PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GS500 Şanzuman Yardım!

firat_gs500
12.11.2008, 13:20:40
gs500 mün suanda motor kısmı canavar gibi calısıo hava filitresi falan yok ama genede iyi durumda...ama dış aksamı cok kötü yan kapaklar ve hele hele depo hiç yok denebılır....

bı arkadas gs500 satıoo şanzumanı arızalıymıs...dıs aksamı falan cok iyi hatta süper...ben o motoru alsamda bendekının şanzumanı ona havale etsem eksıgını falan tamamlayıp ii bı motor yapsam olmaz mı...

soracagım sey suu...benım motor 88 model arızalı olan gs500 de 94 model...acaba bu iki motorun şanzumanları aynı mıdır....
sadece şanzuman değil diğer motor bloguyla ilgili kısımları aynı mıdır...ne bılım sübapları krankı ekzantrikleri piyanoları vs vs ....anladınız sanırım ne demek istedıgmı....şimdiden tsk ler...

BU ARADA SAFAK 6 KASIM 18 DE MOTORUMA KAVUSUYORUM....

007
12.11.2008, 14:25:02
Fırat kardeş soruna Altan Motor cevap verebilir. 0216 306 23 19
Bu arada aramıza hoş geldin!

firat_gs500
12.11.2008, 14:33:40
hosbuldum abı....ya ben gecen senede zaten altan motordan bı arkadas sayesınde buraya uye olmustumda askerdeyım suan unuttum uye adımı falan tekrardan uye oldum....tskler abı
bı sıte buldum ama pek bısey anlamadım bıde sen bak yahuuu
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

bide bu var ....

buna göre motorda hiç bı değişiklik yapılmamıs...sadece dış aksam değişmiş....

locco
12.11.2008, 14:42:05

ağırlıkla suzuki katanalar için parça satıyor genelde oem parçalar.performans kitler vs.sahibi marc diye bir adam yabancı bir forumdan tanısıklıgım var.ona detaylı bir mail yazarsan sana parçaların uyum ve temini ile ilgili yardımcı olabilir sanıyorum.

ayrıca [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] dan da bilgi alabilirsin.ağırlıklıkla kanada ve amerikalı kullanıcılar var.
ya da google dan gs 500 forumlarını aratabilirsin.

mesela su link gibi [<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

firat_gs500
12.11.2008, 14:47:43
sağolasın abı..eyvallah..simdi bide ingilizce tercüman bulmak lazım...nalet olsun yaw keske ingilizce deslerınde kopya cekmek yerıne calıssaydım...

Thai
12.11.2008, 17:50:46
Sevgili Fırat,
Sen hele dön bir askerden, mutlaka sana yardımcı olacak birileri çıkar forumdan.

firat_gs500
14.11.2008, 13:13:06
safak 4 hala cvp yook :cray:

altanmotor
15.11.2008, 00:38:04
fırat slm ..
motorların şasi numaralrını tam olarak yollarsan katolokdan bakar sana parca kodlarından
olup olmıca konusunda yardımcı olmaya calışırım
S&S
TAMER :friends:

firat_gs500
01.12.2008, 16:51:35
sağolasın abı...sorun halledılmıstır....ıstemıom o motoruda....kendımınkınıde yapmıom artık...okadar ugrastım...bı taraftan yaparken dıger taraftan bozuluo....ama gene gs500 alacam...yaza dogru...ama o bozuk olanı değil...adam gıbı bıse yalacam elı ayagı duzgun..bendekınıde yedek parca olarak kullancam..inşallah yedek parcaya ıhtıyac duymayız ama.... herkese cok tsk edıyorum yardımlarınız ıcın...