Orijinalini görmek için tıklayınız : Bandit Kullanıcıları Buraya
Potenza
26.04.2007, 22:05:17
Evet arkadaşlar, tüm Bandit kullanıcılarının sorularını,yada sorunlarını (ki Banditte sorun olmaz ya :) ) paylaşımlarını,aksesuar,bakım ve diğer konuları buraya bekliyorum..
Herkese kazasız sürüşler..
duffy
26.04.2007, 22:15:38
Bandit güzel motor bence suzuki nin en sağlam motoru
Potenza
26.04.2007, 23:45:00
Kesinlikle öyle,önümüzdeki yıl,yeni enjeksiyonlu ve su soğutmalı yeni makineleri gelecek.Kasanın dış görünümde bir değişiklik yok,fakat 1200 cc. 1250 ye çıkıyor.650 cc. de de debriyaj standart olarak hidrolik.
Benim de en sevdiğim isime sahip motosikleti Suzukinin. Düşünsenize Türkiye'de kanuni bir modeline Haydut ismini veriyor. Ne kadar komik olur değilmi?
Ama Bandit tam cuk oturmuş bence....
Bahaneyle Hoş geldiniz sevgili Potenza.
duffy
27.04.2007, 10:54:22
Bandit'in enjeksiyonlu modeli seneye çıkıyor mu? CBF'in biraz önüne geçer gibi görünüyor
Motorun duruşu ve şasesi inanılmaz güzel ancak Euro2 normlarındaki motor Suzuki'nin en sağlam ama bir o kadar da eskide kalmış makinası, büyük ihtimalle 2007'nin son çeğreğinde yerini yeni nesil Euro3 normlarında full enjeksiyonlu motorlara bırakacak. Eminim eskisi kadar sağlam ve sorunsuz makine olur yine.
Son birkaç motosikleti kaldı suzuki'nin enjeksiyon sistemine geçmeyen, onlar da sanırım Bandit ile birlikte çözümlenecek...
daral
02.05.2007, 23:47:57
Bandit'inde yan çanta kullanan arkadaşlara bir sorum var. Givi, Kappa yan çanta demirleri montajı sırasında gereli olan sinyal yerlerinin değişimi problemine herhangi bir çözüm getirdiniz mi ?
Bandit'inde yan çanta kullanan arkadaşlara bir sorum var. Givi, Kappa yan çanta demirleri montajı sırasında gereli olan sinyal yerlerinin değişimi problemine herhangi bir çözüm getirdiniz mi ?
Çantayı, tabladan yükseltmek en iyi çözüm gibi görünüyor.
öztarden
09.05.2007, 12:47:47
benım goruduklerim genelde sinyallerin yerini değiştiriyorlar.Fazelerdede aynı problem var onlarda bu sekılde yapıyorlar.
Potenza
09.05.2007, 22:52:58
En kısa zamanda cevaplayacağım,ama sanırım en iyi çözüm tabladan yükseltmek.
Yaw potenza seninle konuştuktan sonra, iyiden iyiye ikinci motorum olarak Bandit-i düşünmeye başladım. Ayrıca T&T ile görüştüm, makinesi en sağlam Suzuki derler.
1992'den beri üretildiğini düşünürsek, Burgman gibi efsane olmuş ayrıca kendi içinde marka olmuş bir model.
Bu çanta aparatı meselesinden sonra çantalı banditlere bakmaya başladım, çoğunluk çanta kullanmıyor.
Neden acaba???
Potenza
10.05.2007, 02:26:22
Thai,şöyle söyleyeyim,gerek 650 gereksede 1200 makineler yıllardır yollarda,ve zaten sorunsuz olan Suzuki makineleri arasında hiç sorun çıkarmayan makinelerden birisi.Ben genelde arka çanta kullanmıyorum,fakat kalmalı geziler olursa, aparat a ekleyerek geziyorum tabi.Aynı burgman gibi bu model kasa olarak değişti,daha estetik hale geldi.Tek dikkat etmen gereken tüm karbüratörlü makineler gibi, temiz benzin.
