyorlar makinalarla :)

Blackpanther
16.05.2008, 13:21:25
:angry::angry::sad2::sad2:

Haluk
16.05.2008, 17:56:02
Burakcım gelmek isteridim ama uzayın dediği gibi yarın yolculuk var eksikleri tamamlamam lazım gelince görüşürüz.:flowers:

Blackpanther
16.05.2008, 18:09:55
Size hayırlı yolculuklar diliyorum ozaman..bizim yerimizede bol bol eğlenin...
dönüşte bol resimler istiyoruz ona göre..:thumbup:

volkanadart
16.05.2008, 18:50:07
Arkadaşlar hepinize hayırlı yolculuklar... Güle güle gidin, güle güle gelin.
Güzel fotoğrafları bekliyoruz.

aLien
16.05.2008, 19:09:31
Hazırlıkları yapıp erkenden yatmalı. Sabaha karşı çıkıyoruz yola kısmetse. İyi dilekler için saolun arkadaşlar. Foto makinam yanımda bol bol çekerim artık :) Gelince güzel bir arşiv yaparız.

uzay
16.05.2008, 20:05:41
Kardeslerim SYM takımım benim güle güle gidin ve gelin benim yerimede eglenin :)

alinazik
17.05.2008, 00:57:36
hayırlı yolculuklar arkadaşlar

symali
17.05.2008, 12:36:38
Beyler iyi yolculuklar iyi eğlenceler

Resimleri merakla bekliyoruz

ashkin
21.05.2008, 22:44:08
hmm. Ayvalık'ta gördüğümüz 3 SYM ci sizdiniz demek :) Eşim hatta "indir beni bende SYM cilerle gideceğim diye tutturdu" kendinde de SYM var ya :)
. Biz Fazer'lar ile yol alan gruptuk, hatta size selam da vermiştik. :)

pascha
29.05.2008, 10:24:14
Slm 3 Silahşörler Diyer Resimler nerede Yahuuuuu Bekliyoruz Hadi Bakalım :shades:

beetle65
29.05.2008, 10:30:08
Slm 3 Silahşörler Diyer Resimler nerede Yahuuuuu Bekliyoruz Hadi Bakalım :shades:

Hayattamısın sen Murat kardeş :confused1:

uzay
29.05.2008, 10:31:03

Muratcım Doğan 2-3 saatini ayırırsa koyacak masallah baya resim var :)

007
05.06.2008, 20:28:49
Dün Murat Erköse kardeşimi Altan Motor' da gördüm. Uzun zamandır görüşemiyorduk. Hasret giderdik :) Tam çıkarken Haluk ile de karşılaştık.
SYM topiğinde bu ara bir fırtına öncesi sessizlik var. Hadi bakalım hayırlısı :)

uzay
06.06.2008, 00:12:12
Kesinlikle bu pazar gezi yapıyoruz hava müsade ederse SYM ayakta yıkılmadı :)

007
06.06.2008, 00:25:18
Bu Pazar İznik var biliyorsun :) Bir geziye de bizle gelin kardeşim :)

Ayhan
10.06.2008, 20:54:52
SYM GTS 250 ciler yakında bombayı patlatıyorum bekleyin gece servisi iş başında

uzay
11.06.2008, 00:37:24
Yoksa benim verdigim deney filtresi ise yaradımı :shiny:

007
11.06.2008, 01:10:47
Sevgili Arkadaşlar,

Sym artık Türkiye' de Motoran tarafından yönetilmektedir. Üretimine 2009 un Ekim ayında başlayıp,
İzmir' deki fabrikadan diğer ülkelere ihracatı yapılacaktır.

Bir hafta içerisinde motosikletleriniz ile ilgili hiçbir parça sorunu olmayacaktır.
Konuştuğum Motoran yetkilileri bu konuya ciddi bakmaktadır.

Ayrıca [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]) in domain ve hosting hizmeti tarafımızdan alınmış olup,
Suzukim.net' e yönlendirilmiştir. İçiniz ferah olsun :)

sunman
11.06.2008, 08:14:31
Sevgili Arkadaşlar,

Sym artık Türkiye' de Motoran tarafından yönetilmektedir. Üretimine 2009 un Ekim ayında başlayıp,
İzmir' deki fabrikadan diğer ülkelere ihracatı yapılacaktır.

Bir hafta içerisinde motosikletleriniz ile ilgili hiçbir parça sorunu olmayacaktır.
Konuştuğum Motoran yetkilileri bu konuya ciddi bakmaktadır.

