Orijinalini görmek için tıklayınız : Neden bu nick?Anlamı ne?
Rookie
24.04.2007, 14:44:27
Birçoğumuz isim yerine nick'lerimizi kullanıyoruz.Orjinal olduğu kadar insanda merak uyandıran nick'ler bunlar.Merak ediyorum niye bu nick'leri seçtiniz.Mutlaka hayatınızda bir yer tutuyordur.
Önce ben başlayayım.
Hayatım boyunca hiç bir zaman usta olmak istemedim.Çünkü öğrenme heyecanını kaybetmekten korkarım.Ama çaylakta kalmadım.Çaylak gençtir,öğrenir,hata yapar,doğruyu bulur,umut vaaddeder,ilgi ister,alaka bekler,saygı duyar,sevgi duyar,küçüğünede büyüğünede saygı duyar ve en önemlisi yaptığı işi sever.
Sevgiler
Yahu bu arada neden ingilizcesini kullanmışız bilmiyorum.ayıp etmişiz.
duffy
24.04.2007, 18:13:07
duffy, benim 13 yaşındaki yakışıklı İrlanda Seterimin adı
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
maşallah oğluma allah nazardan saklasın
Stingray
24.04.2007, 18:42:37
benim nick in sebebi ise Corvette.
Ayrıca Stingray - VATOZ Balığı anlamına geliyor ki sevdiğim bir hayvandır.
Rookie
24.04.2007, 19:56:16
benim nick in sebebi ise Corvette.
Ayrıca Stingray - VATOZ Balığı anlamına geliyor ki sevdiğim bir hayvandır.
sevdiğim derken aynı zamanda dalıyormusun?
alinazik
24.04.2007, 20:41:22
SELAM
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
kebap severim ama sebebi alinazik kebap ı değil .....:)
daka önce üye olduğum bir kaç yere bu nick le katıldım daha sonrada benimsedim ve kopamadım bu nick den
saygılar...
sonburgman
24.04.2007, 21:48:19
Selam
Çanakkale gezisine piaggio x8 le katılacaktım, geziden 1 gün önce volkanla birbirimizi gaza getirdik sabah kalktım gittim burgman aldım :yahoo:
Erkan kardeşime sürpriz olsun diye de söylemedim siteyede en son burgman alan kişi olarak sonburgman diye kaydoldum:good:
Volkannn beni gaza getirip 90. dakkada attığın çalımı unutmuyorum:bottom:
Ben iyiki almışım diyorum ve darısı burgman sahibi olmak isteyenlerin başına...
Stingray
24.04.2007, 22:51:54
rookie dalmıyorum
direkt vatoz seviyorum :)
dalış ta merak uyandırmıyor değil hani.
kısmet
Beni Tayland'da o kadar severlerki ismimi tayyarelerin üstüne yazıp, birde yanına orkide resmi koyarlar. :)
Neyse arada bilgi de vereyim, yukarıdaki tayyare Airbus A-300 Bangkok'a inerken.
Ortadaki Boeing 747-4D7, uçan efsane....
Aşağıdaki ise benim en sevdiklerimden gerçi çoktan emekli olmuştur, 2 yada 3 defa uçabildim.
McDonnell Douglas MD-11
Neyse ilk defa anlatmış oldum herhalde Thai'nin ne anlama geldiğini.
Hastalık işte.... :rolleyes:
sunman
25.04.2007, 09:13:59
Benim nickim sadece soyadım ancak böyle yerlerde insanlar ingilizce olarak algılayıp güneş adam olarak yorumluyolar, bir nevi Atf-ı tefsir (edebiyat dilinde aynı anlama gelen sözcüğün yan yana kullanılması ) bir hoşluk olduğunu düşünüyorum .
