Orijinalini görmek için tıklayınız : GTS 250
Rookie
23.04.2007, 00:52:38
Yahu çocuk gibi sevindim bu forumu görünce.allah iyiliğinizi versin.İlk yazanda ben olayım.Herşeyin özgürce tartışıldığı.Farklı anlamlar çıkarılmayacak sym topiği hayırlı olsun.İyininde kötününde var olduğu hayatın kendisine....
2.el aldığım Gts 250'min Altan motorda birazda vakitsizliğimden xenon uyuşmazlığını çözemedim.(Gerçi benden önceki sahibi takmış ama satarken doğal olarak sökmüş) Bunun üzerine farklı arayışlara girdim.Uzun araştırmalardan sonra osramın merkezinde uygulamalı bir kaç alternatif ışık kaynaklarından % 50 daha fazla ışık veren ampülleri tercih ettim.Malum ışık özellikle geceleri görmek ve görülmek için en önemli şey.Fakat gelin görünkü kendim takarım dediğim ampulleri;ampulü tutan metal klipsi geçemediğim için değiştiremedim.Basıp bir tarafa çekilince ampul yuvadan serbest kalıyor ama nasıl?
Sevgiler
Darkjedi
23.04.2007, 11:21:41
Oh bee budur işte, sonunda burda kendimizi üvey evlat gibi hissetmeyeceğiz :) :clap2: :cheers: :good: :shake2: :)
Tebdili mekanda ferahlık vardır, iyi oldu iyi...
Sanırım Türkçe GTS 250 kullanım klavuzunda sorun vardı linki yenilendi, SYM tanıtım başlığından indirebilirsiniz.
Bende artık buradayım .. Hepinizin huzurunda bu sitede banada yer weren Thai Kardesime tesekkürü borc bilirim .. Hepinize Kazasız Belasız keyifli sürüsler diliorum :shades:
Rookie
25.04.2007, 20:26:53
Bu arada sevgili suzuki riders bizi aranıza kabul ettiğiniz için teşekkür etmeyi unutmuş olabiliriz heyacandan.Affola
İçten teşekkürlerimizle
Sevgiler
Orkan
kendimi çok yanlızzz hissediyorumm................
pascha
26.04.2007, 04:19:05
:friends: slm sevgili suzuki riders bundan sonra ben de burada olmaktan mutluluk duyacağım beyaz incim le tüm arkadaşlara saygı ve sevgilrimle :friends:
Darkjedi
26.04.2007, 10:29:58
:friends: slm sevgili suzuki riders bundan sonra ben de burada olmaktan mutluluk duyacağım beyaz incim le tüm arkadaşlara saygı ve sevgilrimle :friends:
Vayyyy, boyattınmı ağbicim, hayırlı olsun :clap2:
Sözüm ona sürpris yapacak ama agzında bakla ıslanmıooo bu adamın :dribble:
aLien
26.04.2007, 12:59:33
Piiişştttt...
yahu herkeşler burdaymış ta haberimiz yokmuş :)
Selamlar.. Hoşbuldum... ilk sayfaya ismimiz kazınsın dimi SYM kullanıcıları olaraktan... Umarım malum yerdeki tripler,tartışmalar,tatsızlıklardan uzak tertemiz canavar gibi bi platform oluşturabiliriz burada..
Cümlesine hayırlı uğurlu olsun...
Tüh ilk sayfa dedik ama ikinci sayfabaşı oldu.. Sağlık olsun :)
2.el aldığım Gts 250'min Altan motorda birazda vakitsizliğimden xenon uyuşmazlığını çözemedim.(Gerçi benden önceki sahibi takmış ama satarken doğal olarak sökmüş) Bunun üzerine farklı arayışlara girdim.Uzun araştırmalardan sonra osramın merkezinde uygulamalı bir kaç alternatif ışık kaynaklarından % 50 daha fazla ışık veren ampülleri tercih ettim.Malum ışık özellikle geceleri görmek ve görülmek için en önemli şey.Fakat gelin görünkü kendim takarım dediğim ampulleri;ampulü tutan metal klipsi geçemediğim için değiştiremedim.Basıp bir tarafa çekilince ampul yuvadan serbest kalıyor ama nasıl?
Sevgiler
Bu arada Rookie klips yapısı çok sert sökmeden halledilirmi emin değilim.. bir tarafı geniş klipsin diğer tarafı dar. Dar olan kısmı önce ampule doğru bastırıp kancadan kurtarmak gerekiyo.. önce elinle kancanın yerini ve yönünü tespit etmeye çalış sonra klipsi kurtarmaya.. :) uğraştıracak birşey yapmışlar allah kolaylık versin.. :)
Bu arada Rookie klips yapısı çok sert sökmeden halledilirmi emin değilim.. bir tarafı geniş klipsin diğer tarafı dar. Dar olan kısmı önce ampule doğru bastırıp kancadan kurtarmak gerekiyo.. önce elinle kancanın yerini ve yönünü tespit etmeye çalış sonra klipsi kurtarmaya.. :) uğraştıracak birşey yapmışlar allah kolaylık versin.. :)
aLien Hosgeldin aramıza :shake2: tam takım burdayıs her zamanki gibi :rolleyes: Bu arada su taktırmıs oldugun beyaz ampul olayını merak ediorum resim koysanda görebilsek iyi olur kanımca :clap2:
aLien
26.04.2007, 18:12:28
aLien Hosgeldin aramıza :shake2: tam takım burdayıs her zamanki gibi :rolleyes: Bu arada su taktırmıs oldugun beyaz ampul olayını merak ediorum resim koysanda görebilsek iyi olur kanımca :clap2:
saol uzay...
akşam çekerim resmi yarın sabahtan kkoyarım burayada.. valla bence gayet hoş durdu :)
saol uzay...
akşam çekerim resmi yarın sabahtan kkoyarım burayada.. valla bence gayet hoş durdu :)
Bencede hos olur aLien en azından herkesin bir fikri olur yapıp yapmama konusunda aslında xenon düsünüorum ama fiat konusunda sendeki daha hesaplı geldi bana :good: Tabiii aydınlatma olayını gözönünde bulundurmak gerekiyor .. Uzunlaramı kısalarımı taktın ayrıca sislere takma gibi bir sansımız olabilirmi :rolleyes:
Rookie
26.04.2007, 20:21:45
Dostum hoşgeldin.Evet ben bayağı uğraştım ama başaramadım.En sonunda gittim benim öbür motosikletin servisine onlar söktü.Yukardan girdik bayağı açıklık vardı ama ordan bile zor oldu...
Bu arada ben % 50 fazla ışık veren ampullerin hiçbir yararını veya farkını görmedim.Sanırım benimkilerde önceden % 50 fazla ışık verenlerdendi o yüzden fark olmadı.
Benim diğer motosikletin ustası bana xenon fiyatı buldu valla iyi gibi.ikilisi 350 ytl takma dahil.Birde sislere beyaz lamba buldum ama biraz pahalı 40 ytl.390 ytl'ye takma dahil önü komple beyaz yapmış oluyorsun ama cesaret edemiyorum bir türlü.
altanmotor
26.04.2007, 21:19:39
yenı gelen ardaslar hos geldınız :clap2: :clap2: :shake2: :shake2:
:clap2:
S&S TAMER
eeeeeeee bülbülü ltın kafese koymuşlar yinede vatanım yerim demiş :friends:
SUZUKICINI YERI YINE SUZUKICILERIN YANIDIR :shake2: :flowers: :flowers: :rolleyes:
aLien
26.04.2007, 21:41:39
Bencede hos olur aLien en azından herkesin bir fikri olur yapıp yapmama konusunda aslında xenon düsünüorum ama fiat konusunda sendeki daha hesaplı geldi bana :good: Tabiii aydınlatma olayını gözönünde bulundurmak gerekiyor .. Uzunlaramı kısalarımı taktın ayrıca sislere takma gibi bir sansımız olabilirmi :rolleyes:
uzay ben sadece kısa fara taktım sislere takmayı düşünmüyodum aslında sisli havalarda farkedilmeme gibi bi düşüncem vardı ama senin eski cevabında dediğin bişey aklımı çeldi uzun far zaten sarı ampul dörtlü flaşörlerde var sanırım kararı verdim ön komple beyaz yapıcam uzun far da dahil sisli havaya yakalanırsam dörtlülerle çok rahat idare edebiliriz.. resimleri çektim laptopum şirkette olduğu için ancak yarın sbah ekleyebilirim resimleri..
Rookie üst boşluktan kısa fara ulaşabildiysen çok iyi.. çünkü alttaki kısımdan uzun fara ve sis lambalarına çok kolay erişebiliyorsun.. sislerin çıkma şeklide ampulu tut yana doğru döndür yuvası içerisinde çok rahat çıkıyo.. far ampulleri gibi klips yok onlarda yalnız çıkarırken nazik ol kablolara zarar verme bide onunla uğraşma.. bence elin yatkınsa bu işlere çok rahat yapabilirsin kendi başına.. bence servise gitmeden biraz uğraş derim.. sisler ve uzunlar çok rahat değişmesi...
uzun oldu yazı şimdilik bu kadar.. motorla oynamaya başladım bundan sonra yaptıklarımı da zaten bol bol yazarım buraya :) severim uğraşmayı :dribble:
pascha
26.04.2007, 22:08:32
Darkjedi daha henüz boyanmadı ama boyanıcak inşallah
haftaya
çıkar allah nasip ederse nasıl olacak çook merak ediyorum ben de
inşallah güzel olur :rolleyes:
Darkjedi
26.04.2007, 22:29:42
Darkjedi daha henüz boyanmadı ama boyanıcak inşallah
haftaya
çıkar allah nasip ederse nasıl olacak çook merak ediyorum ben de
inşallah güzel olur :rolleyes:
E güzel ağbicim hani sen satıyordum makineyi, genemi fikir değiştirdin yahu???
uzay ben sadece kısa fara taktım sislere takmayı düşünmüyodum aslında sisli havalarda farkedilmeme gibi bi düşüncem vardı ama senin eski cevabında dediğin bişey aklımı çeldi uzun far zaten sarı ampul dörtlü flaşörlerde var sanırım kararı verdim ön komple beyaz yapıcam uzun far da dahil sisli havaya yakalanırsam dörtlülerle çok rahat idare edebiliriz.. resimleri çektim laptopum şirkette olduğu için ancak yarın sbah ekleyebilirim resimleri..
Rookie üst boşluktan kısa fara ulaşabildiysen çok iyi.. çünkü alttaki kısımdan uzun fara ve sis lambalarına çok kolay erişebiliyorsun.. sislerin çıkma şeklide ampulu tut yana doğru döndür yuvası içerisinde çok rahat çıkıyo.. far ampulleri gibi klips yok onlarda yalnız çıkarırken nazik ol kablolara zarar verme bide onunla uğraşma.. bence elin yatkınsa bu işlere çok rahat yapabilirsin kendi başına.. bence servise gitmeden biraz uğraş derim.. sisler ve uzunlar çok rahat değişmesi...
uzun oldu yazı şimdilik bu kadar.. motorla oynamaya başladım bundan sonra yaptıklarımı da zaten bol bol yazarım buraya :) severim uğraşmayı :dribble:
Bakın arkadaşlar çok basit bir yöntemle eğer isterseniz sisli havalarda motosikletiniz sis farlarını sarı yapabilirsiniz.
İngilizler işi çözmüş, sarı stickerlar yapmışlar sisli havalarda Xenon farlara bunları yapıştırıyorlar. Ancak şunu unutmayın sisli havada beyaz ampul bir dezavantaj.
Bu sarı stickerlardan fotokopicilerde bulabilirsiniz.
Rookie
27.04.2007, 10:21:17
Bu sisli havalar dediğiniz yılda kaç gündür?Özellikle istanbul için ben bu sene 1 veya 2 gün hatırlıyorum sisli geçen.Benden daha fazla kullandığınız düşünülürse tecrübe karşısında söyleyecek hiçbir şeyim yok tabi.
pascha
27.04.2007, 10:41:12
Darkjedi ewt satıyordum ama yine vazgeçtim allah nasip ederse bineceğim gönlüm tabiki suzuki burgmanda hepte öyle olacak ama SYM Çok seviyorum ayrıca 10000 km geçtim sorunum yok inşallah olmazda çünki hor kullanmıyorum peryodik bakımlarınıda hiç geciktirmiyorum umarım hep böyle sorunsuz gider :good:
@pascha
Muratcım şu süpriz son halini ne zaman görücez... :)
pascha
27.04.2007, 11:47:37
cücü inşallah çarşamba günü bir aksilik çıkmaz ise ben de çokmerak ediyorum
inşallah güzell olurrrr:)
zuhtupasa
27.04.2007, 11:54:50
Naparsan yap mal aynı...:p :p
aLien
27.04.2007, 11:58:04
Shekil budur...
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
pascha
27.04.2007, 12:51:28
aLien güzel olmuş arkadaşım neticede güzeldir herhalde :)
Darkjedi
27.04.2007, 14:12:10
Malda mal hani :good: Anlayana tabii....
altanmotor
27.04.2007, 14:34:33
paşam gts250 de en burgman 400 kadar iyi ve sürücüsünün isteklerine cevap verecek kadargüclü bır motor :) :clap2: :shake2:
zamanında senınde bu motorla benım bıle cıkmaya teretdüt ettıgım bırcok yolculukların oldu hemde hıc sorunsuz :flowers:
saygılar TAMER
TÜM GTS sı olan arkadaslar motorunzun keyfını cıkartın bence :shake2: :flowers:
pascha
27.04.2007, 15:26:17
paşam gts250 de en burgman 400 kadar iyi ve sürücüsünün isteklerine cevap verecek kadargüclü bır motor :) :clap2: :shake2:
zamanında senınde bu motorla benım bıle cıkmaya teretdüt ettıgım bırcok yolculukların oldu hemde hıc sorunsuz :flowers:
saygılar TAMER
TÜM GTS sı olan arkadaslar motorunzun keyfını cıkartın bence :shake2: :flowers:
:clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:
zuhtupasa
27.04.2007, 19:24:33
Nooldu cok hosuna gitmiş gibi..Tamer haklı olarak böle yorum yapıcak tabiki..Ama bide gerçekler var..:p :p
Neyse herkes motoruna kazasız belasız binsin..:friends:
Rookie
27.04.2007, 19:41:19
Alien çok güzel olmuş.Eline sağlık
aLien
27.04.2007, 22:09:34
Alien çok güzel olmuş.Eline sağlık
saolasın.. sisleri de değişcem de vakit bulamadım hala :)
haftasonu hallederim belki..
Birde sisi-bar düşünüyorum.. artçı için zor oluyo bende tedirgin oluyorum.. herkes nasıl oturacağını bilmiyo arkada :) başımıza iş almayalım....
Rookie
28.04.2007, 02:09:15
Gel bide sen benim artçıyı gör.Düşürecek bizi.En iyisi bir gün o kullansında görsün.
saolasın.. sisleri de değişcem de vakit bulamadım hala :)
haftasonu hallederim belki..
Birde sisi-bar düşünüyorum.. artçı için zor oluyo bende tedirgin oluyorum.. herkes nasıl oturacağını bilmiyo arkada :) başımıza iş almayalım....
aLien ellerine saglıK :shades: Rookie ninde dediği gibi önleri bende komple beyaz düsünüorum ama önce boya isim war :rolleyes: Bu arada sisi bar aslında önemli arkadaki artcılardan biri allah göstermesin hafif bir gaz neticesinde cöreklenebilir bende yakında ...
sbuyukkilic
29.04.2007, 09:05:49
VAYYY demek burdasınız ha. :rolleyes: 1 haftadır suzuki yerine suzikim yazınca site niye cıkmıyor demiştim.:blink:
aLien
29.04.2007, 11:19:36
sbuyukkılıc hoşgeldin sende :)
Arkadaslar, Altan Motor diger forumda tartismalara sebep olan, kronik mi degil mi sorularıyla beni bunaltan GTS 250'nin sorununa çözüm bulmuştur. Basit bir arızaymış ve çözülmüş.
Ayrıca beni de bu dertten kurtardığı için teşekkürlerimi sunarım...
:flowers:
aLien
29.04.2007, 17:44:57
Altan Motor T&T abiler.. bizim GTS ye arka çanta aparatı vardır dimi sizde?? çanta buldum aparat lazım...Birde fiyatı nedir??
ulucreis
29.04.2007, 23:41:26
kronik benim motordur :) ne olmuş hocam olmuşmu bana bişey demedi T&T ler
kaptan
Arkadaslar, Altan Motor diger forumda tartismalara sebep olan, kronik mi degil mi sorularıyla beni bunaltan GTS 250'nin sorununa çözüm bulmuştur. Basit bir arızaymış ve çözülmüş.
Ayrıca beni de bu dertten kurtardığı için teşekkürlerimi sunarım...
:flowers:
Nasıl bir cözüm bu konuda kısada olsa bilgi almamız mümkünmü Thai :rolleyes:
teksavasci
30.04.2007, 01:17:49
slm arkadaslar hele sükür buldum sizi ... siz gidi sizi ...
Rookie
30.04.2007, 01:33:26
yahu nerden buldun bizi bizde saklanıyorduk.hoşgeldin dostum.
Bugün gene sahibinden.com'a baktım bizimkiler uçmuş 7500 bile isteyen var burgman 400 900km'de 9500 ytl olacak iş değil.Alican abi haber verdi saolsun.Ancak adamlar açmadı telefonu.Kıvrandım bugün ama iyi oldu bu sene satmayacağım.Seneye belki 2.el burgman 650 alırım.Gts'mide tutarım.Bence bir daha gts 250 gelmeyecek ve elimizdekinin değerini bilmek lazım.
Hakkaten ne zor GTS250 bulmak. Sonunda ben bir tane buldum ikinci el (Önceden Thai'nin imiş, şans işte) biraz hor kullanmışlar ama halledilmeyecek bişeyi yok çok şükür. Bugün marşı ile ilgili bi sorun yaşadım, yarın halledeceğiz inşallah. Kullanabilmek kısmet olursa seveceğim kendisi ile geçen kilometreleri anladığım kadarı ile. Herkese selamlar bu arada, ben Saffet.
Rookie
30.04.2007, 02:38:55
Hakkaten ne zor GTS250 bulmak. Sonunda ben bir tane buldum ikinci el (Önceden Thai'nin imiş, şans işte) biraz hor kullanmışlar ama halledilmeyecek bişeyi yok çok şükür. Bugün marşı ile ilgili bi sorun yaşadım, yarın halledeceğiz inşallah. Kullanabilmek kısmet olursa seveceğim kendisi ile geçen kilometreleri anladığım kadarı ile. Herkese selamlar bu arada, ben Saffet.
Hoşgeldin.Motorun hayırlı olsun kendini mutlaka tanışma bölümünde tanıt.Kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Sevgiler
Hoşgeldin.Motorun hayırlı olsun kendini mutlaka tanışma bölümünde tanıt.Kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Sevgiler
Teşekkürler, inşallah işlemleri tamamladıklarında hayırlı olacak. Birbirimizi tanıdıkça ayrıntıları konuşuruz.
Saygılar.
yahu nerden buldun bizi bizde saklanıyorduk.hoşgeldin dostum.
Bugün gene sahibinden.com'a baktım bizimkiler uçmuş 7500 bile isteyen var burgman 400 900km'de 9500 ytl olacak iş değil.Alican abi haber verdi saolsun.Ancak adamlar açmadı telefonu.Kıvrandım bugün ama iyi oldu bu sene satmayacağım.Seneye belki 2.el burgman 650 alırım.Gts'mide tutarım.Bence bir daha gts 250 gelmeyecek ve elimizdekinin değerini bilmek lazım.
Zaten ben acıkcası SYM kullananların 2000 km yapıp hemen Burgmana dönme olayını cözebilmis deilim :blink: Tamam belki her SYM kullanıcısının gönlünde Burgman yatabilir ama bu acele niye :blink: Arkadaslar kulaktan dolma haberlere aldırıs etmeyin makinalarımızın masallahı war zaten yukarıda Thai'nin yazdıklarını okursanız anlarsınız .. Siz 10 binlere dayanın ama makinayı hor kullanmayın .. Hangi makinayı bu sekilde kullanırsanız kullanın basınıza problem yaratır dogal bisey .. Siz gelin bu yaz Türkiye nin dört bir yanında SYM fırtınası estirelim :shades:
Hosgeldin :shake2:
Rookie
30.04.2007, 12:57:45
Tamam uzay tamam.Satmıyorum.Dert sadece burgman değil.400'lük makina.eee bu şartlarda marka iyisi dost iyisi deyince suzuki çıkıyor ortaya.Merak etme seni yanlız bırakmam.
pascha
30.04.2007, 13:15:40
hoşgeldin teksavasci suzukimnet te :yahoo:
Tamam uzay tamam.Satmıyorum.Dert sadece burgman değil.400'lük makina.eee bu şartlarda marka iyisi dost iyisi deyince suzuki çıkıyor ortaya.Merak etme seni yanlız bırakmam.
Rookie sorun yalnız kalmak deil zaten :rolleyes: O konuda rahat olabilirsinis :shades: Benimde Kara Kızan dan sonra hedefim 400 ama Suzuki deil HONDA SILWERWING 400 bu yaz deil bu yaz sonu kısmetse Eylül gibi :clap2:
Ya arkadaşlar benim dikkatimi çeken bişey var. Bu GTS 250'yi kullanırken bu güne kadar kullandığım motosikletlere nazaran çok daha fazla rüzgar gürültüsüne maruz kalıyorum. Ön camın seviyesinin boyum ile oranından olsa gerek. Bu camın daha kısasını taksak nasıl olur sizce?
Edit: Yazım hataları!
Ya arkadaşlar benim dikkatimi çeken bişey var. Bu GTS 250'yi kullanırken bu güne kadar kullandığım motosikletlere nazaran çok daha fazla rüzgar gürültüsüne maruz kalıyorum. Ön camın seviyesinin boyum ile oranından olsa gerek. Bu camın daha kısasını taksak nasıl olur sizce?
Edit: Yazım hataları!
GTS 250'nin en büyük handikapı, camdan kayan rüzgarın kaskta patlamasıdır. Cam sadece, göğsünüze gelen rüzgarı keser, yüze gelen rüzgarı malesef kesemiyor. Kısa cam değil aksine uzun cam takmak gerekir.
Türkiye'de ara ki bulasın....
Rookie
30.04.2007, 16:35:07
Rookie sorun yalnız kalmak deil zaten :rolleyes: O konuda rahat olabilirsinis :shades: Benimde Kara Kızan dan sonra hedefim 400 ama Suzuki deil HONDA SILWERWING 400 bu yaz deil bu yaz sonu kısmetse Eylül gibi :clap2:
İnşallah gönlüne göre olur.Ama honda arabacıdır yani arabayı iyi yapar suzuki ise motorcudur.Genede sen bilirsin tabi....Gönül bu.....:)
GTS 250'nin en büyük handikapı, camdan kayan rüzgarın kaskta patlamasıdır. Cam sadece, göğsünüze gelen rüzgarı keser, yüze gelen rüzgarı malesef kesemiyor. Kısa cam değil aksine uzun cam takmak gerekir.
Türkiye'de ara ki bulasın....
Ya uzun cam görüntüyü bozar bence. Bir fotoğrafını görmüştüm kısa camlı, çok yoşuma gitti. Mevsimlik kullanılabilir bence. Oldukça şık duruyor. Bulabilirsem buraya yüklemeye çalışayım.
inşallah gönlüne göre olur.Ama honda arabacıdır yani arabayı iyi yapar suzuki ise motorcudur.Genede sen bilirisn tabi....Gönül bu.....:)
Direkt kullanıcısından biliorum ben alan memnun yaniii :rolleyes:
Ya uzun cam görüntüyü bozar bence. Bir fotoğrafını görmüştüm kısa camlı, çok yoşuma gitti. Mevsimlik kullanılabilir bence. Oldukça şık duruyor. Bulabilirsem buraya yüklemeye çalışayım.