Ayrıca [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]) in domain ve hosting hizmeti tarafımızdan alınmış olup,
Suzukim.net' e yönlendirilmiştir. İçiniz ferah olsun :)

Çok güzel bir haber SYM'ci arkadaşlar adına çok sevindim. Hayırlısı olsun. :thumbup:

uzay
11.06.2008, 08:24:24
Aslında gec bile kalındı diyebilirim cünkü gecmiste bizzat ben parca sorunu yasamadım degil .. Bu arada Cüneytcim insan SYM acılıs sayfasına benim Beyaz Kızanı koyar askolsun :shiny:

beetle65
11.06.2008, 08:35:09
Açılış sayfası çok şık olmuş :shake2:

Benim makine de tüm ihtişamı ile çıkmış :shiny:

Şaka bir yana SYM ci arkadaşlarım adına çok sevindim

Çünkü gerçekten çok güzel makineler :good:

uzay
11.06.2008, 10:06:05
Özellikle benim makina nazar degmesin yarabbim :)

beetle65
11.06.2008, 10:14:53
Özellikle benim makina nazar degmesin yarabbim :)

Sorunlu kardeşim benim :dribble:

uzay
11.06.2008, 10:53:02
Sorunlu kardeşim benim :dribble:

Sorun bende degil aslında sorun yok :shiny:

Ayhan
11.06.2008, 19:05:18
sym nin parça stoğu 3 hafta önce geldi ve ben bulunmaz(yok) denen parçayıda motorandan aldım isteyen istediği parçayı telefonla ala bilir adrese kargo ile yolluyolar şuan parça sıkıntısı yok

Blackpanther
11.06.2008, 19:44:14
sym nin parça stoğu 3 hafta önce geldi ve ben bulunmaz(yok) denen parçayıda motorandan aldım isteyen istediği parçayı telefonla ala bilir adrese kargo ile yolluyolar şuan parça sıkıntısı yok
Süper bir olay..
Abi hangi parçayı aldın,neyi vardı makinanın:confused1:

uzay
11.06.2008, 19:54:55
Motoranın parcayı kargo ile yollaması bence önemli bir hizmet alkıslamak lazım

Ali bu konuda bilgi verirmisin bizlere :)

Blackpanther
11.06.2008, 19:58:50
Motoranın parcayı kargo ile yollaması bence önemli bir hizmet alkıslamak lazım

Ali bu konuda bilgi verirmisin bizlere :)

Ali'mi:confused1:Ayhan Abicim..:shiny: senin Enişten alan...
Evet Ayhan abi açıklayıcı bilgi isteriz:thumbup:

uzay
11.06.2008, 20:02:29
Cok pardon ikisininde avatarı viraj oldugu icin nicke bakmadım acıkcası .. Enisteyse sayet kece problemi vardı :shiny:

Ayhan
11.06.2008, 20:44:05
Süper bir olay..

ön amortisör keçesi

uzay
11.06.2008, 20:49:20
ön amortisör keçesi

Dedim ama kece diye :p Sürpriz bekliyoruz senden :)

Ayhan
11.06.2008, 20:53:41
Süper bir olay..

Dedim ama kece diye :p Sürpriz bekliyoruz senden :)

süpriz süpriz olduğu için söylenmez bekle gör:yahoo:

uzay
11.06.2008, 20:59:19
süpriz süpriz olduğu için söylenmez bekle gör:yahoo:

Benim isime yarayacaksa beklerim yoksa bos enistecim :shiny:

Ayhan
12.06.2008, 00:18:39
Benim isime yarayacaksa beklerim yoksa bos enistecim :shiny:

hemde o biçim işine yarıcak

uzay
12.06.2008, 00:41:56
hemde o biçim işine yarıcak

Tahminlerim var :)

puppeteer
12.06.2008, 09:41:57
bende geçtiğimiz hafta sonu 6000 bakıma götürdüm filtre yoktu:cray:

uzay
12.06.2008, 09:43:22
bende geçtiğimiz hafta sonu 6000 bakıma götürdüm filtre yoktu:cray:

Mehmet filtreler geldi servislerden temin edebilirsin :)

puppeteer
12.06.2008, 09:49:22
Teşekkürler Uzay,:cheers:
şansa bak 1 2 günle kaçırmışım

uzay
12.06.2008, 09:59:24
Teşekkürler Uzay,:cheers:
şansa bak 1 2 günle kaçırmışım

Saglık olsun Mehmet isini bir an öncede görde :)

Blackpanther
12.06.2008, 19:24:02
Ahhh..ahhh...Eskiden uzay diye bir arkadaşımız vardı sizlerden iyi olmasın.
Akşamları biz SYM cileri caddebostan veya hisarda toplardı,toplaşırdık ne güzel bizde,sohbetler havalarda uçuşurdu denize nazır.
Ahhh ahhh neydi ogünler....

uzay
12.06.2008, 19:32:06
Ahhh..ahhh...Eskiden uzay diye bir arkadaşımız vardı sizlerden iyi olmasın.
Akşamları biz SYM cileri caddebostan veya hisarda toplardı,toplaşırdık ne güzel bizde,sohbetler havalarda uçuşurdu denize nazır.
Ahhh ahhh neydi ogünler....

