Orijinalini görmek için tıklayınız : Yağ Kaçırma..
Blackpanther
18.11.2008, 11:41:46
Ön tekerleğin oradan yağ kaçırıyor...Altan Cafeye uğrayacağım ama yalnız olduğum için iş yerinde pek ayrılamıyorum.T&T Kardeşlere sormak istiyorum,acaba riskli bir şey teşkil edermi aciliyeti varmıdır uğramam için?
Okadarda dikkat ediyorum çukurlara,gidip geldiğim düzergahta sırf asfalt..neden oldu acaba:confused1:
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
Burakcım, konuyu Altan Motor destek bölümüne taşıdım. Konu buraya açıldığında otomatik olarak T&T ye e-mail gidiyor :shades:
Bence rulmanın ömrü bitmiş. Yağ kaçırmanın temel nedeni bu. Belli km.lerde aklımıza gelmeyen bazı parçaların değişmesi gerekiyor. İstisnalar hariç tabi.
Blackpanther
18.11.2008, 11:52:12
Saolasın Cüneyt teşekkür ederim..
taner altan
18.11.2008, 15:39:53
Evet burak cüneyt doğru teşhis koydu ,rulmanlarda sorun vardır büyük bir ihtimalle değişecek.:)
sburgman
18.11.2008, 16:55:40
Evet burak cüneyt doğru teşhis koydu ,rulmanlarda sorun vardır büyük bir ihtimalle değişecek.:)
Bende bir ara uğruyayım da şu benim zinciri yağlıyalım abi :whistling:
Bende bir ara uğruyayım da şu benim zinciri yağlıyalım abi :whistling:
Giderken bana da haber ver. Bende debriyaj telini değiştireceğim :p
taner altan
18.11.2008, 17:44:31
Alpercim sen gel yeterki senide zincirini yağlarız sen iste yeter ,
Bu arada cüneyt kardeş sende debriyaj telilini ihmal etme neolur neolur.:yahoo::whistling:
Blackpanther
18.11.2008, 18:21:01
Tamam abi,yarın benim makinayı getirecek Uzay,ben ayrılamıyorum dükkandan şu sıralar.
Belkide seninde dediğin gibi keçe olayıdır.
Teşekkür ederim.
sburgman
19.11.2008, 10:47:56
Tamam bende geliyorum yalnız benim zinciri gres yağı ile yağlamak gerekiyormuş...:)
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.