Yukarıda Thai ninde bahsettigi gibi kısa cam sadece gögsünüzü korur ama bas olarakta korunmak istiyorsan sayet görüntüye bakmayacaksın takacaksın uzun camı :shades:
Yukarıda Thai ninde bahsettigi gibi kısa cam sadece gögsünüzü korur ama bas olarakta korunmak istiyorsan sayet görüntüye bakmayacaksın takacaksın uzun camı :shades:
Yok başı rüzgardan korumak değil istediğim. Daha ziyade rüzgarın oluşturduğu gürültüden kurtulmak.
aLien
30.04.2007, 20:41:44
teksavasci hoşgelmişsin..
GTS den sonraki motor ne olacak... Şahsım adın bundan sonraki Scooter olmıcak. Bunu satmadan almayı becerebilirsem GSR600... Hem performans hem karizma bence en iyisi :) Bu arada camda bana göre yeterli geldi. Zaten Scooter ile yüksek süratlere çıkmak pek akıllıca değil benim düşüncem.. Ama çıkmak gerektiğinde birazcık yatınca rüzgar problemi halloluyo...Bence budur.. :)
Rookie
30.04.2007, 22:22:04
Bugün bizim mahallenin arkasında akatlare spor kompleksinin orda hanımı motosiklet çalıştırırken gümüş gts 250 plaka td 7119 du galiba kimdi o biliyormusunuz bizden birimiydi?
Biraz alışayım da, sonrasında belki bişeyler yapmak istemem. Önemli olan henüz hevesimi almamışken tadını çıkarmak. Yüksek hız demişken, ben pek öyle yüksek hız seven birisi değilim. Öncelikle kontrol ve konfor. Hızın gerekli olduğu nadir durumlar için güçlü bir araç yeterli. GTS 250'de bunu benim tatmin olacağım miktarda sağlıyor gibi görünüyor şu an.
Biraz alışayım da, sonrasında belki bişeyler yapmak istemem. Önemli olan henüz hevesimi almamışken tadını çıkarmak. Yüksek hız demişken, ben pek öyle yüksek hız seven birisi değilim. Öncelikle kontrol ve konfor. Hızın gerekli olduğu nadir durumlar için güçlü bir araç yeterli. GTS 250'de bunu benim tatmin olacağım miktarda sağlıyor gibi görünüyor şu an.
SaFF bu makina hız dısında tüm ihtiyaclarına cvb verebilecek kapasitede bir makina hızıda war ama race gibi güsel rakamlara tırmanmıyor ama :rolleyes: Sehir icinde özellikle cok rahat kullanabilecegin bir makina zaman icinde anlarsın :shades:
SaFF bu makina hız dısında tüm ihtiyaclarına cvb verebilecek kapasitede bir makina hızıda war ama race gibi güsel rakamlara tırmanmıyor ama :rolleyes: Sehir icinde özellikle cok rahat kullanabilecegin bir makina zaman icinde anlarsın :shades:
Yüksek hızlar beni bozar :) Bana 120 yeter de artar bile. Çoğunlukla şehir içi, işe gidip gelemk için kullanıyorum. Nadiren uzun yola gideceğimden onda da beni sıkıntıya sokmayacağını düşünüyorum. Çin malı motordan alıştığım 90 sınırının üstüne çıkması benim için fazlaca yeterli. Bi de merak ettiğim bu aletin ortalama yakıt sarfiyatı nedir? Bilgi verbilir misiniz?
Rookie
01.05.2007, 12:16:45
Benim sarfiyatım kullanıma bağlı olarak değişiyor.İlk aldığımda ürkek kullanıyordum ve 32 ytl lik benzinle 340 km yaptım.Şimdi biraz daha agresif kullanıyorum gene aynı benzin miktarı ile 240-260 km arası yapıyorum.Aşağı yukarı 94 kuruştan başlayan 125 kuruşa kadar çıkan bir eğri var.Dediğim gibi kullanıma bağlı.Ancak henüz uzun yol yapmadım.Verdiğim tüm değerler şehir içi kullanım.
Yaptığım max son hız şehir içinde 110 bu arada.
Bujide sorun vardı ilk aldığımda 35 YTL'ye 240 km gidebildim. Şimdi daha en üstteki dilimi söndü göstergenin ve 140 km yapmış durumdayım. Bazen zorluyorum ama çok da agresif bi kullanıcı değilim. Sanıyorum ortalamayı tutturacağım ben de. Buji değişti, hava filtresi temizlendi, ön rulmanlar değişti. Sanıyorum sarfiyatı etkileyen unsurlardı bunlar.
Rookie
01.05.2007, 12:26:35
Bujide sorun vardı ilk aldığımda 35 YTL'ye 240 km gidebildim. Şimdi daha en üstteki dilimi söndü göstergenin ve 140 km yapmış durumdayım. Bazen zorluyorum ama çok da agresif bi kullanıcı değilim. Sanıyorum ortalamayı tutturacağım ben de. Buji değişti, hava filtresi temizlendi, ön rulmanlar değişti. Sanıyorum sarfiyatı etkileyen unsurlardı bunlar.
Buji ve rulman için bir şey söyleyemem ama hava filitresi çok etkili birde 98 oktan alırsan daha az km yapıyorsun benim gözlemim bu oldu mutlaka 95 almak lazım.Ama her 4 depoda bir 98 oktan alıp sistemide temizlemek gerekiyor bence aynı arabada olduğu gibi.
Buji ve rulman için bir şey söyleyemem ama hava filitresi çok etkili birde 98 oktan alırsan daha az km yapıyorsun benim gözlemim bu oldu mutlaka 95 almak lazım.Ama her 4 depoda bir 98 oktan alıp sistemide temizlemek gerekiyor bence aynı arabada olduğu gibi.
Bilgi için teşekkürler. Galiba bi temizlik gerekecek :) İlerleyen zamanlarda bunun için servisin yolunu tutacağım. 98 oktan kullanımı ile ilgili bilgi için ayrıca teşekkürler. Ben 95 oktan kullanıyorum sürekli. Arada 98 oktan kullanayım, dediğiniz gibi temizlerse güzel olur.
Bir de sanki egzosdan üfleme sesi geliyor gibi. Kulağım bu sesi yabancılıyor. Daha önce kullandığım motorda böyle bir ses yoktu. Gerçi ona bunun yanında motosiklet bile denemz tabi. Ama yine de bi kuşku var içimde. Bazen arada bir bazen sürekli bi hava çıkarıyor gibi geliyor ses. Özellikle gaz kestiğimde ve durduğumda rolantideyken. Belki de kuruntu yapıyorumdur.
Rookie
01.05.2007, 12:35:58
Ne yazıkki bu soruya cevap vermem şu anki bilgimle zor.Ancak bunun için en doğru adres kartaldaki altan motordur.
Doğru adres olduğundan şüphem yok. Cumartesi gittim, gördüm... Güler yüzlü insanlar, herşeyden önce bu ilgimi çekti. Hizmetlerinin kalitesine diyecek söz yok zaten. Buradan teşekkür ediyorum kendilerine. Gösterdikleri ilgi ve verdikleri bilgi çok değerli benim için. Yakın zamanda yeniden uğrayıp konu hakkında görüşlerini almak istiyorum.
Düzeltme: Yazım hataları.
Yüksek hızlar beni bozar :) Bana 120 yeter de artar bile. Çoğunlukla şehir içi, işe gidip gelemk için kullanıyorum. Nadiren uzun yola gideceğimden onda da beni sıkıntıya sokmayacağını düşünüyorum. Çin malı motordan alıştığım 90 sınırının üstüne çıkması benim için fazlaca yeterli. Bi de merak ettiğim bu aletin ortalama yakıt sarfiyatı nedir? Bilgi verbilir misiniz?
120 istiosan Tamam dır :shake2: Bayır asagı 135 görebilirsin :rolleyes: Bu aslında hızlada alakalı hız olarak 80-90 km üserine cıkmazsan benim gibi 10 Ytl benzinle 105 km yapabilirsin :p
80-90 şehir içi kullanım için son derece yeterli bence. Alışmamak lazım fazlasına. :)
Rookie
01.05.2007, 13:06:07
Aynı arabalardaki gibi son hıza ne kadar yaklaşırsan benzin sarfiyatı o kadar artar herhalde.Bizim Gts'lerin son hızının ortalama 130 olduğunu düşünürsen 80-90 bile fazla.Arabada en düşük benzin sarfiyatı 85-95 km hızları arasındadır (5.viteste).Oranlama yaptığın zaman Gts ile 65 km hızla gidersen en düşük benzin sarfiyatına ulaşırsın diye düşünüyorum.Yanılıyormuyum?
Yanılıp yanılmadığınızı bilemiyorum şimdilik. Zamanla oluşacak deneyimle bunu söyleyebilirim ancak. Henüz çok yeniyim GTS üzerinde. Bir hafta bile omadı. :)
İnşallah bikaç hafta geçtiğinde daha fazla fikre sahip olacağım.
Rookie
01.05.2007, 13:18:37
Yanılıp yanılmadığınızı bilemiyorum şimdilik. Zamanla oluşacak deneyimle bunu söyleyebilirim ancak. Henüz çok yeniyim GTS üzerinde. Bir hafta bile omadı. :)
Kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Kategorisinin en güsel en şık makinasını kullanıosun su an zamanla biz SYM kullanıcılarına hak wereceksin .. Yolunda acık olsun farında :rolleyes:
Darkjedi
01.05.2007, 13:26:59
Aynı arabalardaki gibi son hıza ne kadar yaklaşırsan benzin sarfiyatı o kadar artar herhalde.Bizim Gts'lerin son hızının ortalama 130 olduğunu düşünürsen 80-90 bile fazla.Arabada en düşük benzin sarfiyatı 85-95 km hızları arasındadır (5.viteste).Oranlama yaptığın zaman Gts ile 65 km hızla gidersen en düşük benzin sarfiyatına ulaşırsın diye düşünüyorum.Yanılıyormuyum?
Burda km hesabı değilde devir hesabı daha doğru olur gibi geliyor bana. Eğer 4000-5500 devir arasında kalınırsa menzil-yakıt sarfiyatın en optimum düzeyde olacağını düşünüyorum.
Teşekürler bilgi için. Dayanamayıp en yakındaki servise gittim az önce. Motor sesi hakkında fikirlerini almak için. Belki bilirsiniz İçerenköy MOTO STAR. SYM almak için önce onlara gitmiştim. Motorda ve sesinde herhangi bir sorun olmadığını öğrendim. İçim rahatladı açıkçası. Orada (ismini bilemiyorum) orta yaş bi abi vardı, onun da aynı SYM'si varmış. Motor meraklısı olduğunu ve çok ilgili olduğunu önceden biliyordum, ondan da iyi cümleler duydum. İyi geldi açıkçası :) SYM'nin acemisi olarak güzel sözler duymak gerçekten içimi rahatlattı.
aLien
01.05.2007, 19:59:54
Bu sabah bi işim için Silivri'ye gittim geldim.. paralı yola çıktım malum motor yeni alışması lazım yüksek devirlere.. Giderken ortalama 120 km tabi rüzgar direncide olaya girince çok bile geliyo insana... dönüşte biraz daha limitlere çıktım... düz yolda 125 km - yokuş aşağı 140 km - yokuş yukarı 110 üzerine çıkmadı.. bence bir scooter için iyidir.. zaten bu motorlar gezinti için yapılmış hız rekorları kırmak için değil.. böyle bi motora da 120-130 km süratler fazlasıyla yeterli.. Bunu artık takmasak kafaya bence en iyisi.. yolda camdan sebep rahatsız oldum bende onun dışında başka da bi rahatsızlığım olmadı.. genel anlamda sınıfında üst düzey bikaç modelden birisi die düşünüyorum.. Bir kere daha doğru bişey yaptığımı anladım.. GTS'lerin kıymetini bilelim.. Stop... :p
Bu sabah bi işim için Silivri'ye gittim geldim.. paralı yola çıktım malum motor yeni alışması lazım yüksek devirlere.. Giderken ortalama 120 km tabi rüzgar direncide olaya girince çok bile geliyo insana... dönüşte biraz daha limitlere çıktım... düz yolda 125 km - yokuş aşağı 140 km - yokuş yukarı 110 üzerine çıkmadı.. bence bir scooter için iyidir.. zaten bu motorlar gezinti için yapılmış hız rekorları kırmak için değil.. böyle bi motora da 120-130 km süratler fazlasıyla yeterli.. Bunu artık takmasak kafaya bence en iyisi.. yolda camdan sebep rahatsız oldum bende onun dışında başka da bi rahatsızlığım olmadı.. genel anlamda sınıfında üst düzey bikaç modelden birisi die düşünüyorum.. Bir kere daha doğru bişey yaptığımı anladım.. GTS'lerin kıymetini bilelim.. Stop... :p
Ben motoruma asıgımmmm :wub: :wub:
Eveeet, bugün yağmurda sürmek güzeldi ama ilk kez yağmur nedeniyle düştüm. Sanırım bu küçük düşüş daha dikkatli olmam gerektiği ile ilgili küçük bir uyarıydı. :) Çok şükür bir iki çizik dışında hasar yok. Biraz rötuş isteyecek, bunu nerede yaptırabileceğim konusunda fikir verebilir misiniz?
teksavasci
02.05.2007, 18:13:57
@saff hayırlı olsun..kazasız suruslar dilerim,
ufak tefek kazalar herkesin basına gelir, rötus icin,iyi bir boyacıya gideceksin motorunla beraber aynı rengi sana hazırlayacak , baska bir yerde aynı rengi bulamazsın ..
pascha
02.05.2007, 18:40:53
SaFF geçmiş olsun lastikler çok önemli yağmulu havalarda altan motorda lastik değişimi yapabilirsin sanırım pirelli veya MICHELIN bulabilirsin
Teşekkürler, lastiklerden ziyade dikkatsizliğimin kurbaı oldum. Tramvay raylarına karşı özellikle ıslak olduklarında çok daha fazla dikkat gerekiyor.
Teşekkürler, lastiklerden ziyade dikkatsizliğimin kurbaı oldum. Tramvay raylarına karşı özellikle ıslak olduklarında çok daha fazla dikkat gerekiyor.
SaFF gecmis olsun yagıslı havalarda her zaman biras daha dikkat :shake2: Hayat tecrübelerden ibaret sanıorum bu sana ufak bir ders olmustur :rolleyes:
Rookie
02.05.2007, 21:41:07
Sabah 10'da başlayan ve 16'da biten bir T&T abiler günü
İlk olarak hava filitresi yenisi ile değiştirildi.Ardından sisy bar biraz daha öne kaydırıldı.Mevcut alt düzenek bozulmadan eski delikler kapatılarak tam karşısına yeni delikler açıldı ve boyandı.Böylece artçı için sırt dayamak daha mümkün oldu.
Lastikler değiştirildi Pirelli GT 23-24 ile ve balans ayarları yapıldı.Fren balataları kontrol edildi.Arka balatanın 2-3 bin km ömrü olduğu ortaya çıktı.Yaz sonunu görmez.Ön diskte sürtünme sebebi araştırıldı ve hem jantta hemde diskte problem bulundu.
Ön ledler değiştirilemedi.Ancak kısa fara xenon uzun fara beyaz ampuş takıldı.Sisler için hala beklemedeyiz.
Alarm takıldı.Süper alet follow me yapıyor.
Xenon ve sisy barın resimleri çekilecek ve kamuoyuna sunulacaktır.
İlk olarak hava filitresi yenisi ile değiştirildi.Ardından sisy bar biraz daha öne kaydırıldı.Mevcut alt düzenek bozulmadan eski delikler kapatılarak tam karşısına yeni delikler açıldı ve boyandı.Böylece artçı için sırt dayamak daha mümkün oldu.
Lastikler değiştirildi Pirelli GT 23-24 ile ve balans ayarları yapıldı.Fren balataları kontrol edildi.Arka balatanın 2-3 bin km ömrü olduğu ortaya çıktı.Yaz sonunu görmez.Ön diskte sürtünme sebebi araştırıldı ve hem jantta hemde diskte problem bulundu.
Ön ledler değiştirilemedi.Ancak kısa fara xenon uzun fara beyaz ampuş takıldı.Sisler için hala beklemedeyiz.
Xenon ve sisy barın resimleri çekilecek ve kamoyuna sunulacaktır.
Rookie tam bir bahar bakımı olmus T&T Kardesleri bende cook ösledim en cokta kahve keyiflerini .. Resimleri en kısa zamanda bekliorus bakalım nasıl bir görsel show olacak :rolleyes:
Rookie
02.05.2007, 21:48:59
xenonu birazdan sisy barıda sabaha çekip paylaşırım.
Sevgili Saffet,
Aramıza hoşgeldin,
Benim eski motorumu senin gibi pırıl pırıl bir arkadaşın almasına gerçekten çok sevindim. O motosikletle, Çanakkale, İzmir, Ayvalık, Antalya, Aydın da dahil olmak üzere bir sürü yer gezdim. Ayrıca şehir içinde sıklıkla kullandım. Beni bir gün olsun yolda bırakmadı. Bırakmak şöyle dursun, çok güzel anılarımın olduğu bir motosiklettir.
Çok mutlu günler geçirdim onun üzerinde, umarım sande aynı şekilde mutlu günler geçirirsin.
O motosiklet aynı zamanda öztarden tarafından da yaklaşık 1 ay kullanıldı.
Sana motorumun (eski motorumun demek daha doğru olur) birkaç fotografını yollayayım.
Bu arada ben motoru verdiğimde 14500 km.'deydi ve gayet sağlıklı çalışıyordu. Yani bir sıkıntım olmadığı gibi 1 depo ile yaklaşık 280-300 km (şehir içinde) yol yapıyordum.
Ne olduysa o malum yerde oldu.
En çok korktuğum motorun sucuya pizzacıya satılmasıydı, neyseki sen alıp onu zalimlerin elinden kurtardın. :)
Bu arada geçmiş olsun dileklerimi de ileteyim. Ancak lastiklerini biran evvel değiştirmen gerekiyor, çünkü motosiklette 15-16 bin km bir lastik asla kullanılmamalı. Hele ki fabrika lastiğiyse.. .
pascha
03.05.2007, 00:04:20
Xenon ve sisy barın resimleri çekilecek ve kamoyuna sunulacaktır.
Rookie ne güzel bir bakım olmuş allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler :) resimleri bekliyoruz
Rookie
03.05.2007, 02:22:26
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
Çok iyi çıkmadı ama fark anlaşılıyor...
pascha
03.05.2007, 02:30:57
Rookie paylaşımın için tşkr ler hayırlı olsun xenon gözümü aldı yaww :)
GTS 250'yi çok sevdiğimi şimdiden belirteyim sevgili Thali. Daha önce de belirttiğim gibi, motor hor kullanılmış senden sonra. Zira aldığımda fren balataları bitikti, ön rulman dağılmıştı ve buji artık hayatta değildi.
Aldığım gün Altan Motor'a getirdim, orda da karşılaştık zaten. Bi de egzos sorunlu galiba, tıksırıyor sanki :). Yakıt sarfiyatı baya bi fazla. Buna çözüm bulmak lazım. Zira çok tüketim bi sıkıntı olduğuna işaret gibi geliyor bana. İlgili kısımların temizlenmesi faydalı olabilir.
Düştüğümde sağ tarafta baya bi boya işi çıkardım. Onu da en kısa zamanda halletmem lazım.
Bu arada xenon ve sisy bar kaça mal oluyor bilgi verebilir misiniz? Bütçem baya kısıtlı da, belki dişimden tırnağımdan artırıp keyif almak adına bunları yaptırabilirim ben de. Bir de ön ledlerin bir kısmı yanmıyor. Onlara da bi el atmak gerek.
Bir aksilik çıkmazsa bu yaz GTS 250 bir de Karadeniz'i görecek. Uzun yol yapmayı çok istiyorum açıkçası.
Bilgiler için teşekkür ederim.
Rookie
03.05.2007, 10:08:00
Kısa fara xenon 250 Ytl.Sisy bar ise bildiğim kadarı ile 150 ytl civarında.Ama bir arkadaşımız eski clio'nun baş dayama aparatını uygulamıştı oldukçada güzeldi.
eserkose
03.05.2007, 11:00:39
Selam arkadaşlar ben de artık buradayım gerçi GTS imi yeni sattım ama umarım bana da yer vardır aranızda....
Rookie
03.05.2007, 11:30:04
Aldınmı Burgman'ı?Dün gelecekmişsin altan motora motoru göstermeye ama ben göremedim.Hayırlı olsun bu arada.
pascha
03.05.2007, 11:43:48
Selam arkadaşlar ben de artık buradayım gerçi GTS imi yeni sattım ama umarım bana da yer vardır aranızda....
eser hayırlı olsun burgman nın allah kaza bela vermesin kardeşim :)
aLien
03.05.2007, 11:53:15
eser burgmanı almışsın sanırım hayırlı olsun.. kazasız belasız inş.. Hoşgelmişsin bu arada :)
Acaip farklı hemde bence hos olmuss güle güle kullan :rolleyes:
Her daim Eser :rolleyes: Hayırlı olsun bu arada Kazasız keyifli sürüsler diliorum :shades:
Arkadaşlar selam. Türk interneti adına dünyadaki herkesten önce sizlerle paylaşmak istediğim bir olay söz konusu. Uzun zamandır süren çalışmalar neticesinde eBay markası şirketimize ortak olmuştur. Dünyada ilk defa bir Türk internet sitesi önümüzdeki dakikalarda tüm dünya kamuoyuna duyurulacaktır.
Bu başarı hepimizin gururu olmuştur. Dilerim tüm Türk internetine örnek teşkil eder.
GittiGidiyor çalışanı olarak gurur duydum. Bizimle çalışmayı tercih etmiş ve edecek herkesin bu olayda emeği olduğu kesindir. Ve görülüyor ki istikrarlı çalışmak gerçekten sonuç veriyor.
Vatana, millete hayırlı olmasını dilerim.
eserkose
03.05.2007, 16:01:25
arkadaşlar henüz alamadım dün Altan Motora götürdüm bir tane baktırdım yaklaşık 400 YTL lik bi bakım masrafı var.Cumartesi bir tane daha götürcem ona onay verirlerse alıcam.Çok temiz 2004 model ve 8000 km de bir çizik bile yok alette.Fiyatı 8500 ytl sizce nasıl arkadaşlar
zuhtupasa
03.05.2007, 16:18:01
arkadaşlar henüz alamadım dün Altan Motora götürdüm bir tane baktırdım yaklaşık 400 YTL lik bi bakım masrafı var.Cumartesi bir tane daha götürcem ona onay verirlerse alıcam.Çok temiz 2004 model ve 8000 km de bir çizik bile yok alette.Fiyatı 8500 ytl sizce nasıl arkadaşlar
Oldukça yuksek fiyat bence..:blink: Max 7500 benim görüşüm..:shake2: :shake2:
Ne bu? GTS 250 mi? Eğer öyle ise sıfırı da aynı para.
eserkose
03.05.2007, 16:21:52
Burgman 400 2004 model 7000 km de tertemiz ve masrafsız satan kişi bakımını yaptırıp verecek bana alette bir çizik bile yok sizce nasıl.8500 ytl.
eserkose
03.05.2007, 16:24:31
Oldukça yuksek fiyat bence..:blink: Max 7500 benim görüşüm..:shake2: :shake2:
Paşam 7500 ytl olan zaten 2004 model 400 ytl lik masrafı var lastikleri filan .8500 dediğimi cumartesi götürcem Altan a ben gördüm makinayı tertemiz çizik yok ve ilk sahibi sence bunun fiyatı nasıl.
aLien
03.05.2007, 16:33:41
eserköse benim GTS yi alacağım zaman bi arkadaşımda vardı burgman400 dediğin şekilde tertemiz bi makine 7.250 ye bana bırakmıştı dost işi.. Paşamın sölediği gibi 7.500 hadi çok temiz 7.750 gibi düşün bence 8.000 üzerine çıkarsan fazla gibi...
eserkose
03.05.2007, 16:36:33
ya valla 8000 ytl ye var ama çok temiz değiller masraflı oluyorlar.Cumartesi Altan motora götürcem 8500 lük aleti eğer okey derlerse alıcam.8000 ytl ye yokki alayım varsa bildiğiniz hemen nakit verip alırım valla.