Burda ben giriyorum devreye :shiny:Aaaaaaaa bu benim yaz daha tam gelmedi yaa ondan fazla muhabbete girmiyorum :p Toparlanın demiyorum size :shiny: Burakcım yarın aksam Caddebostan'da olabilirim beklerim :shades: Beni izlemeye devam edin :)

Blackpanther
12.06.2008, 19:35:04
Burda ben giriyorum devreye :shiny:Aaaaaaaa bu benim yaz daha tam gelmedi yaa ondan fazla muhabbete girmiyorum :p Toparlanın demiyorum size :shiny: Burakcım yarın aksam Caddebostan'da olabilirim beklerim :shades: Beni izlemeye devam edin :)

Bekliyoruz haberlerini ozaman...:good:

uzay
12.06.2008, 19:39:35
Bekliyoruz haberlerini ozaman...:good:

Gel yarın aksam laflayalım iste :)

Blackpanther
12.06.2008, 19:46:01
oki doki...anlaştık ozaman:thumbup:

uzay
12.06.2008, 19:51:17
oki doki...anlaştık ozaman:thumbup:

Ok yarın is cıkısı tükkanı kapatınca kop gel :rolleyes:

Ayhan
12.06.2008, 21:33:40
Ok yarın is cıkısı tükkanı kapatınca kop gel :rolleyes:

biz emekliyiz tükkan falanda yok hep musayitiz ama çağıran yok:sad2:

uzay
12.06.2008, 21:50:26
biz emekliyiz tükkan falanda yok hep musayitiz ama çağıran yok:sad2:

Canım enistecim buyur gel yarın askam sende :)

007
12.06.2008, 22:01:38
Mehmet filtreler geldi servislerden temin edebilirsin :)

Ben demiştim size gelecek diye :shake2:

uzay
13.07.2008, 12:42:25

SYM Team olarak Cuma aksamı geleneksel SYM bulusmamızı yapalım dedik ama verilen sözlere ragmen firemiz bir hayli fazlaydı .. Sadece ve sadece ben ve Haluk ordaydı .. Gecenin en güzel sürprizi bizim icin Askın ve SYM kullanıcısı eşinin sohbetimize renk katmasıydı .. Bizde bu güzel sohbeti her zaman oldugu gibi güzel bir kare ile bütünlestirdik :)

ulucreis
13.07.2008, 13:55:00
net den takip etmem çok zor oluyor kaldığım yerde internet yok haberleşirsek her buluşmaya gelirim.SLM/SYG.
0536 705 71 45

uzay
13.07.2008, 15:05:25
net den takip etmem çok zor oluyor kaldığım yerde internet yok haberleşirsek her buluşmaya gelirim.SLM/SYG.
0536 705 71 45

Uluc Merhaba .. Telini kaydettim bulusmalarda sana haber verecegim ..

Sevgiler :)

ashkin
13.07.2008, 20:40:30
Uzay, fotoğraf için teşekkürler. sizlerle tanışmak güzeldi. Hoş sohbetiniz için de ayrıca teşekkürler. Vakit buldukça katılmaya çalışacağız etkinliklerinize. :good:

uzay
14.07.2008, 00:44:48
Uzay, fotoğraf için teşekkürler. sizlerle tanışmak güzeldi. Hoş sohbetiniz için de ayrıca teşekkürler. Vakit buldukça katılmaya çalışacağız etkinliklerinize. :good:

Her daim senide aramızda görmek beni ve diger arkadaslarımı mutlu edecektir :)

aLien
14.07.2008, 21:18:43
İlk fırsatta düzgün bir toplantı ayarlayalım. SYM Team tam ekip olarak :)

uzay
15.07.2008, 01:08:54
Bizde her daim toplantı vardır senide bekleriz Doğan Bey :shiny:

Ayhan
15.07.2008, 21:03:13
Bizde her daim toplantı vardır senide bekleriz Doğan Bey :shiny:

ben sana gelmez demiştim o bu günlerde kıvırıyo dansöz mü ne olacak başımıza:frantic4yc:

aLien
15.07.2008, 21:21:45
Ayhan aga kıvırmak olmaz bizde...Emekli olmadığımız için işlerimiz oluyor...
Gerçekten işim olmasa en çok yol yapan, en çok toplantıya katılan benim SYM ekibinin içinde...

Hatta bazı arkadaşlar gibi sorumsuzluk yapmadan gelemiyeceksem yada geç kalacaksam mutlaka söylerim. Birşey yoksa dakikasında yerinde olurum...

uzay
16.07.2008, 00:29:20
Ayhan aga kıvırmak olmaz bizde...Emekli olmadığımız için işlerimiz oluyor...
Gerçekten işim olmasa en çok yol yapan, en çok toplantıya katılan benim SYM ekibinin içinde...

