PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Gezi 19: Sapanca' ya Gidiyoruz..!

Ahmet Taner
15.10.2008, 17:30:24
Sevgili arkadaşlar, 2 Kasım Pazar günü Sapanca ya gidiyoruz. Gidicelek mekan ve menü bilgilerini en geç Cuma gününe kadar sizlere bildireceğiz.
Sevgili Ercan Abimiz (LAWYER54) mekan ve gezilecek yerler ile ilgili çalışmalara başlamıştır.

Sevgi ve saygılarımla...

Tarih: 2 Kasım 2008 Pazar
Mekan : Sapanca gölü kenarı
Güzergah: Tem yolu ile Çamlıca gişeleri - Kurtköy Opet İstasyonu - sadece benzin ikmali için 10 dakikadır. Nonstop Sapanca gişelerinden çıkış olmak üzere yaklaşık 145 km. ve yaklaşık 2 saattir.
Hava Durumu: Parçalı bulutlu 19 derecedir. Yağmur riski olması durumunda gezi ertelenecektir.

<!-- temps -->

* Reflektif yeleklerimizi ve telsizlerimizi unutmayalım!

Buluşma yeri saat 09:15 itibarı ile Ümraniye IKEA' dır. En geç :09:30 da tekerlek döner...

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

Yol Haritası

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

007
15.10.2008, 18:16:00
Katılım Listesi

1- Ahmet Taner +1
2- 007 +1

estemo
15.10.2008, 18:29:08
biz kalkan balığı avına çıkıyoruz sizlere iyi eğlenceler bizlerede:dribble::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::fri ends:

DARK1907
15.10.2008, 21:37:56
Sevgili arkadaşlar; taşınma olayımız var. Çok üzgünüz. Kalpler bir.

007
15.10.2008, 23:28:32

Kardeşim yeni yuvan hayırlı olsun! :wink_3:

Hayali
15.10.2008, 23:54:36
Pazar dalış organızasyonumuz var eğer iptal olursa katılmak ve yüz yüze tanışmak isterim.
Şimdiden iyi eğlenceler, tekerinize taş değmesin.:tongue3:

alinazik
16.10.2008, 01:08:23
selam

pazar kuzenin düğünü münasebetiyle yokum sizlere iyi eğlenceler...

estemo
16.10.2008, 09:15:01

nereye?beylikduzunemi?:clap2::yahoo:

omurilik
16.10.2008, 09:26:41

Güzel bir site. Yeni bir başlangıç.
Güzel insan Serkan'ıma ve güzel ailesine hayırlı olsun.
Sevgiler

Karasuzu
16.10.2008, 13:10:55

Serkan kardeşim yardıma ihtiyaç varmı?

Büyük ihtimalle bende gelemeyeceğim malumunuz.Herkese iyi eğlenceler.

Kribensis
16.10.2008, 16:14:59
nereye?beylikduzunemi?:clap2::yahoo:

Özcan ağabey....

özledim valla....

Yok Beylikdüzü değil...o kadar radikal bir karar almadık..bizimki daha az radikal...Çekmeköy.

Yerleşelim, bekleriz efem.....

Güzel bir site. Yeni bir başlangıç.
Güzel insan Serkan'ıma ve güzel ailesine hayırlı olsun.
Sevgiler

Sevgili Köksal ve sevgili Arzu,

inşallah hayırlı olur. Değişimler her zaman farklı kapılar açar.

Sizleri de bekleriz efem...:)

Eyvahhhh flood yaptım. :wub: Bunu düzeltme imkanı var mı??
Bu gidişle disiplin cezası alacağım....:sad2:

sonseeharay
16.10.2008, 17:57:27
Arkadaşlar bizim de Pazar gününe misafirimiz olduğu için maalesef katılamayacağız. Bir güzel gezi daha kaçıyor.:cray:

sunman
16.10.2008, 22:31:30
Bu gezi hava muhalefeti nedeniyle iptal olur gibime geliyor... (windguru)

Ahmet Taner
17.10.2008, 10:02:02
Bu gezi hava muhalefeti nedeniyle iptal olur gibime geliyor... (windguru)

Hava durumunu tekrar kontrol edip olmadı haftaya yaparız.

Ömer
17.10.2008, 10:53:17
Sevgili Kural Ailesi,
Yeni yuvanızda ağız tadıyla sağlıkla ve mutlulukla
yaşayın inşallah.
Sevgiler :friends:

Kribensis
17.10.2008, 12:31:54
Sevgili Kural Ailesi,
Yeni yuvanızda ağız tadıyla sağlıkla ve mutlulukla
yaşayın inşallah.
Sevgiler :friends:

Teşekkürler...:)

Ahmet Taner
17.10.2008, 15:59:19
Sevgili arkadaşlar, hava muhalefeti sebebi ile gezimiz bir sonraki 26.10 tarihine ertelenmiştir. Programınızı ona göre yaparsanız sevinirim..

LAWYER54
18.10.2008, 00:01:37
Ahmetcim,her zaman başım üsüne ama bu hafta sonu galiba sitede bir durgunluk var, o yüzden haftaya inşallah toplaşırız,hasret gideririz. Bursa-İstanbul herkesi bekliyoruz.....

Hayali
18.10.2008, 03:02:24
site bir suzuki sitesi ama acaba kawasakili birileride katıalbiliyo mu toplaşmalara; abimim bi z 750s'i var da:whistling:

dohtur
18.10.2008, 21:34:07
sevgili hayali, buna site çömezlerinden biri olarak ben cevap vereyim, gönlinde motosiklet sevgisi yatan, gurup sürüşü kurallarına uyan herkesin aramızda yeri vardır, yanılıyor muyum sevgili suzukimnet yönetimi (yoksa ha?)

sonseeharay
18.10.2008, 23:37:46
Benim bildiğim kadarı ile site kurallarına göre sadece Suzuki kullanıcıları veya siteye üye olduğu zaman Suzuki kullanıp daha sonra başka bir marka ile motorunu değiştirmiş olanlar üye olabiliyor. Ayrıca suzuki sahiplerinin eşleri de motorları olmasa da üye olabiliyorlar ancak bu kurallar toplaşmalarda da aynı mı bilmiyorum. Sonuçta orası gerçek hayat...Şahsi kanaatim buradaki arkadaşlarımızın referansı yeterli kabul nedenidir.