Darkjedi
03.05.2007, 21:08:24
Ya pascha, avatarındaki motor senin motormu, eger bu bitmis haliyse harika olmus yahu...
pascha
04.05.2007, 01:44:57
Darkjedi slm değil ama güzel olacak inşallah
bugün son işlemleri yapıldı umduğumdan uzun sürdü biraz ama beklediğime değecek herhalde
Darkjedi slm değil ama güzel olacak inşallah
bugün son işlemleri yapıldı umduğumdan uzun sürdü biraz ama beklediğime değecek herhalde
Kardesim makina cıkınca yeni resimlerini topiide sergiliosun ona göre görelim su Beyaz Melegi :rolleyes:
Rookie
04.05.2007, 10:47:31
Günaydın herkese
Yeni aldığım lastiklerden inanılmaz şekilde memnun kaldım.Önceki lastiklerle bir şeyler eksikmiş sanki.Şimdi başka bir şekilde gidiyorum.Yol tutuşu mükkemmel oldu.Virajlar bile eskisi gibi değil.İhmal edip üstündeki orjinal lastiklerle kalmayın.
Piyasada şu an kolaylıklada bulunmuyor.Altan motora yeni parti lastikler gelmişti.Düşünüyorsanız atlamayın.
Sevgiler
Günaydın herkese
Yeni aldığım lastiklerden inanılmaz şekilde memnun kaldım.Önceki lastiklerle bir şeyler eksikmiş sanki.Şimdi başka bir şekilde gidiyorum.Yol tutuşu mükkemmel oldu.Virajlar bile eskisi gibi değil.İhmal edip üstündeki orjinal lastiklerle kalmayın.
Piyasada şu an kolaylıklada bulunmuyor.Altan motora yeni parti lastikler gelmişti.Düşünüyorsanız atlamayın.
Sevgiler
Aslında lastik konusunda en dertli olan benim herhalde birtürlü deistiremedim ama en kısa zamanda deistirmek istiorum .. Rookie tahmin edebiliorum farkı güle güle kullan :rolleyes:
pascha
04.05.2007, 11:13:16
Kardesim makina cıkınca yeni resimlerini topiide sergiliosun ona göre görelim su Beyaz Melegi :rolleyes:
inşallah kardeşim allah nasip ederse salı resimleri koyarım :shades:
Rookie
04.05.2007, 11:21:27
Aslında lastik konusunda en dertli olan benim herhalde birtürlü deistiremedim ama en kısa zamanda deistirmek istiorum .. Rookie tahmin edebiliorum farkı güle güle kullan :rolleyes:
Teşekkürler uzay.İnan ihmale gelmeyecek konu.Taktırınca ben neden daha önce taktırmamışım diyeceksin.Sana garanti veriyorum.
Bu arada kaydırdığımız Sisy bar aşağıdaki resimlerde.Artçimin söylediğine göre çok farketmiş.Yanlız arkadaki boşluğu ne yapayım bana akıl verin.Çok kötü değil ama....
Teşekkürler uzay.İnan ihmale gelmeyecek konu.Taktırınca ben neden daha önce taktırmamışım diyeceksin.Sana garanti veriyorum.
Bu arada kaydırdığımız Sisy bar aşağıdaki resimlerde.Artçimin söylediğine göre çok farketmiş.Yanlız arkadaki boşluğu ne yapayım bana akıl verin.Çok kötü değil ama....
Rookie bence göze o kadar batmıooo bundan sonra artcıların rahata kavusacak ne güsel aslında sisy sart cünkü hafif bir gazda arkada oturan icin bir tehlike olusturabilioo ne yalan sööleim ben sırf makinanın görüntüsünü bozar diye taktırmadım ama herseyde güvenlik kadar önemli olmayabilir bazen :shades:
pascha
04.05.2007, 11:51:47
Rookie slm güzel olmuş ben de mondialin sisibarı var memnunun
ama orjinal almak tabiki daha güzel siyah kalan kısmını o fırdan kestirme imkanı yokmu
Rookie
04.05.2007, 12:13:31
Denge nedeniyle imkan yok.
pascha
04.05.2007, 12:16:56
hmmm olsun kötü durmuyor ama allah kaza bela vermesin
Denge nedeniyle imkan yok.
Rookie bence boswer gayet güsel duruooo gözü yormuoo önemli olanda arkadaki artcının güvenli ve rahatlıgı deilmi :rolleyes:
aLien
04.05.2007, 13:46:03
Rookie bence de pek göze batan bişey yok.. Böyle kalsa da önemli değil gayet güzel...
Yahu kararsızlık ne kötü bişey.. Çanta mı sisibar mı bi türlü karar veremedim. Bu arada senin sisibar ne kadara maloldu? Belki maliyet karar vermemi hızlandırabilir??
Rookie
04.05.2007, 13:55:38
Ben yaptırmadım üstünde vardı.Ama yanlış hatırlamıyorsam 115 ytl gibi bir şey söylemisti.Bence çanta hem artçı için hemde işlevsellik adına daha iyi ancak görseli bozduğu muhakkak.Ben tercih etmiyorum ama uzun seyahetlerdede problem olacağı kesin.Dün akşam mfö babylon konserine motorla gittim,eşimin kaskı benim kask ve benim montum sığmadı.Eğer çanta olsaydı vestiyerede para vermeyecektim.Sana kalmış.....
aLien
04.05.2007, 17:13:47
Demekki neymiş.? Küçükte olsa çanta lazımmış :) dediğin gibi görseli bozduğu için çanta taraftarı değildim ama küçük çantalardan takmak en makulu sanırım.. buldum bi tane akşam alayım da yarında T&T yolu gözükür artıkın :) Bu arada lastikler için acele etmiyorum. Yağmurlar bitti artık kuru zemindede edindiğim izlenim maxxis lerin agresif kullanılmadığı sürece sorun çıkarmayacağı..Şimdilik kendi lastikleriyle devam edicem.. Kış başında değişirim artık..
Yeni lastikleri taktık sonunda. Cumartesi Altan Motor yolunu tutmak gerektiğin ekarar verdim ve kararımdan dönmeden lastik işlemini bi çırpıda halletmiş olduk.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
ulucreis
07.05.2007, 01:39:13
selamlar,hangi marka lastik taktınız ve kaç lira?
selamlar,hangi marka lastik taktınız ve kaç lira?
Fiyatı balans dahil 225 YTL. Dunlop lastik taktık.
pascha
07.05.2007, 02:51:04
Yeni lastikleri taktık sonunda. Cumartesi Altan Motor yolunu tutmak gerektiğin ekarar verdim ve kararımdan dönmeden lastik işlemini bi çırpıda halletmiş olduk.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
SaFF slm hayırlı olsun kazasız belasız keyifli sürüşler
Herkese güsel bir hafta diliorum .. Bu arada pascha büyük sürpriz ne zaman sabırsızlanıyorum :clap2:
pascha
07.05.2007, 12:07:15
Herkese güsel bir hafta diliorum .. Bu arada pascha büyük sürpriz ne zaman sabırsızlanıyorum :clap2:
slm uzay okadar büyütülecek kadar bir süpriz değil yawww :p çarşamba veya perşembe
slm uzay okadar büyütülecek kadar bir süpriz değil yawww :p çarşamba veya perşembe
Hadi len ben aşamalarının fotolarını gördüm we gercektende büyülendim abartmıorum :rolleyes:
Hadi bakalım murat, nasıl çıkacak acep bende merak ediyorum.
Aynaları boyatmasaydın keşke...:)
Hadi bakalım murat, nasıl çıkacak acep bende merak ediyorum.
Aynaları boyatmasaydın keşke...:)
Hımmmmm aynaları bencede boyatmasaydın en azından aynalarla jantlar uyum saglardı ama zevk meselesi saygı duymak lazım aldıktan sonra fotoları sergileki üyelerde nacizane yorumlarda bulunsunlar :rolleyes:
pascha
07.05.2007, 14:54:52
aynaları boyamadım ama daha hoş birşey yaptım bakalım beyenecekmisiniz tabiki zevk meselesi inşallah beyenirsiniz yomrumlarınızı tabiki beklicem :)
Arkadaşlar bugün pascha beni aradı ve beyaz sinyallerden edinmek istediğini söyledi. Eğer aranızda anlaşıp 5 takım (yani 10 adet falan) yaptırabilirseniz. Size daha ucuza çıkacaktır.
Ayna üzeri beyaz sinyal yaptırmak isteyenler cevizli'de zeki usta'da yaptırabilirler.
Yerini altan motor'dan öğrenebilirsiniz.
Darkjedi
08.05.2007, 09:35:47
Ben varım, başka isteyen varmı?
Ben de varım. Gerçi benimkinde var bişeyler ama sanırım duyu değişmeli. Bi bakalım, duruma göre dahil olacağım gerekirse.
aLien
08.05.2007, 10:57:33
Bende varım.. 3 olduk sanırım..
Ben de varım. Gerçi benimkinde var bişeyler ama sanırım duyu değişmeli. Bi bakalım, duruma göre dahil olacağım gerekirse.
Saff seninkinin içinde çakar ampulleri mevcut. istersen onları sinyal yada led yapabilirsin. veya bir tane çakar beyni alıp o şekilde de kullanabilirsin.
Saff seninkinin içinde çakar ampulleri mevcut. istersen onları sinyal yada led yapabilirsin. veya bir tane çakar beyni alıp o şekilde de kullanabilirsin.
Çakar istemiyorum açıkçası. Hem bana göre çirkin bi görüntü, hem bence sakıncalı. Onun yerine sinyal yada park ışığı olabilir.
Çakar istemiyorum açıkçası. Hem bana göre çirkin bi görüntü, hem bence sakıncalı. Onun yerine sinyal yada park ışığı olabilir.
SaFF bu konuda sana katılmıyorum bu cakar olayını bizim makinalarda baslatan Thai we Zühtüpasa dır .. Ve zaten kısıtlı bir parti geldi o an kapanın elinde kaldı daha sonra fazlasıyla talep geldi ama taleplere cvb verilemedi ve simdi tekrar gündemde bence taktırmak isteyen bu fırsatı kacırmasın .. Ayrıca cirkin bir görüntü olusturmuyor aksine ilgi cekiyor .. Artısına gelince sıkısık olan trafikte yaktıgınız an trafik acılabiliyor :dribble: hemde fena bicimde tabii bunu yaparkende polis amcalara dikkat etmelisiniz yoksa aynalarınızı yuvasından cıkartıp el koyabilir ( birdaha geri wermemek sartıyla ) :rolleyes:
SaFF bu konuda sana katılmıyorum bu cakar olayını bizim makinalarda baslatan Thai we Zühtüpasa dır .. Ve zaten kısıtlı bir parti geldi o an kapanın elinde kaldı daha sonra fazlasıyla talep geldi ama taleplere cvb verilemedi ve simdi tekrar gündemde bence taktırmak isteyen bu fırsatı kacırmasın .. Ayrıca cirkin bir görüntü olusturmuyor aksine ilgi cekiyor .. Artısına gelince sıkısık olan trafikte yaktıgınız an trafik acılabiliyor :dribble: hemde fena bicimde tabii bunu yaparkende polis amcalara dikkat etmelisiniz yoksa aynalarınızı yuvasından cıkartıp el koyabilir ( birdaha geri wermemek sartıyla ) :rolleyes:
Eh işte yaaa... Sıkıntı da bu ya. Kurallar bizim iyiliğimiz için bence. Bunları delip kendimize çıkar sağlamak biraz bencillik. Tamam güzel bişey, hoş bişey ama hoş görülen bişey mi?
Eh işte yaaa... Sıkıntı da bu ya. Kurallar bizim iyiliğimiz için bence. Bunları delip kendimize çıkar sağlamak biraz bencillik. Tamam güzel bişey, hoş bişey ama hoş görülen bişey mi?
walla o kisiden kisiye göre deisir ilk partideki talebi göz önünde bulundurursak cook bencil insan war :p sadece trafik olarak düsünme bunu :rolleyes: ona bakarsan xenon da yasak ama masallah sadece motor deil arabaların bile % 60 kısmında xenon kullanan sürücüler mevcut :cool:
Darkjedi
08.05.2007, 12:21:29
Kuralları çiğnememek lazım kesinlikle katılıyorum, ancak hayatımızıda korumak lazım, eğer zorda kalınırsa ters bir durum ile karşılaşılırsa kullanılabilir ama suyunu çıkarmamak lazım. Gücü doğru kullanmak önemlidir, ne demişler "büyük güç büyük sorumluluk gerektirir" (Alıntı Örümcekadam-Ben Parker) :p
Kuralları çiğnememek lazım kesinlikle katılıyorum, ancak hayatımızıda korumak lazım, eğer zorda kalınırsa ters bir durum ile karşılaşılırsa kullanılabilir ama suyunu çıkarmamak lazım. Gücü doğru kullanmak önemlidir, ne demişler "büyük güç büyük sorumluluk gerektirir" (Alıntı Örümcekadam-Ben Parker) :p
Şeytanın dürt dediği. Elde imkan olunca sonuna kadar kullanan bi millet olduğumuzu unutmamak lazım. Herşeyin suyunu çıkarmakta üstümüze yok. Lakin bir yandan da düşünme güdüsü zertk etmiş bulunuyorsunuz. Durum düşünülesi bir durum lakin polis amcalar da duruma el koymakta tereddüt etmeyeceklerdir. Elde ampuller ve kurulu düzenek varken değerlendirmek de mümkün tabi. Düşünülesi, düşünülesi, düşünülesi...
Kesinlikle katılıyorum :good: Benimde anlatmak istedigim nokta bu yaklasık 5 aydır cakar kullanıyorum ama hicbir zaman aksam zevkim ugruna cakarları yakıp dolasmam arabaların bazılarındada cakar görüorum '' Uff diorum ameleye bak coban iste'' bunu ben yapsam eminim baskalarıda benim icin bu sekilde düsünür zaten şık kendi tarzının en güsel motoruna biniorum birde bunları yakıp görüntü kirliliğine yol acamam ayrıca makinanın tarzınıda dibe vurduramam :rolleyes: Ben sadece mecburi durumlarda kullanıyorum :)
Kesinlikle katılıyorum :good: Benimde anlatmak istedigim nokta bu yaklasık 5 aydır cakar kullanıyorum ama hicbir zaman aksam zevkim ugruna cakarları yakıp dolasmam arabaların bazılarındada cakar görüorum '' Uff diorum ameleye bak coban iste'' bunu ben yapsam eminim baskalarıda benim icin bu sekilde düsünür zaten şık kendi tarzının en güsel motoruna biniorum birde bunları yakıp görüntü kirliliğine yol acamam ayrıca makinanın tarzınıda dibe vurduramam :rolleyes: Ben sadece mecburi durumlarda kullanıyorum :)
Yani sıkışık trafikte daha rahat yol almak bu mecburi dediğiniz durumlardan biri değil mi? Ya şaka maka benim de aklım karıştı şimdi. Durun bakalım bi denesem sanırım en fazla çakar beyni dediğiniz zımbırtıyı kaybederim. :) Aynaları söküp alacak değiller sanırım.
Yani sıkışık trafikte daha rahat yol almak bu mecburi dediğiniz durumlardan biri değil mi? Ya şaka maka benim de aklım karıştı şimdi. Durun bakalım bi denesem sanırım en fazla çakar beyni dediğiniz zımbırtıyı kaybederim. :) Aynaları söküp alacak değiller sanırım.
SaFF tamamdır Arkadaslar :clap2: yaniiii hawa atmakla sekil yapmakla ne isimiz olur makinamız yeter bizim üstündeki aksesuarlarla olacaksa isimiz yandık :rolleyes: Kolay gelsin o zaman sana :shake2:
SaFF tamamdır Arkadaslar :clap2: yaniiii hawa atmakla sekil yapmakla ne isimiz olur makinamız yeter bizim üstündeki aksesuarlarla olacaksa isimiz yandık :rolleyes: Kolay gelsin o zaman sana :shake2:
Girdiniz kanıma vallahi. Neyse, sıra ona gelene kadar önce boya yaptımam lazım motora. Zira sağ tarafı komple çizdik geçen gün düşüp. Bir de ön ledleri bir şekilde düzeltmem lazım. Yarısı yanmıyor. Komple farları değiştirmeden müdehale etme şansımız var mıdır?
aLien
08.05.2007, 12:48:46
abicim çakarlara gerek yok bence.. ayna sinyalleri zaten beyaz ampul olmıcak mı. yakarsın dörtlü flaşörlerini girersin istediğin aralığa :) sonuçta dörtlü flaşörlerin açık yasak ta diyemez kimse :))
Girdiniz kanıma vallahi. Neyse, sıra ona gelene kadar önce boya yaptımam lazım motora. Zira sağ tarafı komple çizdik geçen gün düşüp. Bir de ön ledleri bir şekilde düzeltmem lazım. Yarısı yanmıyor. Komple farları değiştirmeden müdehale etme şansımız var mıdır?
Yaaa aslında biz ona nazarlık diorus ama cizigin boyutu büyük olunca ister istemes insanın canını fazlasıyla sıkabiliyor .. Maslak Sanayiide sırf motor boyamasıyla ugrasan bir arkadasımız war istersen ona yönlendirme yapabilirim :rolleyes:
abicim çakarlara gerek yok bence.. ayna sinyalleri zaten beyaz ampul olmıcak mı. yakarsın dörtlü flaşörlerini girersin istediğin aralığa :) sonuçta dörtlü flaşörlerin açık yasak ta diyemez kimse :))
Valla sen de haklısın :) Aslında orjinal led sinyallerini bulabilmeyi çok isterdim. Çok yakışıklı duruyor üstelik. Uzakdoğuya (Tayvan) giden biri bulup getirebilir mi acaba ki? Çok yer kaplayan ağır bişey de değil.
Yaaa aslında biz ona nazarlık diorus ama cizigin boyutu büyük olunca ister istemes insanın canını fazlasıyla sıkabiliyor .. Maslak Sanayiide sırf motor boyamasıyla ugrasan bir arkadasımız war istersen ona yönlendirme yapabilirim :rolleyes:
T&T kardeşlerle konuştum. Onlar sökmesi, takması, boyaması falan feşmekan, herşeyi halledebileceklerini söylediler. Lakin işlem 3 gün sürermiş. Bu zaman diliminde kullanacak araç ayarlamam lazım. Her gün işe gidip gelmek için dünya yol tepiyorum, otobüsle 2 saat yolda geçirmek hiç akıl karı değil.
T&T kardeşlerle konuştum. Onlar sökmesi, takması, boyaması falan feşmekan, herşeyi halledebileceklerini söylediler. Lakin işlem 3 gün sürermiş. Bu zaman diliminde kullanacak araç ayarlamam lazım. Her gün işe gidip gelmek için dünya yol tepiyorum, otobüsle 2 saat yolda geçirmek hiç akıl karı değil.
T & T Kardeslere gözü kapalı verebilirsin benimkide zaten bir alternatif :rolleyes: cin işi japon işi bişey ayarla iste sonucta sayılı gün cabuk gecer :good:
Benim eski düldülü istesem verdiğim kişiden ne der acaba :) Sonuçta o da motorsuz kalacak.
Üç günlüğüne ödünç motosiklet verebilecek kimse var mı? :)
Benim eski düldülü istesem verdiğim kişiden ne der acaba :) Sonuçta o da motorsuz kalacak.
Üç günlüğüne ödünç motosiklet verebilecek kimse var mı? :)
GTS 250 war ama günlüğü 50 YTL sööleimmmmm :p :p
Çok fırsatçı gördüm sizi :)
aLien
08.05.2007, 13:21:58
Vallahi benim düşüncem..
Motosiklete gerçek anlamda tutku ile bağlı olan insan kullandığı motosiklet ne olursa olsun başkasının o seleye oturmasına gönlü razı olmaz.. :)
Değil 50 ytl günlük 150 ytl de verseler şahsım adına kimselere veremem:cool:
Çok fırsatçı gördüm sizi :)
Mondial olsa günlük 10 YTL tamamda GTS de inan kurtarmıyor SaFF :p Beni anlayısla karsılayacagını umuyorum :p
Mondial olsa günlük 10 YTL tamamda GTS de inan kurtarmıyor SaFF :p Beni anlayısla karsılayacagını umuyorum :p
Teşekkür ederim, çok naziksiniz. :) Mühim olan para değil bu arada. Günde minimum 40 kilometre yol tepiyorum ve otobüsle gerçekten tek yöne 2 saate yakın zaman tutuyor. Bir de dönüşü var. Günde en az 3 saat heba olacak demek oluyor bu. Aynı yol motosikletle gidiş dönüş en çok bir saat.
GÜnlük 50 YTL'yi düşünebilirim o rahatlık için. :)
Vallahi benim düşüncem..
Motosiklete gerçek anlamda tutku ile bağlı olan insan kullandığı motosiklet ne olursa olsun başkasının o seleye oturmasına gönlü razı olmaz.. :)
Değil 50 ytl günlük 150 ytl de verseler şahsım adına kimselere veremem:cool:
aLien ince bir noktadasın zaten latife yapıorus bisler banada verseler bende wermem malımın kıymetliginden deil kendim haric kimseyi yakıstıramıyorum ben ondan :rolleyes:
aLien
08.05.2007, 14:24:11
uzay aynen malın kıymeti değil zaten olay.. Sonuçta bi çuval cıvata :)
pascha
08.05.2007, 20:10:54
Ben varım, başka isteyen varmı?
Bende varım.. 3 olduk sanırım..
slm arkadaşlar ben çakarlar için camları ısmarlıcam yanlız bu akşam bana haber vermeniz gerekiyor perşembe günü elinizde olur
teksavaşcı ısmarladı bir çift fiyata gelince 10 çifte kadar 70 ytl den yapıyor
aLien
08.05.2007, 20:17:43
slm arkadaşlar ben çakarlar için camları ısmarlıcam yanlız bu akşam bana haber vermeniz lazım
teksavaşcı ısmarladı bir çift fiyata gelince 10 çifte kadar 70ytl den yapıyor adam tel 0532 211 40 80
pascha sadece camlarımı yoksa iç düzenekleriyle birliktemi bu fiyat?
pascha
08.05.2007, 20:52:02
aLien ewt sadece cam biz geçen sene 75 ytl ye almıştık bunun için özel kalıp çıkıyor nekar fazla yapılırsa fiyat düşer tabiki :rolleyes: düzenek dediğin zaten aynanın için de hazır gibi bir şey aynaların sadece
çakarları beynini alacaksınız 50-75 ytl arası + iyi bir oto elektrikçisi :)
Darkjedi
08.05.2007, 22:20:45
slm arkadaşlar ben çakarlar için camları ısmarlıcam yanlız bu akşam bana haber vermeniz gerekiyor perşembe günü elinizde olur
teksavaşcı ısmarladı bir çift fiyata gelince 10 çifte kadar 70 ytl den yapıyor
Murat Ağbicim ver benim için siparişide, parayı ne zaman ve nasıl tahsil edeceksin onuda yaz.
pascha
09.05.2007, 10:16:49
Darkjedi ok yarın sabah senin içinde veririm kardeşim para işinide havale yaparsın beni telimden ararsan konuşuruz özeline
telimi yolladım :)
pascha
09.05.2007, 10:32:44
Herkeze Günaydın :)
aLien
09.05.2007, 10:54:27
Günaydınlar...
yahu ben çakar yapmak istemiyorum :) sadece dörtlü flaşörlere bağlıcam aynalarıda..sadece camı 70 ytl.. şu sıralar beni aşar. tahminimden fazlaya çıkıyo..
beni hesaba katmayın şimdilik.. daha sonraki bi partide yaptırabilirim ancak..malum duygusal meseleler bunlar :)
teksavasci
09.05.2007, 10:56:56
günaydınlar günaydınlar muratcım ... ne zaman alacagız aynalıkları ..
pascha
09.05.2007, 11:42:20
bu akşam hazır olcayım allah nasip ederse inşallah yarın buluşuruz :)
Günaydınlar...
yahu ben çakar yapmak istemiyorum :) sadece dörtlü flaşörlere bağlıcam aynalarıda..sadece camı 70 ytl.. şu sıralar beni aşar. tahminimden fazlaya çıkıyo..
beni hesaba katmayın şimdilik.. daha sonraki bi partide yaptırabilirim ancak..malum duygusal meseleler bunlar :)
aLien tabiki nezaman istersen söylemen yeterli :)
arkadaşlar şayet aynalar için cam istiyen olursa toplu söylersek daha iyi olur :shades:
Darkjedi
10.05.2007, 01:00:56
Pascha'm ellerine sağlık sinyallikler harika olmuş, çok teşekkürler.
pascha
10.05.2007, 01:22:44
reca ederim efem güle güle kullanın usta güzel yapmış camları emeğine sağlık :good: T&T kardeşlerin dediği gibi illede çakar takmak gerekmiyor sarı let sinyalda olabiler :)
Hani nerde beyaz kelebekkkkkkkk :clap2:
Darkjedi
10.05.2007, 11:35:11
Valla ben motoru dağınıkken gördüm, o hali bile bi acayipti, hayırlısıyla toplandığı zaman muhteşem olacak gibi görünüyor.
zuhtupasa
10.05.2007, 11:59:33
Hani nerde beyaz kelebekkkkkkkk :clap2:
:dribble: :dribble: kelebek diince..:dribble: :dribble: :dribble:
pascha
10.05.2007, 15:57:20
Valla ben motoru dağınıkken gördüm, o hali bile bi acayipti, hayırlısıyla toplandığı zaman muhteşem olacak gibi görünüyor.
