Orijinalini görmek için tıklayınız : Kale Çay Bahçesi Toplantı..!
Ahmet Taner
13.10.2008, 17:57:04
Sevgili arkadaşlar, 14.Ekim Salı akşamı saat 20:00 da Bebek Rumeli Hisarı Kale Çay Bahçesi' nde toplanıyoruz. Sevgili Ozan (Calia) bizlere yeni Midland Bluetooth Intercom kitleri hakkında bilgi verecek ve demostrasyon yapacaktır.
Ev taşıdığımdan bir haftadır sitede aktif olamadım ve sizleri özledim görüşmek üzere diyorum..
suzukimnet
Her türlü sorularımızı Ozan' a sorarız artık :)
DARK1907
13.10.2008, 22:54:43
Sevgili arkadaşlar, 14.Ekim Salı akşamı saat 20:00 da Bebek Rumeli Hisarı Kale Çay Bahçesi' nde toplanıyoruz. Sevgili Ozan (Calia) bizlere yeni Midland Bluetooth Intercom kitleri hakkında bilgi verecek ve demostrasyon yapacaktır.
Ev taşıdığımdan bir haftadır sitede aktif olamadım ve sizleri özledim görüşmek üzere diyorum..
suzukimnet
Yeni evinizde güle güle, sağlıkla oturmak nasip etsin kardeşim. İnşallah yarın geleceğim.:friends:
scootold
13.10.2008, 23:03:39
Ahmetcim,
madem yeni taşındın, sizin evde toplansaydık...:dribble::shiny::dribble:
Söz vermiyorum ama ekstra birsey cıkmazsa gelmek istiyorum :)
alinazik
14.10.2008, 02:28:33
inşallah müsait olabilirsem gelmek isterim elimde tadilatlar var ustalarla ilgili bi sorun yaşamazsam ordayım
Ahmet Taner
14.10.2008, 10:49:46
Ahmetcim,
madem yeni taşındın, sizin evde toplansaydık...:dribble::shiny::dribble:
Ne demek abicim beklerim başımın üstünde yeriniz var bu arada yeni motorun hayırlı olsun abicim...
Avrupa yakasında toplanalım, neden hep anadolu yakası diyen arkadaşlardan ses çıkmıyo
:)
Stingray
14.10.2008, 15:04:31
Auto Show'da olmam sebebiyle gelemiyorum.
Giden arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim.
Ahmet yeni evin hayırlı olsun.
Karasuzu
14.10.2008, 15:21:43
Daha önceden verilmiş bir sözüm olduğu için bende katılamayacağım.
Ahmetcim yeni evin hayırlı olsun.Allah gülegüle oturmayı nasip etsin
Sevgili Ahmet Taner,
Yeni evinizde ağız tadıyla ve sağlıkla
güle güle oturmanız dileklerimle.
Akşam ben olamayacağım size iyi eğlenceler.
estemo
14.10.2008, 16:23:51
akşam bir toplantım var.birdaha ki sefere inşaallah.
Haluk
14.10.2008, 19:06:49
Ahmetcim yeni evinde sağlık ve mutluluk la oturman dileğimle.
Bende gelmek isterdim ama eşimin sağlık sorunu sebebiyle bende katılamayacağım.
Size güzel muhabbetler.:flowers:
alinazik
14.10.2008, 19:43:18
ahmet yeni evin hayırlı olsun
bende gelemiyorum
scootold
14.10.2008, 19:59:54
Hala çalışıyorum, üzgünüm...:lac:
dohtur
14.10.2008, 20:30:41
bana hiç bakma kardeşim ben de gelemiyorum (nasılsa) :shiny:
Umarım keyifli bir bulusma olmustur bende gelemedim fotoları bekliyoruz :)
sonseeharay
14.10.2008, 23:53:52
Çok keyifli bir buluşma oldu. Fotolar Cüneyt'in telefonunda. Bu arada Midland Bluetooth Intercom gerçekten çok şık ve fonksiyonel bir alet.
Güzel bir akşamdı havada mükemmeldi, denize karşı menemen ve çay muhabbeti iyi geldi :)
Ozan kardeşime bizleri yeni Bluetooth sistem ve kitleri hakında aydınlattığı için teşekkür ediyoruz. Yeni ürünlerin numuneleri sevgili Tamer Altan' dadır.
İsteyen arkadaşlarımız Altan Cafe' de inceleyebilir.
Birkaç foto var, diğerleri namı diğer susuz Ahmet' te :)
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
O takım elbise ile gördügümüz Ahmet'mi yoksa göz alısmamıs ya birden garip geldi sık durmus ama :shiny:
Ahmet Taner
15.10.2008, 10:10:15
Gerçekten keyifli bir akşamdı gelen gelmeyen herkese teşekkürler...Yeni evimle ilgili iyi dilekleriniz için teşekkürler.. Bu arada internetimi hala halledemedim sanırım bir kaç güne halletmiş olurum o yüzden çok fazla giremiyorum..
Bu arada yeni intercom süperdi imkanı olan almalı bence bu kadar çok fonksiyonu o küçücük şeye nasıl sığdırmışlar anlamadım..
Hafta sonu içinde plan yapmayın yaza veda hoşgeldin kış sanada selam sonbahar gezisi yapabiliriz:)) yol yapalım biraz arkadaşlar paslandık..