Ahmet Taner
22.10.2008, 11:56:08
Arkadaşlar hava yönünden bir sıkıntı olmaz ise gezimizi bu hafta sonu pazar gerçekleştireceğiz. Sevgili ercan abinin rezervasyon konusunda fiyat alabilmesi için sayı bildirmemiz gerekmektedir. Gideceğimiz yer sapanca gölü kenarında çok nezih bir yer olup gelen herkesin çok keyif alacağına eminim. Eğer istenirse öğleden sonra da kreter gölü kenarında tamamen doğal bir ortamda çevresinde hiç yapı bulunmayan tamamen göl ve ağaçlar olan bir mekandada balık yeme şansımızda var hem kahvaltı hem balık yemeğe gerek yok denirse sadece kahvaltıda yapabiliriz...

Sizlerden ricam gelebilecek arkadaşların en kısa sürede liste oluşturmamıza yardımcı olması saygılar..Katılım Listesi

1- Ahmet Taner +1
2- 007 +1
3- Scootold+1
4-scootgirl

gebzelihalil
22.10.2008, 12:07:27
ahmet taner balık kahvaltı gezmek olunca gebzeli halili kim tutar .
ben ve artçım 2 kişi

Ahmet Taner
22.10.2008, 12:10:27
Katılım listesi

1- Ahmet Taner +1
2- 007 +1
3- Scootold+1
4- Scootgirl
5- Gebzelihalil+1

eklendiniz saygılar

Kribensis
22.10.2008, 12:23:58
Gelmeyi çok isterdik ama maalesef gelemeyeceğiz...Malumunuz taşınma işleri...:huh:

Sizlere iyi eğlenceler...

Haluk
22.10.2008, 14:39:29
Ahmetcim bende çok gelmek isterdim ama eşim tam olarak daha toparlanamadığı için hafta sonunu yine evde bulunmak zorundayım.
Sizlere iyi eğlenceler.

volkanadart
22.10.2008, 14:53:38
Ahmetcim bende çok gelmek isterdim ama eşim tam olarak daha toparlanamadığı için hafta sonunu yine evde bulunmak zorundayım.
Sizlere iyi eğlenceler.

Hayırdır haluk abi geçmiş olsun. Önemli bir şey değildir umarım

Haluk
22.10.2008, 15:07:54
Hayırdır haluk abi geçmiş olsun. Önemli bir şey değildir umarım

Volkan'cım çok teşekkür ederim.Geçen salıdan beri yatıyordu bel fıtığı başlangıcı teşhisi koydu dr.Dünde kontrolu vardı 10 gün daha çok dikkatli olması mümkün olduğunca ilaçlarını alıp kendini yormaması lazım.

volkanadart
22.10.2008, 15:14:36
Volkan'cım çok teşekkür ederim.Geçen salıdan beri yatıyordu bel fıtığı başlangıcı teşhisi koydu dr.Dünde kontrolu vardı 10 gün daha çok dikkatli olması mümkün olduğunca ilaçlarını alıp kendini yormaması lazım.

Anladım abi tekrar geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede düzelir eşin.

Kendine iyi bak abi

Haluk
22.10.2008, 15:21:11
Anladım abi tekrar geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede düzelir eşin.

Kendine iyi bak abi

Teşekkür ederim Volkancım
sende kendine iyibak Görüşmek üzere:friends:

burgmanbora
22.10.2008, 15:47:49
Haluk, çok geçmiş olsun. Acil şifalar.

Ahmet Taner
22.10.2008, 16:00:25
Haluk abicim çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...Kimbilir belki hava yine kötü olur haftaya erteleriz hep beraber gideriz kısmet ...

Haluk
22.10.2008, 16:12:18
Haluk, çok geçmiş olsun. Acil şifalar.
Bora'cım teşekkür ederim Sağol:friends:

Haluk abicim çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum...Kimbilir belki hava yine kötü olur haftaya erteleriz hep beraber gideriz kısmet ...

Ahmet'cim Teşekkür ederim.Kısmet inşallah:friends:

ruzgarin_torunu
22.10.2008, 17:00:20

aha işte benim derdii anlayacak birini buldum...

hoca minareden düşmüş.
'bana minareden düşmüş birini bulun' demiş! hesabı yani...

bugun 3. seans fizik tedaviye gittim.

dün hesapladim, ilk başlangicindan bu güne 9 hafta geçmiş !!!!

Haluk, eşine selam söyle ve onun derdini anladigimi ilet :)
sevgiler

Haluk
22.10.2008, 17:20:15
aha işte benim derdii anlayacak birini buldum...

hoca minareden düşmüş.
'bana minareden düşmüş birini bulun' demiş! hesabı yani...

bugun 3. seans fizik tedaviye gittim.

dün hesapladim, ilk başlangicindan bu güne 9 hafta geçmiş !!!!

Haluk, eşine selam söyle ve onun derdini anladigimi ilet :)
sevgiler

Sevgili Binnur
Benim başıma gelmedi ama gerçekten kötü bir rahatsızlık kesinlikle.İlk 3 gün çok zordu.Allah kimseyi sağlığından ayırmasın.
Sevgiler.

007
22.10.2008, 20:46:59
@Haluk

Kardeşim geçmiş olsun! Yeni gördüm. Acil şifalar diliyorum.