Hatta bazı arkadaşlar gibi sorumsuzluk yapmadan gelemiyeceksem yada geç kalacaksam mutlaka söylerim. Birşey yoksa dakikasında yerinde olurum...

Bak bu tas bana iste bu aksam ben geldim o gitmis bekler demistim ama yanılmısım :dry:

ulucreis
16.07.2008, 17:29:11
bugün bi plan varmı??buluşma filan?

uzay
16.07.2008, 17:48:26
bugün bi plan varmı??buluşma filan?

Hava muhalefeti dolayısıyla yok haber verecegim ben sana :)

ulucreis
16.07.2008, 17:55:36
tamam uzay sağol haber bekliyorum bu cuma akşamı hafta sonu için çanakkaleye gidecem bilginize

uzay
16.07.2008, 18:02:29
tamam uzay sağol haber bekliyorum bu cuma akşamı hafta sonu için çanakkaleye gidecem bilginize

Tamamdır Uluc Hayırlı Yolculuklar :)

aLien
16.07.2008, 20:24:02
Bak bu tas bana iste bu aksam ben geldim o gitmis bekler demistim ama yanılmısım :dry:

Beklemek bir yere kadar...

uzay
17.07.2008, 00:34:02
Beklemek bir yere kadar...

Kardesim seni seviyorum :wub:

Haluk
17.07.2008, 10:01:19
Ne oluyor bakimm SYM topiğinde ben yokkene:shades:

uzay
17.07.2008, 23:24:57
Ne oluyor bakimm SYM topiğinde ben yokkene:shades:

Kardesim Hosgeldin :friends:

ulucreis
18.07.2008, 11:49:23
herkese hayırlı cumalar.nasılsınız dostlar? haftasonu büyük bi ihtimalle çanakkalede olacam, bir plan varmı haftasonu için?

uzay
18.07.2008, 23:36:30
Su an icin görünürde birsey yok Uluc kısmetse önümüzdeki hafta :)

aLien
19.07.2008, 10:13:22
Uluç assos tayım şu an :) dün akşam geldim...
Yanıyor buralar :)

Blackpanther
19.07.2008, 10:17:33

Doğan,maşallah Evliya Çekebi gibisin,hiç durmuyorsun yerinde..:thumbup:
Sana keyfli tatiller diliyorum..

uzay
19.07.2008, 12:38:09

Kardesime yakısır tadını cıkar oraların :)

aLien
19.07.2008, 18:53:30
Doğan,maşallah Evliya Çekebi gibisin,hiç durmuyorsun yerinde..:thumbup:
Sana keyfli tatiller diliyorum..

Eyvallah Burak sağolasın... Gezmek için geldik dünyaya. Hazır bekarken tadını çıkaralım memleketin. Evlendikten sonra yapamayız :) Şekil : 1A:yahoo:
Yarın İzmir'e geçiyorum. Urla ve Çeşme 2 gün. Sonra Kuşadası Marmaris belki bodrum yada fethiye, son durak Antalya Olympos :)
Resimleri depoluyorum. Gelince bir özet geçerim artık :)

uzay
19.07.2008, 19:21:00
Bu arada motorlamı cıktın tura :)

ulucreis
24.07.2008, 15:30:51
alien çanakkale yazın yanar ancak çok güzel yerdir tarih doğa ve deniz işte çanakkalemiz:)
tura neyle çıktın ???

uzay
24.07.2008, 16:09:37
alien çanakkale yazın yanar ancak çok güzel yerdir tarih doğa ve deniz işte çanakkalemiz:)
tura neyle çıktın ???

Doğan İstanbuldan start alan gezisini Canakkale - Asos - Urla - İzmir - Bodrum - Marmaris seklinde pazar günü Antalya'ya kadar devam ettirecek . SYM ile gitti tabiiki makinaların masallahı varmıs hicbir sorun cıkarmamıs :)

ulucreis
24.07.2008, 16:15:47
vallaha bravo kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.sym yide tebrik ederim cidden iyi makina yapmışlar,benim egsozdaki hafif papırtıda olmasa çok daha iyi olacak:)

uzay
24.07.2008, 16:20:08
vallaha bravo kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.sym yide tebrik ederim cidden iyi makina yapmışlar,benim egsozdaki hafif papırtıda olmasa çok daha iyi olacak:)

O sesi bilirim zamanında benimde basıma gelmisti en kısa zamanda göstermeni rica ederim bir bilene :)