Gerçekten keyifli bir akşamdı gelen gelmeyen herkese teşekkürler...Yeni evimle ilgili iyi dilekleriniz için teşekkürler.. Bu arada internetimi hala halledemedim sanırım bir kaç güne halletmiş olurum o yüzden çok fazla giremiyorum..
Bu arada yeni intercom süperdi imkanı olan almalı bence bu kadar çok fonksiyonu o küçücük şeye nasıl sığdırmışlar anlamadım..
Hafta sonu içinde plan yapmayın yaza veda hoşgeldin kış sanada selam sonbahar gezisi yapabiliriz:)) yol yapalım biraz arkadaşlar paslandık..
kardesim benim anlasilan paslanmisin bakiyorumda yerinde duramiyorsun:dribble: yol istiyorsan bana ziyarete gel al sana nekadar guzel bir yol kanki:friends: eve tasinmissin bu arada hayirlisi olsun kardesim onceki evde yaptigimiz mangalinda tadi damagimda kalmadi dehil hani duydunmu cucu zuhtu pasa ziya ve hakan abi ve arkadaslar:cheers::cheers:
ruzgarin_torunu
15.10.2008, 13:13:11
bir gün ile bir toplantı daha kaçırmışım :(
Ahmet Taner
15.10.2008, 16:37:23
kardesim benim anlasilan paslanmisin bakiyorumda yerinde duramiyorsun:dribble: yol istiyorsan bana ziyarete gel al sana nekadar guzel bir yol kanki:friends: eve tasinmissin bu arada hayirlisi olsun kardesim onceki evde yaptigimiz mangalinda tadi damagimda kalmadi dehil hani duydunmu cucu zuhtu pasa ziya ve hakan abi ve arkadaslar:cheers::cheers:
Cihan'cım sen fazla konuşma bence Amerikaya gittin Amerikanın ekonomisi bozuldu dünya krizin eşiğinde Türkiyede tam sen gidince düzelmeye başlamıştı ama bizde dışa bağımlı bir ülke olarak sayende etkilendik..Şaka bir yana seni özlemişim bu arada boğazdaki evden sonra taşındığım 3. ev bu ..Bir türlü aradığım sessizliği doğallığı bulamıyorum o evden sonra..Her neyse ne zaman geliyosun? Özledim, arkadaşlar seni merak ediyolar...Bu arada pas atmak için motorla Amerika'ya gelmek pek akıllıca gelmedi:lac:
Yeni resimlerde güzel bu tablo hic bozulmasın :wub:
DARK1907
15.10.2008, 21:41:36
Büyük bir tablo salona daha çok yakışır kanımca:friends:
ahmetcim bende sizleri ozledim :cray: ne zaman gelicen sorusuna gelince allah bilir ama en kisa zamanda gelicem kardesim arkadaslarada cok selam haklilarda beni sadece adimi biliyorlar merak etmeleride normal bende herkezi merak etmiyor dehilim yani ben gelince bol bol tadini cikaririz nasilsa kardesim benim herkese iyi eglencelersuzukimnet
estemo
16.10.2008, 09:30:42
Büyük bir tablo salona daha çok yakışır kanımca:friends:
ne o?motorcu dedigin ciddi olur.afferim ahmet.neymiş efendim kafaya kask gayri ciddi kalın kalın montlar ,pantolonlar, yok kafaya bandanalar, kupeler, ayakta cizme,ustunde birde ben devlet memuruyum sıfatıyla sarı sarı parlak belediye işci forması.olmaz olmaz abi en guzelini ve dogru yolu ahmet gosteriyor anlayana tabiii.
benim eskiden kullandıgım bir cantam vardi,hani burhan altıntop un elindeki cantadan.arıyorum bulamıyorum,bulsam kullanacam birde o lazım:rolleyes:
ahmetcim takılıyorum ciddiye alma 10 sene hergun takım elbise giydim ve o cantadan vardı bende de o gunlere gittim birden.:rolleyes::shiny:cok hoş ve yakısıklı gorunuyorsun acaba bendemi takım elbiseye bürünsem tekrar ne?
Kribensis
16.10.2008, 16:23:37
ne o?motorcu dedigin ciddi olur.afferim ahmet.neymiş efendim kafaya kask gayri ciddi kalın kalın montlar ,pantolonlar, yok kafaya bandanalar, kupeler, ayakta cizme,ustunde birde ben devlet memuruyum sıfatıyla sarı sarı parlak belediye işci forması.olmaz olmaz abi en guzelini ve dogru yolu ahmet gosteriyor anlayana tabiii.
benim eskiden kullandıgım bir cantam vardi,hani burhan altıntop un elindeki cantadan.arıyorum bulamıyorum,bulsam kullanacam birde o lazım:rolleyes:
ahmetcim takılıyorum ciddiye alma 10 sene hergun takım elbise giydim ve o cantadan vardı bende de o gunlere gittim birden.:rolleyes::shiny:cok hoş ve yakısıklı gorunuyorsun acaba bendemi takım elbiseye bürünsem tekrar ne?
Ne derler...dünya ahiret ağabeyimsin....sen herzaman yakışıklısın...
Ahmet Taner
17.10.2008, 10:20:41
Özcan abicim resmi organizasyon olduğu için resmi giyindim:)
Şaka bir yana bu aralar motoruma bir türlü binecek zamanı yaratamadım o yüzden gerginim ..Umarım hava bozmazda pazar günü sapanca yolunda rahatlarım biraz..
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.