Haluk
22.10.2008, 22:02:32
@Haluk

Kardeşim geçmiş olsun! Yeni gördüm. Acil şifalar diliyorum.

Cüneyt teşekkür ederim.:friends:

Stingray
22.10.2008, 23:10:34
Geçen salıdan beri yatıyordu bel fıtığı başlangıcı teşhisi koydu dr.Dünde kontrolu vardı 10 gün daha çok dikkatli olması mümkün olduğunca ilaçlarını alıp kendini yormaması lazım.

Abi benzer lafı bana da bir beyin cerrahı demişti sonra Amerikan Hastanesinde bir fizyoterapiste gittim. 10 yıldır fıtık başlangıcı olan boynum 10 günlük masaj terapisiyle geçti.
Adamın ilk dediği şey fıtık başlangıcı diye birşey yoktur, fıtık ya vardır ya yoktur.

Tavsiye ederim abicim.
Geçmiş olsun.
Görüşmek üzere.

dishyburgman
23.10.2008, 00:05:50
Geçmiş olsun Haluk kardeşim,eşinize çok selamlar:))

Haluk
23.10.2008, 00:22:24
Abi benzer lafı bana da bir beyin cerrahı demişti sonra Amerikan Hastanesinde bir fizyoterapiste gittim. 10 yıldır fıtık başlangıcı olan boynum 10 günlük masaj terapisiyle geçti.
Adamın ilk dediği şey fıtık başlangıcı diye birşey yoktur, fıtık ya vardır ya yoktur.

Tavsiye ederim abicim.
Geçmiş olsun.
Görüşmek üzere.
Valla ne bileyim tolga insan kime güveneceğini şaşırıyor zaten,hafta sonu kuzenimin tanıdığı bir dr.daha muayene olucak bakalım o ne diyecek merak ediyoruz.
Görüşmek üzere.:friends:

Geçmiş olsun Haluk kardeşim,eşinize çok selamlar:))

Teşekkür ederim Bahar sağol.Sende bora ya çok slm Söyle
Görüşmek üzere:shake2:

Bu arada topıc konusu dışında seyretmeye başladı sayemde.:huh:
Herkesten özür dilerim.:flowers:
Pazar yağmurlu görünüyor bilginiz olsun:blink:

Hayali
23.10.2008, 00:30:43
Meteoroloji bu hafta sonuna "gökgürültülü sağnak yağışlı" diyo, sanırım sapanca bu haftada iptal olucak. Bu arada Halık abi, tanışmasakta, eşinize geçmiş olsun, Mevlam acil şifalar nasip etsin.

uzay
23.10.2008, 01:32:29
Hafta sonu İstanbul dısında olacagım icin bende gezinizde olamayacagım iyi eglenceler :)

Haluk
23.10.2008, 10:56:35
Meteoroloji bu hafta sonuna "gökgürültülü sağnak yağışlı" diyo, sanırım sapanca bu haftada iptal olucak. Bu arada Halık abi, tanışmasakta, eşinize geçmiş olsun, Mevlam acil şifalar nasip etsin.

İyi dileklerin için teşekkür ederim:shake2:

Kribensis
23.10.2008, 11:38:50

Tavsiye ederim abicim.
Geçmiş olsun.
Görüşmek üzere.

Evet...Acıbadem de Serkan'a fıtık başlangıcı teşhisi koydular.

Sonra İstanbul Cerrahi Hastanesinde Dr. Hakan Rauf Tüfekçi'ye gitti. Dr. Tüfekçi de aynen senin dediğin gibi "fıtık başlangıcı diye birşey yoktur, fıtık ya vardır ya yoktur" dedi ve bir iki "kemik yerine oturtma" seansından sonra Serkan iyileşti..

Haluk,

eşini Dr. Tüfekçiye götürmeni tavsiye ederim....

Geçmiş olsun.

Ahmet Taner
23.10.2008, 11:41:40
Ay sonuna doğru pastırma sıcakları geliyomuş 29 ekim zafer bayramınıda içine alan sıcak havalar'a az kaldı arkadaşlar gezimiz bu haftada iptal ama haftaya kesin gidiyoruz sanırım ....Hatta 29 ekim günü çalışmıyan arkadaşlarımız olursa bireysel organizasyon yapıp yakın biyerlerede gidebiliriz şile ağva ...Konuşalım bence..

2 Kasım pazar günü sapanca programında bir değişiklik yok...

Haluk
23.10.2008, 11:55:00
Evet...Acıbadem de Serkan'a fıtık başlangıcı teşhisi koydular.

Sonra İstanbul Cerrahi Hastanesinde Dr. Hakan Rauf Tüfekçi'ye gitti. Dr. Tüfekçi de aynen senin dediğin gibi "fıtık başlangıcı diye birşey yoktur, fıtık ya vardır ya yoktur" dedi ve bir iki "kemik yerine oturtma" seansından sonra Serkan iyileşti..

Haluk,

eşini Dr. Tüfekçiye götürmeni tavsiye ederim....

Geçmiş olsun.

Sevgili Meltem Teşekkür ederim.
Tavsiyen için çok sağol:shake2:

Kribensis
23.10.2008, 11:55:28
Haydi hayırlısı bakalım...

Belki 2 Kasım'da gelebiliriz...:clap2:

uzay
23.10.2008, 12:00:00
Ay sonuna doğru pastırma sıcakları geliyomuş 29 ekim zafer bayramınıda içine alan sıcak havalar'a az kaldı arkadaşlar gezimiz bu haftada iptal ama haftaya kesin gidiyoruz sanırım ....Hatta 29 ekim günü çalışmıyan arkadaşlarımız olursa bireysel organizasyon yapıp yakın biyerlerede gidebiliriz şile ağva ...Konuşalım bence..