Blackpanther
24.07.2008, 16:28:57
Uluşreis merhaba ;
yeni dikkat ettim..avatarındaki resim benim makinanın resmi:yahoo:ben hazırlamıştım o fotoğrafı vede unutmuştum işin doğrusu, nerden buldun?:shiny:

ulucreis
24.07.2008, 16:32:51
sen nasıl hallettin uzay nedenmiş??ısınınca kesiyor sanırım subabla alakalı ne dersin

uzay
24.07.2008, 16:33:54
sen nasıl hallettin uzay nedenmiş??ısınınca kesiyor sanırım subabla alakalı ne dersin

Aynen Kardesim götür servise iki dakikalık isi var :)

ulucreis
24.07.2008, 16:34:25
google dan :) sym gts 250 yaz görsellerde ara çıkıyor hemen

uzay
24.07.2008, 16:35:51
google dan :) sym gts 250 yaz görsellerde ara çıkıyor hemen

Burakcım seninde masallah makinanın resimleri internet alemine malzeme olmus :shiny:

ulucreis
24.07.2008, 16:36:20
buluşmaya varmı bu aralar ,iznik gelecekmisiniz? başka bi plan varmı hafta sonu için???

Blackpanther
24.07.2008, 16:39:50
Burakcım seninde masallah makinanın resimleri internet alemine malzeme olmus :shiny:

Hakikaten öğle bende şaşırıyorum artık..meşhur olduk:yahoo:
Birde bu işten para kazanmaya başlasak...:frantic4yc:

uzay
24.07.2008, 16:40:00
buluşmaya varmı bu aralar ,iznik gelecekmisiniz? başka bi plan varmı hafta sonu için???

Haftaya bir Caddebostan bulusması olabilir .. İznik gelemiyorum cünkü calısıyorum .. Sanıyorum sadece Volkan gidiyor :)

ulucreis
24.07.2008, 16:45:08
sym olarak sadece volkan var yani

uzay
24.07.2008, 17:44:21
Hakikaten öğle bende şaşırıyorum artık..meşhur olduk:yahoo:
Birde bu işten para kazanmaya başlasak...:frantic4yc:

Arama yap benim Beyaz Kızanı bulamazsın neden ayrıcalık :shiny:

sym olarak sadece volkan var yani

Evet sadece Volkan var bizi temsilen :)

volkanadart
24.07.2008, 18:04:52
Arkadaşlar sym takımını motoru satmadan önce aslanlar gibi temsil edeceğim. :cheers:

Başka gelen yokmu bizim takımdan, tek mibırakıyorsunuz beni :) :search:

uzay
24.07.2008, 18:20:43
Arkadaşlar sym takımını motoru satmadan önce aslanlar gibi temsil edeceğim. :cheers:

Kardesim arkandayız SYM TEAM olarak :worshippy: Sanıyorum bizden kimse yok :)

Ayhan
24.07.2008, 21:40:06
Kardesim arkandayız SYM TEAM olarak :worshippy: Sanıyorum bizden kimse yok :)

ne iş herkez SYM sini satıyo :mad:

uzay
24.07.2008, 21:51:25

Ben satmıyorum seviyorum makinamı :wub: ama seneye olabilir :)

beetle65
24.07.2008, 23:03:35

Hadi başka SYM li arkadaş yokmu İznik Gezisine gelen :confused1:

aLien
24.07.2008, 23:05:15
Son durak olarak şu an Olympos'tayım... Pazar günü dönüşe kadar buradayım. Döndükten sonra fotolu-incelemeli bir yazıyla şu bir haftayı özetlemeyi düşünüyorum.
Güzergah Assos-Bergama-İzmir-Urla-Efes-Kuşadası-Olympos oldu... Dönüşte görüşmek üzere..

uzay
24.07.2008, 23:05:53
Hadi başka SYM li arkadaş yokmu İznik Gezisine gelen :confused1:

Zafercim ben her zaman oldugu gibi pazar calısıyorum :sad2:

DOĞAN KALBİMİZ SENİNLE :wub: GÖSTER AKDENİZE SYM FARKINI :clap2:

volkanadart
25.07.2008, 09:19:31

Ayhan abi biz hayırlı bir iş için satıyorum makineyi. O bakımdan.

Son durak olarak şu an Olympos'tayım... Pazar günü dönüşe kadar buradayım. Döndükten sonra fotolu-incelemeli bir yazıyla şu bir haftayı özetlemeyi düşünüyorum.
Güzergah Assos-Bergama-İzmir-Urla-Efes-Kuşadası-Olympos oldu... Dönüşte görüşmek üzere..

