Orijinalini görmek için tıklayınız : Düşüncesiz motorcular !....
scootold
03.10.2008, 22:41:16
Bugün gezmek için Meydan Alışveriş Merkezine gittik.
Beril le motorları parkediyoruz. Baktım, önceden parketmiş bir motora kadının biri atlıkarınca muamelesi yapıp üzerinde çocuğunu eğlendiriyor. Kadına seslendim;
- Hanımefendi o motor en az 150 kilo, devrilirse çocuğunuza yazık olur.
Kadın yüzüme şaşkın bakıp;
- neden devrilsin ki dedi.
Ben;
- Hanımefendi o motor gördüğünüz yan sehpada incecik demirle duruyor deyince
Kadın önce yan sehpaya baktı, sonra birden sinirlenip bağırmaya başladı;
- Madem yerinde duramıyor, neden ortada bırakıyorlar ki, sağlam bir şekilde bıraksalar ya,
Beril le biz birbirimize bakıp sanıyorum 15 dakika kadar öylece kaldık. Kadın bağıra bağıra gidiyordu...
Söyleyecek tek şey;
Çocukken sehpaya çarptığında sehpanın dövüldüğünü gören çocuklar, büyüdüklerinde de hep karşılarındaki suçluyorlar...
Biz de hala insanların bilinçlenmesini bekiyoruz ...ne kadar da nafile bir bekleyşmiş bu meğerse...
DARK1907
03.10.2008, 23:00:27
Çok doğru tespit teşekkürler Bülent Abi:good:
Buna benzer benim de başıma bu tür olaylar geldi. Bir keresinde şirketin camından benim motosikletin
üzerinde bir amca, almış gazetesini rahat bir şekilde sigarasını tüttürüyor.:lac: Tabii ki dayanamayıp
işimi gücümü bırakıp aşağıya indim. Yanına gidip " lütfen iner misiniz? bilmediğiniz birinin motosikletine
bu şekilde binmeniz hem doğru değil hem de sigara ile ayıp olmuyor mu? " gibi terbie sınırlarında hatasını
anlayabileceği bir cümle kurdum. Cevap o kadar beklenebilir oldu ki " yemedik ya! " YORUM YOK:mad:
Memleketim İnsanı acıkcası hic sasırmadım :shutup:
grotto
04.10.2008, 11:13:11
İnsanimizdan cok fazla birsey beklememek gerekiyor.Bu konularda biraz kültürsüzler cünkü.
Ben önce ki motorumu okulun bahçesinde park ediyordum ,birgün ; ders bitip eve gitmek için hazırlanırken bir de ne göreyim, biri motorumda keyif yapmış ve sigarasını da selede söndürmüş :(...Ben ne kadar düşüncesiz bir motorcuyum kül tablası bırakmadığım için cık cık cık ...
Ben önce ki motorumu okulun bahçesinde park ediyordum ,birgün ; ders bitip eve gitmek için hazırlanırken bir de ne göreyim, biri motorumda keyif yapmış ve sigarasını da selede söndürmüş :(...Ben ne kadar düşüncesiz bir motorcuyum kül tablası bırakmadığım için cık cık cık ...
İncicim sen anladın :shutup::shutup:
alinazik
05.10.2008, 00:45:15
selam
durum bu kadar acı demek yazık tek kelimeyle yazık biz sesimizi duyuralım bu yanlışlar düzelsin diye beklerken yeni nesil motorsikletçiler e karşı kışkırtılıyor...
Blackpanther
05.10.2008, 15:05:52
DARK1907;
Yemedik ya lafına çok güldümmm:clap2:
Ama ben şimdi motoru yedireceğim sana deseydin...:p
dohtur
05.10.2008, 16:40:57
eğitim şart abi ya, cık cık cık.
beetle65
05.10.2008, 17:35:00
eğitim şart abi ya, cık cık cık.
Evet eğitim şart :boxing::boxing::shutup::shutup::lac::lac:
LAWYER54
05.10.2008, 18:18:04
:angry:Ben park yerinde motorlarımızı at misali yere yatırıp bırakmayı öneriyorum , Belki konu mankeni bayanı ve onun gibi hötöröfleri memnun edebiliriz.
DARK1907
06.10.2008, 02:06:39
DARK1907;
Yemedik ya lafına çok güldümmm:clap2:
Ama ben şimdi motoru yedireceğim sana deseydin...:p
Bize yakışmaz:cool:
estemo
06.10.2008, 17:37:50
Çok doğru tespit teşekkürler Bülent Abi:good:
Buna benzer benim de başıma bu tür olaylar geldi. Bir keresinde şirketin camından benim motosikletin
üzerinde bir amca, almış gazetesini rahat bir şekilde sigarasını tüttürüyor.:lac: Tabii ki dayanamayıp
işimi gücümü bırakıp aşağıya indim. Yanına gidip " lütfen iner misiniz? bilmediğiniz birinin motosikletine
bu şekilde binmeniz hem doğru değil hem de sigara ile ayıp olmuyor mu? " gibi terbie sınırlarında hatasını
anlayabileceği bir cümle kurdum. Cevap o kadar beklenebilir oldu ki " yemedik ya! " YORUM YOK:mad:
çok güldüm ya haline.biran gözümün önüne halin geldide:shiny:
dohtur
06.10.2008, 18:11:51
adamlara sorsan bir bisiklet ile arasında ne fark var, onu dahi anlamazlar, bir de "noooldu yani yedik mi?", hey allahım sen bilirsin.
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.