Herseyin hayırlısı Ahmetcim umarım 2 Kasımda gezi gerceklesir :)

Kribensis
23.10.2008, 12:01:47
Sevgili Meltem Teşekkür ederim.
Tavsiyen için çok sağol:shake2:

Rica ederim.

Herşeyin başı sağlık...

Handan
23.10.2008, 20:44:10
Bu havalar bana inat kötü gidiyor sanırım. Bir zamanlar motordan uzak duran ben, ne zaman artçı olmaya başladım, gezilerinize katılacağım, bende bu zevki yaşayacağım dedimmmm.. havalar kötüleşti. :cray: Uğursuzluk bende mi acaba nedir? :wacko:

Bu arada Haluk bey, eşinize geçmiş olsun dileklerimi iletin lütfen:flowers:

Ahmet Taner
23.10.2008, 20:45:34
Haydi hayırlısı bakalım...

Belki 2 Kasım'da gelebiliriz...:clap2:

Havalar bile sizsiz geziye gitmemize izin vermiyo! Artık ne yapın edin gelin :shake2: Diğer arkadaşlarda programlarını ona göre yapsınlar allahın hakkı üçtür yine hava muhalefeti olursa artık nisana inşallah...
suzukimnet

LAWYER54
23.10.2008, 23:43:24

Ahmet 29 Ekime beni yaz...Ağva iyi tercih...

Ahmet Taner
24.10.2008, 00:51:47
Ahmet 29 Ekime beni yaz...Ağva iyi tercih...

Ercan abicim 29 ekim için ayrıca topik açmayı düşünmüyorum büyük ihtimalle hava güzel olucak nerde buluşup gideceğimizi burdan konuşuruz listeyede gerek yok bence yer ve saat belirleriz gelen gelir ...Gezelim abicim yaa özledim motorumu sizleri...Çok şükür yerleştikte artık telefon internetimde var darısı sevgili Meltemle Serkanın başına..:friends:

Kribensis
24.10.2008, 09:18:03
Ercan abicim 29 ekim için ayrıca topik açmayı düşünmüyorum büyük ihtimalle hava güzel olucak nerde buluşup gideceğimizi burdan konuşuruz listeyede gerek yok bence yer ve saat belirleriz gelen gelir ...Gezelim abicim yaa özledim motorumu sizleri...Çok şükür yerleştikte artık telefon internetimde var darısı sevgili Meltemle Serkanın başına..:friends:

Amin....:worshippy:

Haluk
24.10.2008, 11:26:29
Amin....:worshippy:

Kural ailesine yeni yuvalarının hayırlı olmasını dilerim.
Taşınmak zor iş allah kolaylık versin.
Sevgilerimle.:flowers:

Hayali
24.10.2008, 13:29:03
29 Ekim de büyük korteje katılmıycak mısınz? Geçen senelerde çok görkemli ve keyifli olmuştu; Karşıdan gelen gurupla Dolmabahçede buluşuldu ve ordan Taksim, Fatih üstü şehitliğe gidilmişti. şehitlik sonrası daşılmıştık, bazı arkadaşlar akşam ortaköyde ki fener alayına da katılmıştı.

007
24.10.2008, 15:24:41
Sevgili Hayali,

Bu tür katılımlar genelde hengame şeklinde ve düzensiz olduğu için resmi olarak katılmıyoruz.
Kendini bilmez birçok kişi birbirini geçmeye, diğerini öteleme ve itmeye çalıştığı için kazalara sebebiyet verici problemler doğuyor.
İsteyenler bireysel organizasyon yaparak katılabilir.

Ahmet Taner
24.10.2008, 21:26:25
29 Ekim de büyük korteje katılmıycak mısınz? Geçen senelerde çok görkemli ve keyifli olmuştu; Karşıdan gelen gurupla Dolmabahçede buluşuldu ve ordan Taksim, Fatih üstü şehitliğe gidilmişti. şehitlik sonrası daşılmıştık, bazı arkadaşlar akşam ortaköyde ki fener alayına da katılmıştı.

Sevgili adminimizin dediklerine de katılmakla beraber o gün için biraysel gezi planlamaktayız uzun zamandır toplanamadık hem görüşüp özlem gideririz hem de gecesinde sevgili tolganın düzenlediği ışık gösterisinde 29 EKİM coşkusunu hep birlikte kutlamış oluruz.. Fakat bahsettiğin kortej gerçektende çok anlamlı çok iyi düşünmüşsün katılan arkadaşlarımızada çok dikkatli olmalarını rica ediyorum...saygılar.
suzukimnet

Hayali
25.10.2008, 00:45:30
Kortej bilgilerini başka bir topikte, bireysel teklif niteliğinde, yazdım. geçen sene ragalraptor.net olarak ordaydık ve düzenimizi bozmadan, şehitliğe kadar varmıştık. bazı kendini bilmezler, tekker yapmak, yada gereksiz akselerasyonlarla sollamalar- sağlamalar yapmak istemişlerdi ama bizim gibi düzenini bozmayan kulüplerin arasında yer alamamışlardı. gelmeyi düşünen arkadaşlar olursa baklerim, hem tanışır, hemde anlamlı bir sürüş yapmış oluruz...

Stingray
25.10.2008, 00:49:01
Geçen sene karşı komşum şehitliğe gitmişti anlata anlata bitiremedi.
Kötü tipler her zaman olacaktır yapacak bişey yok.

Ahmet Taner
25.10.2008, 00:59:21
Sapanca gezisi için katılımdaki son durum;

Katılım listesi

1- Ahmet Taner +1
2- 007 +1
3- Scootold+1
4- Scootgirl
5- Gebzelihalil+1
6- DARK 1907+1
7- Tamer Altan+ 1-2-3 (araba ile olailir)

Arkadaşlar sadece motor kullanan arkadaşların nicklerini yazdım artçılar kızmaz umarım :) onlar daimi +1 :)

Yalçın
26.10.2008, 10:51:20
Son anda bir terslik olmazsa, eşimle beraber orda olacağız....