Doğan yür be koçum kim tutar seni, bundan sonraki turun dünyayı gemek olsun kardeşim. Maaşallah yürü be kim tutar seni:homesw::yahoo:

Ayhan
25.07.2008, 12:29:31

bu arda motorun yağınada bak gerçi senin motor yağsızda gidiyo daa :yahoo: iyi yolculuklar

uzay
25.07.2008, 12:32:18
bu arda motorun yağınada bak gerçi senin motor yağsızda gidiyo daa :yahoo: iyi yolculuklar

Farklı makina SYM yagsız bile gidiyor yatak sardıgını hic görmedim :shiny:

Ayhan
25.07.2008, 12:32:52
Ayhan abi biz hayırlı bir iş için satıyorum makineyi. O bakımdan.

hayırlı olsun kardeşim ilerde daha iyisini alırsın inşallah ALLAH gönlüne göre versin

[quote=uzay;32454]Farklı makina SYM yagsız bile gidiyor yatak sardıgını hic görmedim :shiny:

evet ayvalık dönüşü susurlukta yağlara baktığımızda doğanın makinada yağ yoktu ama hiçde bi şey olmadı

uzay
25.07.2008, 12:40:27
[QUOTE=volkanadart;32443]Ayhan abi biz hayırlı bir iş için satıyorum makineyi. O bakımdan.

hayırlı olsun kardeşim ilerde daha iyisini alırsın inşallah ALLAH gönlüne göre versin

Kardesim sonucta SYM farkını yasadı o bile yeter :)

volkanadart
25.07.2008, 18:56:25
[quote=Ayhan;32455]

Kardesim sonucta SYM farkını yasadı o bile yeter :)

Yürü be kim tutar seni..........:thumbup:

aLien
25.07.2008, 20:50:37
Yahu yağlı motorla herkez çıkar yola. Marifet yağsız kullanmakta...
Aman maşallah deyin. 1.600 km.'yi geçti. Hiçbir sorun yok.. Ama yola çıkmadan bi hava filtresini temizlemem gerekiyor. Gelirken bazı rampalarda kesilmeler oldu.

uzay
26.07.2008, 00:59:09
Kardesim kazasız belasız gel helede sen :)

ne zaman gidiliyo şu caddebostana gene üç kişiimi gidiceniz bizim haberimiz olmuyoda

Ayhancım Ramazan dolayısıyla kapalıyız tadilattayız :shiny: Bayramda havaların durumuna göre acıyoruz Caddebostan sezonunu mutlaka haber verecegim sana :rolleyes:

Sof
22.09.2008, 20:51:35
Cumartesi çalışmayan motorum neden çalışmadı?Önce akü dedim sonra korna ve lambalar çalışınca marş motorundan gelen ses nedeniyle
marş motoru dedim.Onada yapabilecek bir şeyim yoktu.Yol yardımı almak zorunda kaldım.Fevzi önce orda tamir etmeye çalıştı ama nafile
en sonunda aldık servise götürdük sonuç;

Aşağıda resmini göreceğiniz parça kopmuş.Parça ne marş motoruna giden kablo(Fevzi usta gerçekten en iyi malzeme kullanılmış dedi) kopmuş.
Kopma sebebine gelince aşırı sallantı veya çukurlar.Sonuçta bugün aldım ama bana tuzluya maloldu.

scootold
22.09.2008, 22:58:51
@rookie

Fotoğraftan görebildiğim kadarıyla o kablo fazla akımdan kesmiş gibi duruyor. Marş motoruna giden kablo gerili halde üzerinde yük mü taşıyor ki sallantıdan kopsun...:lac:

volkanadart
23.09.2008, 09:06:54
Geçmiş olsun okan. Motoru çalıştırırken çıkan ses buji ateşlemiyor gibimiydi.

Sof
23.09.2008, 09:27:08
Evet.Hemen hemen onun gibiydi

Haluk
23.09.2008, 09:30:46
Evet.Hemen hemen onun gibiydi

Orkancım geçmiş olsun,O kablo nasıl kopar daha aklım almadı:confused1:

beetle65
23.09.2008, 09:47:09
Kopan kısımdaki kararmaya bakarsanız o bölgede fazla akım yada farklı birşeyler yaşanmış gibi :blink:

Sof
23.09.2008, 11:11:58
Buna aslında en güzel cevabı T&T kardeşler verirdi ama uzaklar yakın olmuyor her zaman.Sanırım avrupa yakasına şube şart oldu :)

Ama şube diyince aklıma hep kadıköyde gazanfer bilgenin benzin istasyonun yanında woswosta dürüm satan azmi ağbi gelir.Sabaha karşı
eve dönerken değil istanbulun belkide balkanların en güzel dürümlerini yerdik.Sonra nasıl olduysa birilerinin gazı ile kendine dükkan açtı.
Tabi dükkan woswos kadar iş yapmadı veya aynı tadı vermedi.Sonunda geri döndü.Yanda külüstür woswos ve elemanları yanında beyaz altın armalı 500 SE mercedesli
azmi ağbi trajikomik....

Kıssadan hisse azıcık olsun benim olsun

Sevgiler

Ömer saol bu arada.

Ömer
23.09.2008, 11:23:55
rookie
Ömer saol bu arada.

