Orijinalini görmek için tıklayınız : 216 Cafe Kahvaltı Fotoğrafları!
artci
16.11.2008, 19:53:18
Güneşli bir gün,güzel insanlar,süper muhabbet...Bir pazar günü daha ne istenebilir ki?
Emeği geçen herkese teşekkürlerimle,
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
Arzucum bu güzel kareler için, teşekkür ederiz :)
Günün esprileri;
* Ahmet bizi discoya götür :yahoo:
* Sitemizin falcısı Demir :wub:
* Ziya, montunun cebinden yumurta çıkınca şaşırır :blink: Tamer Altan' ın muzipliği :p
Ahmet Taner
16.11.2008, 20:39:11
Arzucum öncelikle bu güzel kareler için çok teşekkür ederim iyiki varsın..
Günün esprilerinin devamı;
Çekirge yiyen ziya'yı unutmuşsun kardeşim :)
çıtır çıtır çekirge hoplayarak çekirge yerim seni çekirge....:dpac:
scootold
16.11.2008, 20:45:51
Bir de gözlük hırkızı Bülent le, gözlüksüz Ahmet var...:yahoo::dribble::shiny:
LAWYER54
16.11.2008, 21:29:58
Güzel bir gün olmuş. Niyet etmemize rağmen Sakaraya'dan gelemedik. Arkadaşlardan özür dilyoruz.
Handan
16.11.2008, 21:30:28
Çoookkkk güzel bir gündü gerçekten :clap2::clap2: Tadı damağımda kaldı dersem yalan olmaz. Arzu; emeğine sağlık, güzel kareler yakalamışsın. Özellikle adaşının kareleri harikaaa :dribble::dribble::dribble: Kahve fallarımız ise gerçekten müthişti :yahoo:
Ahmet Taner
16.11.2008, 21:41:47
Güzel bir gün olmuş. Niyet etmemize rağmen Sakaraya'dan gelemedik. Arkadaşlardan özür dilyoruz.
Ercan abicim gönüllerimiz bir, hepimiz sağlıklı olalımda herzaman görüşürüz..
:shiny:
Gercekten keyifli bir gün olmuş :)
Blackpanther
16.11.2008, 23:48:01
Güzel bir gün geçirmenize sizlerin adına çok sevindim..
Şu an tok olmama rağmen resimleri görünce birden acıktım:shiny:
Biz bu pazar her zamanki gibi beşik salladık:shiny:Beşik sallama olayı uzun bir süre devam edecek gibi gözüküyor..:wacko:
Kribensis
17.11.2008, 10:09:21
Eveeettt..
Artık bu sözler klişeleşti ama ne yapalım..gerçek böyle: Gerçekten güzel bir gündü. Hava güzel, insanlar güzel mamalar güzel.....daha ne olsun.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
Not: Demek gözlük bulundu...Herşeyi umardım da Bülent ağabeyin gözlük hırsızı olduğunu ummazdım....:cool:
Karasuzu
17.11.2008, 10:39:14
Çok güzel bir buluşma daha...:clap2: Bu toplantılara katılamamak bizi üzüyordu ama artık oğlumuz 4,5 aylık oldu bizde artık bundan sonraki toplantı ve buluşmalara ufak ufak eşlik edebiliriz sanırım.Çok özledik sizleri..:wub:
scootold
17.11.2008, 12:19:13
Not: Demek gözlük bulundu...Herşeyi umardım da Bülent ağabeyin gözlük hırsızı olduğunu ummazdım....:cool:
Ben de ummazdım...:shiny:
Ama en azından hırsız değil hırkız...:yahoo:
Kribensis
17.11.2008, 12:23:30
Ben de ummazdım...:shiny:
Ama en azından hırsız değil hırkız...:yahoo:
:thumbup:....neyse an azından yabancıya gitmemiş..
arkadaşlar gözlük elime sabah saat 9.00 da ulaştı.Sağolsun bülent abicim üşenmeyip sabah sabah işyerime uğrayıp bıraktı.Çok teşekkür ederim bülent abi kendim ve eşim Ahmet adına...:flowers:
Çok güzel bir buluşma daha...:clap2: Bu toplantılara katılamamak bizi üzüyordu ama artık oğlumuz 4,5 aylık oldu bizde artık bundan sonraki toplantı ve buluşmalara ufak ufak eşlik edebiliriz sanırım.Çok özledik sizleri..:wub:
Vayy! Junior Karasuzu ne çabuk büyümüş :blink:
Bekliyoruz Cenk kardeşim :)
Kribensis
17.11.2008, 15:19:54
arkadaşlar gözlük elime sabah saat 9.00 da ulaştı.Sağolsun bülent abicim üşenmeyip sabah sabah işyerime uğrayıp bıraktı.Çok teşekkür ederim bülent abi kendim ve eşim Ahmet adına...:flowers:
Veeeeee.....mutlu son :good::clap2:
Ahmet Taner
17.11.2008, 17:15:46
Ziyacım fotolar için çok teşekkürler, Bülent abime hırkız demeyin bozuluyorum sadece gözlüğümün bir süreliğine güvenliğini sağladı o kadar...
Ziyacım fotolar harika :)
Falcı Demir' e koptum :shiny:
Tüm fotograflari arzunun mesajının altına ekledim....
Muck muck.
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.