PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sym 18000 km Bakım

Sof
20.11.2008, 15:41:03
T&T Abiler,Periyodik bakım sayfasında GTS'nin 18000 km bakımı ile ilgili bilgi yok acaba güncelleyebilirmiyiz?Malum zaman gelmiştir.

Extra servis kitapçığında yazmayan ama yaptırmak iyi olur dediğiniz bir şey varmı?Güncel lastik fiyatları 4 mevsim veya kış gibi ayrıntılılarıda içine alan
bilgi edinme hakkımızı kullanmak istiyoruz :)

taner altan
20.11.2008, 19:35:35
ORKAN SLM ..

18000 bk gts nın de bildigin gibi agır bakımıdır (subab ayarı karbiratör bakımı bujı yakıt filitresi motor yagı yag ve hava filitresi kontrol veya degişimi dep balatası ve deprıyaj tası bakımı kayış kontrolu veya degişimi şanzıman yagı degişimi fren balataları bakımı fren hıdrolıklerinin degişimi ön tekerlek rulmanlarının kontrolu daha evvel yapılmadıysa ön amörtüsör yaglarının degişmesi gerekmektedır) bunlar std yapılması gereken işler tabi bunlar motorun durumunada baglı yapılacak seyler.
S%S TAMER

uzay
20.11.2008, 20:58:33
Öyleyse ben söyle bir soru yönelteyim ben bu agır bakıma girmedim girersem tam degil ama ortalama karsımıza cıkacak maliyet nedir ?

scootold
20.11.2008, 22:14:37
Öyleyse ben söyle bir soru yönelteyim ben bu agır bakıma girmedim girersem tam degil ama ortalama karsımıza cıkacak maliyet nedir ?

Motoru bırakırsın, kalanını da taksit yaparlar...:shiny: