Orijinalini görmek için tıklayınız : Mont Tavsiyesi
atatan
27.10.2008, 23:13:48
Arkadaşlar merhaba;
Bir mont satın almak istiyorum ve tavsiyenize ihtiyacım var.Monttaki ihtiyaçlarım.
-Kaliteli olmalı!!!
-Motoru soğuk ve yağışlı havalarda pek kullanmasamda Mümkünse 4 mevsim kullanılabilmeli.Yazın terletmemeli, kışın sıcak tutabilmeli ve su geçirmemeli.
-Aktif olarak kayak ve yelken yaparken de giymek te istiyorum.(Gerekirse korumalarını çıkartarak)
-Uygun fiyat açısından Fuar zamanı muhakkak beklenmeli mi?Ne kadar bir avantaj sağlanabilir?
Böyle bir mont bulabilirmiyim sizce?:confused1:
LAWYER54
27.10.2008, 23:24:50
Hasanpaşa Motomax a bak derim, uygun ve kaliteli montlar var...
sburgman
28.10.2008, 16:03:17
Hem yazlık hem kışlık olayına girme bence kışlık mont başka yazlık mont başka.Fark etmediğini söyleselerde çok fark ediyor...
iso7373
28.10.2008, 16:38:23
Arkadaşamın bende senin gibi ne alayım nerden alınır tavsiye üzerine gittim kızıl toprak MOTOTAL orada hüseyin arkadaşımız var yardımcı olur ve fiyatlarda çok yardımcı oluyor.Ve seninde istedigin montlar orada var çok çeşit motlar mevcuttur:)
Yalçın
28.10.2008, 20:21:01
Cadde de bulunan bu mağazaya bir uğra derim..
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
Burada koruma üzerine en iyi (kaliteli) ürünleri bulabilirsin. Ürün alırken sana yol gösterir...:shades:
Ahmet Taner
29.10.2008, 09:35:52
Hasanpaşa Motomax a bak derim, uygun ve kaliteli montlar var...
Evet , geçen hafta kayınbradere ordan bering marka mont aldık 165 ytl ve hanımın reviti kadarda iyi soğuk falanda kesinlikle geçirmiyo zaten orası indirim mağazası bir bak derim..
Blackpanther
30.10.2008, 10:50:22
Sburgmanında dediği gibi yazlık ve kışlık olayı çok farklı,ikisininde yeri ayrı bence.
Fiyat konusundada,geçen sene fuarı bekledim bir iki şey almak için ama nedense fiyatlar uçmuştu fuarda.
mağazada satılan belli fiayttaki bir mont aynı mağazanın fuarda açtığı stantda daha pahalıydı,bizzat şahit oldum.
Ama bu sene nasıl olur bilemiyorum,ama dolar böyle yükselmeye devam ederse şimdiki fiyatlardan daha fazla olacağı kesin:huh:
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.