650 cc. yi yaklaşık 4000km kadar kullandım.Ha ne kadar yeterli o tartışılır ama beni bir kez bile üzmedi.Bir kere yağ soğutmalı bir motor,çok karmaşık bir yapısı yok.Yağını ben hep zamanından evvel değiştirdim.+ konfor olarakta çok iyi.Bir ara race lere çok özendim ama bu motor(650cc.) bana hem beklediğim performansı hemde konforu verdi.Artçı için de sınıfındaki rakipleri arasında oturma alanı olarakta gayet iyi.Hatta bazen arkadaşımın arkada uyukladığı da olmuştur.Özellikle 2.eli çok iyi.Ben Korlas a koydum 3 gün sonra satıldı.
Aparatsız görüntüsü aslında daha hoş.Kuyruğu K5 gsx r ları andırıyor.
Kesinlikle tavsiye ederim, ve dikkat et kullanıcı profili daha ağır başlı,motorunu seven ve motordan anlayan insanlar.Zaten cbf 600s gibi yeni bir model bile bu motorla rekabet edemedi.Benzer teknik değerlere sahip olmasına rağmen,Bandit aynı Burgman gibi gelecekte efsane olmaya aday bir makine..
Eh nede olsa haydut :)
duffy
10.05.2007, 09:46:28
Kafamda her zaman bir bandit vardı ancak karbüratörlü oluşundan dolayı pek yanaşmadım bir arkadaş grubumda 600 ve 1200 kullanan var 1200 için pek bişey söylemeye gerek yok 240 km/h rahat rahat çıkıyor.
zuhtupasa
10.05.2007, 13:22:29
Bi gun vitesli kullanmaya karar veririsem 1. veya 2. secenegim Bandit olur..
S&S
Potenza
10.05.2007, 23:49:35
Duffy,ben düzlükte 265 gördüm,sanırım Necef te benden önce 276 ları görmüş.Fakat ben yüksek hız taraftarı bir sürücü değilim.Normal sürüşlerde defansif kullanırım.Virajları daha çok seviyorum.Beklentim,istediğim hızda motorun yol koşullarına ve beden hareketlerime vereceği tepki.Yani konfor ve denge.Size tavsiyem,hangi modeli alırsanız alın,yumuşak hamurlu bir lastik seçin.Üzerindeki standart battlax bt 014 ler çok geç ısınıyor,soğuk havada zaten ısıtmak mümkün değil,bam bam giriyorsunuz çukurlara+virajlarda dikkat etmek gerekiyor.Zaten 2 teker üzerinde oldukça riskteyiz,bari bizi yolda tutan en önemli faktörü sağlam tutalım.
NeCeF
13.05.2007, 17:16:35
Bınılmesı en keyıflı makınadır..Cok uzun sure bındım ve 2008 de ılk alacagım makına.. Moto gp zamanında Hollanda'dan bandıt ıle gelmıs bır cıft vardı motorlarını ınceledım 180 000 km deydı..Gelen turıstle konustuk yag degıstırmekten baska hıc bırsey yapmadıgını dıle getırdı..Buda bu motosıkletın nasıl bır makınası oldugunun gostergesıdır...
Potenza
15.05.2007, 20:59:59
Bu h.sonu 585 km. yaptım,yakında resimleri de siteye ekleyeceğim.Göztepe den dolu depo ile çıkarak, ortalama 110-120 km. hızla devam ederek,marmara ereğlisini geçtim ve 20 Ytl lik benzin alarak depoyu tekrar doldurdum.Aynen araba kullanır gibi sakin bir tarzla devam ederek,Saroz a vardığımda 4 çizgiden 2 si gitmişti.Bunun en önemli sebeplerinden birisi makinenin sağlığı ve ürettiği tork ve bu max. torku verdiği devirdi.Bu sınıfta gelsin diğer marka touring kullanıcıları konuşalım..Bu böyleyse,enjeksiyonlusunu düşünemiyorum..
exelans
16.05.2007, 01:00:55
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])
Potenza
18.05.2007, 00:13:47
Resimde görülen gsf 650s ve gsf 650.2005 model olmalılar,çünkü sinyaller sarı
Şunu üstüne basarak söylüyorum ki, Suzuki'nin en sağlam makinası BANDIT 650'ninkidir. Şöyle ecnebi forumları bir dolaşın bakın karşınıza neler çıkıyor. herif ilk hava filtresini 80.000 milde değiştirmiş....