Darkjedi tşkr ederim ilk görende sen oldun inşallah toplanınca güzel olur :)
Günaydınlar Arkadaşlar Hayırlı Cumalar :)
Günaydın Arkadaslar :shades:
Bakalım bakalım beyaz nasıl olmuş???
Bayaaa hos olduuu :rolleyes:
pascha
11.05.2007, 19:27:54
zia daha çıkmadı
altan motordaki çırak kardeşimiz iş kazası geçirmiş:cray: acil şifalar diliyorum yarın inşallah biter
Darkjedi
12.05.2007, 21:31:40
Hocam motorun bitmiş halide harika olmuş, tam bir beyaz inci, güle güle bin, kazasız belasız nazar deymesin.
Hocam motorun bitmiş halide harika olmuş, tam bir beyaz inci, güle güle bin, kazasız belasız nazar deymesin.
Bizlerde görelimmmm bakalım ne zaman koyacak siteye resimlerini bitmemis halini gördüm ama bitmis halini merak ediommm :rolleyes:
aLien
12.05.2007, 22:25:45
Selamlar...
Bugün T&T deydim. Gördüm beyaz inci yi :) Cidden sıradışı birşey olmuş.. İnsanın gözü alışması gerekiyo..Kem gözlere şiş diyelim :)
Selamlar...
Bugün T&T deydim. Gördüm beyaz inci yi :) Cidden sıradışı birşey olmuş.. İnsanın gözü alışması gerekiyo..Kem gözlere şiş diyelim :)
Bak simdi fena merak ettim :p Aradım ama işteymiş gönder diyecektim fotolarını :rolleyes: bendemi beyaza dönsem acaba siyah cook kir gösteriooo :rolleyes:
aLien
12.05.2007, 23:50:57
Ben Gri aldım rahatım :)
sen derdine yan :):)
Ben Gri aldım rahatım :)
sen derdine yan :):)
Bende onu diom zaten boyatacam beyaza kurtulacam yada daha yanar döner bir rengemi boyatsam :p :dribble:
pascha
13.05.2007, 03:42:36
slm arkadaşlar 3 haftdan sonra beyaz incime kavuştum:yahoo: yafuu biraz yoruldum üzüldüm ama sonun da bitti herşeye rağmen deydi
Altan motora T&T kardeşlerede çok tşkr ediyorum:clap2: sizlerin de yorumlarınızı bekliyorum birkaç resim koydum sizler için saygılarımla pascha :shades:
Herkeze öncelikle iii pazarlar diliorum :rolleyes:
Pascha Kardesim ne yalan sööleim senin kadar sanıyorum en cok sabırsızlananlardan biride bendim bunu biliyorsun resimleri senden dün gece bekliordum ama programda oldugun icin bizler uykumuzdayken sen gecenin bir yarısında o yorgunluguna ragmen genede bu resimleri bizimle paylastın öncelikle bunun icin büyük alkıs sana :clap2: Harika olmussssssssssss hele sislerdeki xenonlar ciyak ciyak yanıoooooo :rolleyes: rengi konusunda yorum yapmıorum cünkü kelimeler kifayetsiz kalır süpper olmusss bende beyaz yapabilirim sürprissss olsun bakalımmm :rolleyes: Güle Güle kullan kazasız belasız günlerde Kardesime herseyin en güseli yakısır zaten :shake2:
zuhtupasa
13.05.2007, 12:02:16
Olmamış....:p :p Murat güle güle kullan..Kazasız belasız..Senin içine sindiyse gerisi yalan...:flowers: :friends:
pascha
13.05.2007, 13:20:08
Selamlar...
Herkeze öncelikle iii pazarlar diliorum :rolleyes:
Pascha Kardesim ne yalan sööleim senin kadar sanıyorum en cok sabırsızlananlardan biride bendim bunu biliyorsun resimleri senden dün gece bekliordum ama programda oldugun icin bizler uykumuzdayken sen gecenin bir yarısında o yorgunluguna ragmen genede bu resimleri bizimle paylastın öncelikle bunun icin büyük alkıs sana :clap2: Harika olmussssssssssss hele sislerdeki xenonlar ciyak ciyak yanıoooooo :rolleyes: rengi konusunda yorum yapmıorum cünkü kelimeler kifayetsiz kalır süpper olmusss bende beyaz yapabilirim sürprissss olsun bakalımmm :rolleyes: Güle Güle kullan kazasız belasız günlerde Kardesime herseyin en güseli yakısır zaten :shake2:
Olmamış....:p :p Murat güle güle kullan..Kazasız belasız..Senin içine sindiyse gerisi yalan...:flowers: :friends:
arkadaşlar hakikatten içime sindi güzel olduğuna inanıyorum sizlerde beyendiyseniz ne mutlu bana allah hepimize kaza bela vermesin :)
arkadaşlar hakikatten içime sindi güzel olduğuna inanıyorum sizlerde beyendiyseniz ne mutlu bana allah hepimize kaza bela vermesin :)
Banane bende beyaz yaptırıcam yoooq öölee tek beyaz olarak hava atmak İstanbulun yollarında :p :dribble: :p
pascha
13.05.2007, 13:33:07
kardeşim nasıl istersen tabiki zevk senin hoşuna gitmişki yapmak istiyorsun
saygı duyarım:worshippy: tabiki yapmasan ii olurrr :p şaka şaka :friends:
kardeşim nasıl istersen tabiki zevk senin hoşuna gitmişki yapmak istiyorsun
saygı duyarım:worshippy: tabiki yapmasan ii olurrr :p şaka şaka :friends:
Dur bakalım yarın yakından inceleyecegim ondan sonra werecem kararımı :rolleyes:
Bugün Pascha sagolsun yanıma geldi ayaküstü sohbet ettik biras sonrada baska bir arkadasın yanına kactı .. Beyaz İnci'de yanındaydı mükemmel durmus arkadaslar ben rengi gördükten sonra dedimki SYM en basından hata yapmıs Siyaha yakın - Gri ve Mavi renkleri üretip tüketiciye sunmakla bence gereksiz böyle canlı renkler dururken .. Mesala Beyaz - Turuncu v.b gibi canlı renkler bizim makinaları daha bir farklı durumlara sokabiliyor :rolleyes: Xenon lara bayıldım ön taraf uzun kısa sis ne kadar lamba varsa hepsi xenon .. Merak ettigim kaldırabiliyormu makina bu kadar xenonu akü yönünden :blink: Kaplamalara gelince resimlerdede gördügünüz üzere camın alt kısmı , aynalar yan kısım ve ayaklıklar bir yılanın derisi görüntüsünde hos bir görünüsü war kısacası benim fena hosuma gitti :rolleyes:
Güle Güle kullan güsel arkadasım benim dostlugumuz bakii olsun :shake2:
mimka
14.05.2007, 02:58:21
ARKADAŞLAR SLM HERKESE
BU ARADA THAİ TEŞEKKÜR EDERİM BENİ ZAHMETTEN KURTARDIĞIN İÇİN BENDE GELDİM EH ARTIK GÖRÜŞÜRÜZ TEKRAR HERKESLERE SLM
MİMKA
pascha
14.05.2007, 11:50:53
Dur bakalım yarın yakından inceleyecegim ondan sonra werecem kararımı :rolleyes:
Bugün Pascha sagolsun yanıma geldi ayaküstü sohbet ettik biras sonrada baska bir arkadasın yanına kactı .. Beyaz İnci'de yanındaydı mükemmel durmus arkadaslar ben rengi gördükten sonra dedimki SYM en basından hata yapmıs Siyaha yakın - Gri ve Mavi renkleri üretip tüketiciye sunmakla bence gereksiz böyle canlı renkler dururken .. Mesala Beyaz - Turuncu v.b gibi canlı renkler bizim makinaları daha bir farklı durumlara sokabiliyor :rolleyes: Xenon lara bayıldım ön taraf uzun kısa sis ne kadar lamba varsa hepsi xenon .. Merak ettigim kaldırabiliyormu makina bu kadar xenonu akü yönünden :blink: Kaplamalara gelince resimlerdede gördügünüz üzere camın alt kısmı , aynalar yan kısım ve ayaklıklar bir yılanın derisi görüntüsünde hos bir görünüsü war kısacası benim fena hosuma gitti :rolleyes:
Güle Güle kullan güsel arkadasım benim dostlugumuz bakii olsun :shake2:
uzay kardeşim teşekür ederim güzel yorumların için darısı başına :) :friends:
uzay kardeşim teşekür ederim güzel yorumların için darısı başına :) :friends:
Kardesim benim ne demek ben ne gördüysem onu aktardım aynen :rolleyes: Bu arada akü kaldırabiliyormu o kadar xenonu benim aklım ona takıldı :blink:
beetle65
14.05.2007, 16:21:55
Cumartesi Altan motor'da yakından gördüm
renk çok hoş olmuş,ayrıca kaplamalar konusunda da işçilik süper
ben beğendim.
sahibi beğenmiş
eee beğenmeyenlere de ne düşer :dribble:
şaka bir yana gerçekten farklı bir motor olmuş
benim tek şüphem o kadar xenon ve tesisatı motorun tesisatının taşıyıp taşıyamayacağı :blink:
umarım elektrik tesisatı sorun çıkarmaz :good:
ben beğendim.
sahibi beğenmiş
benim tek şüphem o kadar xenon ve tesisatı motorun tesisatının taşıyıp taşıyamayacağı :blink:
Bende onu merak ettim zaten :blink:
GTS'nin standart ampulleri kaç watt ?
aLien
14.05.2007, 20:59:35
GTS'nin standart ampulleri kaç watt ?
selam SaFF..
GTS in far ampulleri H4 koduyla satılıyo 12v 55w
Sisler aynı güç H27 kodu..
pascha
15.05.2007, 10:39:25
Kardesim benim ne demek ben ne gördüysem onu aktardım aynen :rolleyes: Bu arada akü kaldırabiliyormu o kadar xenonu benim aklım ona takıldı :blink:
ben beğendim.
sahibi beğenmiş
selam SaFF..
GTS in far ampulleri H4 koduyla satılıyo 12v 55w
Sisler aynı güç H27 kodu..
günaydın arkadaşlar:) xenon ların gücü 35w çekmiş olduğu amperde ilk açılışta
6,5 sonra 3,5 amper oluyor yani dengeliyor sanırım arkadaşım 1 senenden beri kulanıyormuş sorun yaşamamış
tabiki ben yaşamıcam diye birşey yok inşallah yaşamam :)
günaydın arkadaşlar:) xenon ların gücü 35w çekmiş olduğu amperde ilk açılışta
6,5 sonra 3,5 amper oluyor yani dengeliyor sanırım arkadaşım 1 senenden beri kulanıyormuş sorun yaşamamış
tabiki ben yaşamıcam diye birşey yok inşallah yaşamam :)
Sorun yaşayacağını hiç sanmıyorum. 6,5 amper akımı en çok 2 bilemedin 3 saniye çekecektir. Muhtemelen ateşleme anında çok kısa bir süredir. 4'ünü de aynı anda açıp yüklenmesine neden olmuyorsan hiç sorun çıkarmaz. 55W olan normal ampul de zaten sürekli yaklaşık olarak 4,5 amper akım çeker.
Bir de ben bu GTS 250'nin ampullerini H7 sanıyordum. Bir yanlışlık yok değil mi? H4 yani?
aLien
15.05.2007, 12:55:21
Sorun yaşayacağını hiç sanmıyorum. 6,5 amper akımı en çok 2 bilemedin 3 saniye çekecektir. Muhtemelen ateşleme anında çok kısa bir süredir. 4'ünü de aynı anda açıp yüklenmesine neden olmuyorsan hiç sorun çıkarmaz. 55W olan normal ampul de zaten sürekli yaklaşık olarak 4,5 amper akım çeker.
Bir de ben bu GTS 250'nin ampullerini H7 sanıyordum. Bir yanlışlık yok değil mi? H4 yani?
yanlışlık yok..
Ben far ampullerini beyaz olanlarla değiştim kendi elleirmle.. Farlar H4 sisler H27 eminim:)
Darkjedi
15.05.2007, 13:53:52
ARKADAŞLAR SLM HERKESE
BU ARADA THAİ TEŞEKKÜR EDERİM BENİ ZAHMETTEN KURTARDIĞIN İÇİN BENDE GELDİM EH ARTIK GÖRÜŞÜRÜZ TEKRAR HERKESLERE SLM
MİMKA
Kadir Ağbicim hoşgeldin.
Haluk
15.05.2007, 15:01:39
Selam arkadaşlar.
Bende Aranızda Burda olmaktan çok mutlu oldum.Bana aranızda yer almamı sağlayan thai arkadaşıma çok teşekkür ederim.
Bazı arkadaşlarımla tanışmışlığımız var ama kendimi hatırlatmam gerekirse sym topiğinde joyride 2004 dü nicik.
Herkese selam ve sevgilerimle.
Haluk.
Selam arkadaşlar.
Bende Aranızda Burda olmaktan çok mutlu oldum.Bana aranızda yer almamı sağlayan thai arkadaşıma çok teşekkür ederim.
Bazı arkadaşlarımla tanışmışlığımız var ama kendimi hatırlatmam gerekirse sym topiğinde joyride 2004 dü nicik.
Herkese selam ve sevgilerimle.
Haluk.
Seni tanıyoruz Haluk Hosgeldin :shake2:
aLien
15.05.2007, 15:28:09
Haluk hoşgeldin yeniden..:shake2:
Haluk
15.05.2007, 21:55:04
selam arkadaşlar
hoşbuldukk.
Pascha
Bende motoru c.tesi altan motorda yakından gördüm gayet güzel olmuş ve baya bi emek harcanmış.kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğimle.
Yanlız merak ettiğim o kadar şey o motorun üstünde bir problem yaratmazmı elektrik sisteminde.
selam arkadaşlar
hoşbuldukk.
Pascha
Bende motoru c.tesi altan motorda yakından gördüm gayet güzel olmuş ve baya bi emek harcanmış.kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğimle.
Yanlız merak ettiğim o kadar şey o motorun üstünde bir problem yaratmazmı elektrik sisteminde.
:p :p
Baksana herkes aynı seyi merak etmis :dribble: Yukarıda pek tatminkar olmasada pascha tarafından werilmis bir cvb war oraya bakabilirsin Haluk :rolleyes:
pascha
15.05.2007, 23:10:39
selam arkadaşlar
hoşbuldukk.
Pascha
öncelikle hoşgeldin :) tşkr edrim dileklerin için
elektrik aksamıda sorun çıkaracağını sanmıyorum baktık sorun oluyor
bir çaresine bakacazz artık :)
Haluk
15.05.2007, 23:30:35
öncelikle hoşgeldin :) tşkr edrim dileklerin için
elektrik aksamıda sorun çıkaracağını sanmıyorum baktık sorun oluyor
bir çaresine bakacazz artık :)
Yaa sen bana bakma acayip kıskandım ondan böle kıllandırıcı sorular soruyorumm.:good: Makinaya diyecek bi laf bulamıyorumm.Nazarlığını eksik etme üstünden
Sevgiler.:flowers:
pascha
16.05.2007, 00:55:34
Yaa sen bana bakma acayip kıskandım ondan böle kıllandırıcı sorular soruyorumm.:good: Makinaya diyecek bi laf bulamıyorumm.Nazarlığını eksik etme üstünden
Sevgiler.:flowers:
teşekkürler :shake2: :friends:
pascha
17.05.2007, 11:47:25
günaydın herkeze neredesiniz sym ciler ses verin yafuuu :)
günaydın herkeze neredesiniz sym ciler ses verin yafuuu :)
Herkese güsel keyifli bir gün diliorum ben buradayım Murat bu hafta yattı ama haftaya kesin gidios ona göre sen anladın :rolleyes:
Haluk
17.05.2007, 15:52:18
Uzay karakızana iyi bek heee
Uzay karakızana iyi bek heee
Cookkk fırsatcı gördüm seni :p
pascha
18.05.2007, 01:13:27
Herkese güsel keyifli bir gün diliorum ben buradayım Murat bu hafta yattı ama haftaya kesin gidios ona göre sen anladın :rolleyes:
heeee anladım :rolleyes: kardeş hadi bakalım bekliyommm :dribble:
Haluk
18.05.2007, 10:34:22
Cookkk fırsatcı gördüm seni :p
Olurmu öle şey hiç aklımdan bile geçmez.Ama EH söz konusuu :cool:
Hayırlı Cumalar herkese :rolleyes:
Haluk
18.05.2007, 12:17:44
Herkere iyi hafta sonları
Yanlız dikkat edin bu hafta sonu yağışlı olcakmış.
Yaww bu arada bi suskunluk var bu sym cilerde hayırdırr.
Herkere iyi hafta sonları
Yanlız dikkat edin bu hafta sonu yağışlı olcakmış.
Yaww bu arada bi suskunluk var bu sym cilerde hayırdırr.
Bugün hava mis ben dolasıcam hafta sonu zaten malum :rolleyes: İs güc kosusturmaca ondandır :shades:
Haluk
18.05.2007, 18:54:57
Bugün hava mis ben dolasıcam hafta sonu zaten malum :rolleyes: İs güc kosusturmaca ondandır :shades:
Uzay hava bu gün pek mis değildi yawww dolaşırken ıslanmamışsındır umarım:p
exelans
18.05.2007, 23:35:20
hawalar kötü arkadaşlar malesef bu hafta sonu bende bursada hafiften bi tur atayım dedim ama ıslandım :(herkese kazasız sürüşler
Uzay hava bu gün pek mis değildi yawww dolaşırken ıslanmamışsındır umarım:p
Hersey güseldi aslında ama ögleden sonra gelen yagmura ragmen dikkatli bir sekilde sürüsümü gerceklestirdim walla özlemisim yagmurda kullanmayı acıkcası yazında o sıcaklarda ösleyeces bu havaları tadını cıkarmak lazım dedim Haluk :rolleyes:
pascha
19.05.2007, 13:54:07
dün altan motora giderken ben de kötü ıslandım :)
dün altan motora giderken ben de kötü ıslandım :)
Yahu nolcak ıslanın sekermisinis siz eriyeceksinis :dribble: Önümüzde acaip sıcak hawalar war yaz boyunca yagmurlu sürüsleri cook ararsınıs sonra :rolleyes: Altan Motorda ne isin war senin :blink:
pascha
19.05.2007, 15:16:52
Yahu nolcak ıslanın sekermisinis siz eriyeceksinis :dribble: Önümüzde acaip sıcak hawalar war yaz boyunca yagmurlu sürüsleri cook ararsınıs sonra :rolleyes: Altan Motorda ne isin war senin :blink:
nazar deydi sislerdeki xenonlara :p :p
nazar deydi sislerdeki xenonlara :p :p
Dedim ama kem gözlerden saklasın diyee :dribble: Bu arada avatarda pembe GTS de hos yaniii bu rengemi boyatsam acaba :p
pascha
21.05.2007, 10:12:58
günaydın arkadaşlar sym cilerin sesi çıkmıyor kaç gündür
Herkeslere güsel bir hafta diliorum bende :rolleyes: Hafta sonu yagıslıydı ses cıkmaması son derece normal :shades:
Haluk
21.05.2007, 13:16:02
Slm herkese iyi haftalar.
Ben burdayımm vallla.Hafta sonuda gene yağmura yakalnamadan dolaştım ufak çaplı.
pascha
21.05.2007, 13:41:53
nerde ben de o şans dün sabah yıkadım çilaladım tam garajdan çıkacam
yağmur :blink: hemen graja geri :)
nerde ben de o şans dün sabah yıkadım çilaladım tam garajdan çıkacam
yağmur :blink: hemen graja geri :)
Cıksaydın bee pascha seninki zaten beyaz kiri pası göstermes :p Biz napalım siyahız pasaklı pasaklı oluos yagmur sonrası :dribble:
DARK1907
21.05.2007, 16:51:04
arkadaşlar aranıza şirketten bir kardeşim çok katılmak istiyor.sıfır 3000ytl parası var makina ne önerirsiniz.fikirlerinizi rica edecegim:friends:
zuhtupasa
21.05.2007, 17:05:39
3000 YTL ye ancak belki 2. el bir joyride satın alabilir..Yok 3000 peşin gerisi taksit diorsan zaten 2.el bir burgman alabilir..(7500 gibi)
S&S
DARK1907
21.05.2007, 17:09:58
ilgin için teşekkürler abicim.:good:
pascha
21.05.2007, 23:14:39
z. paşam ilgilenir allah için bilgilidir motor ve her konuda bende katılıyorum paşama :good:
Cıksaydın bee pascha seninki zaten beyaz kiri pası göstermes :p Biz napalım siyahız pasaklı pasaklı oluos yagmur sonrası :dribble:
kıyamıyorum yafuuuu :)
kıyamıyorum yafuuuu :)
az kaldı azzzzz :p
Salı sallanır derler Halk arasında bakalım sizin Salınız nasıl gececeK :rolleyes: GTS tayfasına güsel mutlu kazasız keyifli sürüslü birgün diliorum :shades:
mertdg
22.05.2007, 19:00:53
selam millet....
yazıcam sonraaaa
selam millet....
yazıcam sonraaaa
Oooooooo kimleri görüorum Mert'im satabildinmi makinayı nerelerdesin yahuuuu :rolleyes:
pascha
23.05.2007, 00:54:23
selam millet....
yazıcam sonraaaa
hoşgeldin mertcim :friends:
Haluk
23.05.2007, 16:37:51
selam millet....
yazıcam sonraaaa
Hoş geldin mert:shake2:
teksavasci
24.05.2007, 12:53:36
selam millet....
yazıcam sonraaaa
hosgeldin kalıcı olmanı temenni ederiz..
exelans
28.05.2007, 15:00:36
arkadaşlar 3 haziran bursa gezisine sym camiyasınıda aramızda görmek isteriz
teksavasci
28.05.2007, 15:40:46
arkadaşlar 3 haziran bursa gezisine sym camiyasınıda aramızda görmek isteriz
katılmak isterdim fakat 1,2,3 haziran erdek kapıdag motorsiklet senliklerinde olacagım. dönüste sizide bekleriz oraya...
pascha
28.05.2007, 21:10:33
yahuu çok hızlısın beee olcayyy maşşallah sana yetişmek zor vallahiii :p
kardeşim bir buluşamadık yaaaaa sym ciler :cray:
pascha
28.05.2007, 21:57:12
katılmak isterdim fakat 1,2,3 haziran erdek kapıdag motorsiklet senliklerinde olacagım. dönüste sizide bekleriz oraya...
hadi symciler 3 haziranda buluşalım
Genelde pazarları calısıorum olurda degisiklik olursa gelmeye calısacagım :rolleyes:
aLien
28.05.2007, 23:06:15
Kapıdağ a gidemezsem buluşma yerinde olurum garanti :)
Toplaşalım kaynaşalım
Olcay bu arada geçen hafta içi seni gördüm sanırım JFK nın önündeki ışıklarda resimdeki şapkandan tanıdım :dribble:
arkanda birisi vardı.. tam ters istikamette idim bende :)
teksavasci
29.05.2007, 18:03:16
Kapıdağ a gidemezsem buluşma yerinde olurum garanti :)
Toplaşalım kaynaşalım
Olcay bu arada geçen hafta içi seni gördüm sanırım JFK nın önündeki ışıklarda resimdeki şapkandan tanıdım :dribble:
arkanda birisi vardı.. tam ters istikamette idim bende :)
dogrudur... bakırköyden gelirken herhalde ...