Çocukluk arkadaşlarımın bana takıldıkları lakap... :)
zuhtupasa
25.04.2007, 10:06:57
Ben söylemem...:shades: :p :p :dribble:
vedatarpacı
25.04.2007, 11:25:53
Ben söylemem...:shades: :p :p :dribble:
Ben biliyorum.. söyliiiiiiiiiiiiiiiim miii?:) :p :p :p :clap2:
motoru alırken kendi söylemişti.:rolleyes:
zuhtupasa
25.04.2007, 11:30:57
Ben biliyorum.. söyliiiiiiiiiiiiiiiim miii?:) :p :p :p :clap2:
motoru alırken kendi söylemişti.:rolleyes:
Söle len söle...:friends:
vedatarpacı
25.04.2007, 11:32:41
biricik kızlarının okulunun adı.
bu arada herkezin çocuğunu ALLAH ım bağışlasın.AMİN.
Rookie
25.04.2007, 13:20:22
nedense abi seni hep kemal sunalın zühtüpaşası olarak tasvir ettim.Niyeyse :)
Yani onunla ilgili bir cevap bekliyordum....
Evet hepimize allah bağışlasın.
zuhtupasa
25.04.2007, 13:32:51
Bir ara hatta uzunca bir süre o resmi avatar olarak kullanmıstım malum sitede de ondan herhalde..:)
vedatarpacı
25.04.2007, 14:04:55
nedense abi seni hep kemal sunalın zühtüpaşası olarak tasvir ettim.Niyeyse :)
Yani onunla ilgili bir cevap bekliyordum....
Evet hepimize allah bağışlasın.
yok abi o tosunpaşaydı..:)
DARK1907
25.04.2007, 14:27:20
benimde ilk köpeğimin ismiydi.ve ayrıca fenerbahceli olmamdan dolayı 1907
Stingray
25.04.2007, 15:37:59
ahaha vedat iyi yakaladın :)
Bir ara hatta uzunca bir süre o resmi avatar olarak kullanmıstım malum sitede de ondan herhalde..:)
UYARI: Mevcut site adının verilmesi, manyel mahiyetinde de olsa ağır cezalara tabidir. Dilinize biber sürülür, tekrarlanması halinde cehennemde cayır cayır yanarsın, süresiz zebanilere teslim edilirisin.... :bottom::bottom: :p
element
25.04.2007, 17:36:11
keşke benimkinin de bi anlamı olsaydı, hayatımda kendi kendime taktığım ilk isim, zaten hala alışamadım....
Rookie
25.04.2007, 19:22:46
Bari başına numara koysaydın mesela 6.element gibi.
Şaka tabii :)
Darkjedi
25.04.2007, 20:14:15
Eh bari bende yazayım, Starwars hastaları zaten an çok anlamış olabilirler. Bir bilimkurgu hastası ve SW ile yetişmiş olarak Jedi ler en karizmatik karakterler ancak bu devirde herkese iyilik yapmanın karşılığı hep kazık yemek oluyor. O yüzden illa iyilik peşinde koşmayan kendinide düşünen, kimi zaman kötülükte yapabilen ve illaki karizmatik kötü olan DarkJedi ler :mad: nick'im olma şerefine nail oldular :good:
E gücün karanlık tarafı insanı çeker :)
beetle65
26.04.2007, 07:18:35
beetle kaplumbağa demek (aslında vw den bahsediyoruz)
eski bir vw fan club kurucusu ve senelerce o güzel ve muhteşem araçları kullanma şansına sahip biri olarak benim için anlamı büyüktür.:clap2:
65 de tabiiki malum hayatımızın başlangıç tarihi (1965) :cray:
tirevul
26.04.2007, 07:43:10
Sanırım en kolayı benimki :) tirevul=tamer irevül anlamayan kalmamıştır ama eksik kalmayalım dedik. Ha bu arada sanal alemde her nerede iseniz benimde yolum oradan geçmişse bilin ki tirevul oradadır :)
Saygı ve sevgiyle...