80 bin mil....
Abow,,,,
exelans
18.05.2007, 00:48:24
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
Erkan
19.05.2007, 00:19:30
Bizim çeteyede birer Bandit mi alsak ne?!... :shades: :rolleyes: :p
exelans
19.05.2007, 00:36:05
Bizim çeteyede birer Bandit mi alsak ne?!... :shades: :rolleyes: :p
iyi fikir erkan :):shades: :shades: :good:
Potenza
21.05.2007, 01:00:28
Sitede kaç tane banditçi var?
barkin
21.05.2007, 15:08:15
Kaç tane var bilmiyorum ama bende varım :good:
Erkan
23.05.2007, 00:59:37
iyi fikir erkan :):shades: :shades: :good:
Araştırmakta fayda var :rolleyes:
exelans
23.05.2007, 18:19:21
banditle kuru debriyaj sistemine mi sahip yağ soğutmalı mı
duffy
24.05.2007, 10:20:36
ya ben bir şeyi daha merak ediyorum bandit kullanıcıları cevaplaya bilir Suzuki'nin bir modeli var bana Banditgiller'den :) gibi geliyor ve çok hoşuma gidiyor GSXF 600-750 nasıl bir motor bu kullanan varmı fuarda üstüne bindim sürüş pozisyonu race makineler gibi değil ama neden piyasada az kullanan var bu konuda görüşlerinizi bekliyorum
Erkan
26.05.2007, 02:07:59
Merhaba arkadaşlar,
Şirketten bir arkadaşım 2.el Suzuki Bandit almak ister..
Nerden buluruz? Var mıdır etrafta temiz, iyi bir makina?
zuhtupasa
26.05.2007, 21:49:09
Korlas ta necef rıza yı bi ararsan yardımcı olacaktır..
öztarden
26.05.2007, 22:36:39
ya ben bir şeyi daha merak ediyorum bandit kullanıcıları cevaplaya bilir Suzuki'nin bir modeli var bana Banditgiller'den :) gibi geliyor ve çok hoşuma gidiyor GSXF 600-750 nasıl bir motor bu kullanan varmı fuarda üstüne bindim sürüş pozisyonu race makineler gibi değil ama neden piyasada az kullanan var bu konuda görüşlerinizi bekliyorum
sevgili denizcim ben hic bunları kullanmadım ama amerikada sevilen bir motor oldugunu ve yurtdısında katana ismiyle satıs yapıldıgını ve kullananların bu motordan memnun oldugunu bılıyorum.Oturusu dedigin gibi honda 1100xx leri aynı.
Nam-ı Diğer KATANA evet.
Çok uzun zamandır Suzuki'nin üretim bandında olan bir motosiklet. Burgman gibi efsaneleşmiş model de denilebilir.
Erkan'cım Korlas'ın elinde iki tane 650S mevcut, bir arayıver 14500 gibi rakamlar telafuz ediyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.
duffy
27.05.2007, 23:48:02
Erkan bir tane alda bir bakalım tadına :)
exelans
27.05.2007, 23:57:04
burgman almadan önce motosikletlere bakıyordum we deniyordum bu canavarın arkasında 30 dk kadar artcılık yaptım kullanıcısıda biraz haşarı sürdüğü için çok korkmuştum we bu şekilde kullanılıyorsa bu makine ben kullanamam deyip waz geeçmiştim keyifli we efsane olduğu muhakkak doğrudur çok heybetli asil bi görünüşü olduğuda bir gerçek ....