Toparlanalım bir ara Arkadaslar :rolleyes:
aLien
29.05.2007, 22:20:56
uzay habire toparlaşalım diyoruz da beceremiyoruz :)
uzay habire toparlaşalım diyoruz da beceremiyoruz :)
Cuma aksamı biseyler yapsakmı acaba :rolleyes:
Selam arkadaslar 2 hafta once bende 2006 model 0km GTS250 siyah aldim kendime, dün Altan Motora gittim Tamer abi tavsiye etti bu forumu, en yakin zamanda gezilerde yüzyüze gorusmek dileği ile...
Selam arkadaslar 2 hafta once bende 2006 model 0km GTS250 siyah aldim kendime, dün Altan Motora gittim Tamer abi tavsiye etti bu forumu, en yakin zamanda gezilerde yüzyüze gorusmek dileği ile...
ozi ailemize HOSGELDİN :shake2:
Tarzının en gösterisli makinasını kullanıorsun asla pismanlık duymayacaksın takıldıgın noktalar olursa ilk basta bize sonrada tek servisimiz T & T Kardeslere sorman yeterli olacaktır :rolleyes:
aLien
29.05.2007, 23:32:41
ozi hoşgeldin aramıza.. sınıfının en karizmatik makinası.. iyi seçim :)
uzay cuma akşamı olabilir.. başka kim gelir ses verin hele arkadaşlar..
Bu arada T&T abiler c.tesi sizdeyim. 3000 km devrildi :) maşallah diyeyim :dribble: tık demedi..
Pazar günü Kıyıköy'e gittik 3 motor. Dayım ve bir arkadaşı daha.. Ne güzel yerlermiş.. Aceleye geldi makina'yı almadan gittim. benim telin fotoları da dandik çıkıyo :rolleyes: boş gittik boş geldik anlıyacağınız :) Ama ilk uzun yolumdu bu GTS ile.. Rüzgar sorunu dışında hiç zorlamadı saolsun.. Bir kere daha anladım ki iyi seçim yapmışım..
teşekkur ederim uzaycim en iyi makina oldugundan hiç süphem yok zaten ilk gördüğüm anda bitanede ben almaliyim dedim :) tek takildiğim nokta xnon far şimdilik! bu arada 700km oldu bile
aLien
29.05.2007, 23:40:19
Ya bu arada abiler kardeşler GTS'nin rüzgar problemi için bi çalışma yapılmışmıydı?? Ne yapılabilir cam yükseltilirse nasıl olur??
yamacayir2828
29.05.2007, 23:43:16
arkadaşlar sym 250lilikten memnun musunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
aLien
29.05.2007, 23:55:20
Birbuçuk ayda 3000 km yol yapmışım.. :) gayet memnunmuşum :)
Darkjedi
29.05.2007, 23:55:25
Ya bu arada abiler kardeşler GTS'nin rüzgar problemi için bi çalışma yapılmışmıydı?? Ne yapılabilir cam yükseltilirse nasıl olur??
Altan motorda bir aparat var, çok şık olmasada, biraz görüşte rahatsızlık yaratsada rüzgar kesmede kesinlikle başarılı.
Aslında biraz çalışılsa güzel bişiler çıkartmak mümkün olabilir ama zaman lazım (kafayı taktım yapacam illaki), o zamana kadar Altan motordaki iş görür.
aLien
30.05.2007, 00:01:33
Altan motorda bir aparat var, çok şık olmasada, biraz görüşte rahatsızlık yaratsada rüzgar kesmede kesinlikle başarılı.
Aslında biraz çalışılsa güzel bişiler çıkartmak mümkün olabilir ama zaman lazım (kafayı taktım yapacam illaki), o zamana kadar Altan motordaki iş görür.
En kısa zamanda hayırlı haberleri bekliyoruz :clap2:
C.tesi bakayım T&T'ye nası bişi yapılıyor.. Yahu fena bişey rüzgarla boğuşmaktan yoldan bişey anlamadım.
ozi hoşgeldin aramıza.. sınıfının en karizmatik makinası.. iyi seçim :)
uzay cuma akşamı olabilir.. başka kim gelir ses verin hele arkadaşlar..
Bu arada T&T abiler c.tesi sizdeyim. 3000 km devrildi :) maşallah diyeyim :dribble: tık demedi..
Pazar günü Kıyıköy'e gittik 3 motor. Dayım ve bir arkadaşı daha.. Ne güzel yerlermiş.. Aceleye geldi makina'yı almadan gittim. benim telin fotoları da dandik çıkıyo :rolleyes: boş gittik boş geldik anlıyacağınız :) Ama ilk uzun yolumdu bu GTS ile.. Rüzgar sorunu dışında hiç zorlamadı saolsun.. Bir kere daha anladım ki iyi seçim yapmışım..
Cuma aksamı baska SYM gelecekse cıtır bir muhabbet yapabiliris :rolleyes:
aLien
30.05.2007, 01:05:08
Uzay sen nerdeydin??
pascha
30.05.2007, 10:03:20
ozi hoş geldin aramıza hayırlı olsun gts sen kazasız belasız sürüşler :)
heleşükür ses çıkmış sym cileren yahuuuu :clap2: cuma yapalım
birşeyler uzay sen bir prograsm ayarla kardeşim :)
Haluk
30.05.2007, 10:31:02
Cuma akşamı bana uyar yer ve saat yeterlii hehe
Görüşmek üzere.
Uzay sen nerdeydin??
Göztepe :rolleyes:
heleşükür ses çıkmış sym cileren yahuuuu :clap2: cuma yapalım
birşeyler uzay sen bir prograsm ayarla kardeşim :)
Tamam arkadaslar Cuma aksamı Caddebostan sahilde bulusalım Migrosun arkasında 19-19.30 gibi havada mis zaten deniz havası alalım kapanmayalım mekanlara :rolleyes:
teksavasci
30.05.2007, 13:49:53
@ ozi
sym ailesine aramıza hosgeldin
ortak bir nokta olursa cuma aksamki bulusmaya bende gelebilirim, insallah bir aksilik cıkmaz<.
@ ozi
sym ailesine aramıza hosgeldin
ortak bir nokta olursa cuma aksamki bulusmaya bende gelebilirim, insallah bir aksilik cıkmaz<.
Ortak nokta olarak Cuma aksamı Caddebostan Migros arkasını düsünüorus saat 19 - 19.30 arası bekleris :yahoo:
zuhtupasa
30.05.2007, 14:29:30
Arkadaşlar lütfen flood (arka arkaya) mesaj atmayınız...
Arkadaşlar lütfen flood (arka arkaya) mesaj atmayınız...
Pasam flood otomotik deilmi burda ööle bir sistem yapılamazmı tesekkürler :rolleyes:
Haluk
30.05.2007, 15:04:22
Caddebostan süper olur.Saatte gayet iyi
Görüşmek üzere.
Caddebostan süper olur.Saatte gayet iyi
Görüşmek üzere.
Haluk bencede gel :rolleyes:
Efet Arkadaslar Cuma aksamı Caddebostan Migros arkasında toplanıyoruz Burger yanından SYM ciler girsin arka otoparkın oldugu bölümde motorları görürsünüz zaten deniz kenarı mis oluyor oturur muhabbetimizi yaparıs sonrasındada hersey uyar zaten :clap2:
zuhtupasa
30.05.2007, 16:52:51
Pasam flood otomotik deilmi burda ööle bir sistem yapılamazmı tesekkürler :rolleyes:
Yapacam sana bi otomatik ben..:p :p
Haluk
30.05.2007, 16:55:39
[QUOTE=uzay;6704]Haluk bencede gel :rolleyes:
Efet Arkadaslar Cuma aksamı Caddebostan Migros arkasında toplanıyoruz Burger yanından SYM ciler girsin arka otoparkın oldugu bölümde motorları görürsünüz zaten deniz kenarı mis oluyor oturur muhabbetimizi yaparıs sonrasındada hersey uyar zaten :clap2: [/QUOTE
Kesin Ordayım Açık hava muhabbeti güzel olur.
aLien
30.05.2007, 23:05:44
Caddebostan sahil uygundur.. Cuma akşamı ordayım.
İş çıkışı çok iyi gelicek deniz havası :)
Anlasılan gelecek olanlar war peki listeyi olusturmaya baslıorum gelmek isteyen olursa SYM dısında basımızın üserinde yerleri war :rolleyes:
1 - Uzay
2 - Pascha
3 - Alien
4 - HaluK
teksavasci
31.05.2007, 15:16:40
benide yazın listeye bende geliyorum .
1 - Uzay
2 - Pascha
3 - Alien
4 - HaluK
5 - Teksavascı
Yarın Aksam umarım hava simdi oldugu gibi kapalı olmas :blink:
Haluk
31.05.2007, 15:58:22
Uzay
Saati kesinleştirdikmi???
Uzay
Saati kesinleştirdikmi???
19 dan sonra oradayım ben Kara Kızanı ceker deniz kenarındaki yerde oturur biseyler yudumlarken bulabilirsiniz beni :rolleyes:
Haluk
31.05.2007, 18:00:02
OKii
Yarın görüşmek üzeree
Yarın aksam kısmet olursa is cıkısı deniz kenarında oturup laflayacagız sonrasında artıkın toplu sürüs vaziyetinde biryerlere gider cayımızımı iceris yoksa dürümmü yeriz bilemem :dribble: Ama yarın aksam SYM tayfası büyük bir aksilik olmazsa kısmetse 19 dan sonra Caddebostan Migrosun arkasında toparlaşıyoruz :rolleyes:
Listenin son hali ;
1 - Uzay
2 - Pascha
3 - Alien
4 - HaluK
5 - Teksavascı
pascha
31.05.2007, 20:53:16
Selam herkeze dün akşam saat 16:00 dan beri yatıyorum
bel fıtığımdan dolayı çok kötü yakaldı yine bu sefer :cray:
herhalde gelemiyeceğim iğne ve haplar içiyorum hepinizden özür dilerim gelemediğim için ii eylenceler dilerim gönlüm sizinle :)
Darkjedi
31.05.2007, 21:40:46
herhalde gelemiyeceğim iğne ve haplar içiyorum hepinizden özür dilerim gelemediğim için ii eylenceler dilerim gönlüm sizinle :)
Yav seninde hep bi bahanen oluyor yahu, yada yaşlanıncamı böle şeyler oluyor:p
Neyse hocam bol bol geçmiş olsun.
Hopppssss yaaa yapılmaz simdi buda ama sonucta saglıK gecmis olsun cnm arkadasım umarım en yakın zamanda esky saglıgına kavusursun :sad2: efet arkadaslar gelmeyecek olan varsa simdiden söylesin yada ilelebet sussun :p
Listenin son hali ;
1 - Uzay
2 - Alien
3 - HaluK
4 - Teksavascı
aLien
31.05.2007, 22:42:35
pascha geçmiş olsun.. napalım bi dahakine beraber oluruz..
pascha geçmiş olsun.. napalım bi dahakine beraber oluruz..
Alien geliosun dimi ekmece yooqq :rolleyes:
aLien
31.05.2007, 23:28:09
kimse gelmese ben geliyorum :)
kimse gelmese ben geliyorum :)
Siz hicbiriniz gelmeyin ben gene ordayım özledim deniz havası alacam :rolleyes: Bu arada saat 19 ben ordayım arkadaslar makinayı görürsünüz zaten :shades:
Haluk
01.06.2007, 00:11:28
Çok geçmiş olsun sizin motorla tanışıklığım var ama sizinle kısmet olmadı,yarın tanışırız diye ümit ediyodum ama kısmet.Sağlık herşeyden önce gelir.İnşallah bidahaki sefere .Tekrar çok geçmiş olsun acil şifalarr.
Yarın ben ordayımm görüşmek üzere.
Çok geçmiş olsun sizin motorla tanışıklığım var ama sizinle kısmet olmadı,yarın tanışırız diye ümit ediyodum ama kısmet.Sağlık herşeyden önce gelir.İnşallah bidahaki sefere .Tekrar çok geçmiş olsun acil şifalarr.
Yarın ben ordayımm görüşmek üzere.
Tamam HaluK beklerim :rolleyes:
altanmotor
01.06.2007, 00:53:27
MURAT COK GECMİŞ OLSUN ACIL ŞİFALAR DİLERİM :(
pascha
01.06.2007, 02:06:21
herkeze çok teşekkür ederim inşallah çabuk iyi leşirim
çünki 15 gün yatmam gerekiyormuş bir dahaki sefere inşallah yanınızda olurum saygılar ve sevgiler
teksavasci
01.06.2007, 12:11:52
acil şifalar dilerim muratcım gecmiş olsun .. istersen gecerken alabilirim seni ..
19 dan sonra oradayım ben Kara Kızanı ceker deniz kenarındaki yerde oturur biseyler yudumlarken bulabilirsiniz beni
uzay ne gibi bişiler icerken görebiliriz seni biraz acarmısın :dribble: tedarikli gelelim:cheers: :clap2: :cheers:
aLien
01.06.2007, 12:45:14
Arkadaşlar biraz geç katılıcam size. işler çıktı...
Önce merter sonra ev sonra kemerburgaza gidip öyle gelicem :)
acil şifalar dilerim muratcım gecmiş olsun .. istersen gecerken alabilirim seni ..
uzay ne gibi bişiler icerken görebiliriz seni biraz acarmısın :dribble: tedarikli gelelim:cheers: :clap2: :cheers:
Gel bencede bende sende otlanırım bitince :p Koskaca Migros var hammadde deposu saglam :p
Bu arada saat 19.30 kadar gelecekler gelsin :rolleyes:
aLien
02.06.2007, 00:30:58
yahu varyaaa....
bu teli naapmalı...
gidip denize atmalı...
berbat çıkmış resim ya.. Birinci SYM grup toplantısında bi kare alalım dedik.. olmadı..
yinede silüetler belli..
Soldan sağa bendeniz doğan - Murat abi (pascha) - uzay ( uzay ) Olcay ( teksavasci ) - Haluk ( Haluk )
Bu arada hasta haliyle bizi yalnız bırakmayan zorlanarak yürümesine rağmen kalkıp gelen Murat abimize sevgiler saygılar...
exelans
02.06.2007, 00:41:09
resim kötü çıkmış ama manewiyatı değerli we net bi şekilde görünüyor sammimi bir buluşma olmuş tebrikler arkadaşlar.
Efet Arkadaslar beklenen bulusma nihayet gerceklesti .. Alien elini cabuk tutmus resmi koymus bile .. İlk önce Teksavascı ( Olcay ) ile bulustuk sonrasında Haluk geldi ve sonrasındada Alien ( Doğan ) geldi muhabbet süpperdi bu arada Alien Burger Kıng den getirmis oldugu leziz ikramlar icin ayrıca tesekkür ederim :rolleyes: ve bu muhabbetin en keyifli yerlerinde gecenin en hos sürprislerinden biri süphesiz Pascha ( Murat ) o zor sekilde ki en cok isteyenlerden biride oydu süphesiz gruba katılmasıydı acaip keyif aldık ve devamını getirmeyi düsünüorus en yakın zamanda .. Buda gecenin en güsel karelerinden biri :rolleyes:
KISKANANLAR CATLASIN SEN COK YASA SYM GTS 250 :wub:
aLien
02.06.2007, 00:59:15
Rica ederim Uzay ordaki sıcak ortam tatı muhabbet fazlasıyla yeter insana.. küçük şeylerin lafı mı olur :)
En kısa zamanda tekrarlamalı bunu...
yahu birisi benim telin ayarlarıyla oynamış..pc ye atınca farkettim.. ama napalım bi dahakine daha kaliteli fotolarla tescilleriz SYM kardeşliğini :)
Kıskananlara da ne diyelim.. En kısa zamanda aramızda görmek dileğiyle :)
Haluk
02.06.2007, 01:12:02
İş çıkışı hafta sonuna güzel bi giriş oldu.Ben çok keyif aldım bunun devamını diliyorum.Sizlerle tanıştığıma çok memnun oldum.Murat abi o durumuyla bizi yanlız bırakmadığı için ayrıca teşekkürler. Bu işi sık sık yapalım.Haa asyaa haaa avrupa fark etmez.
Enkısa zamanda tekarar görüşmek üzere.
Sevgiler.
SYM'cilen en sonunda buluşabildi ha, gözlerime inanamıyorum.
Olm neden kendinizi soyutluyorsunuz, bu sitede SYM - Suzuki ayrımı yokki, bizim buluşmalara sizler de gelin arkadaşlar, biliyorsunuz her zaman SYM'cilere kapımız açık. Ne de olsa küçük kardeş.
SYM'cilen en sonunda buluşabildi ha, gözlerime inanamıyorum.
Olm neden kendinizi soyutluyorsunuz, bu sitede SYM - Suzuki ayrımı yokki, bizim buluşmalara sizler de gelin arkadaşlar, biliyorsunuz her zaman SYM'cilere kapımız açık. Ne de olsa küçük kardeş.
Bizlerde biliorus bu önemli ayrıntıyı Thai sadece SYM ciler bir araya gelmek istedik hepsi bu ki fena keyif aldık dewamını getirmeyi düsünüorus :rolleyes: Tabii aradaki sizin bulusmalarınızdada yerimizi alacagız :shades:
altanmotor
02.06.2007, 14:37:30
arkadaslar yarınkı bursa gezısıne katılan yokmu sizden ses cıkmıyorda hıc symcılerden :cray: :flowers: :cheers:
arkadaslar yarınkı bursa gezısıne katılan yokmu sizden ses cıkmıyorda hıc symcılerden :cray: :flowers: :cheers:
Tamercim ben gelmek istiom ama pazarları genelde calısıorum :cray: yoksa bende uzun yol yapmak istiorum zaten olay sadece uzun yol deil birlikte olmak o vaktin tadını cıkarmak belki gelen olur size keyifli yolculuklar :flowers:
Darkjedi
02.06.2007, 16:08:49
Ya varda, hanım yarın açık öğretim sınavlarında görevli, ben gelirsem onu ekmek gibi olacak, hadi onu hallettik benim ön diskte bir sürtünme var, sıktığında kırt-kırt ses geliyor, hatta sıkmadan bile biraz ses yapıyor. Gelip gösterecektim ama saat 15.30 da dişçi ile randevum var, offff...nebileyim işte kaldık burda... :(
Az evvel Altan Motordan geldim, meğerse ön rulmanı dağıtmışım, saolsunlar şimdi süper oldu. Karasuzu sana diyodum nası becerdin diye, sen 15.000de dağıttın ben 1.500de... :)
exelans
03.06.2007, 00:21:25
Az evvel Altan Motordan geldim, meğerse ön rulmanı dağıtmışım, saolsunlar şimdi süper oldu. Karasuzu sana diyodum nası becerdin diye, sen 15.000de dağıttın ben 1.500de... :)
bende iki tane dağıtmıştım parça yorulmasından kaynaklanıyor yaw dayanamıyor bazen:))
Darkjedi
03.06.2007, 01:06:59
bende iki tane dağıtmıştım parça yorulmasından kaynaklanıyor yaw dayanamıyor bazen:))
Bende diyorum bu gidon niye dönüşlerde çevirdiğim tarafa yatıyor, normalde lastik inikken yapar, havalara bakıyorum sorun yok, meğerse ön tarafı dağıtmışız :) Bide o halde Allah ne verdiyse basıyordum 110-120...
pascha
03.06.2007, 03:34:51
tüm suzukiciilerekazasız keyifli sürüşler dilerim bol resim isterizzzz ahhh belim kötüüolmasa gelecektimmm:sad2: :sad2:
Dün aksam eve dönüste artık metreler kalmıs siteye girerken sarhos söförün biri arkadan vurdu arka stop lambam ve plakayı tutan düzenek kırıldı lambanın icindeki ledlerde problem yook yalnız adamı elimden nasıl aldılar hatırlamıorum resmen gözüm döndü :mad: Uyku tutmuoo aksamdan beri derler yaa cana gelecegine mala gelsin diee ama cook sacma bir kaza siteye giriom durdugum yerde gerizekalının biri gelip arkadan vuruoo olacak is deil :mad:
aLien
03.06.2007, 12:04:02
Uzay çok geçmiş olsun yaa.. görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek.. neyse ki küçücük bi hasarcıkla atlatmışsın.. sarhoş herif hızlı bi şekilde de vurabilirdi arkadan. allah muhafaza...
Uzay çok geçmiş olsun yaa.. görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek.. neyse ki küçücük bi hasarcıkla atlatmışsın.. sarhoş herif hızlı bi şekilde de vurabilirdi arkadan. allah muhafaza...
Dogan Kardesim cook tesekkür ederim gercektende görünmez kaza pisi pisine gitti Kara Kızanım yaa bende herkes gibi makinama asıgım hergün silerim konusurum deli olurum ona :cray: Arka lambası ve plaka düzenegi kırılınca sabaha kadar huzursuz uyudum inan bu hafta sonu gidiyorum T & T Kardeslere ufak bir operasyon :)
aLien
03.06.2007, 13:05:20
Hangimiz aşık değilizki :) kara sevda...
Birazdan hazırlanıp çıkıcam. Merter McDonalds... Hep destek Tam destek...O 18 yaşındaki çocuğu öldürüp kaçan şerefsizin belki vicdanı sızlar azıcık sesimizi duyurursak... Belki insafa gelir çıkar ortaya... Olmayacak bi dua ama yine de bir ümit... Bunun gibi şerefsizler belki bir parça anlayabilirler ikiteker üzerinde olmanın nasıl bişey olduğunu...
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] Gencecik yaşında aramızdan ayrılan ibrahim için ailesinin yaprıtdığı site...
Hangimiz aşık değilizki :) kara sevda...
Birazdan hazırlanıp çıkıcam. Merter McDonalds... Hep destek Tam destek...O 18 yaşındaki çocuğu öldürüp kaçan şerefsizin belki vicdanı sızlar azıcık sesimizi duyurursak... Belki insafa gelir çıkar ortaya... Olmayacak bi dua ama yine de bir ümit... Bunun gibi şerefsizler belki bir parça anlayabilirler ikiteker üzerinde olmanın nasıl bişey olduğunu...
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] Gencecik yaşında aramızdan ayrılan ibrahim için ailesinin yaprıtdığı site...
Biliorum saat 14 de :good: Bende orda olmak isterdim ama pazarları genelde calısıorum onlardan biri dün aksamda bana zarar verebilirdi ama ucuz kurtuldum :mad:
Haluk
03.06.2007, 13:47:59
Arkadaşlar slm
Uzay çok geçmiş olsunn.Kazalar hep böle ufak tefek olsun boşver okadar sıkma canını hepsi halledilir.Allah büyük bela vermesinn.
Arkadaşlar slm
Uzay çok geçmiş olsunn.Kazalar hep böle ufak tefek olsun boşver okadar sıkma canını hepsi halledilir.Allah büyük bela vermesinn.