Ahmet Taner
27.10.2008, 20:58:47

Katılım listesi

1- Ahmet Taner +1
2- 007 +1
3- Scootold+1
4- Scootgirl
5- Gebzelihalil+1
6- DARK 1907+1
8- Yalçınnn+1

Arkadaşlar sadece motor kullanan arkadaşların nicklerini yazdım artçılar kızmaz umarım onlar daimi +1

LAWYER54
27.10.2008, 23:23:22

Katılım listesi

1- Ahmet Taner +1
2- 007 +1
3- Scootold+1
4- Scootgirl
5- Gebzelihalil+1
6- DARK 1907+1
8- Yalçınnn+1

Arkadaşlar sadece motor kullanan arkadaşların nicklerini yazdım artçılar kızmaz umarım onlar daimi +1

Arkadaşlar bu arada 2 alternatifimiz var :
1- Önce sapanca kenarında kahvaltı - Kartepe çıkış (zemin durumuna göre değişebilir) - çay molası -
2- Sapanca kahvaltı - panaromik tur - Poyrazlar gölü kenarında balık ziyafeti

tercihe göre tesis ve fiyat görüşmeleri yapılacak ve Organizasyon sorumlumuz Ahmetciğim tarafından açıklanacaktır.

gebzelihalil
28.10.2008, 10:19:30
ahmet sabah kahvaltısını otobanda bercestede yapsak diyorum
( sapanca gişelerinden cıkınca yaklaşık 10 km sonra bercestenin arkadan girişi var .araç girişi yok sadece yaya )

Ahmet Taner
28.10.2008, 12:04:32
ahmet sabah kahvaltısını otobanda bercestede yapsak diyorum
( sapanca gişelerinden cıkınca yaklaşık 10 km sonra bercestenin arkadan girişi var .araç girişi yok sadece yaya )

Sevgili Halil abicim(Gebzeli) Ercan abi dedeman'ın göl kıyısındaki yerini ayarladı sadece sayıyı bildirecez bir aksilik olursa orasıda olabilir tabiki...

Bursa grubundan ses yok uzun zamandır ....:cray:

gebzelihalil
28.10.2008, 15:04:19
Sevgili Halil abicim(Gebzeli) Ercan abi dedeman'ın göl kıyısındaki yerini ayarladı sadece sayıyı bildirecez bir aksilik olursa orasıda olabilir tabiki...

Bursa grubundan ses yok uzun zamandır ....:cray:

benimki sadece öneriydi göl evi :dpac: daha güzel. :good:
inşallah hava musade eder. :thumbup:

Ahmet Taner
29.10.2008, 00:00:52
benimki sadece öneriydi göl evi :dpac: daha güzel. :good:
inşallah hava musade eder. :thumbup:

:)Abicim bu seferde müsade etmezse zaten geziyi iptal edicem telefonlarımız var topik açmadan telefonlaşarak gideriz gelebilen var gelemiyen var nazara geliyoruz heraldesuzukimnet

gebzelihalil
30.10.2008, 17:51:06
ahmetcim hafta sonu sapanca gezisine katılamıyorum çünkü benim oğlanın okul veli toplantısı çıktı.
sizlerle birlikte olamasamda gönlüm sizlerle olacaktır.sizlere iyieğlenceler dilerim

Ahmet Taner
30.10.2008, 19:58:44
ahmetcim hafta sonu sapanca gezisine katılamıyorum çünkü benim oğlanın okul veli toplantısı çıktı.
sizlerle birlikte olamasamda gönlüm sizlerle olacaktır.sizlere iyieğlenceler dilerim

Kısmet abicim gönüller bir olsun bidahaki sefere inşallah.

Katılım listesi

1- Ahmet Taner +1
2- 007 +1
3- Scootold+1
4- Scootgirl
5- pathfinder
6- DARK 1907+1
8- Yalçınnn+1
9- DOST EL

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] adresinden gideceğimiz yer hakkında deataylı bilgiye ulaşabilirsiniz..Pazar günü 35 ytl olan brunch keyfi sevgili Ercan abimiz sayesinde 20 ytl'ye indirilmiştir.
09:00-14:00 saatleri arasında verilen brunch ın ardından çok keyifli yolu olan kartepeye doğru yola koyulup çok hoş manzarası olan sürpriz biyerde çayımızı içeceğiz..
Hava sıcaklığı yaklaşık 24 derece olacaktır. Tam bir bahar havası, bir motorcunun isteyebileceği herşeyin olduğunu düşündüğüm bir gezi planlamaya çalışmaktayım...

Aynı gün farklı bir gezide olmadığına göre bizde geliyoruz demek için daha neyi bekliyorsunuz ben anlamadım arkadaşlar hadi eller havaya:clap2::good: suzukimnet

Stingray
30.10.2008, 20:29:31
Pazar gezim olacağı için gelemiyorum, size iyi eğlenceler Ahmetçim.

Ahmet Taner
30.10.2008, 20:46:56
Pazar gezim olacağı için gelemiyorum, size iyi eğlenceler Ahmetçim.

Tolgacım 3 haftadır yırtınıyorum burda sapanca diye ne gezisiymiş bu ?:lac:

fly
30.10.2008, 20:50:13
Kısmet abicim gönüller bir olsun bidahaki sefere inşallah.