Rookie
26.04.2007, 09:49:46
beetle kaplumbağa demek (aslında vw den bahsediyoruz)
eski bir vw fan club kurucusu ve senelerce o güzel ve muhteşem araçları kullanma şansına sahip biri olarak benim için anlamı büyüktür.:clap2:
65 de tabiiki malum hayatımızın başlangıç tarihi (1965) :cray:
Babadan geçti değilmi bu hastalık?Yanlış hatırlamıyorsam sende asker çocuğuydun hatam varsa affet.Hani bir cumartesi altan motorda konuşmuştuk.O sensin sanırım.
beetle65
26.04.2007, 10:04:36
Babadan geçti değilmi bu hastalık?Yanlış hatırlamıyorsam sende asker çocuğuydun hatam varsa affet.Hani bir cumartesi altan motorda konuşmuştuk.O sensin sanırım.
evet
ama hastalık babamdan değil
kayınpederden geçti :good:
ama iyiki de geçmiş
çünkü vw amblemli herşeyi çok seviyorum :yahoo:
gerçi şimdi birde suzuki eklendi bu sevgiye :flowers:
hayyam
26.04.2007, 10:12:06
:shades: hayyam şiirlerini,latifeleri yaşam tarzını sevdiğim bir şahsiyet,aslında bunu arkadaşlarım taktı ,gerçi lakab olayı kişileri benzetme ve tarzlarından dolayı konur. :p heryerde ve her zaman kullanmam bu siteye özgü olarak kullandım.:good: hani derlerya yiğit lakabıyla anılır !!!:clap2:
benim de adımdan geliyo =) alp adım g'de soyadımın ilk harfi.
exelans
26.04.2007, 20:42:47
exselans :kral, sultan vb. yuksek makam sahibi insanlara vakti zamaninda verilmis unvan anlamına geliyor
benim kullanma sebebim ise askarliğimi paraşütcü olarak yaptım we atlayışlarımın dewrelerimden fazla olmasından dolayı bana bir gün '' exselansları rekor sizde'' demesiyle aklımda kalan tek lakabım we nick olarakta tercih edilebilecek güzel bir isim olduğuna kanaat getirdiğim için kullanıyorum.
apranax
27.04.2007, 11:39:03
apranax: bildiğimiz dışında bir anlamı yok açıkcası, genelde arkadaşlar bu amacla kullanırlar beni artı yada eksi yönde.
onair
01.05.2007, 20:02:13
Çok eğlenceli bir topik olmuş...
On Air herkesin bildiği gibi havada demek.Televizyonculukta yayının havada olma durumu..
Artısıyla eksisiyle riskli bir durum aslında,dönüşün olmaması:)
v_rider
01.05.2007, 23:32:14
Ehh bende yazıyım v_rider kullandığım motor V-Strom "v" ordan geliyor rider ise surucu binici manasında bu arada motorlarım değistikce benimde nicklerim değişiyo haliyle :p
Erkan
01.05.2007, 23:54:29
benim ilk motorum Mondial'di. Şirin nostaljik bir scooter. Nazar değmesin diye
1-2 yerine nazar boncuğu yapıştırmıştım. Bundan dolayı dandik sitedeki lakabımı "Boncuk" olarak berlilemiştim. Faka zaman içinde motoru değiştirdim, anladım ki değişmeyecek bir ad lazım, bende kısaca adımı seçtim.. Erkan. Hem milletin kafasıda karışmaz, lakabı neydi, kendi kimdi diye :good: :flowers:
tolgabinerbay
02.05.2007, 13:28:09
bende nick name olarak ismim ve soy adımı seçtimm daha iyi oluyor
SaFF, aslında adımın ilk 4 harfi. Malum adım Saffet. Yıllar önce arkadaşlarım adımı söylemekte zorlandıklarını ileri sürerek "SAF" diye seslendiler. Ben de saf kelimesinin manasından dolayı beni tam yansıtmadığını düşünerek ve adımın ilk hecesi olmasından dolayı heceye bir F harfi daha eklemeyi tercih ettim. Halen çoğu arkadaşım bana SAF diye seslenir. Siz de aynı şekilde seslenebilirsiniz, alıştım buna. Ama yazarken lütfen iki tane F harfi kullanalım :). Zira gerçekten saflık konusunda hiç de elle tutulur bir yanım yok.