Sende sağol Orkan.:good:

uzay
23.09.2008, 11:25:22
İlginçtir ama o kablo bendede yavas yavas asınmaya basladı titresimden dolayı zamanla oluyor .. Ayhancım hatta sen demistin bana ..

Ömer
23.09.2008, 11:38:31
İlginçtir ama o kablo bendede yavas yavas asınmaya basladı titresimden dolayı zamanla oluyor .. Ayhancım hatta sen demistin bana ..

Arkadaşlar,
Benim anlamadığım;bu kablo çokmu gergin duruyor ki titreşimden,sallantıdan,çukurdan etkileniyor.Yani bir tarafı motorun sallanmayan sabit yerine diğer tarafı sürekli sallanan bir tarafamı monte edilmiş?Öyleyse kopar tabii.
Ama her iki tarafıda sallanıyorsa eğer kablo kısa demektir.
Yanlışmıyım?

uzay
23.09.2008, 11:40:59
Arkadaşlar,
Benim anlamadığım;bu kablo çokmu gergin duruyor ki titreşimden,sallantıdan,çukurdan etkileniyor.Yani bir tarafı motorun sallanmayan sabit yerine diğer tarafı sürekli sallanan bir tarafamı monte edilmiş?Öyleyse kopar tabii.
Ama her iki tarafıda sallanıyorsa eğer kablo kısa demektir.
Yanlışmıyım?

Zaten herhangi bir seyi acmadan o kabloyu görmen mümkün Ömercim

Ömer
23.09.2008, 11:44:09
Zaten herhangi bir seyi acmadan o kabloyu görmen mümkün Ömercim

Nereden gözüküyor Uzay tarif et bakayım?

uzay
23.09.2008, 12:26:45
Nereden gözüküyor Uzay tarif et bakayım?

Makinanın sag tarafından bak göreceksin

scootold
23.09.2008, 12:37:29
Arkadaşlar kablodan sözediyoruz, gergi halatından değil...
Ve kablolar gergin bağlanmazlar mutlaka uzun tutulur. Eğer kabloda ısınma oluyorsa kesit yetersizliğinden çekilen akımı taşıyamıyor demektir.
Bu durumda da kablo kesilir... Bu kadar basit...

__BB__
06.10.2008, 22:44:02
selam millet :flowers:

güzel bir tatil sonrası hemen sevincimi paylaşmak istedim sizlerle :shiny:

tatilde antalya' daydım ve uzun zmndır hasret kaldığım scooter keyfine kavuştum :clap2:

yamaha bws modeldi, ya motorda sorun vardı ya da bana garip geldi bilemiyorum ama Mio dan sonra ı-ıh diyorum :cool: başka modeller de kullanma şansım olmuştu ama sonuç olarak gerçekten sym mio scooter olayında bir numara :good:

neyse yaraya fazla dokunmadan hemen bir foto ekliyorum :)
beni özlediğinizi düşündüm :yahoo: çünkü ben sizleri ve miocanımı özlüyorum :rolleyes:

uzay
07.10.2008, 10:04:59
Behiyecim GTS topicinin ufaklıgı seni resimdede olsa görmek cok güzel .. Ayrı güzel durmussun makinanın üzerinde :wub: En kısa sürede yüz yüze görüsmeyide umut ediyoruz :flowers:

volkanadart
07.10.2008, 10:21:57
selam millet :flowers:

güzel bir tatil sonrası hemen sevincimi paylaşmak istedim sizlerle :shiny:

tatilde antalya' daydım ve uzun zmndır hasret kaldığım scooter keyfine kavuştum :clap2:

yamaha bws modeldi, ya motorda sorun vardı ya da bana garip geldi bilemiyorum ama Mio dan sonra ı-ıh diyorum :cool: başka modeller de kullanma şansım olmuştu ama sonuç olarak gerçekten sym mio scooter olayında bir numara :good:

neyse yaraya fazla dokunmadan hemen bir foto ekliyorum :)
beni özlediğinizi düşündüm :yahoo: çünkü ben sizleri ve miocanımı özlüyorum :rolleyes:

Valla süper olmuştur senin için. Aramıza tekrar hoşgeldin. Kullandığın makine hem çok güzel hem çok kötü bana göre.
Bu sene tatile gittiğimizde bizde BWS kiraladık. Gideri çok güzel tam bir keçi, yanlız koltuğu çok rahatsız. Biz bide o motorla Marmaristen Kinidosa gittik. Koltukla resmen bütünleştik. Ah GTS ah dedik.:confused1:

Ama yinede acısını çıkarmışıondır. Motor olsunda taştan olsun.:yahoo:

Görüşmek üzere kendine iyi bak.