Katılım listesi

1- Ahmet Taner +1
2- 007 +1
3- Scootold+1
4- Scootgirl
5- pathfinder
6- DARK 1907+1
8- Yalçınnn+1
9- DOST EL

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] adresinden gideceğimiz yer hakkında deataylı bilgiye ulaşabilirsiniz..Pazar günü 35 ytl olan brunch keyfi sevgili Ercan abimiz sayesinde 20 ytl'ye indirilmiştir.
09:00-14:00 saatleri arasında verilen brunch ın ardından çok keyifli yolu olan kartepeye doğru yola koyulup çok hoş manzarası olan sürpriz biyerde çayımızı içeceğiz..
Hava sıcaklığı yaklaşık 24 derece olacaktır. Tam bir bahar havası, bir motorcunun isteyebileceği herşeyin olduğunu düşündüğüm bir gezi planlamaya çalışmaktayım...

Aynı gün farklı bir gezide olmadığına göre bizde geliyoruz demek için daha neyi bekliyorsunuz ben anlamadım arkadaşlar hadi eller havaya:clap2::good: suzukimnet

Kocacım sen üzülme gelirler gelirler:rolleyes:

LAWYER54
30.10.2008, 21:12:00
Kocacım sen üzülme gelirler gelirler:rolleyes:

Valla Fulya kardeşim, ne zamandır beklediğimiz bir geziydi. Herkesi bekliyorum. Ben sırf arkadaşları görmeye Sakarya'dan İstanbula gidiyorum. Ee bu arkadaşlar beni yalnız bırakacaklar değil ya........suzukimnet
Bu arada kartepe için Normal hava sıcaklığı en az -10 derece olarak düşünün ve polarlarınızı alın derim.

Stingray
30.10.2008, 21:37:39
:friends:
Tolgacım 3 haftadır yırtınıyorum burda sapanca diye ne gezisiymiş bu ?:lac:

Ahmetçim 3 haftadır tüm hava durumu kanalları metrekareye kaç litre yağış yağacağını bas bas bağırıyor, ısrarla o tarihe gezi açıyor ve sonra da ertelemek zorunda kalıyorsun. İlk açtığın tarihte Windguru'ya baktım 4m3 yağış gösteriyordu, 2.hafta ise 6m3.
Gelme üzerime atarım bak valla kendimi köprüden :)

Valla Fulya kardeşim, ne zamandır beklediğimiz bir geziydi. Herkesi bekliyorum. Bu arada kartepe için Normal hava sıcaklığı en az -10 derece olarak düşünün ve polarlarınızı alın derim.

Canım abicim, ne zamandır benim de beklediğim bir gezi fakat ukalalık olarak görmezseniz nacizhane tavsiye anlamında fikirlerimi söyleyeceğim.

Bu konsept gezi Ağustos ayında yapılır. Sapanca'ya gidip Kartepe'ye çıkacaksın ki işin tam keyfi çıksın. Kartepe çok güzel bir yer ve yolu çok güzel tam motorluk.
K7 için ise sorun çıkartabilir uyarmadı demeyin.

Geçen sene 4 defa Sapanca gölü yaptım ve hepsi de yaz günüydü, Pazar günü hava 23 C ve akşam dönüş rotasında hava 15 C olacak.
Hissedilen sıcaklık ise süratinize bağlı olarak minimum 6-8 C'ye kadar düşecek. Ortalama 2 mola verseniz bu halde bile eşler için ciddi üşüme miktarı demek.

Göztepe BP'den Kartepe zirve 120 km, 2 saat sürüyor. Böyle bir gezide, Kasım ayında yolda üşümemek için tekeri 11'de döndürmelisiniz. Önceki saatlerde hava sıcaklığı 15C ve hissedilen sıcaklık 7C olacaktır.
Pazar sıcak yataktan çıkıp bu sıcaklıkta 2 saat yol gideceksiniz demek. Hadi erken çıkmadınız 11:00'de çıktınız, bu da varış sürenizi 13:00 yapar. Yemekti, geziydi, iniş ti, göl çevresiydi yola çıkmak için 4,5 saatiniz var. 16:30'dan sonra yola çıkarsanız, karanlığa kalırsınız ve sürüş güvenliğiniz tehlikeli olmaya başlar ve daha fazla üşürsünüz.

Böyle bir durumda gerek sürücü gerek te artçının çok üşümemesi için motor pantolonu giymesi şart. Gündüz Sapanca etrafında 23 C sıcakta bu pantolonla takılırsanız, dolaşması çok zor olabilir, hadi dolaştınız diyelim, terleme sonrası akşam dönüşte üşüme ihtimaliniz daha da artacaktır unutmayın.

Buna ek olarak, bu gibi grup gidişlerinde akşam geç saate kalmanın Bursa gezisinde ne kadar stres yarattığını gördüğüm için sadece uyarmak anlamında söyledim.

Bu sebepten dolayı çok istediğim Motorla Kartepe Zirve gezisi yerine, Pazar günü eşimle farklı bir program yapma kararı verdik.

Yani daha doğrusu bu ihtimalleri göz önünde bulundurarak geziye iç işleri bakanımı ikna edemedim :)

İnşallah haftaya farklı ortamlarda bir araya gelebiliriz.

Dikkatli gidin, bol bol foto çekin

Sizleri öpüyorum, iyi eğlenceler :friends:

estemo
30.10.2008, 22:56:26
ahmetcigim eşim deniz biraz rahatsız o yüzden gelmemiz zor görünüyor.şayet düzelirse ve uzun yol yapabilecek duruma gelirse haber veririm.yani durumuna göre ya evdeyiz,ya kısa bir yol olabilir yada uzun bir yol.
herşey nasip kısmet