VejetaryenKasap
07.05.2007, 08:41:37
ben aslında ne vejetaryenim ne de kasapım bunu da piknikte hep beraber gördük zaten:)
Benim nickimin vejetaryenkasap olmasının özel bir sebebi yok sadece bi çelişki olsun istedim değişik de geldi bu o yüzden bu nicki kullanıyorum:)
CaBRioLeT
07.05.2007, 10:54:46
Kel olduğum için bu nicki kullanıyorum ....
Oldum olası parmaklarımızın ucundaki bu sihirli dünyada rumuz yerine kendi adımı kullanmayı tercih etmis ama insanlar tarafından rumuz olarak algılanmıstır hep :p
Benim kimligimde yazan cnm annecigimin koydugu isimdir UZAY :rolleyes: we laf aramızda ben adımı acaip cooooook sefiorum :yahoo:
sbuyukkilic
07.05.2007, 21:55:44
Bende adımın başharfini ve soyadımı kullandım. Kendime bu yaştan sonra başka bir isim koymayayım dedim.
Yahu ben bu yaş meselesine taktım galiba:)
eserkose
07.05.2007, 22:48:44
Bende adımın başharfini ve soyadımı kullandım. Kendime bu yaştan sonra başka bir isim koymayayım dedim.
abi neden takıyorsun anlamadım valla sen gençlere taş çıkarırsın:)
Erkan
08.05.2007, 23:13:01
Yaşında ne varmış, piknik günü valeybolda karşı takımı nasıl yendik ama :boxing: :yahoo: :clap2: :
vedatarpacı
09.05.2007, 13:00:40
Yaşında ne varmış, piknik günü valeybolda karşı takımı nasıl yendik ama :boxing: :yahoo: :clap2: :
bunun rovanşı var erkancım.. parça pinçik edecez sizi..:friends:
sbuyukkilic
09.05.2007, 21:44:17
Hehhhh doğri. Voleyboldada yendik.:worshippy: :shake2:
İçimiz genc. :yahoo:
Karasuzu
10.05.2007, 11:25:35
Bizim nickimiz aslında bir reklam ile başladı.Hani bir aile arabası ile giderken arkadaki çocuklarının kuzuları görünce zuzu... zuzu diye söylediği ve babasının ona girdikleri benzin istasyonundan oğluna oyuncak kuzu aldığı reklam.
Bizde eşim ile o reklamı çok beğendik ve dilimize takıldı birbirimize zuzu demeye başladık.Neyse uzatmayayım.Siyah bir sym alınca adını karazuzu koyalım dedik.Sonra sym'nin Suzuki ile ilişikli olduğunu öğrenince adını KARASUZU OLARAK DEĞİŞTİRDİK.
Bizim hikayemiz de bu arkadaşlar.İnşallah ileride tam bir suzukimiz olursa daha çok yakışıcak bu nick herhalde.,
Allah'ım inşallah...Amin...:)
Bizim nickimiz aslında bir reklam ile başladı.Hani bir aile arabası ile giderken arkadaki çocuklarının kuzuları görünce zuzu... zuzu diye söylediği ve babasının ona girdikleri benzin istasyonundan oğluna oyuncak kuzu aldığı reklam.
Bizde eşim ile o reklamı çok beğendik ve dilimize takıldı birbirimize zuzu demeye başladık.Neyse uzatmayayım.Siyah bir sym alınca adını karazuzu koyalım dedik.Sonra sym'nin Suzuki ile ilişikli olduğunu öğrenince adını KARASUZU OLARAK DEĞİŞTİRDİK.
Bizim hikayemiz de bu arkadaşlar.İnşallah ileride tam bir suzukimiz olursa daha çok yakışıcak bu nick herhalde.,
Allah'ım inşallah...Amin...:)
Hikaye cook hos walla :rolleyes: Amin Amin önce evlenin barklanın sonra Suzuki de olur baska biseyde :rolleyes:
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.