__BB__
07.10.2008, 15:13:12
Behiyecim GTS topicinin ufaklıgı seni resimdede olsa görmek cok güzel .. Ayrı güzel durmussun makinanın üzerinde :wub: En kısa sürede yüz yüze görüsmeyide umut ediyoruz :flowers:

hehe teşekkür ederim :) çocuklar gibi şendim :yahoo:

mutlaka görüşmeliyiz lütfen lütfen :cheers:

Valla süper olmuştur senin için. Aramıza tekrar hoşgeldin. Kullandığın makine hem çok güzel hem çok kötü bana göre.
Bu sene tatile gittiğimizde bizde BWS kiraladık. Gideri çok güzel tam bir keçi, yanlız koltuğu çok rahatsız. Biz bide o motorla Marmaristen Kinidosa gittik. Koltukla resmen bütünleştik. Ah GTS ah dedik.:confused1:

Ama yinede acısını çıkarmışıondır. Motor olsunda taştan olsun.:yahoo:

Görüşmek üzere kendine iyi bak.

sorma vallahi ayrı bi rahatsız motor :) benim garipsememi teknik olarak düşünüp 4 zmnlı ile 2 zmnlı motor farkı diye yorumladık ne derece doğrudur bilemiyorum. hiç seri bi motor değil hırlıyor resmen, direk atağa geçiyor :) kontrolü zor geldi bana :) bi de antalya trafiği felaket yahu. istanbul a kötü denir bi de, alakası yok. güya yollar geniş rahat trafik yok ama sanki yollar paylaşım değil bireysel olarak herkese ait :) arabaların ne yapacağını tahmin edemiyor insan. kural mural hakgetire :)

ama ama ama yine de herşeye rağmen güzel miydi, elbette güzeldi :)

uzay
07.10.2008, 23:38:51

En kısa zamanda kız :)

alinazik
08.10.2008, 00:17:47
selam

çek bir miocan altına bi daha mı gelecen dünyaya

uzay
08.10.2008, 00:23:15
Mustafacım sende öyle demistin sonuc ; 650 :thumbup:

alinazik
08.10.2008, 00:30:08
Mustafacım sende öyle demistin sonuc ; 650 :thumbup:

abi ben bu lafı çok benimsedim hayatımın bir parçası oldu belkide,bu laf bana hayellerimi verdi ondandır. sağolsun tolga

uzay
08.10.2008, 00:56:12
abi ben bu lafı çok benimsedim hayatımın bir parçası oldu belkide,bu laf bana hayellerimi verdi ondandır. sağolsun tolga

Benide zehirledin yaaa sagol gercekten :)

alinazik
08.10.2008, 01:02:28
selam

sen zehri kaptın abi allah sana sabır versin.

uzay
08.10.2008, 01:05:00
selam

sen zehri kaptın abi allah sana sabır versin.

Artık alana kadar ayda bir sendeyim tatmin sürüsleri icin :shiny:

alinazik
08.10.2008, 01:08:25
Artık alana kadar ayda bir sendeyim tatmin sürüsleri icin :shiny:

:sad2::sad2:

uzay
08.10.2008, 01:11:37
:sad2::sad2:

Ne olcak cnm Sbah 11 den aksam 5 kadar cabuk gecer :p

alinazik
08.10.2008, 01:12:46
Ne olcak cnm Sbah 11 den aksam 5 kadar cabuk gecer :p

:lac::lac::):)

uzay
08.10.2008, 01:24:12
:lac::lac::):)

Biz Arkadasız :whistling:

volkanadart
08.10.2008, 09:32:49
hehe teşekkür ederim :) çocuklar gibi şendim :yahoo:

sorma vallahi ayrı bi rahatsız motor :) benim garipsememi teknik olarak düşünüp 4 zmnlı ile 2 zmnlı motor farkı diye yorumladık ne derece doğrudur bilemiyorum. hiç seri bi motor değil hırlıyor resmen, direk atağa geçiyor :) kontrolü zor geldi bana :) bi de antalya trafiği felaket yahu. istanbul a kötü denir bi de, alakası yok. güya yollar geniş rahat trafik yok ama sanki yollar paylaşım değil bireysel olarak herkese ait :) arabaların ne yapacağını tahmin edemiyor insan. kural mural hakgetire :)

ama ama ama yine de herşeye rağmen güzel miydi, elbette güzeldi :)

Dimi.... Çamurdan olsun motor olsun. Umarım en kısa sürede kendine yeni bir motor alırsın.

__BB__
08.10.2008, 12:55:50
selam

çek bir miocan altına bi daha mı gelecen dünyaya

ben de tam öyle düşünüyordum :good:

siyahı yok piyasada, hep kırmızı turuncu falan. yaptırayım diyorum ama eskisi gibi olmaz diyorlar o yüzden tırsıyorum.

senede bir gün de binecek olsam ben onsuz yapamıyorum :wub: