Orijinalini görmek için tıklayınız : Şile Gezisi Fotoğrafları!
Ahmet Taner
29.03.2009, 22:35:36
2009 Yılının ilk gezisini kazasız belasız bol kahkaha ile tamamlamış bulunmaktayız.. Tek olumsuzluğumuz fotograf makinesi getirmeyi unutmuşuz telefon sayesinde çektiğim resimleri paylaşmak istedim..Gelen tüm arkadaşlarıma teşekkür eder, gelemeyen arkadaşlarımıda bir sonraki gezimize mutlaka beklerim..Artık havalar ısınmaya başladı kış uykusundan uyanmanın zamanıda geldi diye düşünüyorum.. Bundan sonra siteyi daha fazla takip etmeye başlayalım . Önümüzdeki günlerde haftalık yada 15 günlük toplantılarımızda başlayacaktır bilginize...
[<a href="register.php"><font color=red>Lütfen üye olun</font></a>]
Nazmiye teyze ile Cevriye teyzede grubumuza katıldılar bundan sonraki gezilerimizde mutlaka aramızda görmek isteriz
suzukimnet
Ahmetcim, iyi ki bu güzel havada bizi gezdirdin teşekkür ediyoruz :good:
Karides güveç güzeldi :dpac:
Mazotlu istavrite birşey diyemeyeceğim :whistling:
suzukimnet
rüzgarın kızı
30.03.2009, 01:08:37
ARKADAŞALAR....
gezi de hava da cok güzelmiş... uzun zamandan bu yana işle ilgili telaşeşerimden dolayı
katılamadım ama cok isterdim sizlerle birlikte olmayı sitres atmayı:(
evde dinlenerek ve canavarım denizle ve diyer aile fertlerıyle gecirdim ama aksama kadarda
sizlerin yanında olmadımız icin hayıflanarak gecirdik :cray::cray:
resimlerden de anlasıldına göre epey keyifli ve güzel gecmiş gün
:flowers::flowers:
yeni gezilerde birlikte olmak dilegiyle .... elinize yüreginize saglık!!! dostluk ve arkaslık saklanması gereken enkıymetli degerlerimizden saglıcakla kalın :friends: :flowers::flowers::friends:
T&T S&S tamer suzukimnet
ergün
30.03.2009, 11:13:10
Slmlar.Bir gün önce aynı mekanda imişiz..:)
LAWYER54
30.03.2009, 12:46:50
Güzel gezi olmuş. Şu havalar biraz ısınsa günler de uzasa.........
Ahmet Taner
30.03.2009, 22:52:45
Öncelikle güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim sevgili Rüzgarın Kızı aramıza dönecek olmanı bilmek güzel:) sevgili ergün bidahiki sefere günleri tutturabilirsek harika olacak hem tanışmış oluruz..Ercan abicim yeterki bizim havamız iyi olsun hem biliyosun kötü hava yoktur kötü kıyafet vardır şaka bir yana özledim Ercan abi seçimlerde bittiğine göre artık bahanemiz yok:)
caddylac
30.03.2009, 23:54:02
Arkadaşlar , bende pazar günü Şile'deydim . Sizleri aradım ama bulamadım . Ben arabamla gelmek zorundaydım. ( İç işleri bakanından izin çıkmadı da.. :shiny:) Malum ben Hereke den geldim. Saat 15:00 civarlarıydı. Çocuk ve hanım olunca motor işi suya düşüyor. Yollarda bir sürü motorcu havayı fırsat bilip vurmuş kendini o güzelim manzaralı yollara .... ben de imrenerek geçişlerini seğretmek zorunda kaldım. İnşallah bundan sonraki gezilerde görüşürüz.
Ahmet Taner
31.03.2009, 00:05:59
Arkadaşlar , bende pazar günü Şile'deydim . Sizleri aradım ama bulamadım . Ben arabamla gelmek zorundaydım. ( İç işleri bakanından izin çıkmadı da.. :shiny:) Malum ben Hereke den geldim. Saat 15:00 civarlarıydı. Çocuk ve hanım olunca motor işi suya düşüyor. Yollarda bir sürü motorcu havayı fırsat bilip vurmuş kendini o güzelim manzaralı yollara .... ben de imrenerek geçişlerini seğretmek zorunda kaldım. İnşallah bundan sonraki gezilerde görüşürüz.
Keşke telefon açsaydınız numaralarımız sitede kayıtlı, sanırım fark etmediniz.. Bir sonraki gezimize umarım katılırsınız içişleri bakanınıda artçı yaparsanız sorun olmaz sanırım:))suzukimnet
scootold
14.04.2009, 21:27:48
Sevgili arkadaşlar,
harika bir gündü... Tam da ihtiyacımız olduğu zamanda...
Katılan tüm dostlara teşekkür ederim...
Sevgili Tamer Altan ın da gelememesinden dolayı üzüntülerini paylaştığımı bilmesini isterim...:whistling:
Sevgili arkadaşlar,
Scootold Yapım, 15 gün gecikme ve düzeltilemeyecek kadar kötü renklerle dolu Şile fotoğraflarını utançla sunar...
Ama en azından 3 fotoğrafı birleştirdim...
Bu üç foto birleştirme işi iyi olmuş :)
Su Aileyi su resimlerle görmek inanılmaz bir mutluluk .. Resimler iyi yada kötü ne önemi varki .. Hersey ortada :wub:
scootold
15.04.2009, 19:59:16
Uzay sen nerelerdesin, neden katılmıyorsun.
Seni de aramızda görmek istiyoruz, diğer tüm arkadaşlar gibi...
Uzay sen nerelerdesin, neden katılmıyorsun.
Seni de aramızda görmek istiyoruz, diğer tüm arkadaşlar gibi...
Buralardayım yoğun bir calısma temposu ile kendi yağımızda kavrulmaya devam :)
Gecen sene oldugu gibi artık Pazarları calısmıyorum gecen sezon her pazar calısıyordum artık durum degisti en kısa zamanda :rolleyes:
vBulletin v4.0.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.