Erkan
30.05.2007, 01:22:14
Erkan bir tane alda bir bakalım tadına :)
Hayırlısı Denizcim, bakarsın bir tane nacked alırız :rolleyes:
Seninde gönlüne göre olur inş. :flowers:
duffy
02.06.2007, 18:22:18
İnşallah allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin
exelans
30.06.2007, 18:55:52
BANDİT 650 S marmok tayken test etme şansı buldum we motorun görüntüsü harbiden yakışıklı binip kullanmaya başlayıncada çok güzel bir haz weriyor insana güwenli we konforlu bir sürüşü war artçı olarakta tamer abinin arkasında biraz yol aldım inanılmaz keyif werici şuan motorumu değiştirme planları yapmaktayım we listemdeki makine bandit 650 s we burgmaan 650 (ziya 50 yaşındamısın diyor ama kullanıcıları al diyor)hayırlısı olsun diyelim
Tamercim ben Bandit derim... :p Yakışır kardeşime... :)
exelans
09.07.2007, 16:28:36
motorum satılınca (bi arkadaşla anlaştık bursada kredisi onaylanırsa wericem )bandit 650 s mawisinden alıyorum inşallahhh
josephh
09.07.2007, 18:56:19
:good: Allah ağız tadıyla binmek nasip etsin kardeşim :)
Haydi Tamer haydi.........
Az kaldı Bandite...........
exelans
10.07.2007, 00:39:10
Haydi Tamer haydi.........
Az kaldı Bandite...........
inşallah hayırlısıyla ağız tadıyla bineceğim
Shot at 2007-07-09
Tamercim bu haydut tehlikeli makine bak söylemedi deme... :p Bursa- İstanbul 40 dk. diyorlar vapur hariç...:p
exelans
10.07.2007, 01:51:51
Tamercim bu haydut tehlikeli makine bak söylemedi deme... :p Bursa- İstanbul 40 dk. diyorlar vapur hariç...:p
daha iyi işte cüneyt daha sık görüşebiliriz her buluşma topiğine gelirim walla hatta ben bile buluşma açabilirim ona göre :)) hayduta sarmış durumdayım awartarımı bile yeniledim :yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:
@exelans
Evet yaa! Avatar bile haydut olmuş. :) Bandit geliyor yakında anlaşılan... :p
inşallah hayırlısıyla ağız tadıyla bineceğim
Shot at 2007-07-09
Tamercim hayırlısıyla alırsın ne güsel birsey hedef büyütmek darısı basıma :rolleyes:
Korlasta 12.000.- YTL'ye son iki adet kaldı... Acele giden alır arkadaşlar, bir tane mavi bir tane de gri mevcut...
Bilgilerinize..
beetle65
12.07.2007, 08:07:49
motorum satılınca (bi arkadaşla anlaştık bursada kredisi onaylanırsa wericem )bandit 650 s mawisinden alıyorum inşallahhh
yakışır kardeşime :friends:
ama burgman 650 de düşünülebilir :good:
hayırlısı ne ise o olsun :friends:
richy
16.07.2007, 00:01:09
bandit km.de ne kadar yakıyor acaba? gs500 den sonra 4 silindir belimi büker mi?
Oğuzhancım bence kullanmaya bağlı ama tahminen 100 km. de 6-7 lt yakar. Vites aralıklarını uzun tutarsan daha fazla da yakabilir. Nede olsa her iki sililindirin üzerinde çift boğazlı karbüratör var. Tabi ki sonuçta dört silindir makine ne verirsen onu alırsın... :p
gurcan
21.07.2007, 20:26:17
20 kuruşun altına bir türlü indiremedim şehir içinde ..
sehir dışında ise 18 kuruşa kadar düştü , 25 kuruşa kadar da cıktı ..
kullanmana bağlı , yavaş ve sakin kullanman inan ki cok zor ..
:rolleyes:
Gürcancım avatarın çok şeker. :) Kuruşlarda bir sıfır eksik yazmış olabilir misin? :p
Korlasta 12.000.- YTL'ye son iki adet kaldı... Acele giden alır arkadaşlar, bir tane mavi bir tane de gri mevcut...
Bilgilerinize..
Offf yaa bugün param olsa bir dakika bile düsünmem :shades:
beetle65
25.07.2007, 09:25:48
hakikaten rakam olarak çok uygun almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat bence :good:
Kalmadı iki günde hepsi satıldı... :)
beetle65
25.07.2007, 12:28:21
Kalmadı iki günde hepsi satıldı... :)
bu rakamdan alınır tabii ki be kardeşim :good:
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.