selamlar

Ahmet Taner
30.10.2008, 22:58:38
Sevgili Tolga burda site için bişeyler yapmaya çalışıyorum ve yaklaşık 1 aydır yağış nedeniyle sapanca gezimiz iptal oluyor...ilk hafta yağış ihtimali sonradan oluştu topiği açtığımda parçalı bulutlu 17 derece idi sonrasında yağış riski oluşunca iptal ettim ve o günde yağmur yağmadı..Herneyse ben yanlış yapmışta olabilirim bu beni utandırmaz sadece bundan sonrasında daha dikkatli olmamı sağlar..Bu benim düzenlediğim ilk organizasyon hatada yapabilirim tarih konusunda ama sen eski organizatör olarak 1 aydır bekleyipte geziye 3 gün kala bunları yazman beni biraz düşündürdü doğrusu...ayrıca diğer motosiklet sitelerinede bakıyorum bu mevsimde abanta giden bile var yani motosiklet siteleri geziyolar..... kasım ayında 24 derece sıcaklığı birdaha bulabileceğimizide sanmıyorum ayrıca sezonu kapatma gezisi olarak çokta anlamlı olacağını düşünüyorum...Tolga emin ol benim konumumda sen olsaydın karda yağsa gelirdim! SENİN için gelirdim beni tanıyanlar bilirler...ben zafer abi içinde gelirdim bora abi içinde mert içinde cüneyt içinde çünkü ben size ailem dedim dostum dedim.....

Kişisel problemi olan konuşmaz görüşmez bu beni ilgilendirmez kimse çocuk değil ama bu benim düzenlediğim ilk geziye özellikle sizlerin gelmeyişi beni çok üzdü...

şimdi istiyen gelsin istemiyen gelmesin ben sevgili eşimi alıp pazar sabahı 08:30 da buluşma yerinde olucam...fikri değişen gelmek istiyen olursa sevinirim gelmezlersede üzülmem.....

Bu arada lütfen kimse farklı anlamlar çıkarmasın koca koca insanlarız herkes herşeyi biliyo tek ricam yaşımıza kalitemize yakışan şekilde davranalım...

saygılar hatam varsa affola....

tolgacım senin mesajına denk geldi kardeş sende yanlış anlama...

estemo
30.10.2008, 23:31:16
evet arkadaşlar gezi super:good:. zorunlu mazereti olmayanlar bu fırsatı kaçırmayın, haydin motorcular SAPANCA ya.:yahoo:
ahmet kardeşim;tüm arkadaşlar ilk gezinde yanında olmaya çalışacak sen rahat ol.:friends:

Ahmet Taner
30.10.2008, 23:35:27
evet arkadaşlar gezi super:good:. zorunlu mazereti olmayanlar bu fırsatı kaçırmayın, haydin motorcular SAPANCA ya.:yahoo:
ahmet kardeşim;tüm arkadaşlar ilk gezinde yanında olmaya çalışacak sen rahat ol.:friends:

Desteğin ve abiliğin için teşekkür ederim özcan abicim ..

Stingray
30.10.2008, 23:46:45
Sevgili Ahmetçim
İlk gezim diye bir sıfat yok bunu boşuna üzerine alıyorsun, kendini şartlıyorsun.
Böyle bir olgu olsaydı 1 sene evvel ilk gezimde şu an burada yazı yazan kimse yoktu, yönetim den de kimse gelmemişti.
Zerre kadar da alınmamış, konuyu kişisel algılamamıştım ki o dönemi bilen bilir nasıl bir dönem olduğunu.
Bu yazının senin üslubun olduğunu düşünmüyorum niyetimi de anlayamamışsın yazık.

Sen bana sebebini söyledin bende delikanlı gibi sebebini söyledim ki bunu da yanlış anlama diye MSN 'den sana tüm iyi niyetlerimle yazıyordum.

Her ne kadar sen bunu kişisel yaptığımı düşünsende, bu zehir zemberek suçlayıcı üslup ile yazmış olduğun yazıyı yazarken eş zamanlı sana MSN'de tüm iyi niyetimle yazmış olduğum kelimeler senin aklında ve vicdanında sana karşı dimdik ayakta duracaktır.

Sonuna yazdığın eş zamanlı yazdım kusura bakma değişin bile bunun ilk örneği.

Sevgiler

Ahmet Taner
30.10.2008, 23:50:42
Sevgili Ahmetçim
İlk gezim diye bir sıfat yok bunu boşuna üzerine alıyorsun, kendini şartlıyorsun.
Böyle bir olgu olsaydı 1 sene evvel ilk gezimde şu an burada yazı yazan kimse yoktu, yönetim den de kimse gelmemişti.
Zerre kadar da alınmamış, konuyu kişisel algılamamıştım ki o dönemi bilen bilir nasıl bir dönem olduğunu.
Bu yazının senin üslubun olduğunu düşünmüyorum niyetimi de anlayamamışsın yazık.

Sen bana sebebini söyledin bende delikanlı gibi sebebini söyledim ki bunu da yanlış anlama diye MSN 'den sana tüm iyi niyetlerimle yazıyordum.

Her ne kadar sen bunu kişisel yaptığımı düşünsende, bu zehir zemberek suçlayıcı üslup ile yazmış olduğun yazıyı yazarken eş zamanlı sana MSN'de tüm iyi niyetimle yazmış olduğum kelimeler senin aklında ve vicdanında sana karşı dimdik ayakta duracaktır.

Sonuna yazdığın eş zamanlı yazdım kusura bakma değişin bile bunun ilk örneği.

Sevgiler

Tolgacım sen benim ne demek istediğimi çok iyi anladın sitemimide anladın herşeyide anladın..kişisel olmadığınıda çok iyi biliyosun...sorun yok..

