PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 0Rh+ Kan

Yalçın
11.03.2009, 10:37:01
ARKADAŞLAR, ÇINARCIK DÖNÜŞÜ MOTORSİKLETLERİYLE KİMLİĞİ BELİRSİZ BİR ŞÖFÖR TARAFINDAN SIKIŞTRILIP TRAFİK KAZASI GEÇİREN HANDE DİKER İSİMLİ ARKADAŞIMIZ İÇİN

ACİL 0 RH (+) KANA İHTİYAÇ VARDIR.

ACİL KAN VEREBİLECEKLER HANDE DİKER'İN ENİŞTESİ BURÇAK DUYSAK LA KONTAK KURABİLİRLER :05333735224

ARKADAŞIMIZ KARTAL DEVLET HASTANESİ YOĞUN BAKIM BÖLÜMÜNE YATMAKTADIR.

Not:

Kazaya ilişkin bilgiler;

[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]

ruzgarin_torunu
11.03.2009, 13:30:08
Maalesef Hande'yi kaybetmişiz..

hepimizin başı sağolsun..

Her ikisini de şahsen tanıyordum..

çok yazık.. iki genç.. hayatlarinin baharında......

üzgünüm....

007
11.03.2009, 15:26:59
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabırlar versin...

yosh63
11.03.2009, 16:47:26
Motorsiklet camiasının üyeleri olarak daha etkin sosyal hareketler yapmak zamanı geldide geçiyor bile...Ne kadar çok kaza ve ölüm-yaralanma haberi var , diğer motorsikler grupları ile birlikte hareket ederek sosyal baskı oluşturmamız lazım...Böyle kuru-kuruya baş sağlığı dilemek yeterli olmamalı , kazaların önlenmesi için aktif çaba sarf etmeliyiz. Ne dersiniz
Yahya Dai
Not: Aynı yazımı üyesi olduğum "Scooturk" formlarında da yazdım

Handan
11.03.2009, 18:57:24
İnsan ne diyeceğini bilemiyor, tıkanıp kalıyor :cray: Allah sevenlerine ve yakınlarına sabır versin.

ruzgarin_torunu
11.03.2009, 19:20:15
Motorsiklet camiasının üyeleri olarak daha etkin sosyal hareketler yapmak zamanı geldide geçiyor bile...Ne kadar çok kaza ve ölüm-yaralanma haberi var , diğer motorsikler grupları ile birlikte hareket ederek sosyal baskı oluşturmamız lazım...Böyle kuru-kuruya baş sağlığı dilemek yeterli olmamalı , kazaların önlenmesi için aktif çaba sarf etmeliyiz. Ne dersiniz
Yahya Dai
Not: Aynı yazımı üyesi olduğum "Scooturk" formlarında da yazdım

biz de bir arkadasim ile bunu konustuk..
butun forumlarin basindakiler bir araya gelip kararlar alsalar
yine forumlardan birinde yazmislardi dün..

bir gun saptansin, - hafta sonu olsun
cok buyuk ve uzun bir konvoy olsun, tem veya E5 te gidilsin
o zaman diger insanlar da 3-5 motorcu var sanmasinlar
bu camianin büyüklüğünü anlasinlar

turunden bir mesajdi..

bu bariyerler ile ilgili buralara yazmaktan biraz daha öteye gitmeliyiz..

tepkiyi dogru ve formatli vermeliyiz....

cenaze yarin öğle namazını müteakip, Etiler Akmerkez karşısındaki Belediye Siteleri Camiinde kılınacakmış. Cenaze namazının ardından cenazesi Kasımpaşa Kulaksız Mezarlığına defnedilecekmiş.

Yalçın
11.03.2009, 19:27:20
Son yapılan mitinge kaç kişi katıldı....:lac:

Toplumlar hak ettikleri şekilde yaşarlar....:sad2:

uzay
11.03.2009, 20:21:53
Handecik Nur icinde yat ....

yosh63
12.03.2009, 01:14:26
Son mitingde bende vardım , 350-400 kişi (benim tahminim) katıldıve federasyondan kimse yok diye epey bir serzeniş de oldu , biraz gazeteci kameraman da vardı , ama hakkı olan katılım ve etkiyi yakalayabildikmi (yine bence ) hayır! Topluma birileri yön vermezse daima o boşluğu fırsat bilecek birileri çıkar , genel anlamda da durumumuz bu değilmi zaten , bizler oturdukça yerlerimizde ; olmayan yada olupda beğenmediğimiz şeyler için laftan ötesini beceremiyeceğiz hiç şüphesiz . Toplumcak böyle bir durumu hak ettiğimize ben şahsen inanmıyorum , elimden gelenide yapmaya çalışıyorum ve canım yettiğince de çalışacağım
Sevgiler
Yahya

Yalçın
12.03.2009, 14:50:35
Dikkat çekmek istediğim konuda bu zaten...

Ben de ordaydım.. Ama o günü evde oturarak yada gezerek geçirenler, konu yazmak olunca, satırlar dolusu şikayet ve neyin nasıl olması gerektiği ile ilgili mangalda kül bırakmıyorlar..

Hadi sesimizi duyuralım dediğimizde ortada yoklar...

Bizler butip davranışları hak ediyoruz.. Hala kulluk yapıyoruz..Vatandaş olmanın ne olduğunu bilmiyoruz.. :confused1:

Not. Bu olanlara trafik kazası deniyor...:mad: Bu kaza değil cinayettir...:angry::angry:

estemo
12.03.2009, 18:06:02
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm.yakınlarına sabır versin.