Tesekkürler dostum HaluK ufak tefekte olsa insanın canını fazlasıyla sıkıyor :cray:
DARK1907
03.06.2007, 16:16:26
Dün aksam eve dönüste artık metreler kalmıs siteye girerken sarhos söförün biri arkadan vurdu arka stop lambam ve plakayı tutan düzenek kırıldı lambanın icindeki ledlerde problem yook yalnız adamı elimden nasıl aldılar hatırlamıorum resmen gözüm döndü :mad: Uyku tutmuoo aksamdan beri derler yaa cana gelecegine mala gelsin diee ama cook sacma bir kaza siteye giriom durdugum yerde gerizekalının biri gelip arkadan vuruoo olacak is deil :mad:
Kanka çok geçmiş olsun.Herhangi bir yardımımız olacaksa haberimiz olsun.:friends:
Kanka çok geçmiş olsun.Herhangi bir yardımımız olacaksa haberimiz olsun.:friends:
Serkancım cnm Arkadasım Tesekkürler Cuma günü gidiorum T & T Kardeslere ama hala aklıma geldikce acaip üzülüom sonucta gözüm gibi bakıordum
DARK1907
03.06.2007, 18:47:12
Nazarı olsun boşver.cuma kacta oradasın
pascha
03.06.2007, 22:10:42
uzay kardeşim büyük geçmiş olsun yaaaa çok üzüldüm sana birşey olmasın allah beterinden saklasın polis geldimi zabıt
tuturdunmu
exelans
03.06.2007, 22:23:25
uzay geçmiş olsun çok üzüldüm ama sana bişe olmasın canın saolun gelen mala gelsin
Nazarı olsun boşver.cuma kacta oradasın
14 gibi orda olacagım :rolleyes:
uzay kardeşim büyük geçmiş olsun yaaaa çok üzüldüm sana birşey olmasın allah beterinden saklasın polis geldimi zabıt
tuturdunmu
Yahu adamlar o karmasada kactılar ne zabıtı ben Kara Kızanın kırılan plaka aksanını düzeltirken adamlar telle ekip cagırma ayagına arabaya gittiler o esnada toz oldular kimsede plakayı alamadı zaten benim dısımda 2 kisi wardı :mad:
zuhtupasa
03.06.2007, 22:28:50
Uzaycım gecmiş olsun..Allah beterinden saklasın.sana bişi olmasın...
Uzaycım gecmiş olsun..Allah beterinden saklasın.sana bişi olmasın...
Tesekkürler Pasam ve Ekselans :friends:
aLien
03.06.2007, 22:50:57
Muazzam bi kalabalık vardı.. 200 e yakın motosiklet çoğunluğu artçılarla birlikte.. Basın da geldi ses getirecek birşey oldu.. Haberlerde de yer vermişler yetişemedim ben izleyemedim..
Umarım böyle bi organizasyonu bi daha yapmak zorunda kalmayız.. bir daha kimseyi anmak zorunda kalmayalım inşallah...
İnsan çok kötü oluyor annesi abisi falan ordaydı.. İki gözleri iki çeşme.. Onların halini görünce daha bi dokunuyo insana.. Daha çocuk denecek yaşta şerefsiz bi maganda yüzünden...
Neyse ya bir daha yaşanmaması dileğiyle...
exelans
03.06.2007, 22:56:15
Muazzam bi kalabalık vardı.. 200 e yakın motosiklet çoğunluğu artçılarla birlikte.. Basın da geldi ses getirecek birşey oldu.. Haberlerde de yer vermişler yetişemedim ben izleyemedim..
Umarım böyle bi organizasyonu bi daha yapmak zorunda kalmayız.. bir daha kimseyi anmak zorunda kalmayalım inşallah...
İnsan çok kötü oluyor annesi abisi falan ordaydı.. İki gözleri iki çeşme.. Onların halini görünce daha bi dokunuyo insana.. Daha çocuk denecek yaşta şerefsiz bi maganda yüzünden...
ewet bende takip ediyordum az önce tw de denk geldi çok hüzünlüydü gerçekten allah hepimizi korusun dediğin gibi bir daha kimseyi anmak zorunda kalmayalım arkadaşlar...
Bugün calıstıgım icin orda olamadım ama kalbim sizlerleydi üzücü bir haber daha duymamak üzere :cray:
burgmanbora
03.06.2007, 23:22:52
Uzay ,şimdi öğrendim büyük geçmiş olsun, benim en korktuğum kaza şekli.
Allah beterinden korusun:friends:
aLien
03.06.2007, 23:26:49
Bunlarda grubun yarısı...
yahu bu resimlerin boyutunu nasıl küçültebilirim??
Uzay ,şimdi öğrendim büyük geçmiş olsun, benim en korktuğum kaza şekli.
Allah beterinden korusun:friends:
Tesekkürler Bora .. Tam siteye dönmeye hazırlanırken tamamıyla durmusken bombos yolda geldi ve vurdu sansıma hızı yavastı daha hızlı olsaydı daha kötü sonuclar dogurabilirdi .. Vuran hem alkollü hemde arkadan vuruyor sucu yüksek ama o kacmayı tercih etti neyse allahından bulsun :mad:
burgmanbora
04.06.2007, 00:01:13
İlerisini kestirip kontrol edebiliyorsun ama arkandan gelenin ne yapacağını sadece aynadan izleyerek yada farkına varmadan kaderine razı oluyorsun bu da benim hiç kabullenemediğim bir olay.
aLien
04.06.2007, 00:37:23
ya bu arada Cuma starbucks toplantıları standart dimi? habersiz gidersek tek kalmayız yani :)
ya bu arada Cuma starbucks toplantıları standart dimi? habersiz gidersek tek kalmayız yani :)
Dogan kardesim yalnız kalmazsın merak etme biz ne güne duruoss bu arada sana özelden msj attım bakarsın :rolleyes:
teksavasci
04.06.2007, 11:58:51
uzay gecmiş olsun daha şimdi okuyorum mesajları allah buyuk kazalardan korusun görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek ...bir iki dişini kırsaydın adamın:boxing: :boxing: cuma aksamıda süperdi cok güldük :cheers: herkese teşekkür ederim .. arayı fazla sogutmadan (murat dedede iyileşince) tekrarlayalım..:shades:
bende haftasonu gittigim kapıdag motor senliklerinde cok eglendim bizim sym biraz endoru oldu ama süper bir hafta sonu idi ( resimlerini koyacagım daha sonra) bence gidilip görülmesi gereken yerlerden birisi burada böyle yerler varmıydı.. dedirtecek kadar muhteşemdi ... ilk defa cadırda kaldım onun güzelligide bir ayrıydı . uzay iki kasa bia icmisimdir herhalde :shades: yeni arkadaslar edindim kapıdag yarım adasını gezdirdiler 1100 yıllardan kalan bir manastıra gittik gercekten tarih kokan yerlerdi. bu arada 5000km devirdik :clap2:
saygılarla
yeni gördüm uzaycim, cok gecmiş olsun...
pascha
04.06.2007, 12:21:16
uzay gecmiş olsun daha şimdi okuyorum mesajları allah buyuk kazalardan korusun görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek ...bir iki dişini kırsaydın adamın:boxing: :boxing: cuma aksamıda süperdi cok güldük :cheers: herkese teşekkür ederim .. arayı fazla sogutmadan (murat dedede iyileşince) tekrarlayalım..:shades:
bende haftasonu gittigim kapıdag motor senliklerinde cok eglendim bizim sym biraz endoru oldu ama süper bir hafta sonu idi ( resimlerini koyacagım daha sonra) bence gidilip görülmesi gereken yerlerden birisi burada böyle yerler varmıydı.. dedirtecek kadar muhteşemdi ... ilk defa cadırda kaldım onun güzelligide bir ayrıydı . uzay iki kasa bia icmisimdir herhalde :shades: yeni arkadaslar edindim kapıdag yarım adasını gezdirdiler 1100 yıllardan kalan bir manastıra gittik gercekten tarih kokan yerlerdi. bu arada 5000km devirdik :clap2:
saygılarla
Dedeniz Gurban Olsen Sizlere :p olcay hoş geldin güzel geçmiş anlışılan ben de sadece motorun tozunu alabildim bu hafta
malum belim incilmesinden :cray: burgman gurubuda çok güzelbir bursa gezisi yaşamış birdahaki sefere sym cilerde burgman cılara katılalım
Foto-Moto
04.06.2007, 13:38:09
Uzay'cığım yeni gördüm. Çok geçmiş olsun kardeşim. Dediğin gibi mala gelsin.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Ozz
Darkjedi
04.06.2007, 14:17:24
Amannnn, iki plastik parçası kırılmış takma kafana, sende bişi yok ya önemli olan o, Allah beterinden korusun.
sunman
04.06.2007, 14:18:51
Uzay çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum . Bişi yapamamak çaresiz kalmak seni sinir ediyo ama napıcaksın oluyo böle şeyler. Ufakda olsa bidaha allah saklasın .
Ozi - FotoMoto - Sunman - Darkjedi cok tesekkür ederim ama ister istemez insanın sinirini bozuyor aklıma geldikce deli oluorum aslında yıkacaktım yere ama adam telefon bahanesiyle tüymeyi tercih etti :mad:
Olcaycım Cuma aksamından bende fazlasıyla keyif aldım seninde dediğin gibi arayı fazla büyütmeden bu tarz bulusmalar tertiplemeye devam edebiliris aslında gittigin yerde kücük bir organizasyon düzenleyerek SYM ' ler gidebiliris yada Burgmanlarla baska diyarlara :rolleyes:
Muratcım zaten yaslı adamsın bu avatarla birlikte kisiliği tam oturtmussun :p
Haluk
04.06.2007, 17:15:41
saygılarla
Olcay selam Hoş geldin.
Kapıdağ fotolarını bekliyoruz.arayı fazla soğutmadan görüşmek üzeree.:cheers:
Olcay selam Hoş geldin.
Kapıdağ fotolarını bekliyoruz.arayı fazla soğutmadan görüşmek üzeree.:cheers:
Efet olcay gidion 2 kasa bira icmeyi bilion ama :p Resimleri mutlaka bekliorus bu arada Caddebostan bulusmasınıda en kısa zamanda gerceklestiriyorus ona göre tadı damagımda hala :cheers: :p :cheers:
Haluk
04.06.2007, 20:33:29
Efet olcay gidion 2 kasa bira icmeyi bilion ama :p Resimleri mutlaka bekliorus bu arada Caddebostan bulusmasınıda en kısa zamanda gerceklestiriyorus ona göre tadı damagımda hala :cheers: :p :cheers:
Evet abii aynen ogün bayaa keyifliydi saatler nası geçti anlamadımm.:cheers:
en kısa zamansda tekranını gerçekleştirelimmm.:good:
Evet abii aynen ogün bayaa keyifliydi saatler nası geçti anlamadımm.:cheers:
en kısa zamansda tekranını gerçekleştirelimmm.:good:
Ekip saglam nede olsa SYM :cheers: :p
Az önce Tamerle konustum masallah cana olmasın diorus ama arka stop lambada almıs basını gitmis arkadaslar arabalarda oldugu gibi icindeki ledler dıs ayrı satılmıor ikiside aynı parca ve maddi olarakta masallah bayaa güsel bir fiat simdi ben o vurupta kacan adamın .................................... :mad: :p :mad:
pascha
04.06.2007, 21:33:38
hay allah yaa nekadarmış arka stop fiyatı ?
hay allah yaa nekadarmış arka stop fiyatı ?
Yarın tam fiat verecekmis bası biras kalabalıktı ama 200 civarı dedi :blink:
pascha
04.06.2007, 22:06:02
200 ise iyi aslında üstü olmasın da
200 ise iyi aslında üstü olmasın da
Bakalım yarın tam net rakamı alacagız Tamer Beyden :confused1:
aLien
05.06.2007, 00:39:45
yahu Uzay önemli bişey yokmuş dedik öneme binecekmiş gibi görüküyo :) sen dua et bide boş bulunup yatırsaydın kara kızanı mazallah... :) şükür buna da
Ekip sağlam makinaların güzelliği jokeylere de bulaşıyo :)
Olcay hoşgeldin bu arada.. ciddi bi şekilde sym'ciler olaraktan bi Kapıdağ organizasyonu düzenlemeli çadırları sırtlanıp vuralım kendimizi yollara... Olcay gitti gördü nasılsa mekanı.. uygun bi yer buluruz rahatlıkla...
Dede de iyileşsin de yapalım güzel bi tur..
yahu Uzay önemli bişey yokmuş dedik öneme binecekmiş gibi görüküyo :) sen dua et bide boş bulunup yatırsaydın kara kızanı mazallah... :) şükür buna da
Ekip sağlam makinaların güzelliği jokeylere de bulaşıyo :)
Olcay hoşgeldin bu arada.. ciddi bi şekilde sym'ciler olaraktan bi Kapıdağ organizasyonu düzenlemeli çadırları sırtlanıp vuralım kendimizi yollara... Olcay gitti gördü nasılsa mekanı.. uygun bi yer buluruz rahatlıkla...
Dede de iyileşsin de yapalım güzel bi tur..
Maddi olarak öneme binecek bunada sükür napalım Tamer yapar bir güsellik belki fiat konusunda fis almam düsermis filan :p Neyse yarın alıcas rakamı acıklarım buradan :p Bu arada bak kamp olayı güsel SYM toplanır gideris Kapıdaga rehberimizde hazırda var zaten :rolleyes:
Haluk
05.06.2007, 10:46:14
Makinalarımızın güzel ama parça fiyatlarıda biraz güzel olsa tam süper olcak.
pascha
05.06.2007, 12:34:05
Makinalarımızın güzel ama parça fiyatlarıda biraz güzel olsa tam süper olcak.
haluk suzukiye nazaran parça fiyatları iyi suzuki ile yarı yarıya burgman ön jant 900 ytl sym ön jant 390 ytl :)
Karasuzu
05.06.2007, 12:39:27
Yawww Arkadaşlar harılharıl çalışmaktan nete giremez oldum.Ve ilk defa biz SYM ciler için açılmış sayfayı görüyorum.Bence süper olmuş çok ince bir düşünce ve jest. Teşekkürler.
Herkeze saygı ve sevgiler
Haluk
05.06.2007, 16:35:23
Olcay bayaa güzel bi hafta sonu olmuşş Fotolarda süper bu arada deniz sezonunuda açmışsınn.
Görüşmek üzere.
pascha
05.06.2007, 17:06:25
olcay hakikatten nefis bir yer yenge birdaha gitmek istemekle haklı :) resimler güzel emğine sağlık
teksavasci
05.06.2007, 17:17:41
dedecigim iyileştigin zaman gene bir bulusma yapalım arayı sogutmadan ...
kapıdag resimlerim [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
Haluk
05.06.2007, 17:18:24
haluk suzukiye nazaran parça fiyatları iyi suzuki ile yarı yarıya burgman ön jant 900 ytl sym ön jant 390 ytl :)
Selam abi nasılsın ?Sağlık durumları nasıl oldu iyi sindir umarım.Bidahaki toplantına motorla görürüz inşallah seni.
Evet abi ne yapalım kaliteli motorlarında parçalrı böle malesef.Allah kaza bela vermesin.Bu durumdada kaskoları ihmal etmemek lazım.
Görüşmek üzere Kendine iyi bak:flowers:
Kaskoyu bırakın ekip cagırmaya bile vaktim olmadı adamlar aynen tüydü :mad: Bu arada Tamerle konustuk ben ilkmisim arka stop lambası olarak ilk defa siparis veren umarım devamı gelmez cünkü fiatı dudak ucurtan cinsden :p Arka plaka aparatınıda ucuz bisey zannediodum ama o parcanında masallahı war sanıorum bu zamanda en iiisi cin isi motora binmek hem parcası sudan ucuz :p Özet olarak bana 375 YTL geliooooo :cray:
Darkjedi
05.06.2007, 20:15:24
Kaskoyu bırakın ekip cagırmaya bile vaktim olmadı adamlar aynen tüydü :mad: Bu arada Tamerle konustuk ben ilkmisim arka stop lambası olarak ilk defa siparis veren umarım devamı gelmez cünkü fiatı dudak ucurtan cinsden :p Arka plaka aparatınıda ucuz bisey zannediodum ama o parcanında masallahı war sanıorum bu zamanda en iiisi cin isi motora binmek hem parcası sudan ucuz :p Özet olarak bana 375 YTL geliooooo :cray:
Çinin arkasını bilmiyorum ama 150ZAT ın farı 140 milyondu...
Çinin arkasını bilmiyorum ama 150ZAT ın farı 140 milyondu...
Yuhhh desem bende :p
aLien
05.06.2007, 22:27:01
yahu bu mondial'i Çin'den saymıyorlarmı nedir bu ya :)
yahu bu mondial'i Çin'den saymıyorlarmı nedir bu ya :)
SYM lerin arka stop lambaları cook degerli Arkadaslar ona göre :p kazasız belasız günler diliorum olurda arkadan dokunan olursa anında yapısın benimki gibi tüyebilir :p
aLien
05.06.2007, 22:50:34
ya zaten fiyatları duydum ya :)
bu akşam gelirken yağmur çiselemeye başladı düşürdüm hızımı hemen 30 40 lara yeleğimde sırtımda sağdan sağdan geldim eve :)
Hatta bi kırmızı ışıkta bekleyen araçların solundan öne doğru sıyrılıyordum. Karşıdan yunuslar geliyo :) istifimi bozmadım bi SYM ye baktı bi yeleğe baktı güldüm bende selamlaştık geçti gitti :) Dikkat çekmek güzel bişey :p
Uzay bu arada özeline yazdım msn adresimi..
Haluk
05.06.2007, 22:58:34
Aman arkadaşlar her daim tedbirli seyretmek lazım hava ne koşulda olursa olsun.
Herkese kazasız belasız günler.
ya zaten fiyatları duydum ya :)
bu akşam gelirken yağmur çiselemeye başladı düşürdüm hızımı hemen 30 40 lara yeleğimde sırtımda sağdan sağdan geldim eve :)
Hatta bi kırmızı ışıkta bekleyen araçların solundan öne doğru sıyrılıyordum. Karşıdan yunuslar geliyo :) istifimi bozmadım bi SYM ye baktı bi yeleğe baktı güldüm bende selamlaştık geçti gitti :) Dikkat çekmek güzel bişey :p
Uzay bu arada özeline yazdım msn adresimi..
Yagmurlu havalarda tedibiri elden bırakmamak lazım Arkadaslar ne olursa olsun ben 375 le yırttım belki ama arkadan gelen arabanın hızı cook daha hızlı olmus olsaydı su an bu satırları yazamıyor olabilirdim :cray: Alien ben o mesajı alalı nerdeyse 2 gün oldu seni listeye ekledim ama sen kabul etmedin anlasılan :rolleyes:
Aman arkadaşlar her daim tedbirli seyretmek lazım hava ne koşulda olursa olsun.
Herkese kazasız belasız günler.
Aynen HaluK :good:
pascha
06.06.2007, 01:14:36
dedecigim iyileştigin zaman gene bir bulusma yapalım arayı sogutmadan ...
kapıdag resimlerim [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
dün akşam ve bügün akşam bindim motoruma
şükür olsun toruncum enyakın zamanda görüşmek dileyimle :p
pascha
06.06.2007, 01:16:27
Selam abi nasılsın ?Sağlık durumları nasıl oldu iyi sindir umarım.Bidahaki toplantına motorla görürüz inşallah seni.
Evet abi ne yapalım kaliteli motorlarında parçalrı böle malesef.Allah kaza bela vermesin.Bu durumdada kaskoları ihmal etmemek lazım.
Görüşmek üzere Kendine iyi bak:flowers:
daha iiim şükür olsun halukçum inşallah
buluşuruz bu hafta sonu nasip olursa sym gurubu :)
Bulusalım tabiiii :rolleyes: Ben motoru verirsem bu hafta sonu artcı olaım birinize :p
Haluk
06.06.2007, 10:33:26
İyi olmana sevindim En kısa zamanda seni motorla görmek Üzere:flowers:
Bulusalım tabiiii :rolleyes: Ben motoru verirsem bu hafta sonu artcı olaım birinize :p
Uzay okadar uzunmu sürer motorun işi ya[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
Uzay okadar uzunmu sürer motorun işi ya[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
Boya olayına girersem en az 1 hafta Halukcum bu arada sıcak bir Günaydın :rolleyes:
Haluk
06.06.2007, 11:23:46
Boya olayına girersem en az 1 hafta Halukcum bu arada sıcak bir Günaydın :rolleyes:
Herkeşlere Günaydınn(geç oldu ama):blink:
Bence yarım yamalak bişey olmasın ne gerekiyosa yaptır.Gerçi bir hafta geçmez sana şimdi kara kızansız.
teksavasci
06.06.2007, 12:10:29
seni yollarda bırakmayız hic ....:friends: bu arada cok paraymış yaww.. haftasonu korlasa kahvaltıya gidecek olan varmı ..?
Herkeşlere Günaydınn(geç oldu ama):blink:
Bence yarım yamalak bişey olmasın ne gerekiyosa yaptır.Gerçi bir hafta geçmez sana şimdi kara kızansız.
Sormaaaaa :cray: Su an bile o durumunu görmemek adına brandasını kaldırmıorum bugünle birlikte motorsuz gecen 4. günüm :blink:
Haluk
06.06.2007, 12:41:21
seni yollarda bırakmayız hic ....:friends: bu arada cok paraymış yaww.. haftasonu korlasa kahvaltıya gidecek olan varmı ..?
Selam olcay
Korlastaki kahvaltıya katılıyorum,gelirseniz orda görüşürüz ne güzel:friends:
Sormaaaaa :cray: Su an bile o durumunu görmemek adına brandasını kaldırmıorum bugünle birlikte motorsuz gecen 4. günüm :blink:
Uzay motoru altan'a ne zaman bırakacaksın? Olmazsa senle buluşup gidebiliriz,Sonrada dönüşün ters olacaksa ben eve atarım senii.:good:
Uzay motoru altan'a ne zaman bırakacaksın? Olmazsa senle buluşup gidebiliriz,Sonrada dönüşün ters olacaksa ben eve atarım senii.:good:
Su an Cuma diye düsünüyorum büyük bir aksilik cıkmazsa sana mutlaka haber veririm gidecegim zaman artcılıktan nefret ederim ama napalım :p
Haluk
06.06.2007, 13:02:11
Su an Cuma diye düsünüyorum büyük bir aksilik cıkmazsa sana mutlaka haber veririm gidecegim zaman artcılıktan nefret ederim ama napalım :p
Ayıp ettin arkadaşımmm sen kullan bende artçı olurumm nedemekkk:friends:
Ayıp ettin arkadaşımmm sen kullan bende artçı olurumm nedemekkk:friends:
Süpper fikir hem Joyride kullanmıs olurum hic binemedim daha :p yol sürüsünü merak ediorum :rolleyes:
Haluk
06.06.2007, 14:12:45
Süpper fikir hem Joyride kullanmıs olurum hic binemedim daha :p yol sürüsünü merak ediorum :rolleyes:
Sanada tecrübe için bi fırsat olmuş olur:) .Haberleşelim ozaman :good:
Sanada tecrübe için bi fırsat olmuş olur:) .Haberleşelim ozaman :good:
Tamamdır :rolleyes:
pascha
06.06.2007, 15:20:32
Tamamdır :rolleyes:
kardeşim tel açıyorum
neden cevap vermiyon :boxing: bare buradan yazayım dedim bir zahmet
araya bilirmisin :rolleyes:
kardeşim tel açıyorum
neden cevap vermiyon bare buradan yazayım dedim bir zahmet
araya bilirmisin:boxing:
Kardesim sabahtan bu yana egitimdeyim arayacagım seni o yüsden bakamadım :rolleyes:
aLien
06.06.2007, 21:54:13
Pazar Korlastayım kahvaltıda yoksa siz gelmiyormusunuz :)
Pazar Korlastayım kahvaltıda yoksa siz gelmiyormusunuz :)
Kardesim ben calısıorum pazarları yaaa :cray:
Karasuzu
08.06.2007, 18:54:15
Arkadaşlar bende nişanlımla kahvaltıdayım.Çok güzel olacak.
Kara Kızanım bir türlü ayarlayamıyorsun gezi meselelerini.Özledik abi...