Stingray
30.10.2008, 23:59:50
Aynen Ahmetçim gözümsün unutma bunu.:friends:

007
31.10.2008, 15:43:41
Ahmetcim, sabah hava 8 de 17 derece gözüküyor. Dönüş için 16:00 çıksak, saat 17:00 de hava 19 derece gözüküyor.
Gün içinde zaten 23 derece. Kartepe soğuk olacaksa, panoromik göl turu yapılabilir.
Ayrıca katkılarından dolayı sevgili Ercan' a da teşekkürler :)

LAWYER54
01.11.2008, 00:22:36
Sevgili Tolga burda site için bişeyler yapmaya çalışıyorum ve yaklaşık 1 aydır yağış nedeniyle sapanca gezimiz iptal oluyor...ilk hafta yağış ihtimali sonradan oluştu topiği açtığımda parçalı bulutlu 17 derece idi sonrasında yağış riski oluşunca iptal ettim ve o günde yağmur yağmadı..Herneyse ben yanlış yapmışta olabilirim bu beni utandırmaz sadece bundan sonrasında daha dikkatli olmamı sağlar..Bu benim düzenlediğim ilk organizasyon hatada yapabilirim tarih konusunda ama sen eski organizatör olarak 1 aydır bekleyipte geziye 3 gün kala bunları yazman beni biraz düşündürdü doğrusu...ayrıca diğer motosiklet sitelerinede bakıyorum bu mevsimde abanta giden bile var yani motosiklet siteleri geziyolar..... kasım ayında 24 derece sıcaklığı birdaha bulabileceğimizide sanmıyorum ayrıca sezonu kapatma gezisi olarak çokta anlamlı olacağını düşünüyorum...Tolga emin ol benim konumumda sen olsaydın karda yağsa gelirdim! SENİN için gelirdim beni tanıyanlar bilirler...ben zafer abi içinde gelirdim bora abi içinde mert içinde cüneyt içinde çünkü ben size ailem dedim dostum dedim.....

Kişisel problemi olan konuşmaz görüşmez bu beni ilgilendirmez kimse çocuk değil ama bu benim düzenlediğim ilk geziye özellikle sizlerin gelmeyişi beni çok üzdü...

şimdi istiyen gelsin istemiyen gelmesin ben sevgili eşimi alıp pazar sabahı 08:30 da buluşma yerinde olucam...fikri değişen gelmek istiyen olursa sevinirim gelmezlersede üzülmem.....

Bu arada lütfen kimse farklı anlamlar çıkarmasın koca koca insanlarız herkes herşeyi biliyo tek ricam yaşımıza kalitemize yakışan şekilde davranalım...

saygılar hatam varsa affola....

tolgacım senin mesajına denk geldi kardeş sende yanlış anlama...

Ben bu topiğin geldiği boyutu anlayamadım mazur görün anlamakda istemiyorum. Sevgili arkadaşlar,abilerim kardeşlerim, bizler "küçük bir paydada gönül birliği etmiş" boş zamanlarında dosluklardan ,gezilerden ve motora binmekten keyif almayı hedeflemiş ve bu çizgide kesişmiş insanlarız. Bu anlamda ne devlet kurarız ne de yıkarız, ne siyaset yaparız nede yargılarız, ne ortak şirket sahibiyiz ne de üyeleri olduğumuz bir dernek var,ortak olduğumuz tek duygu arkadaşlık ve dostluk, o yüzden paylaşamayacak bir şey olmadığını düşünüyorum ve topiğin bu hale gelmesine de çok üzülüyorum. Ben hepinizi ayrı ayrı seviyorum ve değer veriyorum.İmkanı olan herkesi de bekliyorum.

Ahmet kardeşim, Ben defalarca sırf suzukimnet ruhu için tek başıma İstanbul yaptım ve yine yağmurda ,gece soğukta risk alarak döndüğüm oldu. Bu tür şeyler ne mecburiyet ne de zoraki , gönül ve keyif işi.Ben sizlerle birlikte olmaktan keyif alıyorum ve İstanbulda tanıdığım hiç bir ticari beklentimin olmadığı,etiketin hükümsüz olduğu yalın sade ve düzgün arkadaşlarımın olduğunu bimek bana güven veriyor. Bu sebeple Ben hepinizi ağırlamaktan mutluluk duyarım,zevk alırım. 1 kişi de gelseniz 100 kişi de gelseniz ben ve eşim Sapanca otoban çıkışında olacağız. Bu arada kartepe değişken bir güzergah ve ben Cumartesi günü motorumla gidip yol ve mekanı test edeceğim.Uygun değil ise Adapazarında gezilecek kısa mesafe çok yer var. Scooter ile gelecek arkadaşlar dert etmesinler. Dönemeyenleri de misafir ederim :shiny:. hayat bir gündür oda bu gündür keyifle hep beraber yaşayalım.......

Ahmet Taner
01.11.2008, 10:00:27
hayat bir gündür oda bu gündür keyifle hep beraber yaşayalım.......

Daha üzerine ne diyebilirimki, Ercan abicim güzel yazın anlamlı sözlerin için teşekkürler...

fly
01.11.2008, 14:15:44
Ercan abim ne diyebilirimki ;tek kelimeyle harikasın :clap2:

Stingray
02.11.2008, 00:51:08
Arkadaşlar sizlere iyi eğlenceler :friends:
Kazasız, belasız gidip gelirsiniz inşallah

Sevgiler

dishyburgman
02.11.2008, 01:04:08
Hayırlı yolculuklar arkadaşlar:tongue3:

beetle65
02.11.2008, 01:08:05
Hayirli yolculuklar ve iyi eglenceler :)

uzay
02.11.2008, 01:10:58
Güzel resimler bekliyoruz Güle Güle gidin Cocuklar :tongue3:

Ahmet Taner
03.11.2008, 01:04:48
Bu gün bu şekilde sonlanmamalıydı.........

LAWYER54
03.11.2008, 22:13:09
Bu gün bu şekilde sonlanmamalıydı.........

Her şey kader be Ahmetim, elden ne gelir....Önemli olan hayat kaybolmadan hayata dair şeyleri güzel yaşamak ...

Ahmet Taner
05.11.2008, 19:47:10
Fotoğrafları önümüzdeki hafta paylaşıcaz arkadaşlar...