PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni İntercom ların Montajı...

zuhtupasa
28.04.2007, 23:01:15
Sevgili Arkadaşlar..
Daha sonra resimleri yayınlayacagız ama bugün T&T kardeşlerin olagustü yaratıcılıgı ve muhteşem işçiliği ile nefis bir montaj daha yaptık..
Yaklasık 2,5 saat sürenin sonunda ortada sıfır evet yanlıs duymadınız "0" kablo görüntüsü ile özellikle Burgmanlar için montaj işi halledilmiştir..:good: :good: :good: (Mert Sunman görünce pişman olacan biliom ama senin cihazın artık yok:):rolleyes: )
Alan arkadaşların dogruca T&T kardeşlere müracaatları gerekmektedir..:shake2:
(Montaj ücreti T&T kardeşlerin her zamanki sıcak ve yapıcı yaklasımlarıyla 50 YTL.dir bilginize..:shake2: :good: )Arkadaslar yapılan iş gercekten cok el oyalayan ve tamamen sabır gerektiren bir uygulama..Görünce sizlerde hak vereceksiniz..:shake2:
S&S

Eklenen Resimler

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

Kablolar gecici olarak burda duruo bilginize....

burgmanbora
28.04.2007, 23:07:21
abi resimler gelsin nolurrrrrrrr.:clap2:

zuhtupasa
28.04.2007, 23:14:52
Aslında resimlerde bitmiş halini göreceginizden sadece PTT butonu, Telsize giren fiş uçları ve kaska giden uçları göreceksiniz..Bu nedenle görülmez yaşanır diyorum..Walla kullanımı çok keyifli..:)

burgmanbora
28.04.2007, 23:42:38
O zaman bende içini gösteririm :dribble:

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>] ([<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>])

şimdi telefonu ayarlıyorum hemde iki telefon

Thai
29.04.2007, 00:45:57
Resimler eklenmiştir efem.. :)

V-Strom'u olan arkadaşlar hiç sıkılmasın, bizim işimiz çok daha basit... :)

007
29.04.2007, 01:00:52
O zaman bende içini gösteririm :dribble:
şimdi telefonu ayarlıyorum hemde iki telefon

Vidaları selpakla sökseydin bari... Gitti garanti...:p

Aslında resimlerde bitmiş halini göreceginizden sadece PTT butonu, Telsize giren fiş uçları ve kaska giden uçları göreceksiniz..Bu nedenle görülmez yaşanır diyorum..Walla kullanımı çok keyifli..:)

Dedim yarın halleder bu işi Paşa... Gece plan yapmıştır... Uyuyamaz yoksa...:p

CaptainDG
29.04.2007, 23:21:27
Alican selam
Cuma günü mesaj yazmışsın görmedim bilgisayar başında değilim kusura bakma..Benim intercom dan hbr var mı??

DG

zuhtupasa
29.04.2007, 23:33:11
Sevgili Derya..
Telefonda konusalım..:)
S&S

sonburgman
30.04.2007, 00:42:16
Bugün kullandım cihazı harika birşeyses kalitesi çok iyi:yahoo: sadece radyosundan pek hoşnut kalmadım o da zaten pek önemli değil...
Kablolarla olucak iş değil bende en kısa zaman da t&t de montaja gidicem kısmetse..:shake2:

Golden Eagle
30.04.2007, 00:48:15
zuhtupasa, 28/04/2007 cumartesi günü ALTAN MOTOR'da sizlerle tanıştığma çok memnun oldum, benim sizden bir ricağım var bir adaet intercom cıhazından isteyorum eğer mumkunse.

Saygılar