ALTAN MOTOR GÜNLÜGÜ
Efettt gecirmis oldugum sanssız kaza sonrasında ki gecen c.tesi aksamı yasadım bu kazayı sırf Kara Kızan'ımı o sekilde görmemek adına brandasını örttüm ve dedim bu bööle olmayacak artık kontagı cevirmenin zamanı geldi geciooo bile .. İznimden istifade hem günlerden cuma fazlada yogun olmaz dierekten düstüm Kartal yollarına :rolleyes: Her zaman oldugu gibi sıcak bir karsılama gördüm ama arkadaslar motorun bakım kitapcıgında Tamerin Altan Motor kasesini vurdugu en son tarih 12. Aralık . 2006 :blink: yani o günden bu yana Altan Motora gitmemisim 6 ay olmus yalnız :p O kadar güsel bir makinamız varki allah kaza bela vermesin demekki benimde basıma bööle bisey gelmese gidecegim yook :) Sorunsuz 10 Numara :shades: Neyse sarıldık filan Tamer Taner Kadir Kardesim aaa birde baktım Zafer Abide orda muhabbeti en seker adamlardan biri iyiki tanımısım seni Abi .. Neyse ben cayımı yudumlarken Tamer Abi biryere gider Taner girisir makinaya arka stop degisti plaka aparatı takıldı yagı deisirken nerden acıldıysa topiiler son günlerde bahsi cook gecen havalı korna olayına girdik dedim benim ne eksigim var dierlerinden adres nasıl Zafer Abi dedi dur bakaım arabayla bırakayım seni oraya gittim havalı kornamı aldım yanınada artık xenon alana kadar idare etmek anlamında beyaz ısık veren H7 ampullerden aldım en azından orjinal ısıktan iyidir :) Ben gözlememi yerken cayımı yudumlarken operayon tamamlandı birde kapının önünde Kadircim ellerine saglık bir güsel suyla yıkadı bende bezle ufaktan temizledim makina oldu cillop :p Günahımızı ödeyerek düstüm yollara istikamet Bebek sahil korna acaip etkili sonuna kadar hak veriorum masallah banliyö trenleri gibi :p Bebek sahilinde sitenin müdavimlerinden Alien kardesim ve yakın arkadasım Arzu ile cici bir muhabbet yaptık :cheers: Bu arada Zühtüpasamı aradım belki geleneksel bulusma aksamı olur diye Starbuck da ama yokmus yoksa Bebek sonrasında 2. adresimiz Ciftehavuzlar olacaktı ve 22.30 gibi dagıldık keyifli bir geceydi kücük bir karemiz var Alien kardesimle onuda koyacagım iste bugünün özeti bu bereket bugün gittim yarın gitsem malum Ctesi görüs günü gibi :p Bu kadar seyi yaptırmaya fırsatım olurmuydu acaba :rolleyes:
aLien
09.06.2007, 01:02:33
Vallahi çok güzel sohbet oldu çok eğlendim.. Uzay arzuya da selamlarımı ilet..yarın sabah T&T deyim bizim K7 yi getireyim baksınlar bi meşhur variatör problemi.. değişecek yapılacak nesi varsa artık.. abi makina yürümüyo ya benim GTS den beter kalkışlarda falan :) bu haliyle peynir ekmek gibi yerim GTS ile K7 yi :p
Vallahi çok güzel sohbet oldu çok eğlendim.. Uzay arzuya da selamlarımı ilet..yarın sabah T&T deyim bizim K7 yi getireyim baksınlar bi meşhur variatör problemi.. değişecek yapılacak nesi varsa artık.. abi makina yürümüyo ya benim GTS den beter kalkışlarda falan :) bu haliyle peynir ekmek gibi yerim GTS ile K7 yi :p
Efet yukarıda anlattıklarıma istinaden ufak bir ayrıntıyı atlamısım özür dilerim :p Alien Kardesimiz ezer gibi :p dayısına ait olan kırmızı K7 ile gelmis bu aksamki bulusmaya ama mazeret saglam yarın T & T Kardeslerde bakıma girmesi lazım gercektende makinaya bisey olmus Kebapcıların kullandıgı o Mondial'ler bile yer bitirir o makinayı sööleimmm :p Kardesim T&T Kardesler :rolleyes: Selamını ilettim onunda sana var DileK Kardesim :p
aLien
09.06.2007, 01:08:55
amanın iyi Dilek'lerimi de iletseydin :p
pascha
09.06.2007, 13:09:58
ALTAN MOTOR GÜNLÜGÜ
Efettt gecirmis oldugum sanssız kaza sonrasında ki gecen c.tesi aksamı yasadım bu kazayı sırf Kara Kızan'ımı o sekilde görmemek adına brandasını örttüm ve dedim bu bööle olmayacak artık kontagı cevirmenin zamanı geldi geciooo bile .. İznimden istifade hem günlerden cuma fazlada yogun olmaz dierekten düstüm Kartal yollarına :rolleyes: Her zaman oldugu gibi sıcak bir karsılama gördüm ama arkadaslar motorun bakım kitapcıgında Tamerin Altan Motor kasesini vurdugu en son tarih 12. Aralık . 2006 :blink: yani o günden bu yana Altan Motora gitmemisim 6 ay olmus yalnız :p O kadar güsel bir makinamız varki allah kaza bela vermesin demekki benimde basıma bööle bisey gelmese gidecegim yook :) Sorunsuz 10 Numara :shades: Neyse sarıldık filan Tamer Taner Kadir Kardesim aaa birde baktım Zafer Abide orda muhabbeti en seker adamlardan biri iyiki tanımısım seni Abi .. Neyse ben cayımı yudumlarken Tamer Abi biryere gider Taner girisir makinaya arka stop degisti plaka aparatı takıldı yagı deisirken nerden acıldıysa topiiler son günlerde bahsi cook gecen havalı korna olayına girdik dedim benim ne eksigim var dierlerinden adres nasıl Zafer Abi dedi dur bakaım arabayla bırakayım seni oraya gittim havalı kornamı aldım yanınada artık xenon alana kadar idare etmek anlamında beyaz ısık veren H7 ampullerden aldım en azından orjinal ısıktan iyidir :) Ben gözlememi yerken cayımı yudumlarken operayon tamamlandı birde kapının önünde Kadircim ellerine saglık bir güsel suyla yıkadı bende bezle ufaktan temizledim makina oldu cillop :p Günahımızı ödeyerek düstüm yollara istikamet Bebek sahil korna acaip etkili sonuna kadar hak veriorum masallah banliyö trenleri gibi :p Bebek sahilinde sitenin müdavimlerinden Alien kardesim ve yakın arkadasım Arzu ile cici bir muhabbet yaptık :cheers: Bu arada Zühtüpasamı aradım belki geleneksel bulusma aksamı olur diye Starbuck da ama yokmus yoksa Bebek sonrasında 2. adresimiz Ciftehavuzlar olacaktı ve 22.30 gibi dagıldık keyifli bir geceydi kücük bir karemiz var Alien kardesimle onuda koyacagım iste bugünün özeti bu bereket bugün gittim yarın gitsem malum Ctesi görüs günü gibi :p Bu kadar seyi yaptırmaya fırsatım olurmuydu acaba :rolleyes:
buluşuyonuz haber bile vermiyonuz :cray:
Muratcım hastaydın yaa ondan yoksa aklımızdaydın :rolleyes: Birasdan toplasıcas gene Olcay Dogan filan gelsene :wub:
teksavasci
11.06.2007, 13:07:55
muratcım bunlar bekar takımı biz bunlara ayak uyduramayız. bir bakıyorsun bebek, bir bakıyorsun kızıltoprak takip edemiyoruz valla :p
pascha
11.06.2007, 15:41:19
ewt
çok hızlılar çokkkkkkkkk :p
muratcım bunlar bekar takımı biz bunlara ayak uyduramayız. bir bakıyorsun bebek, bir bakıyorsun kızıltoprak takip edemiyoruz valla :p
Oranın adı kızıltoprak deil bikerem Caddebostan :p ayrıca bekarlık sultanlıktır ben ve dogan birer sultanız :rolleyes: Ayrıca siz fazla takılmayın yengeler oyar bize uymayın yanii :p
ewt
çok hızlılar çokkkkkkkkk :p
Senden gecti sakın deneme :p
Haluk
11.06.2007, 21:28:14
Oranın adı kızıltoprak deil bikerem Caddebostan :p ayrıca bekarlık sultanlıktır ben ve dogan birer sultanız :rolleyes: Ayrıca siz fazla takılmayın yengeler oyar bize uymayın yanii :p
Senden gecti sakın deneme :p
tadına varın bakalımm ilerde sizide göürüzzz:p
tadına varın bakalımm ilerde sizide göürüzzz:p
Ben evlenmeyecegim kıskanc seyyyy :p
Haluk
11.06.2007, 22:25:21
Ben evlenmeyecegim kıskanc seyyyy :p
evlenecen oğlum bu işin sonu yokk :dribble:
aLien
11.06.2007, 22:33:40
Olayın temeli burada atılıyor...
MBK = Müzmin Bekarlar Kulübü :p
taner altan
11.06.2007, 23:19:43
Arkadaşlar kulüpleşmeyin lütfen, derhal bu olaya müdahale edip müzminlikten kurtulun derim,olaya başka bir renk katın derim.:clap2:
aLien
11.06.2007, 23:30:47
Yok abicim tahtımdan memnunum...
Başka sultanlıkmı kaldı dünyada :cool:
Bu arada ilk kez deop ile 300 km'yi devirdim :) 305 oldu ışık yeni yandı. Uzun yol farkı bu olsa gerek. Yarısı şehiriçi yarısı Şile yolunda farketti sonunda yakıt olayı.. Bugüne kadar 280 km'yi geçememiştim :)
Arkadaşlar kulüpleşmeyin lütfen, derhal bu olaya müdahale edip müzminlikten kurtulun derim,olaya başka bir renk katın derim.:clap2:
Yook yeteri kadar renkli zaten :p Bu isler ksmet isi Tanercim ben aramıyorum o gelsin beni bulsun :p
Yok abicim tahtımdan memnunum...
Başka sultanlıkmı kaldı dünyada :cool:
Bu arada ilk kez deop ile 300 km'yi devirdim :) 305 oldu ışık yeni yandı. Uzun yol farkı bu olsa gerek. Yarısı şehiriçi yarısı Şile yolunda farketti sonunda yakıt olayı.. Bugüne kadar 280 km'yi geçememiştim :)
Dogan seni cook takdir ediorum sultanlık konusunda aferim beni takip et :rolleyes: Ben 1 yıldır kullanıorum GTS henüz uzun yol yapamadım yaptıgım en uzun yol güzergahı Göztepe - Avcılar arası :p
pascha
12.06.2007, 01:35:44
Yook yeteri kadar renkli zaten :p Bu isler ksmet isi Tanercim ben aramıyorum o gelsin beni bulsun :p
Dogan seni cook takdir ediorum sultanlık konusunda aferim beni takip et :rolleyes: Ben 1 yıldır kullanıorum GTS henüz uzun yol yapamadım yaptıgım en uzun yol güzergahı Göztepe - Avcılar arası :p
benden harbiden geçmiş artık hani bir söz vardıryaaaa biz unumuzu eledik eleğimizide duvara astık diye :rolleyes: büyünce sen de uzun yol yaparsınnnnn :dribble: pazar keyifli geçti birdahaki sefere hep bereber oluruz yahuuu :flowers:
benden harbiden geçmiş artık hani bir söz vardıryaaaa biz unumuzu eledik eleğimizide duvara astık diye :rolleyes: büyünce sen de uzun yol yaparsınnnnn :dribble: pazar keyifli geçti birdahaki sefere hep bereber oluruz yahuuu :flowers:
Senin elegine kurban :p Yook bee ne yaslısı az kacın kurası deilsin sen yapma simdi yaslılık sömürüsü bize :dribble: yas olmus 33 daha ne kadar büyüyecegimki :p olucas zaten ufukta güsel günler görüyorum :rolleyes:
pascha
12.06.2007, 11:43:56
Senin elegine kurban :p Yook bee ne yaslısı az kacın kurası deilsin sen yapma simdi yaslılık sömürüsü bize :dribble: yas olmus 33 daha ne kadar büyüyecegimki :p olucas zaten ufukta güsel günler görüyorum :rolleyes:
hafta sonu geliyor yine bu hafta bir altan motor yapalımmı ordan dan takılırız biyerlere hep beraber :yahoo:
aLien
12.06.2007, 11:46:15
Ben C.tesi Altan yapıcam sanırım yine arka çanta aparatı taktırmam gerekiyo.
hafta sonu geliyor yine bu hafta bir altan motor yapalımmı ordan dan takılırız biyerlere hep beraber :yahoo:
Ben C.tesi Altan yapıcam sanırım yine arka çanta aparatı taktırmam gerekiyo.
Altana gidin siz o gün ben calısıorum ama 6 dan sonra direkt Bebek yada sizin belirlediginiz bulusma noktasına gelirim :rolleyes:
pascha
12.06.2007, 12:08:52
saat kaçta gitmeyi düşünüyorsun bu gezide ihtiyaç duydun herhalde çantaya doğan :)
aLien
12.06.2007, 12:30:42
abi sabahtan giderim yine ben gün kaybolmasın :) ya çanta almıcam sadece aparatı taktırcam 2 tane çanta var nasılsa diğer scooterlerde lazım olduğunda birini alırım işim bitince aynen iade :p
abi sabahtan giderim yine ben gün kaybolmasın :) ya çanta almıcam sadece aparatı taktırcam 2 tane çanta var nasılsa diğer scooterlerde lazım olduğunda birini alırım işim bitince aynen iade :p
Taktır tabiii Doganım bende canta yook seninkine atarım birkac parca :p
pascha
12.06.2007, 14:32:43
sabah benim için biraz erken olur ama yinede gelmeye çalışırım :)
seni uyanık seni ne koycan bakimm çantaya :cheers:
seni uyanık seni ne koycan bakimm çantaya :cheers:
Bira - Rakı azz Vodka :p :p
aLien
12.06.2007, 16:02:26
Tamam aparatın yarı parasını tahsil edelim :p
Yada daha iyisi günlük kira :yahoo:
Tamam aparatın yarı parasını tahsil edelim :p
Yada daha iyisi günlük kira :yahoo:
Günlük 2 bira isler benden :p
naber dogan ben arzu gıdın bakalım gezmelere alacagınız olsun :yahoo:
yamacayir2828
12.06.2007, 21:49:57
arkadaşlar al sele kask alıyormu birde hararet yapıyormu şehir içinde hararet yapıyor diye duydum yani durdugun zaman istop etmem gerektigini duydum
arkadaşlar al sele kask alıyormu birde hararet yapıyormu şehir içinde hararet yapıyor diye duydum yani durdugun zaman istop etmem gerektigini duydum
Alt Bagaj 250 sınıfında olmayan bir hacime sahip gören ''Masallah Araba gibi'' demekten kendini alamıyor :) Bir adet kask ve istedigini koy mont vs ama 2. bir kaskı sıgdırman mümkün deil :shades: Hararet konusuna gelince kulaktan dolma sözlere inanma derim 1 senedir kullanıyorum birkere hararet yaptıgını hatırlamam kim demisse pacadan sıkmıs :p
Alt Bagaj 250 sınıfında olmayan bir hacime sahip gören ''Masallah Araba gibi'' demekten kendini alamıyor :) Bir adet kask ve istedigini koy mont vs ama 2. bir kaskı sıgdırman mümkün deil :shades: Hararet konusuna gelince kulaktan dolma sözlere inanma derim 1 senedir kullanıyorum birkere hararet yaptıgını hatırlamam kim demisse pacadan sıkmıs :p
Ben de iki aydır kullanıyorum hiç hareret söz konusu olmadı.
Ben de iki aydır kullanıyorum hiç hareret söz konusu olmadı.
Bosuna söölemiyorum baltalamaya calısıolar kıskanıolar atmasyon haberlerle ortalıgı karıstırmaya calısıolar diee :p Cook merak ediorum su hararet muhabbetini yapan kisi ne kadar süredir SYM kullanıcısı :rolleyes:
aLien
13.06.2007, 10:06:26
Günlük 2 bira isler benden :p
naber dogan ben arzu gıdın bakalım gezmelere alacagınız olsun :yahoo:
Vay Arzu senide buralarda görücez artıkın hee :p teşekkürler iiyim ben sende iyisindir umarım. Yahu beraber gidelim diyoruz gelemiyosunuz :) napalım bizde evde mi oturalım yani :flowers:
Ya arkadaşlar şu SYM hakkında ileri geri konuşanların laflarına bakmayın. Tık demeden dağ tepe bayır şehiriçi şehirdışı her türlü yol şartında soğukta sıcakta gıkı çıkmadan her istediğimizi yapıyo. Uzay bunları çıkaranlar SYM kullanıcıları olamaz. Eğer kullansalardı zaten bunları konuşmazlardı. Hani bi söz vardır.
Kedi uzanamayacağı ciğere mundar der....
Haluk
13.06.2007, 12:20:24
Selam arkadaşlarr Nasılsınız bakalımm.
Ben 13 aydır yaz kış bu makinanın(joyride 200)üstündeyim benimde şikayetimm hararet yükselmiyor yawww ne yaptıysam yarıdan yukarıya çıkaramadım.Gts de aynı şekildedir.Şunuda belirtmek lazım.Makinanızı periyodik olarak kontrol ettiğiniz sürece ne yolda bırakır nede hararet yapar.
Herkese Kazasız güzel günler
pascha
13.06.2007, 14:45:32
1.5 sene oldu sym gts 250 kullanıyorum hararete neymiş
bilmiyorum :)
sbuyukkilic
13.06.2007, 15:06:39
Arkadaşlar gercekleri gizlemeyin.:) Hararet gerceği doğrudur.
Hava sıcaklıgı 30 dereceye cıkınca bende hararet oluyor. :p
Onun için fileli hava geciren mont aldım. Hararet sorunu bitti.:yahoo:
Valla Sym Gts Yalova termalde . Dağ baraj yer yeri dolaşıyor.
Altandan alıp hava, filtresi ve yağınıda gönderdim. Kaya gibi motor.:good:
yamacayir2828
13.06.2007, 23:14:23
çok saolun arkadaşlar bu hararet olayını bana diyen sym kullanıcısı kusura bakmayın o zaman onun motorunda bi sorun var o zaman ben almaya kalktım o zaman bana demişdi makina 15000 de idi 5750 isdiyor 2006 model kilometresi çok degilmi birada yanlarda cızikler var,
bu parayı edermi kılometrenin cok olması normalmiiii saygılar
Vay Arzu senide buralarda görücez artıkın hee :p teşekkürler iiyim ben sende iyisindir umarım. Yahu beraber gidelim diyoruz gelemiyosunuz :) napalım bizde evde mi oturalım yani :flowers:
Ya arkadaşlar şu SYM hakkında ileri geri konuşanların laflarına bakmayın. Tık demeden dağ tepe bayır şehiriçi şehirdışı her türlü yol şartında soğukta sıcakta gıkı çıkmadan her istediğimizi yapıyo. Uzay bunları çıkaranlar SYM kullanıcıları olamaz. Eğer kullansalardı zaten bunları konuşmazlardı. Hani bi söz vardır.
Kedi uzanamayacağı ciğere mundar der....
Dogancım cekemeyenler cook dedigin atasözü sanıyorum bu laf icin en güsel cvb tebrik ederim Asagıdakilerde gereken cevabı vermis zaten :flowers:
Selam arkadaşlarr Nasılsınız bakalımm.
Ben 13 aydır yaz kış bu makinanın(joyride 200)üstündeyim benimde şikayetimm hararet yükselmiyor yawww ne yaptıysam yarıdan yukarıya çıkaramadım.Gts de aynı şekildedir.Şunuda belirtmek lazım.Makinanızı periyodik olarak kontrol ettiğiniz sürece ne yolda bırakır nede hararet yapar.
Herkese Kazasız güzel günler
1.5 sene oldu sym gts 250 kullanıyorum hararete neymiş
bilmiyorum :)
Arkadaşlar gercekleri gizlemeyin.:) Hararet gerceği doğrudur.
Hava sıcaklıgı 30 dereceye cıkınca bende hararet oluyor. :p
Onun için fileli hava geciren mont aldım. Hararet sorunu bitti.:yahoo:
Valla Sym Gts Yalova termalde . Dağ baraj yer yeri dolaşıyor.
Altandan alıp hava, filtresi ve yağınıda gönderdim. Kaya gibi motor.:good:
çok saolun arkadaşlar bu hararet olayını bana diyen sym kullanıcısı kusura bakmayın o zaman onun motorunda bi sorun var o zaman ben almaya kalktım o zaman bana demişdi makina 15000 de idi 5750 isdiyor 2006 model kilometresi çok degilmi birada yanlarda cızikler var,
bu parayı edermi kılometrenin cok olması normalmiiii saygılar
O halde en fazla 5.5 olur bir kurus yüksegi fazla :rolleyes:
aLien
14.06.2007, 00:43:15
ya bizim makinelerde 15.000 20.000 km fazla değil. yeterki bakımları düzenli yapılsın. baktığn makina bakımlı mekaniğinde problem yoksa bence o parada çok değl..
pascha
14.06.2007, 10:32:33
ya bizim makinelerde 15.000 20.000 km fazla değil. yeterki bakımları düzenli yapılsın. baktığn makina bakımlı mekaniğinde problem yoksa bence o parada çok değl..
doğana katılıyorum :good:tabiki ama pazarlık sünnettir sen yine pazarlığını yap:)
teksavasci
14.06.2007, 12:47:01
arkadaslar haftasonu sehitleri anma korteji olusturulacakmıs, bir grub suadiyede toplanacak bir grupda dolmabahcede oradan birlesip taksim meydanına celenk bırakılacakmıs. katılmayı düsünen varmı? oradanda motorlarımızın hararetlerini bebekte söndürürüz artık ..:cheers::friends:
arkadaslar haftasonu sehitleri anma korteji olusturulacakmıs, bir grub suadiyede toplanacak bir grupda dolmabahcede oradan birlesip taksim meydanına celenk bırakılacakmıs. katılmayı düsünen varmı? oradanda motorlarımızın hararetlerini bebekte söndürürüz artık ..:cheers::friends:
Olcaycım avatarın neden pelikan öncelikle bööle bir soru yöneltmek istiorum sana :p Ctesi calısıorum ben aksam 6 da cıkıcam siz söndürün atesinizi bebekte bulusurus ayrıca nerden cıktı bu bebek sevdası anlamıs deilim Doganla benim mekanım orası :p
teksavasci
14.06.2007, 13:12:32
nerden cıktı bu bebek sevdası anlamıs deilim Doganla benim mekanım orası
aaa bak bakk siz davet ettiniz simdide nereden cıktı bizim mekanımız diyorsun gelmeyiz tamam sizin olsun.:boxing:
aaa bak bakk siz davet ettiniz simdide nereden cıktı bizim mekanımız diyorsun gelmeyiz tamam sizin olsun.:boxing:
Yemezlerrrr duygu sömürüsü yapma bana :p Herzaman basımızın üserinde yeriniz war ayrıca ctesi aksam mutlaka toplanalımki Kapıdag gezisinin son ayrıntılarını konusalım arkadaslar bir haftamız war :rolleyes: Bu arada bu aksam ben 7 gibi Bebek sahilde olacagım gene gelmek isterseniz beklerim Dogancım isin yoksa gel bunlar evli adamlar evde bekleyenleri war :p
aLien
14.06.2007, 13:32:55
Ben akşam geç ssaate kalırım. Şirketten bi abimizin oğlunun nikahı var küçükyalı evlendirme dairesinde 18:30 nikah saati orda dönüşüm işte ancak geç saate bebek te yakalarım ama sizi ben sıkmayın canınızı :p
Ben akşam geç ssaate kalırım. Şirketten bi abimizin oğlunun nikahı var küçükyalı evlendirme dairesinde 18:30 nikah saati orda dönüşüm işte ancak geç saate bebek te yakalarım ama sizi ben sıkmayın canınızı :p
Nikah jnm bu senin bebekte olman 20.30 zaten ne sıkacam canımı gelcen biliom :p
pascha
14.06.2007, 16:04:10
QUOTE=uzay;8647]Yemezlerrrr duygu sömürüsü yapma bana :p Herzaman basımızın üserinde yeriniz war ayrıca ctesi aksam mutlaka toplanalımki Kapıdag gezisinin son ayrıntılarını konusalım arkadaslar bir haftamız war :rolleyes: Bu arada bu aksam ben 7 gibi Bebek sahilde olacagım gene gelmek isterseniz beklerim Dogancım isin yoksa gel bunlar evli adamlar evde bekleyenleri war :p[/QUOTE]
:boxing::boxing::boxing::boxing:
QUOTE=uzay;8647]Yemezlerrrr duygu sömürüsü yapma bana :p Herzaman basımızın üserinde yeriniz war ayrıca ctesi aksam mutlaka toplanalımki Kapıdag gezisinin son ayrıntılarını konusalım arkadaslar bir haftamız war :rolleyes: Bu arada bu aksam ben 7 gibi Bebek sahilde olacagım gene gelmek isterseniz beklerim Dogancım isin yoksa gel bunlar evli adamlar evde bekleyenleri war :p
:boxing::boxing::boxing::boxing:[/QUOTE]
Muratcım aksam yengeden izin koparırsan gel mekanı biliosun :p
pascha
14.06.2007, 16:23:42
izin alabilirsem gelirim yahuuu:p:homesw:
izin alabilirsem gelirim yahuuu:p:homesw:
Gel Kardesim gel özledim göreim nur yüzünü beyaz sakalını :p
yamacayir2828
14.06.2007, 20:50:24
çok saolun verdiginiz bilgiler için
Bu aksam gene meshur mekanımız Bebek'te Pascha ( Murat ) kardesimle keyifli bir sohbet gerceklestirdik Dogan ekti sagolsun :p Tesekkürler Muratcım :rolleyes:
Yarın aksam napıos Arkadaslar simdi :rolleyes:
Haluk
16.06.2007, 00:40:27
Yarınn gene bi caddebostan
çimlerr sokak iyi gider bence
hehe
Yarınn gene bi caddebostan
çimlerr sokak iyi gider bence
hehe
Yarın aksam yani Ctesi aksamı saat 18 den sonra Caddebostan sahil yapabiliris arkadaslar gelecekler belli eken olmasın kırarım kafanızı :p
aLien
16.06.2007, 03:23:29
hoop dediğim gibi c.tesi 18:30 da nikah var bitmeden gelemem ben orda olursunuz katılırım sizlere
Haluk aslında sana yakın olcam. küçükyalı evlendirme dairesinde nikah :)
pascha
16.06.2007, 10:51:04
Bugün benim gelmem biraz zor okul malum mezunların
eylencesi var akşamda genel müdürün düğünü var okulda
yanınıza gelemicemmm :cray:
hoop dediğim gibi c.tesi 18:30 da nikah var bitmeden gelemem ben orda olursunuz katılırım sizlere
Haluk aslında sana yakın olcam. küçükyalı evlendirme dairesinde nikah :)
Tamam ne zaman biterse gelirsin Caddebostana :rolleyes:
Bugün benim gelmem biraz zor okul malum mezunların
eylencesi var akşamda genel müdürün düğünü var okulda
yanınıza gelemicemmm :cray:
Piyanist Şantörmüsün yoksa dügünde :p
pascha
16.06.2007, 16:48:04
Tamam ne zaman biterse gelirsin Caddebostana :rolleyes:
Piyanist Şantörmüsün yoksa dügünde :p
Heeee nereden bildinnn :)
Heeee nereden bildinnn :)
Konusturma simdi beni sen :p
Darkjedi
17.06.2007, 13:13:53
Evet dün akşam 6 gibi bu karara vardım. Uzun süredir yola tutunma ile ilgili problemlerim vardı, asfaltın birleşme izlerinde, yol çizgilerine denk geldiğimde motorun kıçı-başı ayrı oynuyordu, lastik inik olmadığı halde dönüşlerde gidonun döndüğü tarafa yatma eğilimi vardı, son zamanlarda düşük hızlarda denge sorunu başlamıştı. Son Bursa gezisinde Tamer üstadımızında gözlemleri sonucu lastiklerde problem olduğu sonucuna varmıştık. Sonraki 10 gün içinde durum daha da beter oldu ve motora binmeye korkar oldum resmen. Bunun sonucunda dün çalışmama ve aşırı yorgun olmama rağmen akşam üstü Altan motora gittim michelin marka lastikler taktırdım, inanın yok böle bişey, daha lastiğin rodajının başındayken bile sanki kendimi yeni bir motora biniyormuş gibi hissettim. Fark ZAT 150 den GTS250 ye geçiş kadar radikaldi. abarttığımı düşünebilirsiniz ama değil, motorun gidişi değişti, hızlanışı duruşu, bazuk yolda gidişi inanılmaz. eski lastiklere gelince, şöyle elinle bir yokladığında hemen anlıyorsun, sanki pleydo oyun hamuru gibi, paket lastiği gibi bişi olmuş.
Burdan T&T kardeşlere teşekkür ediyorum.
pascha
17.06.2007, 18:00:05
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin türkün
taner altan
17.06.2007, 23:23:33
Hocam memnun kalmanıza sevindik, ama gercekten cıkan lastikleri görünce hakikatten oyun hamuru gibi ,asıl sizi tebrik etmek lazım bukadar km yi yaparken cok büyük özveride bulunmuşsunuz kullanma anlamında,bundan sonrası icin keyifli sürüşler diliyorum size ve herkese,:clap2::shake2:S&S
beetle65
18.06.2007, 09:49:56
yeni lastik her zaman iyidir.
sonuçta asfalt ile motor arasındaki tek bağlantı noktası :good:
güle güle kazasız belasız kullan
Hayırlı olsun Türkün, araçlarda en önemli eleman lastik iyi yapmışsın... :)
Evet dün akşam 6 gibi bu karara vardım. Uzun süredir yola tutunma ile ilgili problemlerim vardı, asfaltın birleşme izlerinde, yol çizgilerine denk geldiğimde motorun kıçı-başı ayrı oynuyordu, lastik inik olmadığı halde dönüşlerde gidonun döndüğü tarafa yatma eğilimi vardı, son zamanlarda düşük hızlarda denge sorunu başlamıştı. Son Bursa gezisinde Tamer üstadımızında gözlemleri sonucu lastiklerde problem olduğu sonucuna varmıştık. Sonraki 10 gün içinde durum daha da beter oldu ve motora binmeye korkar oldum resmen. Bunun sonucunda dün çalışmama ve aşırı yorgun olmama rağmen akşam üstü Altan motora gittim michelin marka lastikler taktırdım, inanın yok böle bişey, daha lastiğin rodajının başındayken bile sanki kendimi yeni bir motora biniyormuş gibi hissettim. Fark ZAT 150 den GTS250 ye geçiş kadar radikaldi. abarttığımı düşünebilirsiniz ama değil, motorun gidişi değişti, hızlanışı duruşu, bazuk yolda gidişi inanılmaz. eski lastiklere gelince, şöyle elinle bir yokladığında hemen anlıyorsun, sanki pleydo oyun hamuru gibi, paket lastiği gibi bişi olmuş.
Burdan T&T kardeşlere teşekkür ediyorum.
Bende istiorum deistirmek en kısa zamanda durum bundan ibaretse :rolleyes:
pascha
18.06.2007, 15:22:33
Bende istiorum deistirmek en kısa zamanda durum bundan ibaretse :rolleyes:
değiş değiş tabi çok farkedecek uzay yeni motor almış gibi oluyorsun :)
@pascha
Murat kardeşim, araba için verdiğin bilgilere teşekkür ederim...:good::friends:
pascha
20.06.2007, 19:50:46
@pascha
Murat kardeşim, araba için verdiğin bilgilere teşekkür ederim...:good::friends:
nedemek 007 herzaman yollardagözüm kırmızı tek kapı honda lara bakıyorum
bu inanılmaz senin arabaya benziyordu
Darkjedi
20.06.2007, 20:00:23
Teşekkürler arkadaşlar, hakkaten rahat ettim, varsa probleminiz hiç düşünmeden değiştirin derim.
Ne demek! 007 her zaman yollarda gözüm kırmızı tek kapı Honda lara bakıyorum.
Bu inanılmaz senin arabaya benziyordu.
Eyvallah canım kardeşim... :shades:
pascha
24.06.2007, 17:27:33
arkadaşlar yaz geldi herkez kayıp yawww topiği boş bırakmıyalımmmm :cray:
yamacayir2828
24.06.2007, 22:29:54
merhaba aydınlatmada sorunu varmı gts250 nin yani akşamları
aLien
25.06.2007, 00:52:59
yahu yamacayir kim senin aklını bulandırıyo anlamıyorum. GTS'ler sorunsuz makinalar aydınlatması bana yeterli geliyo. Bazıları kısa farı biraz yukarı kaldırıyo ama bu hali yeterli bence..
pascha
25.06.2007, 02:48:00
yahu yamacayir kim senin aklını bulandırıyo anlamıyorum. GTS'ler sorunsuz makinalar aydınlatması bana yeterli geliyo. Bazıları kısa farı biraz yukarı kaldırıyo ama bu hali yeterli bence..
yunanistan resimlerini görelim arkadaşlar:p
pascha
26.06.2007, 12:39:06
doğan uzay güzel bir bir pazar geçirmişsiniz e ben artık rahatım
başkabiz gezide tüm seyemiciler oluruz
inşallah ve tüm suzukim net sakinlerinle birlikte
aLien
26.06.2007, 13:20:52
Önümüzdeki iki haftasonu istanbulda değilim. Ondan sonraki tarihlerde görüşürüz inşallah.. Söyledik o kadar ekmeyin gidelim die. Ama dinleyen kim :p
İki hafta sonra bakarız yaparız bi organizasyon :cheers:
teksavasci
26.06.2007, 14:36:25
benide dail edin organizasyonlara ... :P
muratcım senden kıskandım muzik tesisatı yapıyorum.. 4 adet 6985 1amfi gör bak nasıl olacak :P
seyeme degil canım biz ona kendi aramızda kısaca SYM diyoruz hem sizler karılarınızdan izin aldınızmı geziye oraya buraya gelionuz bakaım :p:p
Önümüzdeki iki haftasonu istanbulda değilim. Ondan sonraki tarihlerde görüşürüz inşallah.. Söyledik o kadar ekmeyin gidelim die. Ama dinleyen kim :p
İki hafta sonra bakarız yaparız bi organizasyon :cheers:
Bunların ipiyle kuyuya inilmez Doganım biz bakalım keyfimize bosverr :p
muratcım senden kıskandım muzik tesisatı yapıyorum.. 4 adet 6985 1amfi gör bak nasıl olacak :P
Karılarınızdan imzalı izin kagıdı getirmeden sizinle su icmem ben :p
pascha
27.06.2007, 04:54:38
eşlerimizden getire biliriz ama imzalı kağıdı uzay su içmek için :shades:
hayırlı olsun olcay cım nasıl bir şey olacak merak ettim
benimde kafamda birşeyler
var
bu aralar
ama maddi imkanlar el vermiyor :)
teksavasci
27.06.2007, 13:19:08
diyer malum sitedeki sym kullanan arkadaslarla bir bulusma yapalım tanısalım:shake2: onlarda buraya gelsinler ...:friends: herkez bir yerlere dagıldılar ..
uzay kardesim bu hafta bir migros toplantısı yapalım cuma filan ne zaman müsait olursanız:cheers:
eşlerimizden getire biliriz ama imzalı kağıdı uzay su içmek için :shades:
hayırlı olsun olcay cım nasıl bir şey olacak merak ettim
benimde kafamda birşeyler
var
bu aralar
ama maddi imkanlar el vermiyor :)
O yüzden bugün Çekmeköy'deydin dimi actırtma bana agzımı :p
diyer malum sitedeki sym kullanan arkadaslarla bir bulusma yapalım tanısalım:shake2: onlarda buraya gelsinler ...:friends: herkez bir yerlere dagıldılar ..
uzay kardesim bu hafta bir migros toplantısı yapalım cuma filan ne zaman müsait olursanız:cheers:
Persembe aksamı olabilir Olcaycım :cheers:
pascha
28.06.2007, 02:45:16
uzay senden de birşey kaçmıyor yahuuuu bu arada kahveler ve tatlılar için teşekkür ederiz
uzay senden de birşey kaçmıyor yahuuuu bu arada kahveler ve tatlılar için teşekkür ederiz
AfiyeT seker olsun Kardesim lafı bile olmaz bu arada esin ve sana güsel bir aksam yemegimiz olsun sürpriz olsu ayrıntıları konusuruz :p
Bu aksam gelionuz dimi mekana :rolleyes:
pascha
28.06.2007, 13:44:06
cadde bostanamı diosunn :)
cadde bostanamı diosunn :)
Efet Olcayda gelecek Dogan yooq sanırsam yarın gidio hazırlık yapacakmıs :rolleyes:
aLien
28.06.2007, 16:31:17
valla glmek isterdim biliyosunuz kaçırmayı sevmem ama yapacak bişey yok :)
10 gün sonra görüşmek üzere diyeblirim ancak
valla glmek isterdim biliyosunuz kaçırmayı sevmem ama yapacak bişey yok :)
10 gün sonra görüşmek üzere diyeblirim ancak
Yaa olum sanki dünya seyahatine gidion is cıkısı gel iste :p
aLien
28.06.2007, 16:46:56
kaçta orda olcaksınız?
kaçta orda olcaksınız?
Kardesim sen hazırlıklarını yap bosver bu aksamı o kadar yol gelme millet ekintide gene :p
aLien
28.06.2007, 18:19:08
:) her zamanki gibi desene neyse bende genşş geniş hazırlanayım :) daha kuaföre gidicem manikür pedikür ve bilumum bakım olaylarını halletmem lazım :p malum uluslararası arenada ülkemizi en güzel şekilde temsil etmeliyiz :dribble:
Toplanırsanız size hoş muhabbetler olsun..:cheers:
:) her zamanki gibi desene neyse bende genşş geniş hazırlanayım :) daha kuaföre gidicem manikür pedikür ve bilumum bakım olaylarını halletmem lazım :p malum uluslararası arenada ülkemizi en güzel şekilde temsil etmeliyiz :dribble:
Güle Güle git gel bakalım Kardesim :rolleyes: Bence senin manikür pedikür dısında berbere gitmen lazım :p Bende sıgınacak yer buldum zaten rakı yapacam bu aksam :worshippy:
pascha
28.06.2007, 20:32:53
doğan kardeşim ii tatiler sana ülkemizi ii temsil et
bizi mahçup etme :)
doğan kardeşim ii tatiler sana ülkemizi ii temsil et
bizi mahçup etme :)
Laflara bak hele sen off rakı cok iiiidiii bu gece ama :cheers:
volkanadart
29.06.2007, 11:33:42
Doğan kardeşim,
Senden ülkemiz adına derece bekliyoruz. Güle git güle güle gel. Hayırlı yolculuklar.
Altın madalya bekliyoruz. Kendine iyi bak.:good::dribble:dpac:
Türkün gücünü göster Doğan kardeşim...:frantic4yc:
aLien
30.06.2007, 01:50:56
Güveninize layık olmaya çalışacağım.
Saat 23:30 itibariyle marmarise girmiş bulunmaktayım.. Fena bi sıcak var burda. :) Ümit ediyorum Uluslararası arenada sonuna kadar ülkemiz adına elimden dilimden geleni yapmaya çalışacağım :p
Whish me luck :shades:
Güveninize layık olmaya çalışacağım.
Saat 23:30 itibariyle marmarise girmiş bulunmaktayım.. Fena bi sıcak var burda. :) Ümit ediyorum Uluslararası arenada sonuna kadar ülkemiz adına elimden dilimden geleni yapmaya çalışacağım :p
Whish me luck :shades:
Hic kuskum yooq bak bu konuda dün gece aradım sesin gayet güsel geliodu simdiden moda girmissin :p İİİİ TATİLLER KARDESİM :shades:
aLien
30.06.2007, 13:06:48
Mükemmel bir gün deniz güneş kızlar :p
Bİrazdan tekneyle çıkıcaz bugün teknede geçer akşam kulüpler beni bekler :yahoo::cheers::dribble::worshippy:
Mükemmel bir gün deniz güneş kızlar :p
Bİrazdan tekneyle çıkıcaz bugün teknede geçer akşam kulüpler beni bekler :yahoo::cheers::dribble::worshippy:
Bilerek yapıon dimi :boxing:offfffffffffffffffff offffffffffffffffffffffff :p :cheers:
pascha
30.06.2007, 14:24:44
gez gez kardeşim
bizim içinde gezzzz ohhhhh :)
Haluk
02.07.2007, 23:26:13
Selamm millet
Nasılsınız bakalımm herkesler iyidir umarımm.10 günlük güzel bi tatili yedim bitirdimm ve kürkçü dükkanı hesabı döndüm.
Enkısa zamanda görüşmek dileğimle.
Sevgiler saygılar
Selamm millet
Nasılsınız bakalımm herkesler iyidir umarımm.10 günlük güzel bi tatili yedim bitirdimm ve kürkçü dükkanı hesabı döndüm.
Sevgiler saygılar
İyiyiz iiiiiiii :rolleyes: Hosgeldin bakalım HaluK .. Doganı yeni gönderdik Marmarise Olcayda Tatilde bende bu ay sonunda gidiorum :p
pascha
03.07.2007, 03:16:11
Selamm millet
Sevgiler saygılar
haluk hoşgeldin umarım iyi bir tail yapmışsın dır :)
Haluk
03.07.2007, 10:33:02
İyiyiz iiiiiiii :rolleyes: Hosgeldin bakalım HaluK .. Doganı yeni gönderdik Marmarise Olcayda Tatilde bende bu ay sonunda gidiorum :p
Eyvallah hoşbulduk uzay
Desene herkes biyerlerde.ne güzel:good:
haluk hoşgeldin umarım iyi bir tail yapmışsın dır :)
Hoşbulduk murat abi
Tatil tahminimdede güzel:cheers: ve çabuk geçti.:cray:
Görüşmek üzere:flowers:
HaluK haftasonu yaparıs Caddebostanda cıtır bir bulusma olanlarla hasret gideririz :rolleyes:
Haluk
03.07.2007, 17:43:48
HaluK haftasonu yaparıs Caddebostanda cıtır bir bulusma olanlarla hasret gideririz :rolleyes:
Valla çok iyi olur.Özledim hepiciğiniziii:friends::cheers:
Valla çok iyi olur.Özledim hepiciğiniziii:friends::cheers:
Kucaklasacagıs özledim bende :friends: :cheers:
teksavasci
07.07.2007, 20:48:49
ben geldimmm
bende tatilimi bitirip kürkcü dükkanına döndüm.:cray:
süper bir italya gezisi yaptım.:yahoo: florence yi sokak sokak arşınladım sehirdeki motor sayısı arabaların 10 katı cogunlukta dünyadaki bütün motorcular orada toplanmış sanki adamlar 1200-1300 yılları hala yaşatıyorlar. ee tabi insanın kendi memleketi gibisi yok :worshippy: resimleri sizlerle paylasacagım görüşmek üzere.
ben geldimmm
süper bir italya gezisi yaptım.:yahoo: florence yi sokak sokak arşınladım sehirdeki motor sayısı arabaların 10 katı cogunlukta dünyadaki bütün motorcular orada toplanmış sanki adamlar 1200-1300 yılları hala yaşatıyorlar. ee tabi insanın kendi memleketi gibisi yok :worshippy: resimleri sizlerle paylasacagım görüşmek üzere.
Olcaycım HOSGELDİN :friends: Bencede acaip cici bir yere gitmissin resimleri görecegis ama toplanırsak sanıorum anlatacagın cook sey olacak :p Dedigin gibi İstanbul gibisi yoooqq :wub:
Haluk
08.07.2007, 22:59:07
Olcay Hoşgeldin
Umarım keyifli ve güzel bir tatil olmuştur.Fotoğrafları bekliyoruz.
Görüşmekmek üzere.
pascha
09.07.2007, 02:08:26
ben geldimmm
olcay hoş geldin kardeşim
Bu Ctesi görüselim koklasalım özledim :friends:
aLien
09.07.2007, 23:39:50
Cümleten Selamün aLeyküm....
Tatil bitti işkence'ye devam.. Allahım insanın doğup büyüdüğü şehire gelmesi bu kadar mı koyar allahaşkına. Yahu bi musibet olsa da kalsam oralarda gelmesem die ne dualar ettimde işe yaramadı.. Deniz güneş kızgın kumlar serin sular.. Pırıl pırıl koylar... Eş dost akraba.. On numara bri haftayı bırak gel istanbulun keşmekeşine.. Ama yapacak bişey yok. Burada karnımız doyuyo..
Herneyse sonunda tatil bitti döndük kürkçü dükkanına. Eski tatillere nazaran biraz sakin de geçse insan bırakıp gelmek istemiyo. Çok güzel bir hafta geçirdim. Biraz Foto fukarası bi tatil oldu. Sudan çıkıp ta resimleyemedim. İnanın aklıma bile gelmedi :p Hele son 3 gün Anıl koyu die bi yere gittik tekneyle demirledik kaldık orda. Ömrümde böyle güzel biryer görmedim.
Bu arada Suyun derinliği 17 mt. Böyle berrak.. Dipte ne varsa gün gibi ortada...
Velhasıl En kısa zamanda tekrarı dileklerimle istemeyerek te olsa döndüm geldim.Hoşgeldim Sefalar buldum :p
Unutmadan Barış kardeşime ve Sevgili eşi Müge'ye çok çok çok teşekkür ediyorum. Gittiğim gün akşamı aradım geldim ben marinadayım şu an diye. 15 dk. sonra yanımdalardı. ne kadar mutlu oldum anlatamam. İkiteker kardeşliği heryerde her an hissettiriyor kendini. İkiside çok iyi çok şeker insanlar. Bir çift ancak bu kadar yakışır birbirine.. İnşallah ömürlerinizin sonuna kadar sevgiyle saygıyla mutlu mesut bir yaşam sürersiniz. İstanbula bekliyoruz bizde sizleri. Misafirimiz olacaksınız. Güleryüzünüz hiç eksik olmasın. Sizleri tanıdığıma çok memnun oldum. Dostluğunuz için bir kez daha teşekkür ederim. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle.
Hosgeldin harbi resim fakirisin sen bende heyecanla bekliorum resimleri bu kadarmıdır yaniii :p
Barış
10.07.2007, 00:37:24
Sevgili kardeşim,iyi dileklerin için çok teşekkürler, bizde seni tanıdığımıza çok sevindik.Güleryüzün ve hoş sohbetinle bize neşe kattın.Marmaris'e özletme kendini.Marinada Friends Cafede daha çok oturacağız inşallah.İlk fırsatta sohbetimize kaldığımız yerden , İstanbul'da devam edelim.En kısa zamanda görüşeceğiz...
Sevgili Doğan , ne güzel dileklerde bulunmuşsun,umarız sende kendin gibi pozitif,güleryüzlü ve hoşsohbet bir hayat arkadaşı bulursun.Seni tanıdığıma çok sevindim.
Sen olmasan Friends Cafede yer bulup,sosyeteye karışamazdık:shades:.E beklerler artık,arayı fazla açmayalım,tekrar gidelim...
aLien
10.07.2007, 00:49:39
Yahu napiim sudan çıkmadım ki resim çekeyim. :dribble:
saolun hoşbuldum. Barış en kısa zamanda bekliyoruz. Uzay çarşamba tophane toplantısı varmış ben giderim sanırım. Volkan gelebilirsen sende gel. yahu toparlanın arkadaş allah allah :boxing:
Müge teşekkürler hoş dileklerin için.:flowers: Ama bende bu kısmetsizlik oldukça zor dostum zor :p Mügecim Friends bize kurban olsun :p daha çok gidicez :good:
valla dayımla bi haftasonu motorlarla kaçmayı düşünüyoruz ciddi ciddi. hatta burdan da müsait olan katılmak isteyen olursa birlikte de gelebiliriz. Gayet te güzel olur. Umarım ayarlayabiliriz de gelebiliriz. Görüşmek üzere...
Yahu napiim sudan çıkmadım ki resim çekeyim. :dribble:
saolun hoşbuldum. Barış en kısa zamanda bekliyoruz. Uzay çarşamba tophane toplantısı varmış ben giderim sanırım. Volkan gelebilirsen sende gel. yahu toparlanın arkadaş allah allah :boxing:
Tophanede alkol yok baska yer dersen gelirim :p :cheers: :p
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.